Dodaj do ulubionych

Final Four w Łodzi

IP: *.piotrkow.pilicka.pl 21.01.10, 16:31
czy to bedzie w tej chali co ta ja postawil Kropiwnicki?tej samej ktorej to
Lodzianie tak nie chciekli jak teraz toru formuly 1,camerimage,bo przeciez
jest za droga ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kajo Final Four w Łodzi IP: *.chello.pl 21.01.10, 16:41
      Och nie! Znowu wielka, prestiżowa impreza w Łodzi, w tej zupełnie
      niepotrzebnej hali! Tej, za którą wywalono Kropiwnickiego...

Gdyby SLD i GW rządziły miastem, to Final Four by się tu odbyło za 200 lat może..
      • Gość: mcav Re: Final Four w Łodzi IP: *.smrw.lodz.pl 21.01.10, 23:05
        dobrze, że go wypieprzyli!! dość wydawania pieniędzy na kulturę, sport i
        infrastrukturę miasta!! wolę zatopione ulice i dom na wiosnę niż remont
        kanalizacji, wolę camerimage w warszawie bo brudzą turyści w naszym czystym
        mieście, i wolę mecze i koncerty w telewizji bo mam dolby dźwięki!!
        Dobrze, że teraz będzie rządził komisarz, który nic nie zrobi!! już zawsze będę
        głosował na SLD na zmianę z PO bo dobrze jest jak jest!!
        • Gość: wolak Re: Final Four w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 00:01
          Trzeba było iść i głosować. Jak się słucha prezesa zamiast samemu podejmować
          decyzję to tak bywa. Łódź kupę kasy zaoszczędzi na podróżach władcy Kropaszenki
          i dworu.
          Ja tez wolę PO. Przynajmniej ich protegusów CBA nie w kajdankach nie wyprowadza...
    • Gość: ziutek Re: Final Four w Łodzi IP: 91.193.160.* 21.01.10, 16:41
      Tak, chodzi o tę CHALĘ.
      • Gość: urzedas Re: Final Four w Łodzi IP: *.toya.net.pl 21.01.10, 16:56
        Tak to ta sama hala za ktora Tomaszewski pojdzie siedziec, bo co innego sama idea, a co innego przekrety finansowe
    • Gość: łodzianin Re: Final Four w Łodzi IP: 217.153.156.* 21.01.10, 16:44
      gupiś - hali wcale Kropiwnicki nie postawił
      nie miał z nią nic wspólnego zawzięty PISowczyku
      • Gość: Ehh Re: Final Four w Łodzi IP: 77.255.172.* 21.01.10, 22:00
        Gość portalu: łodzianin napisał(a):

> gupiś - hali wcale Kropiwnicki nie postawił
        > nie miał z nią nic wspólnego zawzięty PISowczyku

A kto postawił? SLD które grzmiało, że hala jest nikomu niepotrzebna.
        Czy jednak Kropa, który ją przeforsował mimo ich sprzeciwów.
        Żebyś się nie czepiał na Krope nie głosowałem ani nigdy nie byłem jego
        zwolennikiem. A obłuda z jaką zwolennicy tej partii działają mnie przeraża.
        • krakowiaczek_z_importu Re: Final Four w Łodzi 22.01.10, 07:50
          Otóż to!
          Ja też na Kropiwnickiego nie głosowałem i nigdy bym nie zagłosował, ale to co
          zrobiono przy okazji tego plebiscytu popularności, to był po prostu cyrk, hucpa!

Pamiętam, jak Joński stał przy Zachodniej z resztą swojej świty cwaniaczków i
          protestował przeciwko remontowi tramwajowej trasy w tej ulicy. Pamiętam to
          doskonale. Kropiwnicki oddał tramwaj w rok - SLD przez całą kadencję remontowało
          w Łodzi tyle torowisk, ile on na jednej trasie w rok! Oto, co wybrali "łodzianie".
    • Gość: Przygoda Final Four w Łodzi IP: *.lodz.mm.pl 21.01.10, 16:44
      Kolejna wielka impreza w Lodzi, widac ze warto bylo zainwestowac w hale! Oby
      tak dalej!
    • Gość: ula.niziolek Final Four Ligi Mistrzów w Łodzi IP: *.4web.pl 21.01.10, 17:27
      Super, cieszę się, że hala zbudowana za tak duże pieniądze będzie
      wykorzystywana. Zasługą Tomaszewskiego jest, ze ją zbudowano, a zarzutem wobec
      niego, że przez brak kontroli na początku inwestycji z tak ogromnym
      przekroczeniem budżetu.
      • Gość: akn to żelek z Kacprzakiem Chalę POstawili, no gdyby IP: 81.219.113.* 21.01.10, 17:44
        Varitex do końca POstawił Chalę to oczywizda, że kkoszt byłby żenyjąco niski
        • Gość: pikpaw Re: to żelek z Kacprzakiem Chalę POstawili, no gd IP: *.toya.net.pl 22.01.10, 15:16
          halę kończyła Skanska dla uściślenia, bo Varitex się zwinął z budowy, bez
          żadnych kar, bo tak miał skonstruowaną umowę!!! A hala rzeczywiście została
          postawiona za czasów Kropiwnickiego, ale to tak samo jak mówić, że jak Wilhelm
          Zdobywca zdobył Anglię, to na polskich ziemiach chowano się głównie po lasach
      • Gość: gość Re: Final Four Ligi Mistrzów w Łodzi IP: *.lodz.mm.pl 21.01.10, 17:46
        No to Skra znowu kupiła sobie bilet w finale, jak w zeszłym roku nie
        współwalczyli na parkiecie to w tym sypnęli groszem
        • Gość: Żal Re: Final Four Ligi Mistrzów w Łodzi IP: 77.255.172.* 21.01.10, 22:05
          Gość portalu: gość napisał(a):

> No to Skra znowu kupiła sobie bilet w finale, jak w zeszłym roku nie
          > współwalczyli na parkiecie to w tym sypnęli groszem.

Czemu tak napisałeś jeśli wiesz o korupcji to idź na policję, w przeciwnym
          wypadku możesz zostać oskarżony o pomówienie.
          • Gość: gość Re: Final Four Ligi Mistrzów w Łodzi IP: *.lodz.mm.pl 21.01.10, 22:37
            Mi nie chodzi o łapówki, tylko o fakt, ze Skra nie jest wstanie zapewnić sobie
            udziału w finale walką na boisku, tylko musi płacić za organizacje
            finału.Organizacja turnieju finałowego kosztuje. To sukces Skry
            finansowo-organizacyjny a nie sportowy, chyba że wygra w finale Ligi Mistrzów.
    • Gość: si Re: Final Four w Łodzi IP: *.era.pl 21.01.10, 17:40
      A czy szanowna GW wie już może gdzie i od kiedy będzie można kupić bilety na
      Final Four?
    • Gość: si Re: Final Four w Łodzi IP: *.era.pl 21.01.10, 17:50
      Zaraz, zaraz. A dlaczego ktoś skasował moje pytanie zamiast na nie odpowiedzieć?

Ponawiam: gdzie i od kiedy będzie można kupić bilaty na Final Four, bo to jest
      ważniejsze w tej chwili niż Kropiwnicki i Tomaszewski i Skrzydlewski razem.
      Dziękuję.
    • Gość: lodzianin Final Four Ligi Mistrzów w Łodzi IP: *.dolsat.pl 21.01.10, 17:54
      za to dobro co ci panowie uczynili,bede na ich uroczystosciach
      pogrzebowych.amen
    • Gość: kibic Final Four w Atlas Arenie- nagroda dla polskich... IP: *.dolsat.pl 22.01.10, 09:18
      panie nawrocki przegrales pan mecz z politechnika,a marzy sie panu
      druzyna z włoch
      • Gość: thibault Re: Final Four w Atlas Arenie- nagroda dla polski IP: 217.153.148.* 22.01.10, 10:53
        Hehe dokladnie ;) A tak na marginesie panie Nawrocki to mistrz Włoch (Copra
        Piacenza) juz odpadl z rozgrywek Ligi Mistrzow. Pewnie Panu chodzilo o
        wicemistrza Wloch i ubieglorocznego triumfatora Ligi Mistrzow i Pucharu swiata -
        Trentino Volley.
    • Gość: opty Final Four w Atlas Arenie- nagroda dla polskich... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.10, 10:04
      super wiadomość dla kibiców :)
      malkontentów nie słucham, niech sobie ponarzekają he he
      w tym roku są MŚ , więc oszczędzanie naszych siatkarzy jest wskazane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka