thomas_x 30.09.02, 03:37 ale czy ktos mi powie w skrocie jak oni grali? trzeba sie wstydzic czy moze bylo ok...nie ogladalem meczu bo nie mieszkam w polsce, ale wynik znam z netu. 3:1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
python-skowronek Re: ufffff...no to wygrali 30.09.02, 03:50 No cóż... Zaczęło się nieźle, w pierwszym secie uzyskaliśmy przewagę i oczywiście ją roztrwoniliśmy, więc końcówka była nerwowa. Ale wygraliśmy do 23. W drugim koszmarna ilość błędów. Kanada nic nie grała, ale zwyciężyła (chyba) do 21. W trzecim i czwartym secie zaczęliśmy się rozkręcać i graliśmy już na przyzwoitym poziomie (26:24 i 25:21 - chyba). Ostatni meczbol to as serwisowy Papkina... No to pierwsze koty za płoty. Najważniejsze jest zwycięstwo. Ale z taką skutecznością to dzisiaj będzie ciężko... Piotr Lipiński był dla mnie niewiadomą, ale okazało się, że nie miałem się czego obawiać. Wagner miał być pierwszym rozgrywającym, ale Piotrek był lepszy. Grał całkiem przyzwoicie, czasem nieprzewidywalnie. Nie jest to Zagumny czy Stelmach, ale może być... Brawo Polska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thomas_x Re: ufffff...no to wygrali 30.09.02, 04:15 No to pozostaje miec tylko nadzieje, ze z Wlochami troche zawalcza oraz "popchna" Chorwacje. Moim zdaniem Chorwaci sa najslabsi w tej grupie i powinnismy wyjsc z grupy na 2 miejscu, gdyz w zwyciestwo z Wlochami w tym skladzie co mamy to nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś