Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów. Skra gra o Final Four

IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.11, 16:26
jaki blad winiarskiego barany , jak sie nie znacie to nie piszcie relacji
Obserwuj wątek
    • Gość: Skraa Re: Liga Mistrzów. Skra gra o Final Four IP: *.plock.mm.pl 09.03.11, 16:31
      własnie Winiar zaatakowal najlepiej jak mogl w tej sytuacji To sedzia popelnil blad a nie Michal
      • Gość: sss Re: Liga Mistrzów. Skra gra o Final Four IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 16:42
        Dorwał się do relacji jakiś ignorant i się wyzewnętrznia. On jest z GW więc wie lepiej.
        • Gość: slawek Re: Liga Mistrzów. Skra gra o Final Four IP: 178.213.56.* 09.03.11, 17:52
          d......lić kacabom!!!!!
      • Gość: Europejczyk Kurek jak zwykle IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.11, 18:29
        Wartość Kurka jest odwrotnie proporcjonalna do wagi spotkania. Im spotkanie ważniejsze, a presja większa, tym wartość Kurka mniejsza.
    • Gość: gość Liga Mistrzów. Skra gra o Final Four IP: *.aster.pl 09.03.11, 18:05
      w zlotym secie kurek pokazuje ze nie nadaje sie do tej druzyny
      • Gość: kibic siaty Kurek wypie...j IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.11, 18:45
    • mirdek Dzizas KUREK co on robi 09.03.11, 18:07
      :(
      ilosc bledów w jego wykonianiu w tym meczu to KATASTROFA
      • mirdek Re: Dzizas KUREK co on robi 09.03.11, 18:17
        no nie
        mogło byc 13 11
        z znowu Kurek - w aut na czystej siatce
        ja pier
        a teraz kurek psuje serwis

MOJE GRATULACJE PANIE BARTKU
        • Gość: eCho Re: Dzizas KUREK co on robi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 18:28
          Jezu, ale pojeżdzacie Kurkowi, dajcie chłopakowi spokój, tak się gra to jest siatkówka, a że miał pecha to inna sprawa, miał kilka piłek które były na pograniczu i mógł je skończyć, bądź podbić, troszeczkę szcześcia i byłby bohaterem ale tak się nie stało i tyle. Dajcie mu spokój, Wlazły też pieprzył na MŚ i co, to oznacza, że to leszcz? Kurek musi jeszcze pracować, ale to chłopak z wielkim potencjałem, nie wyszło i tyle...
          • Gość: ojojoj Re: Dzizas KUREK co on robi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.11, 18:42
            dajcie mu spokój, biedny chłopaczek, przecież on tylko jakieś półtora miliona zł na sezon zarabia, szkoda go..., buuu
        • Gość: Ja Re: Dzizas KUREK co on robi IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.11, 20:15
          Tak cały winny, Kurek co?
          Jak nie widziałaś/widziałeś całego meczu się nie udzielaj.
          Co Prawda powinien to skończyć, ale złoty set to jakaś pomyłka, całej drużyny.

I know my kingdom awaits and they’ve forgiven my mistakes!

www.formspring.me/Muh078
    • Gość: rosjanin z matkiPL SKRA już przegrała. Do PL z opóźnieniem dociera IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.11, 18:08
      Szkoda ; /
      • Gość: ELA Re: SKRA już przegrała. Do PL z opóźnieniem docie IP: 178.213.56.* 09.03.11, 18:24
        NIE MOŻNA MÓWIĆ, ŻE KUREK NIE NADAJE SIĘ. NIE MIAŁ DZISIAJ FORMY I NALEŻY TO ZROZUMIEĆ. TAK BYWA, ŻE RAZ GRA SIĘ LEPIEJ, RAZ GORZEJ. NATOMIAST NIE MOŻNA WYBACZYĆ I ZROZUMIEĆ TRENERA, KTÓRY ZOSTAWIA NA BOISKU ZAWODNIKA W NIEDYSPOZYCJI. NALEŻAŁO GO NATYCHMIAST WYMIENI, CO BYŁOBY WŁASCIWĄ REAKCJĄ MĄDREGO TRENERA!! ALE NAWROCKI NIM NIE JEST I NIE DOKONUJE ROZSĄDNYCH ZMIAN.
        • Gość: bobolobo Re: SKRA już przegrała. Do PL z opóźnieniem docie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 18:28
          Po tym jak zawodnik gra w najważniejszym momencie widać jego prawdziwą klasę. Z amatorami każdy umie dobrze zagrać. Mentalną sferę bardzo trudno zmienić i w obecnym czasie szybkiego parcia na wynik jest to w zasadzie niemożliwe. Wymienia się więc zawodnika na takiego, który "nie spęka" w najważniejszej sytuacji. Kurek pokazał, że się zupełnie nie sprawdził.
          • Gość: eCho Re: SKRA już przegrała. Do PL z opóźnieniem docie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 18:32
            Czemu nie jesteś trenerem SKry, jeśli się najlepiej na wszystkim znasz? Wiesz ile Kurek dzisiaj podbil piłek? Ale nie wy patrzycie tylko na ataki i marudzicie, nie wyszło mu, trudno
            • Gość: bartek Re: SKRA już przegrała. Do PL z opóźnieniem docie IP: *.cdma.centertel.pl 09.03.11, 18:43
              Cała ta walka, wygranie spotkania w dobrym stylu... wszystko to ch*ja warte gdy jeden zawodnik w najważniejszym secie oddaje 1/3 pkt przeciwnikowi. 5 błędów na 15 punktów to naprawdę katastrofa..
        • Gość: ??? Re: SKRA już przegrała. Do PL z opóźnieniem docie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.11, 18:43
          ławka Skry jest jak stad do Kazania - do wyboru do koloru, każdy dobry Polak na niej siedzi, ale trener zmian nie robi. Co na to NapolLeon????
    • Gość: czesio Liga Mistrzów. Skra gra o Final Four IP: *.unknown.vectranet.pl 09.03.11, 18:18
      PGE płacić ! Należy się przecież gwiazdom...
    • mccudden Liga Mistrzów. Skra gra o Final Four 09.03.11, 18:19
      z całego meczu zapamiętam tylko Kurka, który w złotym secie w 100% sytuacji wpakował piłkę na aut a zaraz potem spieprzył zagrywkę
      • Gość: Bobolobo Re: Liga Mistrzów. Skra gra o Final Four IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 18:25
        A 3 błędów na początku seta, które doprowadziły do szybkiej straty punktów i zmiany spalonego kurka na Antigę już nie?

Przebicie w połowę siatki, obrona łatwej piłki w ziemię i przyjęcie praktycznie na 2 stronę. Dziękujemy Ci Kurek - wynocha do tej ligi włoskiej. W najważniejszym momencie się spalił i położył własnoręcznie całego seta. Nawrocki też jest idiotą, że dał mu jeszcze na 2 część seta powrócić i narobić kolejnych błędów.
    • Gość: mistrzu Liga Mistrzów. Skra gra o Final Four IP: *.dolsatbelchatow.pl 09.03.11, 18:19
      to co wyczynia Kurek to przesada.... jak mozna tyle bledow popełniac? Jak dla mnie to on chce zawsze na siłę... Pojedynczy blok to ten po autach.. Sytuacyjna piłka to naparza sie w siatke..
    • Gość: kibic Liga Mistrzów. Skra gra o Final Four IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.11, 18:21
      Skra ma kasę, Jastrzębie klasę... Nic się nie stało, za rok Bełchatów kupi sobie miejsce w FF...
      • Gość: belchatowianin Re: Liga Mistrzów. Skra gra o Final Four IP: *.dolsatbelchatow.pl 09.03.11, 18:24
        Ta.. jastrzebski ma klase... walczy o utrzymanie w lidze, ale ma klase.. Wylosowala najlatwiejszych praktycznie jakich mogla wylosowac. Skra grala z finalista LM (przynajmniej ja tak sadze, ze zenit dojdzie do finalu)
        • Gość: kibic Re: Liga Mistrzów. Skra gra o Final Four IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.11, 18:28
          Lepiej pokonać słabych, czy kupić sobie miejsce w FF?
    • Gość: bełchatowianin Liga Mistrzów. Skra gra o Final Four IP: *.dolsatbelchatow.pl 09.03.11, 18:22
      Mimo, że Skra odpadła to mamy jeszcze Jastrzębski. Szkoda, że Skra wylosowała własnie Zenit :/ Teraz trzeba trzymać kciuki za naszego jedynaka juz w LM
    • Gość: siatkarz Liga Mistrzów. SFinal Four bez Skry Bełchatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 18:25
      Kurek to się dziś nie popisał.. z lepszymi od siebie grać nie potrafi tylko z cieniasami..
      • Gość: exciter Re: Liga Mistrzów. SFinal Four bez Skry Bełchatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 18:35
        Bo to GÓWNIARZ jest!!!
    • Gość: jur Liga Mistrzów. SFinal Four bez Skry Bełchatów IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.11, 18:26
      Jak szczęście że Nawrocki nie jest trenerem Polski, bo wszystko byśmy przegrali. Kto wystawia Kurka ,który ani nie umie serwować a gra jak szmaciarz. Już któryś mecz Skra przez tego ufoludka przegrywa.
      • Gość: eCho Re: Liga Mistrzów. SFinal Four bez Skry Bełchatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 18:38
        A ile wygrał to już się nie liczy? Kurek miał dzisiaj 53% skuteczności w ataku ufoludki...tylko narzekać potraficie i pisać pod wpłyem emocji, też jestem zły, ale Skra zagrała super mecz, odrobina szczęscia a SKra była by w niebie a Kurek mogłby zostać bohaterem kończąc tą sytuacyjną, na pojedyńczym bloku, czy broniąc te pilka piłek na poczatku złotego seta
        • Gość: eCho Re: Liga Mistrzów. SFinal Four bez Skry Bełchatów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.11, 18:49
          a poza tym Kurwek jest przystojniacha.
    • Gość: exciter Liga Mistrzów. SFinal Four bez Skry Bełchatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 18:28
      Dlaczego kurek gra w siatkówkę? Przecież jest głupi.
    • Gość: topek Kureeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 09.03.11, 18:29
      To on zawalil nam zloty set.
      Antiga powinien zostac.
      Przyjecie fatalne.
      Pilki sytuacyjne fatalne
      Atak fatalny
      Zagrywka fatalna.
      JEDNA, slownie JEDNA zagrywka wyszla mu dobrze w calym 2 godzinnym meczu (jak Priddy przyjal na druga strone siatki).

Dramat :-(

JEstem wsciekly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ELA Liga Mistrzów. SFinal Four bez Skry Bełchatów IP: 178.213.56.* 09.03.11, 18:31
      MIMO, ŻE SKRA WYGRYWA MECZE W NASZEJ LIDZE, TO POZIOM I ZAANGAŻOWANIE ZAWODNIKÓW JEST MAŁE I JAKIEŚ DZIWNE. ODNOSZĘ WRAZENIE, ŻE WCALE NIE ZALEZY IM NA GRZE, A ATMOSFERA BEZNADZIEJNA.
    • Gość: Skraa Liga Mistrzów. SFinal Four bez Skry Bełchatów IP: *.plock.mm.pl 09.03.11, 18:36
      aaajajaj a mogło byc tak pieknie Kurek rzeczywiscie pokpil sprawe Mi najbardziej szkoda tego meczu w Łodzi moze gdyby tam bylo zwyciestwo to dzis Skra by sie cieszyła ale z drugiej strony nie ma co gdybac bo niewiadomo jak w takiej sytuacji zachowalby sie Zenit ehh Ja dziekuje chlopakom za wspaniala walke a tym "kibicom" ktorzy juz sie pojawiaja i pisza ze Skra to tylko w kupionym finale moze zagrac radze puknac sie w czolo i chwile zastanowic Z taka gra Bełchatowa to zarowno Jastrzebie Noliko czy nawet Cueno nie mialoby nic do powiedzenia no ale coz losowanie "losowaniu" nierówne .... Zenitowi zycze zwyciestwa w Final Four ( bo nie sadze by Jastrzebie cos ugrało niestety )
    • Gość: sk Re: Liga Mistrzów. Skra gra o Final Four IP: *.rawamaz.mm.pl 09.03.11, 18:37
      Czemu tutaj nie ma tytułu chory system daje awans Zenitowi? Ja się pytam czemu?
      • Gość: hej Re: Liga Mistrzów. Skra gra o Final Four IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.11, 18:48
        bo ten system jest już od pewnego czasu i dla każdego jednakowy.
        Nie macie co narzekac, Skrzaki, Skra dwa razy grała w FF bez awansu, to było też chore, a nie narzekaliście;)
        • Gość: sk Re: Liga Mistrzów. Skra gra o Final Four IP: *.rawamaz.mm.pl 09.03.11, 19:03
          ja nie narzekam na fakt, że Skra nie awansowała, tylko na to, że jak awansowało Jastrzębie to na gazecie był/ jest wielki tytuł chory system daje awans Polakom, to ja się pytam, czemu nie ma takiego samego tytułu w stosunku do Zenitu?
          • Gość: hej Re: Liga Mistrzów. Skra gra o Final Four IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.11, 19:40
            bo wyborcza lubi skrę i tym artykułem o chorym systemie usprawiedliwia ją poniekąd. Jest to nie w porządku z jej stropny. System był jednakowy dla każdego, gdyby Skra wygrała mecz w Łodzi, w ogóle by o nim mowy by nie było.
    • Gość: władeczek Ech Kurek... Trzymam kciuki za Jastrzębie IP: *.acn.waw.pl 09.03.11, 18:50
      nie chcę się znęcać nad Kurkiem, chłopak ma potencjał ale widać że pęka w ważnych momentach może praca z psychologiem by pomogła. Skra zagrała świetny mecz ale wielką drużynę poznaje się po tym że wygrywa pod presją i gdy jest to konieczne. Pod tym względem znowu zawiodła. Paradoksalnie to że nikt nie liczy na Jastrzębie w turnieju finałowym działa na ich korzyść, presja jest zerowa. Prezes Skry chyba by się pochlastał gdyby Jastrzębiu udało się wskoczyć do ścisłego finału:D
    • Gość: "observer" Liga Mistrzów. SFinal Four bez Skry Bełchatów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.03.11, 18:59
      Fatalne błędy Kurka w złotym secie pozbawiły Skrę gry w w finałowej czwórce. Dziwię się Nawrockiemu że stawia na Kurka. Moim zdaniem Bąkiewicz jest lepszym siatkarzem. Dwie dobre zagrywki Kurka na cały mecz to zdecydowanie za mało, pozostałe w siatkę. Zresztą w pierwszym meczu w ważnych decydujących momentach było zdecydowanie za dużo pomyłek Kurka,bardziej showmena niż siatkarza.
    • Gość: Pablo Liga Mistrzów. SFinal Four bez Skry Bełchatów IP: *.54.168.111.tvksmp.pl 09.03.11, 19:03
      Proszę państwa Skra Bełchatów u nas w lidze nie do pokonania, czasami jej się zdarzy jakaś wpadka, ale ogólnie nie do ruszenia. A na europejskich parkietach po prostu zal.pl niech ktoś mi przypomni jakiś znaczny sukces Skry w europie, bo nie kojarzę. Skra ma tak zajeb... graczy jej ławka rezerwowych to podstawowy skład nie jednej drużyny by był. Nie wiem gdzie tkwi błąd bo zawodnicy super, potencjał ogromny a tu sukcesów brak. I teraz pytanie czy drużynie z taki ogromnym potencjałem starczy wygrana w PlusLidze, bo to się robi już trochę nudne?? Ciekawe co na to działacze??
    • Gość: Suchy Liga Mistrzów. SFinal Four bez Skry Bełchatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 19:18
      Ojoj tak mi szkoda skry naprawde. W nastepnym sezonie moze niech skra wykupi sobie wygrana w lidze mistrzow. Kurva Dziady i nic wiecej. Od poczatku mowilem Nawrocki to nie jest trener on kompletnie sie na tym nie zna. Za takie pieniadze które oni miają powinni w koncu jakiegos porządnego trenera sobie kupic, a co do tego meczu jestem naprawde zaskoczony dlaczego majac tak szeroki skład wogole nie bylo zmian. Na palcach jednej reki mozna policzyc mecze w ktorych Bąkiewicz Grał. Jednym Słowem PORAŻKA!!!
    • Gość: gość Liga Mistrzów. SFinal Four bez Skry Bełchatów IP: *.sinusnet.pl 09.03.11, 19:36
      Troszkę grałem ! Nie brońcie Kurka ,bije gdzie popadnie nie widzi . to słabeusz psychiczny nie wytrzymuje napięcia! Nie na tym polega gra by klocki strzelać w parkiet , można wszystko zrobić nawet z najgorszej wystawy , ale trzeba mieć motorykę , a nie przyzwyczajenia do jednego rozegrania! Niech Artur uczy się od Winiara ! Weż się do roboty bo wzorost 205 to nie wszysto!!!
    • Gość: bert Liga Mistrzów. SFinal Four bez Skry Bełchatów IP: *.centertel.pl 09.03.11, 19:39
      Informacja z ostatniej chwili!
      Skra otrzymała dziką kartę do FF LM! Jest to kolejny ogromny sukces polskiej siatkówki!
      Przyznanie Skrze dzikiej karty jest wyrazem szacunku dla wspaniałej postawy sportowej tej drużyny w ostatnim czasie. Wywalczony w ciągu ostatnich 2 lat, dwukrotnie awans we wspaniałym sportowym stylu do FF LM potwierdza doskonała pracę Prezesa Piechockiego, Trenera Nawrockiego, a także słuszność wydawania gigantycznych pieniędzy przez państwowy koncern PGE na ten właśnie klub.
      • Gość: aulait Re: Liga Mistrzów. SFinal Four bez Skry Bełchatów IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.11, 21:15
        skąd ta informacja?
      • Gość: aulait Re: Liga Mistrzów. SFinal Four bez Skry Bełchatów IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.11, 21:17
        tzn bert chodziło mi o to skąd ta informacja o dzikiej karcie?
    • Gość: JJB Liga Mistrzów. Final Four bez Skry Bełchatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 20:02
      Kurek na Pal !!!
    • gawor4 Nawrocki i Kurek to śmiecie! 09.03.11, 20:17
      .
      • Gość: ilis Re: Nawrocki i Kurek to śmiecie! IP: *.tomaszow.mm.pl 10.03.11, 00:12
        a Ty jesteś mega podwójny śmieć zawistny człowieczku....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka