Dodaj do ulubionych

Sezon PLS...

IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 11:48
...zaczyna się 26.XI ze wzgledu na MŚ w Argentynie(5.XI).Dowiedziałam się
jeszcze,że mamy pierwsze transfery.Rozgrywający Nysy-Chudik będzie teraz grał
w Jastrzębiu,a Żygadło w Skrze Bełchatów.Czy wie ktoś ,gdzie będzie grał
Nowak i Wagner,którzy nie przedłużyli umów z AZSem i jak wyglądają sprawy w
Mostostalu,czy odchodzi Papke,Musielak i Świderski???
Obserwuj wątek
    • Gość: thedude Re: Sezon PLS... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 14:13
      Sytuacja wyglada tak:
      Nowak zazyczył sobie wysoki kontrakt no i AZS mając w rezerwie Golasia i
      Kokocinskiego zrezygnował z uslug Marcina. Teraz Nowak przejdzie chyba do
      Wroclawia.Nie wiadomo co dalej z Wagnerem (czyzby powrot do Bielska?)
      Papke,Musielak podpisali kontrakt z Chemikiem. Natomiast Prus zarządał calej
      kwoty kontraktu za zeszły sezon na co nie godzi sie Chemik.
      • Gość: Daniela Re: Sezon PLS... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 19:22
        A to już nikt nie chce Nowaka we Włoszech?Myslałam ,że ten sezon to taki
        wypadek przy pracy i nasz najwyższy zawodnik wróci do serie A,ale nie do 1044!!!
        A czy Prus też zasila Wrocław,czy mimo tych finansowych niesnasek zostaje w
        Chemiku?
        Szczerze mówiąc liczyłam na to,że Papke wyjedzie do zagranicznego klubu,
        jakiegokolwiek.Jeśli dalej będzie siedział w Kedzierzynie niczego nowego się
        nie nauczy,a jedyną szansą na zmierzenie sie z najlepszymi będzie LM.
        Gruszka powiedział kiedyś ,że ludziom się wydaje,że włoska serie B jest jak
        nasza 2liga,co jest według niego nieprawdą,a serie B jest przystankiem do grupy
        wyższej.Jeśli Papke miał(a mówił kiedyś ,że tak,tyle,że wg niego nieciekawą)
        propozycję z Włoch to wielka szkoda,że jej nie przyjął,bo czas leci,a "nic 2
        razy się nie zdarza"...(No tak,ale,co by wtedy te rzesze fanek zrobiły???)
        • Gość: thedude Re: Sezon PLS... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 19:26
          Papke podobno nie chcial przejsc do Olympiakosu (hehe no jasne Kozle to centrum
          Europy a Ateny to prawie Azja)
          Paweł pewnie czeka na lektykę z Modeny lub Treviso.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka