Gość: janusz IP: *.acn.waw.pl 14.06.03, 17:38 Polacy maja kiepskiego trenera. Sa lepsi, ale zawsze brak im koncentracji, determinacji. Wtedy kiedy nei trzeba oni sie rozluzniaja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dynek Re: Polscy siatkarze przegrali z Hiszpanią 2:3 IP: 62.181.188.* 14.06.03, 17:40 To nie jest wina trenera tylko ich psychiki i potrzebny jest taki pan, ktory sie tym zajmuje.Na pewno by im pomogl tak jak Malyszowi.A sponsora niema, kasy niema, Biesiada jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23.168.145.... Re: Polscy siatkarze przegrali z Hiszpanią 2:3 IP: *.chelmnet.pl 15.06.03, 04:34 Widzę czasem w przerwach meczu co gada nasz trenerek. I gdybym ja miał grać to mi by się od razu odechciewało... Taka jest brutalna, q***ska prawda. To gadanie, ta postawa powinny skutecznie zmuszać do Wygrywania ! - mnie by takie gadki skłoniły prędzej do zajęcia się łowieniem - choć tego nie cierpię... Biesiada tym bardziej OUT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siostra Sister Re: Polscy siatkarze przegrali z Hiszpanią 2:3 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.03, 00:10 Stary, czytasz z ust? Zajmij sie lepiej lowieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyrek Re: Polscy siatkarze przegrali z Hiszpanią 2:3 IP: *.kom / 10.101.4.* 14.06.03, 17:40 niech mi ktos powie, po co wspanialy wpuszcza na ten koncowki stelmacha-najlepszy przyklad-3 set, wszedl i dogral gruszcze na lewy atak metr za plecy, potem poszly dwie zagrywki hiszpanow i bylo pozamiatane...mysli ze jak mu to czasem w mostostalu z kardosem i lipinskim wyjdzie to w kadrze tez tak ma robic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajner szacunek dla Stelmacha!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.03, 19:01 Stelmach to siatkarski Hajto. Świetny, waleczny zawodnik, a jak coś nie wyjdzie to wszyscy od razu najeżdżają na niego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasiek Re: szacunek dla Stelmacha!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 19:20 otóż to!Stelmach to świetny gracz.I baloników nie zagrywa(z całym szacunkiem dla Zagumnego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyrek Re: szacunek dla Stelmacha!!! IP: *.kom / 10.101.4.* 15.06.03, 01:39 ja wcale nie mam nic do stelmacha, zgadza sie, mamy dwoch dobrych {moze i bardzo dobrych} wystawiajacych, ale skoro mecz rozpoczyna zagumny i gra dobrze to jaki jest sens wpuszczania na sama koncowke stelmacha {zmiana na pewno nie podyktowana bledem lub zla gra zagumnego}, ktory dopiero wchodzi do gry a waza sie losy seta, jesli ma grac stelmach to niech gra od poczatku albo np. od polowy seta i wtedy tez niech zagumny nie wchodzi na koncowke seta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Polscy siatkarze przegrali z Hiszpanią 2:3 IP: *.ru / 192.168.111.* 14.06.03, 19:18 Eh, niedobrze. Zamierzam wpasc na mecz naszych do Moskwy i licze, ze tam jendak takich wpadke nie bedzie :) Zwlaszcza, ze byc moze trzeba bedzie wygrac by pojechac na finaly. Chlpaki grac!! Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicie Re: Polscy siatkarze przegrali z Hiszpanią 2:3 IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 15.06.03, 18:25 Wszystkiego najlepszego z okazji slubu Papus!! spelnienia wszystkich marzen!! Odpowiedz Link Zgłoś
bischman To zasługa tego pokolenia siatkarzy !!! 16.06.03, 14:03 A nie trenera sprawia ze polska reprezentacja i mostosta;l jeszcze joakos sie w swiecie licza. Zal ze Boska wyrzucili, zamiast niego powinni Biesiade. Odpowiedz Link Zgłoś