Gość: janusz IP: 83.238.13.* 01.06.07, 17:30 A może by Igła do Politechniki....? hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jejkuś Skra bez Ignaczaka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 17:53 Jak to odchodzi z siatkarskiego eldorada???? hahaha, bińczyk, pacnij się w czerep:))) Powiedz od raqzu, że ktoś inny więcej mu zaoferował, a nie wciskaj kitów na drugi raz:)) "Jeśli wszystkie plany transferowe zostaną zrealizowane, przewaga Skry nad rywalami będzie jeszcze większa. Bo drużyna z Bełchatowa się wzmacnia, zaś przeciwnicy tracą czołowych graczy." Tak przewaga bedzie wielka - z Milczarkiem na libero, hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwadaa Re: Skra bez Ignaczaka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 20:17 > Jak to odchodzi z siatkarskiego eldorada???? > hahaha, bińczyk, pacnij się w czerep:))) > Powiedz od raqzu, że ktoś inny więcej mu zaoferował, a nie wciskaj kitów na > drugi raz:)) Oj, chyba się mocno mylisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jejkuś Eldorado z watą cukrową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 18:17 "Nieoficjalnie mówi się, że przyczyna może być podobna do tej, która spowodowała, że przegrał rywalizację z Piotrem Gackiem o miejsce w kadrze na mistrzostwa świata w Japonii, czyli przede wszystkim trudny charakter Ignaczaka. W kilku meczach ostatniego sezonu dochodziło do kłótni między libero a innymi zawodnikami bełchatowskiej drużyny." "Krzysiek miał olbrzymi udział w naszych sukcesach i jest jednym z najlepszych zawodników na swojej pozycji w Europie. Mam nadzieję, że powiedzie mu się za granicą" Zauważyłeś kolo, że to się kupy nie trzyma? Bo niby skąd ta zagranica,a nie ktoś z PLS??? Ja domyślam się z tego, co ześ tu nafanzolił, że Igła dostał po prostu dobrą finansowo propozycję z zagranicy, której skra nie była w stanie przebić no i odszedł z Eldorada. Odpowiedz Link Zgłoś
lzygan ...Gromadowski przechodzi do wicemistrza Włoch??? 01.06.07, 18:47 Może to nie na temat, ale w artykule jest mowa o tym, że "...Marcel Gromadowski, o którego starała się Skra, przechodzi do Piacenzy, wicemistrza Włoch." - a to nie jest wiadomość dnia??? Polski zawodnik przechodzi do zespołu v-ce mistrza najsilniejszej ligi świata, a gazeta tak sobie o tym wspomina, jakby to było najmniej ważne w tym wszystkim. Dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JeryH Skra bez Ignaczaka! IP: *.perfect.net.pl 01.06.07, 18:52 To naprawdę bardzo dobre posunięcie Skry!!! Ignaczak jest przeciętny i dopiero fakt, że nie pojechał MS do Japonii wzmocnił naszą reprezentację. Skra też napewno będzie mocniejsza bez niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jejkuś Re: Skra bez Ignaczaka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 18:58 tak, Milczarek jest lepszy, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawadaa Re: Skra bez Ignaczaka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 20:15 > To naprawdę bardzo dobre posunięcie Skry!!! Ignaczak jest przeciętny i dopiero > fakt, że nie pojechał MS do Japonii wzmocnił naszą reprezentację. Skra też > napewno będzie mocniejsza bez niego. Nie wiem czy byłaby mocniejsza czy nie... Wiem natomiast, że Ty nie widziałeś statystyk P.Gacka (zwłaszcza odbiór)? W drugiej fazie był jednym z najgorszych libero - i to On faktycznie zaniżał poziom... :-( Zresztą zobacz jak zagrał w finale Bąkiewicz, który jest co prawda zawodnikiem "przyjmującym" ale to jednak nie libero!! A zagrał więcej niż poprawnie. Całe szczęście, że reszta Chłopaków grała jak z nut. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Skra bez Ignaczaka! 04.06.07, 16:43 Gość portalu: zawadaa napisał(a): > Nie wiem czy byłaby mocniejsza czy nie... Wiem natomiast, że Ty nie widziałeś > statystyk P.Gacka (zwłaszcza odbiór)? tia... wg statystyk z MŚ to obaj bracia Riviera z Portoryko mają lepsze przyjęcie od Antigi, Salparowa, Giby, Corsano i wielu, wielu innych... Odpowiedz Link Zgłoś
lorisa Re: Skra bez Ignaczaka! 09.06.07, 19:24 jeśli chodzi o Bąka,to niektórzy twierdzą,że byłby świetny na pozycji libero.znając jego grę w PZU AZS też jestem tego zdania.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Na lybero powinien grać Mariusz Pudzianowski IP: *.chello.pl 01.06.07, 21:04 ignaczak to przy nim zero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skra Skra bez Ignaczaka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 11:33 precz z pijakiem Odpowiedz Link Zgłoś