Dodaj do ulubionych

Liga Światowa: Polska - Francja 0:3

IP: 82.146.244.* 10.07.04, 16:47
Ignaczak obrazil i marudzil na kibicow w Bydgoszczy, ze przez nich przegrali
mecz a we wspanialym Spodku ugrali tylko jednego seta Znowu slaba publicznosc?
za malo ich?zle kdopingowali?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tyberiusz Re: Liga Światowa: Polska - Francja 0:3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 16:57
      To prawda! Co teraz powie Pan Ignaczak? Tearaz pewnie w druga strone: ze bylo
      za duzo kibicow i mial miekkie nogi ;-)

Nie wiem, czy zauwazyliscie, ale recepta na wygrana z Polska reprezentacja jest
      prosta. Wystarczy lekko zagrywac. Wowczas, albo Ignaczak, albo odbierajacy
      odbieraja tak mocno, ze pilka przelatuje do rywali, albo tak slabo, ze
      wystawiajacy musi wystawiac prawie na kolanach. Proste nieprawdaz...?!
    • Gość: won! Rozwiązać bandę tych patałachów IP: *.chello.pl 10.07.04, 17:18
      Po co oni wogóle jadą na olimpiadę, i tak w dupsko dostaną, "wiecznie
      utalentowani" tylko co z tego jak od kilku lat gówno grają, pojedyńcze wygrane
      mecze z najlepszą piątką nic nie zmieniają, bo jakby nie zauważyć takie
      zwycięstwa przytrafiają się i innym średniakom. Banda łamag nie potrafiła
      wygrać z Francją II, no a przecież ten rok miał być niby optymalny dla
      pokolenia złotych medalistów mistrzostw świata sprzed kilku lat.
    • Gość: Pan Tygrys Re: Liga Światowa: Polska - Francja 0:3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 17:22
      Byłem na tym żenującym widowisku w spodku i całe szczęście że bilety miałem za
      darmo bo bym se tego nie wybaczył. Od polskiego super coacha nawet mongoł z
      zespołem downa byłby lepszy. Pan Piotruś Gruszka powinien sobie dać spokój z
      siatkówką. W takiej formie to nie wiem czy by go Niemczyk powołał do swojej
      żeńskiej reprezentacji. Kolejny Piotruś(Gabrych) to jest jakieś wielkie
      nieporozumienie , on nie umie najprostszej zagrywki odebrać ,a w ataku 3/4
      piłek posyła w aut. Cała reszta tych leszczy dostroiła się do tego
      katastrofalnego poziomu. I jeszcze jedno polska atomowa zagrywka Francuzów to
      chyba rozśmieszała. Ich zagrywke niedorozwinięci przyjmowaliby bez problemu.
    • Gość: maciek W S T Y D !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 17:30
      Dlaczego Ci ludzie dalej w reprezentacji ?? Przeciez oni swoja gra udowadniaja
      ze NIE chca w niej wystepowac!! Ile lat jesczze potrzeba by "utalentowani"
      zaczeli wreszccie cos wygrywac!!
      • Gość: jewry Duch Wagnera sie przewraca IP: *.regionline.fi 10.07.04, 19:39
        w gobie ja widzi co sie dzieje. Jak sie na 15 serwow siedem wali sie w siate
        albo w aut to zrezygnowac z tej zabawy bo szkoda pieniedzy na to pajacowanie.
        Posluchajcie Zarzyckiego bo prawde gai.
        • Gość: maciek Re: Duch Wagnera sie przewraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 20:54
          nigdy chyba tego nie zrozumiem: jak "zawodowiec" moze wykonywac element, ktory
          mozna wycwiczyc na terningach tak zle!!?? przeciez te ich zagrywki to jest jest
          czysty przypadek!!

TRENOWAC !! i jesczze raz TRENOWAC !!!
    • Gość: katarsis Paweł Papke... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 17:58
      Usilnie stsrał się przekonać oglądających, że polscy zawodnicy potrafią grać w
      siatkówkę. Wbrew temu, co wszyscy widzieli. Niestety przeczenie i zaklinanie
      rzeczywistości nie jest dobrym rozwiązaniem dla uzdrowienia chorej gry polskich
      zawodników.
    • Gość: Piotrek Miejmy nadzieję, że na igrzyskach będzie inaczej!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 18:24
      Nasza porażka jest wynikiem ciężkich treningów, które mają zaprocentować na
      igrzyskach!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: maciek Re: Miejmy nadzieję, że na igrzyskach będzie inac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 18:34
        masz poczucie humoru :)) to trzeba Ci przyznac :)
    • Gość: k_slupski@poczta.o Re: Liga Światowa: Polska - Francja 0:3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 18:25
      Brak, kondycji, umiejętności, koncentracji, wiary i wielu innych
      rzeczy. "Bardzo ambitny polski zawodnik", który kiwa co drugą piłkę za blok
      Frnacuzów to rzadki obrazek w Lidze Światowej, Piotrek Gruszka, który walczy z
      piłką i co trzecią zbija w aut, Lider - Dawid gra jak trzecioligowiec, a mimo
      to trener go nie zmienia (zrobił to dużo za późno), dogrania do "rozgrywacza"
      to rzadki przykład indolencji wśród ludzi, którzy żyją z grania w siatkówkę.
      Bardzo przykro było na to patrzeć. Nawet wytrwałym kibicom siatkówki "opadły
      skrzydełka". Wkrótce, przy takiej grze, będzie ich znacznie mniej
    • Gość: olo teraz czeka nas przegrana z Tunezją i to 2 razy! IP: *.punkt.pl 10.07.04, 18:45
      ...raz w Olsztynie, a drugi raz na olimpiadzie. Coś czuję, że tak będzie.
      • Gość: Luk ONI NIE GRAJĄ - ONI RODZĄ IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.04, 19:55
        Oni się męczą z własną psychiką. Te zblazowane twarze. Przecież to widać, nie
        doszedł do piłki i zamiast się wściec to udaje, że nic się nie stało.
    • Gość: DD Re: Liga Światowa: Polska - Francja 0:3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 21:08
      I maja Hanysy za swoje. W Spodku nie ma publicznosci, ktora pomaga.
      • Gość: maciek Re: Liga Światowa: Polska - Francja 0:3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 21:19
        publicznosc JEST !!! Tylko nie ma komu pomagac!! bo "siatkarze" chyba sie
        obrazili i nie chca grac :)
      • Gość: Stef KA-TA-STRO-FA !!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 21:21
        Dobrze ze Zdzisiek Ambroziak tego juz nie widzi,Wagner z pewnoscia sie
        przewraca tez w grobie.Po co oni maja jechac na olimpiade,na
        wycieczke,pozwiedzac Ateny ???
        Historia z Atlanty z pewnoscia sie powtorzy,u nich nie widac
        iskry,walki,zacietosci.......
        Tylko obawiam sie ze znowu po IO niektorzy zaspiewaja "Nic sie nie
        stalo,chlopaki nic sie nie stalo....."
        Ale ja mam dosyc.Nie widze zadnego postepu od pewnego czasu......
        Pamietam ze kiedys bylem w Spodku i Oni walczyli i wygrywali dwukrotnie z
        Brazylia,wiec ich stac,a moze niepotrzebnie sie łudze...............
    • Gość: majrix Krowy doić... IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 10.07.04, 21:21
      Myślałem że tak napisze tylko po pierwszym meczu, ale okazuje sie że mogło być
      jeszcze gorzej :|. Masakra.
    • Gość: mikasa Re: Liga Światowa: Polska - Francja 0:3 IP: *.tkchopin.pl 10.07.04, 21:54
      Wszystkie komentarze same mówią za siebie. Brak pomysłu na siatkówkę!? Naprawdę
      przykro było oglądać te mecze. Szkoda, że trener i zawodnicy zawsze znajdują
      dziwne wytłumaczenia! Trener Mazur w komentarzu telewizyjnym wspomniał o
      wejściu na parkiet "charyzmatycznego" Bąkiewicza? Podobno wprowadził coś w grę -
      nie wiem czy przespałem jakiś fragment meczu? Zawsze polegałem na Pana Mazura
      komentarzu ale teraz chyba i on się nieco pomylił. Chłopaki jeśli chcecie
      cokolwiek pokazać w Atenach to bieżcie się do pracy - bo siatkówka to wasza
      praca i płaca. Choć boję się o Ateny i to już w pierwszym meczu. Ale jednak
      życzę powodzenia. Jeszcze kibic.
    • Gość: AdamSiatkarzMKSMDk moje kondolencje dla reprezentacji polski IP: *.chello.pl 10.07.04, 22:33
      niestety niestety po raz kolejny zawiodłem sie srogo na reprezenatcji polski i utwierdziłem sie w przekonaniu że nie ma co liczyć na naszych siatkarzy... Podobno sportowcy to ludzie o silnych nerwach z wolą walki i zaciętością na twarzy, w takim razie nasi siatkarze to nie sportowcy lecz zwykli amatorzy... jeżeli załamują sie po pierwszym przegranym secie nie podejmując potem zadnej walki to ja nie wróze im żadnej przyszłości ani w atenach ani nigdy.. według mnie powinni wierzyć w to że mogą wygrac ba! oni to powinni WIEDZIEC! a nie stać na parkiecie i czekać az przeciewnik ich dobije. tlumaczenie Pwała Zagumnego że Francuzi zagrali lepiej niż w piątek a naszym siatkrzom zabrakło szczęscia jest niedorzeczne!!! jakiego szczęscia??? chłopaki trzeba sie przyznać wreszcie ze jestescie bez formy i zamiast robic użalać sie nad sobą wziac sie do roboty. Nie rozumiem takż etłumaczenia że sa przemęczeni i dlatego przegrywają...no to może nasi siatkarze myśłą ze inne zespoły przygotowujące sie do olimpaidy nie mają treningów tak jak nasza reprezentacja, i tylko nasi są biedni ze muszą trenować... czemu inni potrafią wygrywać?
      Dlaczego to my zawsze musimy byc tymi ktorzy najbarzdiej dają ciała?
      Boże chron nas przed OLIMPIADĄ!!!nasza ukochana reprezenatcjo WSTYD!!! poznaliśmy juz słabości naszje drużyny maszen z zawodnikami "pewniakami"czyl;i Murkiem, gruszką, gabrychem. Dlaczego nie można dać szansy pograc młodym skoro nie szło starym?nie można było w dzisiejszym meczu wystawic 6 z młodymi w składzie?Winir i Bąku może dali by rade... ale nie SUPERGWIAZDY dadzą rade.Odnosze wrażenie ze w tej druzynie panuje reżim starszyzny ktora nie pozwala młodszym wejśc na parkiet. starsi wykorzytsują to ze Gosćiniak jest naiwny i zachowuje sie jak owca- co mu karzą to zrobi i graja co chca. Brawo PANIE TRENERZE!!! brawo za stanowczość odwage i dyscypline w zespole, brawo chłopaki, oby tak dalej. w następnych meczch będe trzymał kciuki za najniższą wasza przegraną... danke - były kibic z warszawy
    • Gość: Pan Tygrys Re: Liga Światowa: Polska - Francja 0:3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 23:06
      Dzisiaj bedąc w Spodku odniosłem dziwne wrażenie. Gdy zespół super trenera
      Stanisława Gościniaka (to jest w ogóle jakieś straszne nieporozumienie) w I
      secie przegrywał 19 : 12 polska publiczność robił sobie fale z obowiązkowymi
      kartkami w dłoniach , potem było jak w każdej przerwie "Polska biało czerwoni"
      i było 25:17 dla II składu Franuzów. Ale niestety tak forma dopingu nie wpływa
      dobrze na "zespół który jest w stanie podobno pokonać wszystkich" . Lepszy
      skutek byłby wtedy gdyby cały Spodek zaczął gwiadać i wtedy by wyszło
      czy "bardzo mocna psychika chłopaków(Murek)" wytrzymała by tą próbe . Odpowiedź
      brzmi NIE i dlatego z zepółu muszą odejść : Najlepszy zawodnik świata w
      bezzensownym plasowaniu piłek i wręcz atomowym serwisie Gruszka , najlepszy
      libero świata w dogrywaniu na 3 metry od siatki Ignaczak , zawodnik który ma
      największy zasięg na świecie i nic po za tym Gołaś , rozgrywający których
      specjalnością rozgrywanie na podwójny i potrójny blok Stelmach ,
      Zagumny, a o przyjmujących nie chce mi się już pisać. Czas ta takich graczy jak
      Wlazły , Winiarski , Żygadło , Ruciak , Kadziewicz , Grzyb , Bąkiewicz ,
      Gromadowski i mimo wszystko Pawła Papke oraz paru wybijających się akurat
      graczy w lidze bo
    • Gość: Robi Re:TO TAKA ZASŁONA DYMNA IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 10.07.04, 23:07
      Przed ME w piłce nożnej Grecy też przegrali z nami i co zdobyli mistrzostwo
      nasi siatkarze też robią taką sciemę aby wygrać na olimpiadzie.
      • Gość: katarsis Re:TO TAKA ZASŁONA DYMNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 23:24
        No pewnie, że wszyscy pragnęliby aby tak było. Czy myślisz jednak, że Polacy
        (czyt. Gabrych) świadomie postawili krzyżyk na lukratywnych kontraktach, które
        mieli okazje po występach w lidze podpisać? Ciekawe co pomyśleli sobie
        międzynarodowi obserwatorzy z FIVB, łowcy talentów czy na końcu inni zawodowi
        siatkarze oglądając taaakie widowisko? Chyba tyle, że właśnie przypadkiem
        znaleźli się na planie filmowym Latającego Cyrku Monthy Pythona. To, że Polacy
        zostaną następnym razem zaproszeni do udziału w LŚ to będzie niczyją tylko
        Kibiców zasługą i tego, że pomimo granej chały wciąż na tej imprezie w Polsce
        można najwięcej zarobić.

Ale ze świecą szukać frajerów na całym globie, którzy z równym Polakom
        samozaparciem fascynują się bezgranicznie własnymi porażkami.
    • Gość: Pan Tygrys Re: Liga Światowa: Polska - Francja 0:3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 23:08
      Dzisiaj bedąc w Spodku odniosłem dziwne wrażenie. Gdy zespół super trenera
      Stanisława Gościniaka (to jest w ogóle jakieś straszne nieporozumienie) w I
      secie przegrywał 19 : 12 polska publiczność robił sobie fale z obowiązkowymi
      kartkami w dłoniach , potem było jak w każdej przerwie "Polska biało czerwoni"
      i było 25:17 dla II składu Franuzów. Ale niestety tak forma dopingu nie wpływa
      dobrze na "zespół który jest w stanie podobno pokonać wszystkich" . Lepszy
      skutek byłby wtedy gdyby cały Spodek zaczął gwiadać i wtedy by wyszło
      czy "bardzo mocna psychika chłopaków(Murek)" wytrzymała by tą próbe . Odpowiedź
      brzmi NIE i dlatego z zepółu muszą odejść : Najlepszy zawodnik świata w
      bezzensownym plasowaniu piłek i wręcz atomowym serwisie Gruszka , najlepszy
      libero świata w dogrywaniu na 3 metry od siatki Ignaczak , zawodnik który ma
      największy zasięg na świecie i nic po za tym Gołaś , rozgrywający których
      specjalnością jest rozgrywanie na podwójny i potrójny blok Stelmach ,
      Zagumny, a o przyjmujących nie chce mi się już pisać. Czas ta takich graczy jak
      Wlazły , Winiarski , Żygadło , Ruciak , Kadziewicz , Grzyb , Bąkiewicz ,
      Gromadowski i mimo wszystko Paweł Papke oraz paru wybijających się akurat
      graczy w lidze bo GORZEJ I TAK BYĆ NIE MOŻE.
    • Gość: Pan Tygrys Re: Liga Światowa: Polska - Francja 0:3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 23:56
      A trener musi być z zagranicy jakiś z uznanym nazwiskiwm albo w ostateczności
      Pierliożny
    • Gość: Jac. da Z Gościniakiem słabiej... IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 11.07.04, 09:28
      to przecież fakt że Gościniak oslabia tę drużynę... z wcześniejszymi
      szkoleniowcami chłopaki gralipewniej, szczególnie ze Wspaniałym, to była
      mobilizacja !!! widać było walkę! teraz? na stojąco, kontemplacja,
      zastanawianie sie itp. przecież wiadomo że w siatce trzba grać szybko z
      zaskoczenia. Brak miejsca na jakieś rozmyślania gre trzeba wypracoawać
      wcześniej. W "mordę" teraz wystawka np. na skrzydlo to jest często tak
      długi "lob" że chyba nawet bez znajomości naszych atakujących każdy ustawi
      blok... Co to za druzyna.... jak by walili w gruszkę treningową ... kto silniej
      uderzy. Gościniak robi z nich trupę "siłowców", niezgrabnych, bezbarwnych
      chłopaków od bicia głową w mur:(((( żenada jak można było wywalić tak dobić
      Wspaniałego jak podciągnął nas o parę pozycji w Europie (Chwała też innym,
      przed Wspaniałym, teraz sie staczamy..)
    • Gość: Zupa cebulowa Re: Liga Światowa: Polska - Francja 0:3 IP: *.tkchopin.pl 11.07.04, 10:42
      Przed oglądaniem meczu zjadłem zupe cebulową.Po pierwszym secie pusciły mi
      zwieracze-nie wiem czy powodem tego była ów czy fatalna gra Polaków.Drugi set
      tylko słyszalem przez uchylone drzwi w kiblu,a że jestem na wakacjach u Cioci
      to dostałem opr,bo zasrałem kibel-rachunek za sprzątanie zapłaci pzps.
      A odnośnie meczu to pomijając to ,że zagrali "bez jaj",brakowało im
      charyzmy,byli zmęczeni(nie wiem czemu,bo pzecież są sportowcami i wszystkie
      mecze powinni grać na "wysokich obrotach"),na ich twarzach było widoczne
      zmęczenie,zrezygnowanie zamiast agresji,chęci zmiecenia Francuzów z parkietu).
      Siatkówka to jest profesja "tych panów którzy wczoraj stali na parkiecie",żeby
      nie nazywać ich zawodnikami Reprezentacji Polski i dostają oni za mecze taką
      ilość pieniędzy,która zapewniłaby byt znacznej częsci biednych ludzi żyjących w
      Polsce,ale oni mają najwyraźniej to gdzieś,tak samo jak tych biedaków,ludzi
      którzy przyszli do Spodka,zasiedli przed telewizorami oraz tych,którzy musieli
      posprzątać ten cały bajzel na sali po meczu.Siatkarze powinni się wstydzić za
      swoją postawę w meczu i okazać trochę pokory,a połowa z nich powinna dostać
      urlopy na czas igrzysk i co najwyżej oglądać mecze swoich kolegów w telewizji
      albo nawet odpocząć od siatkówki.
      A trener powinien w końcu dać szanse młodym zawodniokom,bo może przynajmniej
      oni by coś pokazali w tym meczu.Natomist sternicy reprezentacji kilka lat temy
      wyselekcjonowali pewną grupę zawodników i uparcie się jej trzymaja nie zważajac
      na aktualną formę siatkarzy.
      Apeluje do wszystkich ludzi dobrej woli,którzy mają jakiś wpływ na polską
      siatykówkę-ZRÓBCIE COŚ Z TYM BURDELEM, bo nie chciałbym,żeby z siatkówką stało
      się to samo co z polską piłką nożną.
      Redzio
      Jeśli tym komentarzem kogoś obraziłem to dobrze,bo miałem taki zamiar.
    • Gość: japi Re: Liga Światowa: Polska - Francja 0:3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 11:59
      przeciez to wszsytko jest chore,druzyna przegrywa a kibice szaleja z
      radosci,jakby zostali wygwizdanito może by sie obudzili,a tak poza tym to
      marnuje nam sie młodziez ,ktora powinna dostac szanse
    • Gość: M Wielki smutek w Spodku ... IP: *.sap.com / 217.153.27.* 12.07.04, 09:54
      Lubie siatkowke, lubie grac, lubie ogladac, lubie kibicowac.
      Ale to co zaprezentowała nasz ukochana reprezentacja w dwóch meczach w Spodku
      jest ponizej wszelakiej krytyki. Przedsmak tego co prawda był juz w Bułgarii.
      Ale wiara kibica jest przecież ślepa.
      Niezastapiona Para Zagumny-Gabrych przeszła samych siebie. O reszcie tez
      szkoda
      pisać. Ale ten skład musi jechac na olimpiade, niestety musi.
      Musze pochwalić Francuzów, za ich profesjonalizm i radość z grania w
      siatkowke.
      Zastanawia mnie tylko dlaczego nasza reprezentacja nie jest w stanie wygrac
      chociaż jednego meczu dla tych 11,5 tysiaca wiernych kibicow na hali i tych
      tysiecy przed telewizorami.
      Dla tych wszystkich kibicow wierzacych do konca, dla tych cierpiacych z
      powodu
      słabej gry, dla tych z obgryzionymi paznokciami, dla tych ze zdartymi
      gardłami ...
      Nawet nie stac ich było na głupie podziekowanie za te zdarte gardła i
      opuchniete dłonie.
      Było mi tam w spodku smutno. Nawet nie byłem zły. Po ostatnim gwizdku byłem
      juz
      obojetny.
      I nawet moj siedmioletni mały kibic, mimo ze bawił sie super, powtarzał
      wszystkim "ale nas zlali i skopali ci Francuzi".
      Lubie siatkówke ...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka