Gość: gosc portalu IP: *.wienerberger.com.pl 27.04.03, 14:45 niech to szlak !!! galaxia ma chyba kompleks mostostalu w finale, jeszcze mam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qsh Re: Mostostal - Galaxia 2:0 IP: *.rybnik.net.pl / 192.168.6.* 27.04.03, 15:08 co znaczy "szlak" ? ledwo wam się udało z Jastrzębiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thedude Re: Mostostal - Galaxia 2:0 IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 16:21 AZS-Jastrzebie 3-2,3-2,3-0 czyli gładziutko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: Mostostal - Galaxia 2:0 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 17:15 hmm mysle ze Galaxi przydalby sie dobry psycholog, umiejetnosciami nie sa w niczym gorsi od mosto, psychika Panowie, psychika... jaka szkoda :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jag Re: Mostostal - Galaxia 2:0 IP: *.pl 28.04.03, 14:23 Liczę że galaxia wreszcie sie ocknie i powalczy z drużyną z kędzieżyna to dobrze by zrobiło polskiej siatkówce. Druzyna z czestochowy jest ambitna i wieże ze jeszcze nawiążą walke z mostostalem. Galxia trzyma kciuki utrzyjcie nosa kędzieżynianą zasłużyli na to aby troche sie pomeczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _daniela_ Re: Mostostal - Galaxia 2:0 IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.03, 19:15 Jeszcze może nic bym nie miała do tego,gdyby to było pierwsze,ew.drugie mistrzostwo Kędzierzyna,ale to 7 wspólny finał obu drużyn i nie bardzo mi się uśmiecha oglądanie tego samego pojedynku,jaki widzieliśmy rok,dwa,..........temu.ILE MOŻNA?????Niech ktoś obudzi u chłopaków z Galaxii jakąś nieopanowaną sportową złość,jakieś monstrualne zacietrzewienie i niech się wreszcie coś w tym nudnym PLSie odmieni!Nie wiem,jak Wy,ale ja już oglądam mecze jednym okiem... Korzystając z okazji,jako jedną nogą warszawianka chciałam serdecznie pogratulować Politechnice serii A-do zobaczenia w W-wie na meczach(nie wie ktos przypadkiem,czy zmienią teraz salę na jakąś obszerniejszą i mniej obdrapaną?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _daniela_ Re: Mostostal - Galaxia 2:0 IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.03, 18:28 Może coś się jeszcze odmieni:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś