Gość: fido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 15:53 Forza Skra!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lv Re: Będzie 3:0 dla Iskry IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 12.03.09, 16:28 Będzie 3:2 dla Iskry i w złotym secie niestety odpadniemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk81 Ufam, że Iskra wygra. Mam dość elektryków IP: 84.13.167.* 12.03.09, 17:22 Szybkie 3-0, bo szkoda czasu antenowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa i tak chyba będzie IP: *.sm-rozstaje.pl 12.03.09, 17:27 Niestety, to już tylko koszulki grają z nazwiskami :O( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa i na dodatek IP: *.sm-rozstaje.pl 12.03.09, 17:32 mają już ciężkie gacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe i jak co roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 18:47 i znowu i zaś... Pęka balon przereklamowanej skierki, której to jeszcze trzy lata temu sędzia Kiszczak musioał pomagać zdobywać MP. To g...niana drużyna z trenerem bęcwałem na czele. Nie przeszkodziło to - te ciągłe, nieustaqjące klęski w LM- mianować bęcwała Castellaniego na trenera reprezentacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokon Kurek i Dobrowolski przeszli do Iskry? IP: 77.252.18.* 12.03.09, 17:43 Nwet nie wiedzialem;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa najwyraźniej IP: *.sm-rozstaje.pl 12.03.09, 17:48 Jeszcze 20 minut i koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg PGE Skra z szansami na awans IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 17:51 chyba bedzie miazga czyli 3:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa Skra cienka jak AZS IP: *.sm-rozstaje.pl 12.03.09, 17:51 Aż przykro patrzeć na ten mecz. Po ch_a włazili na parkiet, jak nie chce im sie grać i przy okazji wqriać oko. Wniosek jeden-cieniasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Skra cienka jak AZS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 18:51 przecież chyba nie liczyłeś na to, ze Skra ugra seta w Rosji? 3 razy polskie drużyny w ostatnich latach grały w Odincowie - Jastrzębski, Skra, Częstochowa - każda wygrała u siebie i każda dostała do zera na wyjeździe. Skra ma przede wszystkim słabiutkiego treneirosa - gra rok w rok w tej LM i rok w ro klapa. Nie przeszkodziło to głupkom z PZPS mianować pajaca na trenera reprezentacji... Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ontos2 Nie radzę sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 18:13 z tekstem,czyta się od dołu do góry, kto prowadzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c PGE Skra z szansami na awans IP: 82.139.30.* 12.03.09, 18:17 Ja to widzę tak: panowie siatkarze SKRY mają za duże zarobki,a za mało sportowej złości i ambicji.A kto im płaci?Dzisiaj przeciwnik był spokojnie do ogrania. Odpowiedz Link Zgłoś
dante1002 skra 12.03.09, 18:23 Bez Giby nas zmiażdzyli. Klęska krótko mówiąc. Tak jak mówiłem nie trzeba Giby wystarczyl Schoops ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: skra IP: *.icpnet.pl 12.03.09, 18:28 Właśnie brak Giby upewnił mnie że będzie 3:0 dla Iskry. W Bełchatowie dużo punktów Skra zdobyła dzięki jego błędom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpieg Caaramba!! Ten Rebrov!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 18:23 Rebrov od dziś moim idolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa należyta lekcja pokory dla skry IP: *.sm-rozstaje.pl 12.03.09, 18:24 j.w. Masakra, Na przyszlość-grać na boisku a nie językiem przed meczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista 3:0 hehehee IP: *.icpnet.pl 12.03.09, 18:26 napisałem że będzie 3:0 dla Iskry i jest :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giba Re: 3:0 hehehee IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.03.09, 18:28 nie wszystko można kupić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jam Re: 3:0 hehehee IP: *.kwidzyn.mm.pl 12.03.09, 19:31 To idz na szampana czlowieczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan I bardzo dobrze!!!!!!!koniec państwowych pieniędzy IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.03.09, 18:28 i osiągnęli tyle samo co biedny i młodziutki AZS Częstochowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: I bardzo dobrze!!!!!!!koniec państwowych pien IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 18:53 a wydali 10 razy więcej - nie tylko na zawodników i pseudotreneirosa, ale i na bankiety dla pajaców z PZPS :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk81 He, he. Wykrakałem. Czytaj powyżej. IP: 84.13.167.* 12.03.09, 18:36 A teraz chłopaki oddajcie pensje podatnikom, zacznijcie budować profesjonalny (finansowany przez prywatnych sponsorów) klub i przyjedźcie do mnie do Częstochowy po naukę. Żegnam Was z uśmiechem na twarzy i z przeświadczeniem, że sprawiedliwość zatriumfowała. Najbardziej szkodliwy dla polskiej siatkówki klub nareszcie dostał baty, na jakie naprawdę sobie zasłużył. Ten kraj już wystarczająco wycierpiał z powodu elektryków. Lech Bolesław Wałęsa na honorowego prezesa Skry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antyliberal22 nie obraziłbym się gdyby... 12.03.09, 19:16 ...ktoś porządnie nakopał do dupy temu przedpelskiemu - przecież to idiota jest spocony. Co osiągnął Castellani na arenie międzynarodowej, że został trenerem reprezentacji? A może chodziło tylko o to, że mu prezes skry to obiecał? JA wiem, że żyjemy w kraju w jakim żyjemy, że na na stołkach - nawet najwyższyxch - siedza idioci (daleko nie trezba szukać - wsytarczy spojrzeć na rząd i takie nazwiska jak Grabarczyk, Pitera, Kopacz, Ćwiąkalski, Czuma), ale dlaczego w Polsce istnieje przyzwolenie na niekomptetentych, dobrze zarabiających dzięki nam przydupasów??????????????? Dlaczego, mimo, że wiemy o układach, o tym, że n.p. ten przedpelski spocony jest na łańcuszku prezesa Skry, a n.p. Ćwiąkalski na smyczy Stokłosy, to nikt się przeciwko temu nie buntuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Skra rozbita w Odincowie. Koniec przygody w Lid... IP: *.chello.pl 12.03.09, 19:27 jak ma się takiego murka i falasce to można pograć na boiskach krajowych a trener gamoń tego nie widzi i sadza na ławie Dobrowolskiego i Bąkiewicza którzy zapewnili mu dalsze gry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assith PGE Skra IP: 77.252.18.* 12.03.09, 20:07 kastelani to żaden trener , w ogóle nie czuje gry , powtarza te same błedy. falaska dno .murek na ławę .z takim trenerem kadra nie ma szans na żaden wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker PGE Skra z szansami na awans IP: *.realestate.net.pl 12.03.09, 20:30 ...i co panie Pliński "polaczku" jeden gdzie twój uśmieszek teraz... ja dzisiaj usmiecham się od ucha do ucha...tyle kaspusty w klubie i co? tylko tyle co chłopaki z AZS-u ugrali... środek zero, rozegranie zero, murek największe zero, trener mniej niż zero... słów kilka do komentatora drzyzgi...człowieku zachowaj resztę godności i nie tłumacz druzyny wygranym meczem 3:0 w pucharze polski gdzie byłes jak Twój syn grał w 1/4 finale we włoszech (być może 1 i ostatni raz) wolałes jechać do moskwy by ogladać pewny awans skry... hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
stefffanek Re: PGE Skra z szansami na awans 12.03.09, 20:57 No niestety nie udalo sie :) Ale teraz pewnie klepną mistrza polski i znowu sie poprawia a poza tym maja puchar ;) Wiec we will see :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falco PGE Skra z szansami na awans IP: *.gprs.plus.pl 12.03.09, 21:17 Panie redaktorze, Skra miała grać w półfinale LM z Iraklisem Saloniki, który pana zdaniem jest NA PEWNO słabszy od wszystkich jej grupowych rywali. Dość powiedzieć, że ten właśnie Iraklis rozniósł w 1/4 finału dwukrotnie po 3:0 niemieckie Friedrichshafen, GRUPOWEGO przeciwnika Skry, któremu ta ostatnia notabene dwa razy gładko uległa... Odpowiedz Link Zgłoś
mromac PGE Skra z szansami na awans 12.03.09, 21:24 Po co tyle nienawiści w stosunku do Skry?? Ja im kibicowalem bo jednak wolę klub polski od rosyjskiego. Trzeba docenić Iskrę, która zagrała jak z nut. Schops był niesamowity, świetnie bronili, grali kombinacyjnie - jednym słowem KLASA. Największym zaskoczeniem w grze Skry było to ze przy tak szerokim składzie zaden zawodnik nie byl w stanie pociagnąc gry - chyba najlepszym zawodnikiem był Gacek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi PGE Skra z szansami na awans IP: *.ludowa.netcominternet.pl 12.03.09, 22:55 Gacek jeszcze nie zapomniał tego co nauczył się w Częstochowie.Prawda jest taka trener skry jest zerem nie potrafił w żaden sposób zmotywować chłopaków do gry, a jego rady nic nie dały szkoda gadać.Skra ma najlepszy skład w europie ale bez trenera sami zawodnicy to mogą wygrywać tylko w Polsce.Takiego barana wybrano na trenera Polski tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi PGE Skra z szansami na awans IP: *.ludowa.netcominternet.pl 12.03.09, 23:10 Gdyby AZS Częstochowa miał w swoim składzie Winiarskiego , to mielibyśmy jeden zespół w Pradze, niestety żadna firma państwowa nie chce AZS-u sponsorować a to wielki błąd.To w Częstochowie najlepiej szkolą siatkarzy i ten zespół mając kasę może zdobyć mistrza Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: PGE Skra z szansami na awans IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 15:34 Zupełnie sie nie zgadzam z tym A kto rok temu zdobył brązowy medal LM I kto był trenerem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kezoj PGE Skra z szansami na awans IP: 212.160.178.* 13.03.09, 07:33 Skra potrafi grać tylko przy swoich kibicach, to wiadomo nie od dziś i jest z tym poważny problem dla psychologa. Bez charakteru nic nie da się zrobić! Zobaczmy na grę Wlazłego, to nie jest klasowy siatkarz. Zastanawiamy się dlaczego reprezentacja musiała w barażach walczyć o awans do mistrzostw Europy. A u dziennikarzy propaganda sukcesu, zamiast rzetelnej oceny. Jaki sport - tacy dziennikarze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt PGE Skra z szansami na awans IP: *.ols.vectranet.pl 13.03.09, 10:36 Skra jest cieniutka. Zawodnicy skry są mocni tylko w "gębie", udowodnili to swoimi wypowiedziami po finale Pucharu Polski a wczoraj na boisku zachowywali się tak jakby pierwszy raz grali w siatkówkę. Za nieudolność powinni wracać piechotą z Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piok Re: PGE Skra z szansami na awans IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 10:48 Ja uważam, że to nie SKRA jest cieniutka a ciency są ludzie którzy tym kierują. Po co było grać w Pucharze Polski dwa mecze praktycznie non stop piewszą szóstką? PRzecież gdyby wyszli a Kielcach na parkiet Kurek, Bąkiewicz, Jarosz, Dobrowolski, Wnuk i Heikinnen to pewnie też by ten puchar wygrali a Ci najlepsi by odpoczęli przed ważniejszym (chyba) meczem z Iskrą. Zresztą co to znaczy najlepsi? Falsca - nie widziałem żadnego meczu w którym od początku do końca zagrał dobrze, dla mnie to największe nieporozumienie w Skrze, a i tak w następnym meczu zagra w pierwszej szóstce. Maćka Dobrowolskiego uważałem do tej pory za bardzo solidnego rzemieślnika, ale przy Falasce Maciek jest artystą... Murek - drugie nieporozumienie, totalnie bez formy od dłuższego czasu...i też pewniak w pierwszej szóstce Castellani - specjalna nagroda w konkursie "nieporozumienia w Skrze" i pierwsze miejsce wśród nieporozumień w Polskiej Siatkówce. Kto wymyślił tego gościa na trenera kadry? Co on osiągnął? Wygrywał ze skrą mistrzostwo polski..... no tak... tylko, że żeby wygrać z takim składem tytuł w naszej lidze to ja też się nadaję, a oprócz mnie pewnie jeszcze ze dwa miliony średnio zorientowanych kibiców. Prawdziwy geniusz trenera poznaje się w kluczowych, ciężkich meczach, takich w których nie idzie... A takie mecze Castellani zawsze przegrywa. Niestety nie dorasta do pięt Raulowi Lozano....Ciekawe jak długo czasu będzie potrzebował żeby zacząć przegrywać z drużyną którą poprowadzi Raul.. I jeszcze abstrahując od skry a nawiązując do kadry - dlaczego nikt w PZPS nie odważył się zatrdunić naprawdę dobrego trenera z zagranicy, albo dać szansę młodemu polskiemu trenerowi? Są tacy u nas, popatrzcie co Panas zrobił z drużyną z której po sezonie odeszła praktycznie cała pierwsza szóstka? Ale panowie w PZPS wolą liczyc kasę.... swoją kasę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.A. PGE Skra z szansami na awans IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 12:33 W ilu meczach Falaska zagrał chociażby poprawnie? W meczach o stawkę chyba w żadnym. Sprawia, że partnerom na boisku odechciewa się grać. A Castelani ma chyba coś z oczami i bardzo osłabiony refleks. Gdyby reagował w porę, zespół, być może, nie zdążby się załać. Poza tym on nie potrafi motywować drużyny przed meczem. Aż żal myśleć co będzie z naszą reprezentacją pod jego "przywódstwem". Odpowiedz Link Zgłoś