Gość: Paula IP: *.chello.pl 23.04.05, 15:33 Moze ktos wie, gdzie i od kiedy mozna kupic bilety na mecze w Lodzi??? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada.dobra Re: Liga Światowa 25.04.05, 10:55 A no właśnie tez chciałabym wiedzieć. z tego co wiem to pierwszy mecz naszej reprezentacji ma już być na początku maja, dziwne dla mnie trochę bo nie jestjeszcze pewne jaki skład tej naszej reprezentacj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Liga Światowa IP: *.invert.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 18:55 tez mnie to niepokoi, ze nie ma zadnych info o biletach... pierwsze mecze maja byc pod koniec maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Liga Światowa IP: *.chello.pl 29.04.05, 12:45 maj coraz blizej a tu nadal nic :((( zaczyna mnie to martwic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: Liga Światowa IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.05.05, 22:08 Na oficjalnej stronie PZPS podali, ze informacja o biletach bedzie na przelomie kwietnia i maja. 12 maja i nic :( W Lodzi Liga bedzie chyba na poczatku czerwca, wiec bilety powinny byc juz niebawem. Czekam z niecierpliwoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Liga Światowa IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 12.05.05, 21:44 tu są: www.kupbilet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_ruda Re: Liga Światowa 15.05.05, 11:41 no więc tak : bilety najpierw sa sprzedawane przez neta, a dopiero pozniej to co zostanie w Łodzi w Hali Sportowej o ile wiem od 24 maja ... ja to zostawiam bez komentarza... nie bede przeciez kupowac przez neta bo hale mam 15 min od domu... ale szkoda ze nie zrobili tak jak zawsze bylo, czyli czesc w necie, a czesc do kupienia w Hali ... teraz mozna bedzie kupic to co nam zostawia :D pzdr i do zobaczenia w Łodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: Liga Światowa IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.05.05, 20:51 Dzieki za informacje, dzisiaj kupuje na piatek i na sobote! Do zobaczenia w Lodzi. Oj bedzie sie dzialo:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś