Gość: jaca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.08, 12:32 I dobrze niech odchodzi, więcej pożytku z niego nie będzie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LD Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 12:38 Gacek sprzedawczyk... ch**.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! IP: *.profiline.pl 20.04.08, 12:51 kasa to nie wszystko popłynie jak igła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.08, 12:56 sypnęli kasa i poszedł, rozbiór czewy rozpoczęty. Odpowiedz Link Zgłoś
twjpc Re: Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! 20.04.08, 13:14 Sprawdza się czarny scenariusz... Najlepsi mieli odejść, ale dlaczego do skry? Oni zabijają prawdziwego ducha siatkówki, bo mają kasę na transfery. Skupują wszystkich najlepszych, ogrywają ich po 3:0, żeby i tak przegrać z ruskimi w LM. Ta liga już nigdy nie będzie ciekawa, jeśli inne bogate firmy nie zechcą sponsorować zespołów takich jak np. AZS. Bo teraz, jeśli na przykład znalazłbym wielkie złoża ropy w okolicach Parzymiechów, złożyłbym tam rafinerię i dofinansował tamtejszy klub piłkarski "Sokół", po ok 4-5 latach mógłbym się spodziewać mistrzostwa Polski... Taka jest, niestety, prawda i zapewne nic się w tej materii nie zmieni. Nadeszła era, w której pieniądze rządzą sportem. Wiem, że ta wypowiedź zabrzmi jak zwierzenia desperata, któremu sypie się jego ulubiona siatkarska ekipa. Myślę jednak że wypowiedzenie tej "oczywistej oczywistości" jest potrzebne, choć nic nie zmieni. Mówi się trudno. AZS nie jest tak łatwo złamać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jackos Re: Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.08, 13:47 twjpc napisał: > Taka jest, niestety, prawda i zapewne nic się w tej materii nie zmieni. Nadeszł > a > era, w której pieniądze rządzą sportem. Ta "era" to tak zwany kapitalizm drogi forumowiczu. Komunizm, gdzie "wszyscy mieli po równo" minał jakieś 19 lat temu... Trzeba mieć pretensje do działaczy AZS-u że nie umieli pozyskać lepszych sponsorów, to by była kasa na graczy. Do pozostałych forumowiczów: trochę kultury panowie, bo sami wychodzicie na buraków z zaplutej pipidówy, wypowiadając się w tak wulgarny sposób. Warto opanować czasem emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
twjpc Re: Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! 20.04.08, 14:03 Ale przecież komunizm to utopia, ustrój idealny, tylko, że ludzie tacy jak Lenin nie zrozumieli tego, o co naprawdę chodziło Marksowi... Komunizmu z prawdziwego zdarzenia nigdy nie było i nie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic1 Re: Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 15:31 drogi ,,jackos" nie pouczaj nas jak mamy sie odnosic na takich forach, my jestesmy wsciekli bo zaczynaja opuszczac nasz klub zawodnicy, jak cos to moze ty pochodzisz z zadupa poniewaz podkresliles to w swojej wypowiedzi ostani albo masz moze jakis uraz z dziecinstwa ??????? czestochowianie nie maja w miescie jako takiej firmy ktora by ich podtrzymywala to nie jest duze miasto widac koles ze nie interesujesz sie geografia!!!!!!!!!my wszyscy tutaj chcielibysmy zauwazyc ze azs wporownaniu do skry znajduje sie od ponad15 lat w czolowce pls wporownaniu do skry i wszyscy zawodnicy z kadry grali w azs !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fANKA SKRY Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! IP: 82.160.16.* 20.04.08, 12:55 fajnie że Gacek będzie grał w bełchatowie,jeśli jeszcze ma być Murek to ta drużyna będzie do nie pokonania.SUPER co nie.Pożytek z niego napewno będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.08, 12:58 gdyby nie państwowy moloch to w takiej małej miejscowości oglądałabyś siatkówkę góra na drugoligowym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GiK Re: Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 12:59 Dokładnie i szczerziąc taki proceder powiniem być zabroniony generalnie graja tam "za nasze pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie dla skry [...] IP: 83.17.130.* 20.04.08, 13:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Gwiazdor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 13:08 Czemu jak AZS wykreuje jakiegoś siatkarza to inny klub go wykupuje? Przecież już było kilkanaście takich sytuacji w której AZS zrobił z podrzędnego siatkarzyka prawdziwego gracza, a poźniej ów gracz został wykupiony... Do dupy taka robota panowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Nie chcemy ich tam za nasze pieniądze IP: *.k100.webspeed.dk 20.04.08, 13:38 już mam dość tych bredni o Skrze za czyjeś pieniądze i Skrze co tylko kupuje!! Ludzie w Bełchatowie są drużyny siatkówki od SKRY do juniorów młodszych, we wszystkich klasach rozgrywkowych! Szkoli się mnóstwo dzieci i młodych chłopców i dziewcząt!! Skra wypromowała najlepszego siatkarza w Polsce i jednego z najlepszych na świecie, czyli Wlazłego. Skra wypromowała Milczarka i tylko kontuzje złamały mu karierę! W Skrze rozwija się Neroj,a Witczak, Sarnecki, o nich jeszcze usłyszycie. A super zdolny młody Libero Zatorski wiecie coś o nim!!?? Za dwa , trzy lata będzie lepszy od Igły i Gacka! Więc przestańcie pieprzyć! A poza tym jak ktoś buduje dom, kupuje mieszkanie, remontuje itd to za jego pieniądze wy gracie!! Praktycznie każdy więc płaci też na wasz klub i na OLsztyn (kto nie kupuje mleka!!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Nie chcemy ich tam za nasze pieniądze IP: 212.106.24.* 20.04.08, 14:22 ja nie kupuję mleka- mój dziadek ma krowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: Nie chcemy ich tam za nasze pieniądze 20.04.08, 15:16 Nie każdy musi pić mleko Łaciate ale każdy musi płacić za prąd i tu jest właśnie różnica. PGE jest de facto monopolistą Tłumaczenie że dotacje dla Skry służą reklamie prądu nie wytrzymuje krytyki (tak tłumaczył prezes Skry). Mnie nie obchodzi skąd jest prąd ważne jest żeby był. Jakie jest porównanie między spółdzielnią mleczarską Mlekpol z Grajewa a molochem państwowym (niech ci będzie spółką skarbu państwa). W żadnym cywilizowanym państwie nie finansuje się ze skarby państwa klubów sportowych. Czas wreszcie zrobić z tym porządek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erd Re: Nie chcemy ich tam za nasze pieniądze IP: *.gprs.plus.pl 20.04.08, 16:46 Ech zazdrosne pieski szczekaja - jakie to zalosne i niestety typowo polskie... Drogi michr PGE nie jest zadnym monopolista, rynek energii elektrycznej w Polsce jest otwarty i mozesz placic komu chcesz -np. szwedzkiemu Vatennfallowi (tez panstwowemu! i tez reklamujacy sie poprzez sport) albo np Enei itp. Vattenfall, Enea, RWE bardzo duzo inwestuja w reklame uwazasz ze niepotrzebnie? PGE ma miec zakaz inwestycji w reklame tylko dlatego ze jest z udzialem skarbu panstwa? Szwedzki panstwowy Vattenfall Ci nie przeszkadza :-)) tyle ze on Skry nie sponsoruje prawda? Uwazasz ze Szwecja to nie cywilizowane panstwo? Twoj post to stek bzdur i zazdrosci! Ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ph13 Re: Nie chcemy ich tam za nasze pieniądze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.08, 14:56 oj, zupełny brak pojęcia o świecie. Same stereotypy. Lepiej nie pisać takich głupot, bo wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic1 Re: Nie chcemy ich tam za nasze pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 15:36 chlopie od kiedy sie interesujesz siatkowka ??????? widac ze krotko... otoz mariusz wlazly pochodzi z wielunia a nie ze skry a neroj gral juz w lidze wloskiej tylko wy go wykupilscie wiec przestan chrzanic sam ze wy kreujecie zawodnikow!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ice Re: Nie chcemy ich tam za nasze pieniądze IP: *.widzew.net 20.04.08, 15:42 Wlazły jest ze Zduńskiej Woli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Nie chcemy ich tam za nasze pieniądze IP: *.k100.webspeed.dk 20.04.08, 18:57 moja wiedza przy twojej to ocean!!! A kto znał Wlazłego grającego w Wieluniu!!!???? Wlazły przyszedł do Skry mając 20 lat i tu został doszlifowany i wypromowany! Nie w Wieluniu, CZęstochowie, czy Olsztynie a w BEŁCHATOWIE, czy Ci się to podoba czy nie!!. A słyszał ktoś o Neroju np. 4 lata temu??? Wtedy był już w Skrze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic1 Re: Nie chcemy ich tam za nasze pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 21:54 nie porownuj mojej wiedzy do swojej zoltociobie bo sek w tym ze ja gram w siatkowke profesjonalnie dla twojej inteligencji neroj do tej pory niejest znany wiec przestan pie..c o skrze i wlazlym bo wasz dobrowolski rozgrywac nie ptrafi i wszystkie pilki rozgrywa na wlazlego!!!!!!!a ty nie rozrozniasz pawla zagumnego od kuby blaszczykowskiego!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd brednie o waszych pieniadzach IP: *.chello.pl 20.04.08, 15:51 WASZE??! chyba ci sie cos poprzestawialo nie tak jak trzeba, elektrownia belchatow to przedsiebiorstwo generujace ogromne przychody dla budzetu panstwa. gdyby nie belchatow (i ludzie pracujacy na elektrowni/kopalni belchatow) to bys teraz nie pisal bredni na forum, bo nie starczyloby dla ciebie pradu. hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do fanka skry Re: Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 14:10 Brawo za poprawną polszczyznę, widać gołym okiem, że jesteś z Bełchatowa, a to naprawdę jest wiocha i nie nauczuli was poprawnego dialektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naciaa Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 20.04.08, 13:08 Ja tam wolałam Dana Lewisa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fbuk Re: Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 13:13 ej sory... nikt Gackowi nie kazał opuszczać AZS-u... teraz widzicie jak bardzo jest do nich przywiązany... np. Wlazły też miał dużo baaardzo dobrych ofert a został w SKRZE... i jak widać nie dla kasy tylko dlatego ze kocha ten zespół... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted hahahahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.08, 13:30 Skąd wiesz gostek ile wlazły dostał? Skra jest po prostu państwowym klubikiem. Można spodziewać się dalszych podwyżek prądu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Douug Re: hahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 15:33 Hahahahah ale ty jesteś śmieszny... Myślisz że prąd drższy i kasa idzie do skry???Hahahah Poprostu mają sponsorów,mają klub mają graczy i robia transfery nie wiem dlaczego afera o to że skra kupuje najlepszych to niech inni nie odhcodzą i nie pozwalają na sprzedaży swoich graczy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicek1 Re: Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 15:40 chlpoie przestan pier***** o wlazlym wlazly ma 25 lat kolego on opusci was za2 lata jkaies!!!!!!!!!!! idioto przeciez skra jednemu graczowi placi 300000PLN rocznie albo i wiecej wiec wybacz kto by niesiedzial w takim klubie!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkret Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! IP: 195.182.19.* 20.04.08, 14:08 wszystkich najlepszych wykupią z azsu i odnowa budowa zespołu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Dan zostań !!! IP: *.chello.pl 20.04.08, 14:26 Nie, dlaczego Danny znowu odchodzi ?!? : / Odpowiedz Link Zgłoś
jeroy Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! 20.04.08, 14:44 poszedł tam gdzie lepiej płacą, to oczywiste, nie widziałem jeszcze kogoś kto nie zmieniłby pracy z gorzej na lepiej płatną. Natomiast problem leży gdzie indziej- jeśli w środę był mecz, a w sobotę zawodnik przechodzi do klubu rywala to chyba treść oferty znał już wcześniej? Niczego Wam to nie przypomina? dla mnie nie różni się to niczym od ..... Co jeśli to czwa zdobyłaby mistrzostwo Polski- czy też by przeszedł. Gdzie był myślami Pan Gacek w czasie kiedy oglądaliśmy zacięty mecz środowy? W czwie, czy już po drugiej stronie siatki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raskolnikov Re: Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 14:56 Zgadzam się w 100% z jeroy'em. Właśnie na to chciałem zwrócić uwagę. Jak dla mnie to jest lekki żart zakrawający o skandal. Nie uwierzę, że kontrakt negocjuje się przez 2 dni. I faktycznie powstaje pytanie o mecze finałowe, może Częstochowa tak grała, bo połowa z nich już była w Bełchatowie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kbicek Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 15:09 zdradzil AZS !!!!!!!!!!!! swinia....pier******!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd hipokryta IP: *.chello.pl 20.04.08, 15:52 ty bys swojego pracodawce tez bez skrupulow zdradzil jakbys tylke dostal w innej firmie zdecywanie lepiej platna posade... hipokryzja az boli... Odpowiedz Link Zgłoś
maz45 Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! 20.04.08, 16:20 Proponuję nie odpowiadać na wulgarne zaczepki tych kretynów. To normalne, że ich boli jak najlepsi siatkarze opuszczają ich klub. Ale taka jest kolej rzeczy, taki jet dzisiaj świat i reguły w sporcie. Co do Bełchatowa, to nie jest żadna wiocha! Ponad 60 tys. mieszkańców, dynamiczny rozwój, świetne zarobki. To prawda, głównie dzięki kopalni i elektrowni, ale co, może lepiej, gdyby tam nic nie było? Hipokryzja i zazdrość, szkoda słów... Ja nie jestem z Bełchatowa, jestem z Pabianic, miasto ponad 80 tys. i niema tu nic. Była jeszcze koszykówka żeńska, ale i to upadło. Nie ma firm, nie ma sponsorów, ale nie mam o to żalu, taka kolej rzeczy. Cieszmy się więc, że tak wielki kombinat jak Bełchatów inwestuje w sport, bo gdyby nie takie firmy, to w całej Polsce byłaby kicha. Prywatny przemysł, mimo wielkiego zaangażowania, nie jest w stanie finansować sportu na takim poziomie, by liczył się on z najlepszymi na świecie. Twierdzenie, że to nasze, czyli państwowe pieniądze, to czysta hipokryzja. Gdybyście wiedzieli na co tak naprawdę idą pieniądze z naszych podatków, to pewnie powściekali byście się ze złości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 16:47 Tresci wypowiedzi paru niedouczonych kretynow pozbawiają najmniejszych zludzen, prezentują ich zawistnosc az mi kibolami pilkarskimi zalecialo, nie gnojcie jedynego sportu druzynowego w tym kraju BLAGAM. Zanim robisz szkode w postaci wypowiedzi na forum pomysl czy warto robic z siebie wiekszego kretyna niz sie jest. Male pytanko na koniec, KTO NIE WYBRALBY LEPIEJ PLATNEJ PRACY GDYBY MIAL TAKA SZANSE? Zawisc coniektorych zjada i zaslepia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: car Czy ktoś wie kto jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 16:49 managerem Gacka.To może być ciekawy wątek a i konflikt interesów niewykluczony. Czy zawodnicy w kontraktach mają klauzuję o zakazie konkurencji?. Podpisanie umowy w dwa dni po zakończeniu sezonu jednoznacznie wskazuje na prowadzenie rozmów kiedy pracodawcą był AZS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winia Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! IP: *.jaskom.pl 20.04.08, 18:01 www.kibicejastrzebia.xt.pl/ Wpisz swoje imię i nazwisko i zatwierdź. Bardzo chcemy, aby Dawid Murek został w Jastrzębskim Węglu. Dopisz się, prosimy. Kibice JSW. :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kadzia Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.08, 19:07 www.kibicejastrzebia.xt.pl/ Wpisz się i roześlij dalej, aby Dawid Murek został w Jastrzębskim Węglu ! Kibice Jastrzębia!! Odpowiedz Link Zgłoś
njurek7 Igła.Gacek 20.04.08, 19:35 3 lata temu Bełchatów podebrał w chamski sposób Igłę, teraz Gacka. O wcześniejszych skry zakupach w Częstochowie nie wspomnę. Szkoda,ze są drużyny sponsorowane przez spółki skarbu państwa i to powoduje nierówność. Powiecie, że przed skrą Liga Mistrzów, a AZS nie ma startować w LM ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiBiC Re: Igła.Gacek IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.08, 11:26 Nikt nieepowiedział że częstochowy niee ma w Lm... co prawda w skre wszyscy bardziej wieża niż a AZS ale co się dzwić.... a co do podbierania zawodnikow taki jest sport... że kluby kupuja i sprzedają zawodnikow... i nikogo nie obchodzi czy on przychodzi z Nysy:* czy Częstochowy... odczepcie sie od tego w końcu... to jest rynek a mentalnośc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 20:32 Mam dla was dobrą wiadomość : Dawid idzie do Cz-wy / tu mieszka,po świecie się już potułał, zdrowie najważniejsze a potem kasa/ i będzie grał w dobrym klubie.Wy podobnie jak Skra za państwową kasę kupcie sobie np.Wlazłego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario skra to wieśniaki IP: 83.17.130.* 21.04.08, 11:38 dlatego gacek tam poszedł bo mu słoma z butów wystaje jak i reszcie zakapiorów z zabitej dechami wiochy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jackos Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.08, 15:34 Tłumaczenie niektórym forumowiczom czegoś bardziej skomplikowanego, to jak bicie głową w mur. Do niektórych (tych niekoniecznie inteligentnych) kibiców Czewy: - rynek energii w Polsce jest wolny - wyjaśniono Wam to już kilka razy, również w tym wątku. Nie musicie płacić na Skrę - PGE jest firmą która przynosi zyski i to ona finansuje budżet państwa płacąc Skarbowi Państwa dywidendy (część zysku przeznaczana dla akcjonariuszy - przyp.) - wielokrotnie, zarówno w tym wątku, jak i innych, podawano wam przykłady w jaki sposób Skra inwestuje w szkolenie młodzieży. - ktoś był oburzony że skra płaci 300 pln Wlazłemu, Lloy Ball w Dynamie Kazań zarabia bodajrze 800tys dolców... Clayton Stanley podobnie, a Siergiej Tietiuchin niewiele mniej. - żyjemy w kapitalizmie, komunizmu nie ma od 19 lat. - jakby Gacka nie kupiła Czestochowa to poszedłby do innego klubu w pls, wzglednie wyjechałby za granicę, tak czy siak AZS by go stracił, dlaczego? BO PRZYCZYNA DLA KTOREJ GRACZE Z CZESTOCHOWY ODCHODZA JEST BRAK BOGATYCH SPONSOROW! A co za tym idzie brak perspektyw na zbudowanie silniejszej drużyny. Tu się wszystko zaczyna, i nie ma znaczenia czy gracze odchodzą do Skry, Jastrzębskiego Węgla czy Olsztyna, ważne jest to, że CzeWa nie umie im zapewnić warunków. Starałem się skompilować najważniejsze FAKTY, jeśli nawet to nie pomoże, wybaczcie, ale nadajecie się na partnerów do dyskusji co najwyżej dla łysych tępych osiłków. Szczerze współczuję normalnym kibicom AZSu, że muszą siedzieć na trybunach obok takich "mędrców". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic1 Re: Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 20:21 koles widzisz jestews rasowym burakiem!!! jesli tu mowimy o kulturzze to powinienes nam sam dac przyklad a nie nas obrazac bo to tylko swiadczy o twojej kulturze po drugie my nie okreslilismy ze wlazly zarabia 300000PLN tylko okreslilismy ze ci gracze zarabiaja minimom tyle albo cytuje wiecej!!!!!!!! koles nie wim czy umiesz czytac!!!!!!! jesli chodzi o AZS to niebede sie tu powtarzac jakis tam raz AZS w PLS jest od ponad 15 lat w czolowce i to on kreuje/owal takie gwiazdy jak woicki nowakoski wika gruszka ignaczak bakiewicz winiarski zygadlo szczerbaniuk dacewicz ktorego zapene nie znasz mosku!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiBiC Re: Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.08, 11:30 <hahaha> to było naprawde dobre... a tak bez żrtów... ludzie powinniście niektóre sprawy rozumieć... a niee tylko ślepo gadać o sprawach na których komplletnie sie nieeznacie... jeśli możecie mieć do kogoś pretensje do do działaczy czestochowy... to oniu nie mogli zapewnić Gackowi takich pieniedzy jak skra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiBiC Re: Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.08, 11:22 I dobrze to będzie dla Skry... wzmocnienie... chociaż osobiście wole Igłe... ale Gacek sie przyda bo nieemamy dobrego libero... A Gato stanie na wyskości zadania... przynajmniej taką mam nadzieje...:PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiBiC Re: Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.08, 11:22 I dobrze to będzie dla Skry... wzmocnienie... chociaż osobiście wole Igłe... ale Gacek sie przyda bo nieemamy dobrego libero... A Gato stanie na wyskości zadania... przynajmniej taką mam nadzieje...:PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic1 Re: Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:16 a moze ty sie znasz???? polonista wielki sie znalazl;/ jak z koziej dupy trabka z ciebie znawca;/ ty nie potrafisz wymienic innych zawodnikow nawet z PLS-U!!!!!!! Popatrz na siebie....cymbale<hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ** Siatkówka: Gacek w Bełchatowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:01 BArdzo dobrze zrobil, trzeba sie rozwijac, a nie stac w miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś