Dodaj do ulubionych

Skra bez Ignaczaka!

IP: 83.238.13.* 01.06.07, 17:30
A może by Igła do Politechniki....? hehe
Obserwuj wątek
    • Gość: jejkuś Skra bez Ignaczaka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 17:53
      Jak to odchodzi z siatkarskiego eldorada????
      hahaha, bińczyk, pacnij się w czerep:)))
      Powiedz od raqzu, że ktoś inny więcej mu zaoferował, a nie wciskaj kitów na
      drugi raz:))
      "Jeśli wszystkie plany transferowe zostaną zrealizowane, przewaga Skry nad
      rywalami będzie jeszcze większa. Bo drużyna z Bełchatowa się wzmacnia, zaś
      przeciwnicy tracą czołowych graczy."

Tak przewaga bedzie wielka - z Milczarkiem na libero, hahahaha
      • Gość: zwadaa Re: Skra bez Ignaczaka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 20:17
        > Jak to odchodzi z siatkarskiego eldorada????
        > hahaha, bińczyk, pacnij się w czerep:)))
        > Powiedz od raqzu, że ktoś inny więcej mu zaoferował, a nie wciskaj kitów na
        > drugi raz:))
        Oj, chyba się mocno mylisz...
    • Gość: jejkuś Eldorado z watą cukrową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 18:17
      "Nieoficjalnie mówi się, że przyczyna może być podobna do tej, która
      spowodowała, że przegrał rywalizację z Piotrem Gackiem o miejsce w kadrze na
      mistrzostwa świata w Japonii, czyli przede wszystkim trudny charakter
      Ignaczaka. W kilku meczach ostatniego sezonu dochodziło do kłótni między libero
      a innymi zawodnikami bełchatowskiej drużyny."

"Krzysiek miał olbrzymi udział w naszych sukcesach i jest jednym z najlepszych
      zawodników na swojej pozycji w Europie. Mam nadzieję, że powiedzie mu się za
      granicą"

Zauważyłeś kolo, że to się kupy nie trzyma?
      Bo niby skąd ta zagranica,a nie ktoś z PLS???
      Ja domyślam się z tego, co ześ tu nafanzolił, że Igła dostał po prostu dobrą
      finansowo propozycję z zagranicy, której skra nie była w stanie przebić no i
      odszedł z Eldorada.
    • lzygan ...Gromadowski przechodzi do wicemistrza Włoch??? 01.06.07, 18:47
      Może to nie na temat, ale w artykule jest mowa o tym, że "...Marcel Gromadowski,
      o którego starała się Skra, przechodzi do Piacenzy, wicemistrza Włoch." - a to
      nie jest wiadomość dnia??? Polski zawodnik przechodzi do zespołu v-ce mistrza
      najsilniejszej ligi świata, a gazeta tak sobie o tym wspomina, jakby to było
      najmniej ważne w tym wszystkim. Dziwne

• Gość: JeryH Skra bez Ignaczaka! IP: *.perfect.net.pl 01.06.07, 18:52
      To naprawdę bardzo dobre posunięcie Skry!!! Ignaczak jest przeciętny i dopiero
      fakt, że nie pojechał MS do Japonii wzmocnił naszą reprezentację. Skra też
      napewno będzie mocniejsza bez niego.
      • Gość: jejkuś Re: Skra bez Ignaczaka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 18:58
        tak, Milczarek jest lepszy, hahaha
      • Gość: zawadaa Re: Skra bez Ignaczaka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 20:15
        > To naprawdę bardzo dobre posunięcie Skry!!! Ignaczak jest przeciętny i dopiero
        > fakt, że nie pojechał MS do Japonii wzmocnił naszą reprezentację. Skra też
        > napewno będzie mocniejsza bez niego.
        Nie wiem czy byłaby mocniejsza czy nie... Wiem natomiast, że Ty nie widziałeś
        statystyk P.Gacka (zwłaszcza odbiór)? W drugiej fazie był jednym z najgorszych
        libero - i to On faktycznie zaniżał poziom... :-(
        Zresztą zobacz jak zagrał w finale Bąkiewicz, który jest co prawda zawodnikiem
        "przyjmującym" ale to jednak nie libero!! A zagrał więcej niż poprawnie.
        Całe szczęście, że reszta Chłopaków grała jak z nut.
        • bazyliszek4 Re: Skra bez Ignaczaka! 04.06.07, 16:43
          Gość portalu: zawadaa napisał(a):

> Nie wiem czy byłaby mocniejsza czy nie... Wiem natomiast, że Ty nie widziałeś
          > statystyk P.Gacka (zwłaszcza odbiór)?

tia... wg statystyk z MŚ to obaj bracia Riviera z Portoryko mają lepsze
          przyjęcie od Antigi, Salparowa, Giby, Corsano i wielu, wielu innych...
        • lorisa Re: Skra bez Ignaczaka! 09.06.07, 19:24
          jeśli chodzi o Bąka,to niektórzy twierdzą,że byłby świetny na pozycji
          libero.znając jego grę w PZU AZS też jestem tego zdania.pozdr.
    • Gość: znawca Na lybero powinien grać Mariusz Pudzianowski IP: *.chello.pl 01.06.07, 21:04
      ignaczak to przy nim zero
    • Gość: skra Skra bez Ignaczaka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 11:33
      precz z pijakiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka