Dodaj do ulubionych

Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty

IP: *.rzeszow.mm.pl 16.08.05, 23:15
Mazur struga niezlego wariata.Dokladnie wiedzial co sie dzialo w jego
kadrze,ale przymykal oko.Taka polska mentalnosc.W tej chwili nabiera wody w
usta.Za dlugo gosc ma do czynienia z polska siatka,zeby nie wiedziec co
wyczyniaja zawodnicy.I nagle ja nic nie wiem,pytajcie Lozano.Mazur,chlopie ty
nalezysz do tej samej ferajny co Ignaczak ,Stelmach i Kadziewicz.A fuuuj.
Obserwuj wątek
    • Gość: maciek. Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty IP: *.chello.pl 16.08.05, 23:16
      hoho, czyzby przez Irka przemawiała zazdrość? bierzemy stronę pijaczków? w
      d... mamy kibiców, innych kadrowiczów, sponsorów? To wiele o Mazurku mówi.
      • Gość: Pewniak Ale z mazura wielki buc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 00:48
        Ja nie rozumiem jak można być takim burakiem jak mazur. On udaje, że nic się
        nie stało. Za jego "rządów" pewnie w noc przed meczem cała drużyna piła razem z
        trenerem. Głupi buc, jeszcze daje do zrozumienia że jest przeciwko lozano. I
        później się dziwić, że reprezentacja jest źle mentalnie nastawiona i mimo
        dużych możliwości nie może odnosić sukcesów. Jak grają na kacu to jak mają
        wygrywać? Miałem do pana szacunek panie mazur, ale całkowicie go utraciłem.
        Całe szczęście, że już pan nie jest trenerem. Przez takich jak pan polski sport
        jest taki jaki jest...
        • Gość: Lulu Re: Ale z mazura wielki buc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 16:29
          sam jestes burak cioto jedna... Mazur jakos odnosi efekty i to na turniejach w
          Belku nie jego druzyna zygala w energetyku...
      • Gość: kibic77 Re: Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 12:48
        to Lozano ma w dupie kibicow!!bo dzieki jego decyzji sa duze szanse , ale na
        kompletna porazke na ME!
        • Gość: Piotr_ALi Re: Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 18.08.05, 16:26
          Oczywiście najlepiej pozwalać im na wszystko bo to są DUPNE "GWIAZDKI" i oni
          mogą wszystko. Nech chleją ile tylko im Się podoba wtedy będą wyniki.
          Ciekawy jestem czy w pracy można pić alkohol??
          Zastanów się człowieku co mówisz
          • Gość: Basia Re: Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:20
            ty cię ciołku zastanow! Co ty naprawde wiesz o tym co oni normalnie robią!
            czytlaam kiedyś wypowiedz jednej z dziewczyn ktoregos z chlopkow. To straszne co
            oni przezywaja, jak dlugo spędzają czas bez rodziny. "wolno im na wszystko"? Nie
            masz pojecia o czym mowisz
        • Gość: Basia Re: Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:17
          zgadzam sie. chlopaki zle zrobili. ale w ten sposób trener kaze kibicow.
      • Gość: Basia Re: Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:16
        "pijaczków"?! Co ty sobie k... myślisz? Top twoi koledzy czy co? To
        profesjonalisci ciołku! Połowa ludzi, którzy dawali radość i powód do dumy
        Polakom! I mam nadzieję, że WCIĄŻ BĘDĄ DAWAĆ!!! Nie popieram tego co zrobili.
        Zachowali się jak gó..arze! Ale przez tą decyzję najbardziej będzie cierpiała
        Polska! Zobaczycie! Na Mistrzostach dostaniemmy tak, że to popamiętamy! Czekalam
        zwlaszcza na rewanz Polska-Rosja bo bylam na tym meczu. Teraz zastanawiam sie
        czy w ogole siąsc przed telewizorem. Choc pewnie i tak sie nie powstrzymam, bo
        wierze w tych chlopakow, ale bedzie mi bardzo trudno to zniesc..
        • very_martini Re: Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty 25.08.05, 16:31
          No to nie siadaj, kto Ci każe?
          A profesjonaliści to myślisz że nie piją? Aha. A lekarze wszystkie koniaczki
          wylewają w imię swojego profesjonalizmu do zlewu, co? A Polska nie będzie
          cierpiała przez decyzję Lozano, tylko przez nieodpowiedzialność chłopaczków,
          którzy pomyśleli sobie, że skoro są w Reprezentacji, to wolno im wszystko. Jeśli
          do kogoś będzie mozna mieć po przegranych meczach pretensje, to do panów S., K.
          i I., a nie do ich zastępców ani trenera. Nie ma ludzi niezastąpionych, a to nie
          urocze minki i zgrabne ponoć pośladki Łukaszka Kadziewicza wygrywają/przegrywają
          mecze.

16%VOL
          22%VAT

--
          takie tam... forum homeopatia
    • Gość: mave Bardzo sensowny wywiad IP: *.acn.waw.pl 16.08.05, 23:28
      Zawarte jest wiele informacji, naprawde cenny artykul!
      • Gość: Piotr_ALi Re: Bardzo sensowny wywiad IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 18.08.05, 16:28
        Pewnie że sensowny 'Jak chcecie o coś spytać to do Lozano'
        Myślałem że chłop ma trochę rozumu ale się pomyliłem
    • Gość: bazyliszek Re: Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty IP: *.chello.pl 16.08.05, 23:29
      - A kiedy Pan był selekcjonerem, zdarzały się Panu takie przypadki?

- Nie, nie zdarzało mi się być pijanym na treningu.
      ------------------------------------------------------------------------------

czy mi się wydaje, czy Mazur sugeruje, że Lozano przyszedł zawiany na trening?!
      i jeszcze jeden fragment, wiele mówiący o polskim profesjonalizmie sportowym:
      "Co do reszty, niech wypowie się pan Lozano i jego współpracownicy. To oni
      sprawowali w tym czasie nadzór nad wspomnianymi siatkarzami, a nie ja".
      nadzór... nad dorosłymi, podobno, facetami...
      • Gość: Duke Re: Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty IP: *.aster.pl 16.08.05, 23:36
        Tez mam takie wrazenie.

A moze probuje zaprzeczac faktom, bo boi sie ze sie juz wydalo...
        Mazur wyglada mi na tegiego moczymorde.
    • Gość: cyg@nek A co miał chłop powiedzieć? IP: *.osk.enformatic.pl 16.08.05, 23:34
      Dobrze, że szanuje decyzję Lozano. Nie oczekiwałbym od niego więcej.
      Dla mnie jest pewne, że siatkówka jest najbardziej zespołową grą. Jeśli
      ktokolwiek lekceważy dobro zespołu - marnuje nie siebie, ale wysiłek reszty i
      nie zasługuje na ten zespół.
      Brawo Lozano! Mentalni g@wniarze - precz z kadry.
    • Gość: Ner Co On Pi.......li IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 23:36
      CO ten facet pieprzy ,oddał aniołki i zły Lozano nie dość, że ich zdemoralizował- bo do tej pory chłopcy grzeczniutko o 20.00 byli w łóżeczkach- to na dodatek wyrzucił ich z kadry.
      Pogłaszcz ich jeszcze po główce a najlepiej idzcie razem na wódkę.
    • Gość: ef mazur walil z nimi.proste IP: *.devs.futuro.pl 16.08.05, 23:54
      BRAWO LOZANO.nawet jezeli sportowo to bedzie zla decyzja zaprocentuje na lata.
      • Gość: berta Re: mazur walil z nimi.proste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 00:03
        Faktycznie sportowo to zła decyzja (tak to przynajmniej narazie wygląda) i być
        może Lozano i kadra za to zapłaci wysoką cenę.
        Jednak też uważam że Lozano postapił słusznie.
        Najgorsze jest to, że już widze te uśmiechy i radość Pana Mazura i
        jego "wielkich" poprzedników gdy Lozano się podwinie noga :/
        Tylko na to czekają!!
        Mam jednak nadzieję że kibice będą z nim gdyby sie okzazało, że cos jednak
        wyjdzie nie tak :/
        • Gość: kibic77 Re: mazur walil z nimi.proste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 12:52
          kibice nie beda z lozano, bo podjal zla decyzje!!!wiadomo, ze wszyscy pija, a
          ze oni akurat wpadli mieli pecha!przestancie w koncu z siebie robic swietych!
          kazdy ma prawo sie napic!
          • aasiek Re: mazur walil z nimi.proste 17.08.05, 18:49
            To idź i się napij. W pracy najlepiej. Ale zdziwiony będziesz, jak tę pracę
            stracisz.
          • Gość: Piotr_ALi Re: mazur walil z nimi.proste IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 18.08.05, 16:37
            Jasne ,to może postawić im barek z wódą na salę treningową to nie będą musieli
            daleko chodzić, niech chleją kiedy chcą.Może jak będą grali na kacu to coś
            wkońcu ugrają.
            Jak masz takie podejście do tego to ja jestem ciekawy czy w pracy też pijesz
            alkochol i jest OK!
        • Gość: zenek Re: mazur walil z nimi.proste IP: 195.136.107.* 18.08.05, 10:08
          poprzednicy Lozano nie byli "wielcy", tylko "wspaniali"
    • w.wozniak Dzięki Przemek 16.08.05, 23:54
      Bardzo ważny wywiad.Pewnie nie mogłeś,ale zabrakło mi troszkę dociśnięcia pana
      Mazura jak on zareagowałby w podobnej sytuacji jak był selekcjonerem i czego
      można się spodziewać jak zdarzy sie podobny wyczyn w klubie.Choć pewnie
      niewiele należy się spodziewać jeżeli wytną mu numer jego świetnie opłacane
      gwiazdy.Troszku się martwię i o kadrę i o Bełchatów w pucharach.A poza
      wszystkim to nie wyobrażam sobie kadry z innym libero niż Ignaczak, ale ordnung
      muss...
      • w.wozniak Przy okazji 16.08.05, 23:55
        pozdrawiam
        kolega z ławki
      • Gość: kszyhu Re: Dzięki Przemek IP: *.teta.com.pl 17.08.05, 09:01
        > [...] nie wyobrażam sobie kadry z innym libero niż Ignaczak [...]

Pewnie i sam ignaczak też nie wyobrazał sobie kadry bez swojej osoby, uznał, że jest nie do ruszenia. A ja teraz trzymam kciuki za Gacka i Pińskiego - dacie radę chłopaki.
    • Gość: dekar Re: Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty IP: *.it-net.pl 17.08.05, 00:42
      Poczekajmy na efekty.
      Oj nieładnie panie Mazur.
      Jak nie będzie wyniku na ME to winą trzeba będzie obciążyć Lozano, a nie tych "profesjonalistów" jak pan ich określił.
      Życzę jak najwięcej takiego profesjonalizmu w klubie panie trenerze.
    • Gość: bartek Re: Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty IP: *.chello.pl 17.08.05, 02:57
      zaeznowany jestem po tym wywiadzie... niech sie mazur j..nie mocno w leb - za
      niezbyt nawet subtleny sposob wyrazania opinii, ze selekcjoner kadry (tak -
      jego, czyli mazurka, nastepca), nie wie, co robi... prawda jest taka, ze mazur
      pewnie nie raz sam pil z tymi pozal sie boze sPORTOWCAMI (celowo tak napisane,
      aby podkreslic mala litere na poczatku), wiec teraz musi brac ich strone, psia
      jego mac w dupe ladowany....

z pozdrowieniem dla prawdziwych fanow sportu!
      Bartek
      • Gość: mk Re: Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 07:18
        w Polsce to normalne, pamiętacie nawalonego Kowalczyka i Wójcika po powrocie z
        juniorskiego turnieju w Barcelonie?
        Gorzej, że już przed finałem ponoć zaczęli.
      • Gość: N Re: Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty IP: 5.6.1D* / *.alcatel.fr 17.08.05, 09:04
      • Gość: Neolit Re: Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty IP: 5.6.1D* / *.alcatel.fr 17.08.05, 09:06
        Mazur jestes zalosny idz poprzytulaj sie ze swoimi pijakami. Mecz przed finalem
        byc na imprezie (nie dziwne ze Ignaczak wogole nie mogl odebrac serwisu
        Holendrow - prawdziwy profesjonalista) paranoja.
    • Gość: mk Re: Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 07:21
      wygląda na to, że Lozano zmienił imię:)
      miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,2870932.html
    • Gość: ryncewid Re: Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty IP: 81.210.25.* 17.08.05, 07:39
      profesjonaliści??????????? jaaaaaaaaaaaaaaasne ;););). podeszli profesjonalnie
      do impry i im zeszło. a Mazur tez jest fajny. z wypowiedzi tak bije zazdrość,
      że w oczy kole. to co dotyczy reprezentacji to tabu, tak????? to może ta metode
      zastosować też w PZPNie, że już o Rywinie i kiklku innych nie wspomne. :(:(:(
    • Gość: rafał Re: Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty IP: *.85-237-187.tkchopin.pl 17.08.05, 08:55
      irek lubie Ciebie jako trenera, człowieka i komentatora sportowego, ale troche
      przegiąłeś, naprawde nie widzisz nic złego w tym że koledzy balowali do 3 przed
      ważnym meczem finałowym? przecież to jest skandal, gdzie szacunek do siebie
      kolegów z drużyny, gdzie ten cholera profesjonalizm? i to Twoje fałszywe
      poczucie solidarności z zawodnikami, boisz się, że przestaną Ciebie lubić? irek
      trzeba miec jaja, żeby postąpić jak lozano a gadanie o tym, że czekasz na
      wyniki jego pracy w takim momencie to żenia...to wstyd i obciach..pogłaszcz ich
      jeszcze po główce jak się pojawią na pierwszym treningu i mocno przytul, a może
      tak po piwku?
    • Gość: wrzos Re: Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty IP: *.wh2.tu-dresden.de 17.08.05, 09:07
      taki to z pana Mazura polski "buc-szlachciura"! tylko saczy jad i wylicza ile to trener zarabia.Ciekawe dlaczego on juz nie trenuje reprezentacji skoro to taka dobrzeplatna fucha? Rece mi opadaja! tylko tuszowac, upiekszac i wszystko cacy! ale jak ktos w koncu porzadek robi...to wtedy boli, bo okazuje sie za obcokrajowcowi bardziej zalezy na polskiej reprezentacji niz Polakowi! A ponadto to wyliczanie kogo on to nie "dal" do reprezentacji...PANIE! oni byli niezdyscyplinowani i wylecieli. Proste. Niech pan gada co chce, pan zostanie juz tylko malym, zakampleksionym czlowieczkiem!
      • Gość: hohlik co się dziwicie IP: 195.136.107.* 18.08.05, 10:13
        a pamięta ktoś jak Mazur komentował Ligę Światową w TV? Skacowany na maxa,
        przynajmniej 2 razy... profesjonalny sport, profesjonalne dzinnikarstwo,
        profesjonalny komentator. taki my juz mamy profesjonalny kraj:-( Argentynę nam
        gonić trzeba
    • Gość: Kibic siatkówki Sędzia Gołaszewski w todze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 09:33
      Oczami wyobraźni widzę Wydział Dyscyplin i Kar PZPS, który na rozprawie zajmuje
      sie ukaraniem zawodników, którzy wrócili o 3 nad ranem na bańce podczas
      Memoraiału H Wagnera w Olsztynie a trener wylał ich z kadry - i
      słusznie.Przewodniczy rozprawie wiceprezes PZPS A Gołaszwski w sędziowskiej
      todze. Ten właśnie dzisiaj sędzia a jeszcze nie tak dawno były prezes AZS
      Częstochowa, który po pijaku spoliczkował po meczu swojego młodego zawodnika ma
      oceniać, czy chłopaki zrobili coś złego czy nie?Szykuje sie niezły ubaw.Panie
      sędzio Gołaszwski nie łyknąłby pan jednego przed rozprawą?Może od razu na sali
      rozpraw wymierzy pan karę zawodnikom - po razie po pysku i po sprawie?
      • Gość: Kibic Re: Sędzia Gołaszewski w todze IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.08.05, 10:42
        Przypomniałeś zdarzenie, które trzeba mieć przed oczami, jeżeli chce się
        właściwie zrozumieć wywiad Mazura. Gołaszewski i Mazur razem pracowali i
        wychowywali naszą zdolną siatkarską młodzież. Stanowiska, jakie w polskiej
        siatkówce ci panowie zajmują gwarantują , że ich metody są kontynuowane. Czy
        Lozano poradzi sobie z zawodnikami? Prawdopodobnie - tak! Czy poradzi sobie z
        działaczami i polskimi trenerami - na pewno nie! Jeden z nich mówi logicznie,
        ale to Słowak....
      • rybka242 Re: Sędzia Gołaszewski w todze 17.08.05, 10:49
        Tak to już jest że w Polsce ręka rękę myje A mnie guzik obchodzi ze Ignaczak
        był najlepszym libero ze Kadziewicz Stelmach ajajaj Dajmy im szanse? NIE MA
        MOWY Czy pamietacie co mowil kaapitan Serbii i Czarnogory gdy przegralismy z
        nimi final Ligi Swiatowej?ze nosic koszulke swojego kraju na piersiach to
        ZASZCZYT i to im dodaje skrzydel A Ci mieli w nosie ze reprezentuja Polske i
        graja dla najwspanialszej publiczności siatkarskiej na Swiecie LEPIEJ SIE
        NACHLAC MIŁego trzeźwienia
    • Gość: m Re: Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 10:10
      to już Prielożny mądrzej się wypowiedział:
      miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,2870934.html
      • Gość: Chinka Mazur Jest OK! IP: *.sylwex.pl / *.sylwex.pl 17.08.05, 11:56
        Moim zdaniem Mazur zachował się okey.Przeciez Stelmach i Ignaczak to jego
        podopieczni.Co mial ich z ziemią zrównać?A jak Wy byście się czuli na Miejscu
        Ignaczaka i Stelmacha I Kadziewicza:)Mieli chwile słabośći.Ja jestem z nimi!!
        • Gość: Piotr_ALi Re: Mazur Jest OK! IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 18.08.05, 16:49
          To może idź się z nimi napić
    • Gość: sak Re: Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty IP: 80.51.81.* 17.08.05, 10:37
      Sęk w tym, że w tym klubie byli i pili nie tylko ci zawodnicy. którzy zostali
      wyrzuceni z kadry. Lozano próbuje usunąć z kadry zawodników. których niezbyt
      lubi. przypinając im śmierdzące etykiety - coć jednak ma z dyktatora,
      argentyński system pozostawił w nim ślady.
      • gromek1 Re: Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty 17.08.05, 11:01
        Poczekajmy na efekty?
        Ból głowy, suszenie, zakwasy...
        Na jakie jeszcze efekty czeka Mazur!!! Na klina!?
        A już największym Buractwem jest stwierdzenie kadra to jest tabu.
        Otóż Panie Mazur te cymbały reprezentowały nasz kraj. Nawet jeżeli na ME nie
        zdobędziemy medalu to uważam, że Lozano zrobił bardzo dobrze. tacy trenerzy jak
        Pan chowali pewnie niejedną już taką aferę pod kocyk, a wyników i tak nie było.
        Jeszcze słówko o profesjonaliźmie. Profesjonalista potrafi psychicznie znosić i
        porażki i sukcesy, a świętuje wtedy kiedy może.
      • Gość: johndoe Re: Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 17.08.05, 11:57
        Gość portalu: sak napisał(a):

> Sęk w tym, że w tym klubie byli i pili nie tylko ci zawodnicy. którzy zostali
        > wyrzuceni z kadry. Lozano próbuje usunąć z kadry zawodników. których niezbyt
        > lubi. przypinając im śmierdzące etykiety - coć jednak ma z dyktatora,
        > argentyński system pozostawił w nim ślady.
        masz jakies konkretne wiadomosci, czy tak tylko piszes? /pytam bez zlosliwosci/
        pzdr
    • Gość: benias Re: Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty IP: *.tele2.pl 17.08.05, 11:03
      Brawo Panie Mazur...teraz będą czekać, aż się poślizgnie noga Lozano...- wsytd
      mi za Was. Dlatego właśnie nic nie osiągniemy z takim podejściem! Brak
      profesjonalizmu Panie Ignaczak i inni...
    • Gość: gozbi Re: Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 11:14
      pan mazur uważa że nic się nie stało-żałosny gość
      • Gość: Piotr_ALi Re: Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 18.08.05, 16:54
        Wylazło z gościa CAŁE BURACTWO przynajmniej wiemy z kim mamy do czynienia.
        Pewnie nie raz chlali razem a wyniki były jakie były.
        Szkoda na takich czasu
    • Gość: tadek Wypadek przy pracy jest wtedy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 11:25
      ...kiedy zdaża się jakaś nieprzewidziana trudność. Ale wyjście do baru i powrót
      o 3.00 w nocy??? Panie Mazur coś się panu pomyliło!
    • Gość: Miecz Re: Mazur impertynent IP: *.man.poznan.pl / *.man.poznan.pl 17.08.05, 11:56
      Stwierdzając "Wszystkie sprawy związane z kadrą to tabu" p.Mazur zapomniał, że
      reprezentacja to nie Jego prywatna firma, opłaca Go związek między innymi za
      pieniądze podatników. Zawodnicy jako reprezentanci nie są tylko prywatnymi
      osobami - reprezentują Polskę. Jeżeli tego nie rozumieją Polacy (a nim pan
      Mazur chyba jest) a rozumie to Argentyńczyk to źle o nas świadczy.
      Jestem tylko ciekaw co na takie stanowisko p. Mazura mają do powiedzenia
      włodarze klubu gdzie jest trenerem.
    • Gość: kibice Mazur jesteś SKOMPROMITOWANY IP: 5.3.1R* / 195.6.68.* 17.08.05, 12:01
      co za trener ? to czysty frajer i tyle !
      • Gość: Jarek Re: Mazur jesteś SKOMPROMITOWANY IP: *.fw.bln.ivbb.bund.de / *.bund.de 17.08.05, 12:06
        Zadziwia buractwo forumowiczow. Dziennikarzyna staral sie jak mogl, ale nie
        udalo sie - Mazur zachowal sie OK (nie bede komentowac decyzji trenera kadry
        mimo, ze chcielibyscie wszyscy po kolei zebym powiedzial, ze Lozano jest slaby
        i dziala bez sensu; owszem mam swoja opinie o zawodnikach i o tym co sie dzieje
        w kadrze, ale to moja oinia i nie mam zamiaru sie nia dzielic; wyniki
        zweryfikuja wszystko). Tak, tak - Mazur oczywiscie sugerowal, ze Lozano
        przychodzi pijany na treningi. Tylko ktos, kto sam jest nietrzezwy mogl dojsc
        do takiego wniosku.
        • Gość: zawodnik Re: Mazur jesteś SKOMPROMITOWANY IP: 5.3.1R* / 195.6.68.* 17.08.05, 12:09
          U Mazura można chlać na maxa - to cały komentarz do jego wypowiedzi !
    • Gość: Janusz Re: Zdziwiony Mazur IP: *.man.poznan.pl / *.man.poznan.pl 17.08.05, 12:04
      Co ten Lozano wyprawia pomyliły mu się polskie słowa, przecież u Mazura
      zawodnicy po baletach nie dostawali kary tylko KARNIACZKA. Irek naprawisz to w
      klubie
    • Gość: kadrowicze Allle o coo chodzi, o coo chodzi , my se popili po IP: 5.3.1R* / 195.6.68.* 17.08.05, 12:07
      małym a on nas wyp.. zkadry . Co za koleś ? Nasi trenerzy z Polski pozwalali
      nam na browarek i było super . Allle o cooo chodzi ?
    • Gość: struga idiotę Re: Ireneusz Mazur: Poczekajmy na efekty IP: 80.51.57.* 17.08.05, 12:14
      Oczywiscie, ze struga idiote, jak zawsze zreszta, bo wie ze gdyby powiedzial zle slowo na swoich zawodnikow ci odwdzieczyliby mu sie w rozgrywkach ligowych. tchorz!
      A opitolic przy samym tyłku i niech za karę pauzują w 5 meczach PLS. Pijaki wstrętne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka