cuddly 08.03.03, 14:14 przyjedziecie w sierpniu do OLsztyna na ten memorial?ok 20-24 sierpnia,2 tyg przed MEuropy.Organizatorzy staraja sie o przyjazd 3 ekip oprocz(oprocz Pol) a konkretnie Rosji, Włoch i kogos jeszcze;) PS.to juz pewnik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Memoriał H.Wagnera IP: *.acn.waw.pl 08.03.03, 20:44 cuddly napisała: > a wo ogole slyszeliscie o nim? masz na mysli Kata??? wiesz kiedyś coś o nim słyszałem jak w latach 70 ubiegłego stulecia trenował na warszawskiej Skrze, ale o zmarłych nie mówi się źle albo nic się nie mówi. a tak na początku 1970 roku to puszczałeś już bąki basy czy byłeś jeszcze w sferze marzeń Twoich przyszłych rodziców??? Odpowiedz Link Zgłoś
cuddly Re: Memoriał H.Wagnera 10.03.03, 20:20 hehe.chodzilo mi czy slyszeliscie o turnieju, nie o Kacie;) ale fakt, zle sie wyrazilam ps.w latach 70 bylam stanowczo w sferze marzen;0 a Ty?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter Re: Memoriał H.Wagnera IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 09.03.03, 18:46 Ja bardzo chętnie bym się wybrał, ciekaw jestem kto jeszcze z Łodzi lub okolic będzie jechał.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś