Gość: peter291 IP: *.plock.mm.pl 17.02.10, 19:29 Brawa dla Rzeszowa, teraz czekamy na rywala :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elos Najlepsza szostka powiadacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 19:58 A mi sie zawsze wydawalo, ze 1/6 finalu, to najlepsza dwunastka turnieju... w 1/2 graja cztery zespoly, w 1/4 - osiem, a w 1/6 chyba 12, nie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Najlepsza szostka powiadacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.10, 20:11 w II fazie rundy zasadniczej gra 6 drużyn. dlatego właśnie Rzeszów będzie w najlepszej szóstce;) jak nie wiesz na jakich zasadach się gra w LM siatkarzy to nie zgrywaj mądrego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elos Re: Najlepsza szostka powiadacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 20:28 Ja tylko opieram sie na tresci artykulu, ktory chyba po prostu nie do konca chlopakom wyszedl. Napisali, ze Resovia wygrala wlasnie w 1/12 finalu. A po 1/12 jest zawsze 1/6. O tym, ze sie pomylili tak naprawde o jedna runde w tresci naglowka dowiedzialem sie dopiero ze strony CEV i jest to kolejna wtopa. Nie napinajmy sie, to nie my zawalilismy sprawe :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: Najlepsza szostka powiadacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 21:38 Poprawili, i bardzo dobrze :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Najlepsza szostka powiadacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.10, 22:40 no sorki za tamto ale jakoś mnie poniosło. faktycznie była mała pomyłka ale właściwie to się nazywa play-off 12 i play-off 6 więc właściwie mozna było zrozumiec - połowa liczb się zgadza;). sorki za naskok. właściwie to chwile po tym jak to napisałam spojrzałam na to z innej strony;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Liga Mistrzów siatkarzy. Resovia w najlepszej "... IP: *.icpnet.pl 17.02.10, 20:02 To był 1/6 play-off, a nie 1/12!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary kibic Dlaczego szóstka? Przecież w Łodzi będą 4 drużyny. IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 17.02.10, 20:17 A przed FF jeszcze będzie grało 6 drużyn.. Skra chyba nie jest jeszcze liczona do tej szóstki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
fifakk Re: Asseco Resovia - CSKA Sofia 17.02.10, 20:34 CEV nazwało to 1/12 więc normalne, że wszyscy się dostosowują. A w FF gra najlepsza trójka Europy plus gospodarz turnieju. W tym momencie więc Resovia jest wśród najlepszych sześciu drużyn kontynentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h no IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.10, 20:39 i to koniec zabawy. Następny rywal będzie już poważny. Czy Resovia da radę???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacq Re: no IP: 188.33.74.* 18.02.10, 17:55 a teraz wychodzi ze niby bled (slowency ) nie byli powazmi ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś