Dodaj do ulubionych

World Grand Prix. NA ŻYWO: Polki grają z Kubą

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 18:13
Chciałem wczoraj z synek iść na mecz, w kasach usłyszałem, że nie ma już biletów i na wczoraj i na dzisiaj. Konik proponował kupno biletu za 100 zł... (normalnie kosztował 15 zł) Oczywiście nie skorzystałem. A w telewizji widać, że mnóstwo miejsc i wczoraj i dzisiaj było wolnych. Czyżby wszystkie bilety wykupili "koniki" i nie wszystkie udało się im sprzedać?
To skandal, że takie rzeczy mają miejsce. A później puste trybuny i wrażenie, że nie ma chętnych na mecz, więc lepiej organizować zawody w innych miastach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kibic 2 Matlak? IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.11, 19:32
      Wciąż nie rozumiem dlaczego odwołano Matlaka? W sposób mało kulturalny. I co sie zmieniło po tym odwołaniu? Zawodniczek, których nie było na zgrupowaniu, dalej nie ma!
      Przypominam, że to pod kierownictwem Matlaka Polski zajęły najwyższe miejsce w rozgrywkach Grand Prix.
      • Gość: Ted Re: Matlak? IP: *.icpnet.pl 14.08.11, 22:42
        To jesteś odosobniony w tym "nierozumieniu". Większość kibiców odetchnęła z ulgą po wywaleniu tego buca.
      • Gość: swawolny Dyzio Re: Matlak? IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.11, 02:53
        I bardzo dobrze że go wywalili, nie ma też jego pupilki pseudogwiazdki Plejboja i drugie dobrze. Widać że atmosfera wśród dziewczyn jest wspaniała kiedy dwoje mącicieli odeszło. Na mistrzostwa wrócą znane zawodniczki, mam nadzieję że i Gosia Glinka i Kasia Skowrońska i reszta zawodniczek (poza mącicielką, której już na dobre dziękujemy) zagrają. Na razie młode dziewczyny nabierają doświadczenia z trudnymi rywalkami i widać, że gra im idzie coraz lepiej:D Tak trzymać dziewczyny!!!
      • Gość: Obserwator Re: Matlak? IP: *.icpnet.pl 15.08.11, 11:28
        Pytasz dlaczego ?
        na dodatek w sposób mało kulturalny !
        Przyjmij zatem do wiadomości ,ze szefostwo PZPS to taka sama wiocha jak Matlak.
        A teraz dlaczego, bo kibice tego się domgali !
        - "bo znamy swoje miejsce w szeregu "
        - "bo miały byc dwie armaty"
        - " bo celu do osiągnięcia nie wyznaczył "
        -" bo nie miał drużynie niczego do zaoferowania od strony sportowej poza mataczeniem i napuszczaniem jednej dziewczyny na drugą , bo w swoich ocenach gry poszczegółnych zawodniczek był niesprawiedliwy, bo wykończył na GP kręgosłup Ani Werblińskiej ,co skutkuje do dziś dnia ".

Otóż mając w dyspozycji takie zawodniczki jak :
        Glinka, Skowrońska , Werblińska czy Jagieło pokazał ,ze nic po za średnią nie potrafi uzyskac.

Zatem odesłanie go na zasłużoną emeryturę na żąnie kibiców mimo ,ze było to mało kulturalne,było jak najbardziej słuszne.

• Gość: maxs Tabela? IP: *.top.net.pl 14.08.11, 21:32
      jak zwykle brak...
      • Gość: ola Re: Tabela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 08:44
        Czy Okuniewska zrobiła sobie palstykę nosa?Wygląda jakoś tak inaczej i dziwnie,i to nie przez kolor włosów.Zmieniła się jakoś dziwnie twarz tej dziewczyna,oczywiście na niekorzyść.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka