Gość: vollejmen IP: 217.17.37.* 04.07.09, 20:01 jaki wynik Finlandia-Brazylia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nelson Re: Polska - Wenezuela IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.09, 20:17 3-2 dla finow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rojas Polska - Wenezuela IP: *.wroclaw.vectranet.pl 04.07.09, 22:21 Trzeba przyznac, ze Bartman dal rade, swietny mecz tego zawodnika! Tak trzymac! :) gratulacje dla niego i calej druzyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 22:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re:Bartmann to Niemiec z pochodzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.09, 00:20 A co waszej futbolowej drużynie robią ci słowiańscy bracia (i nie tylko). Przecież oni hańbią wasz honor. A no fakt, po trupach trzeba Johanku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re:Bic nadwislakow po ryjach, zeby krwawily IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.09, 22:26 No tam, jak sobie radzicie w Lidze Europejskiej z takimi potęgami jak Grecja czy Rumunia? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar85 Niewiarygodne IP: *.bb.sky.com 04.07.09, 22:30 Ciekawe jakby nam poszlo z Pigmejami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Rasizm IP: *.static.tvk.wroc.pl 04.07.09, 22:35 Tyle rasizmu co podczas meczów siatkówki to ja dawno nie widziałem.Jak można buczeć,krzyczeć,gwizdać i trąbić kiedy serwuje ciemnoskóry gracz.Normalnie kilka tysięcy rasistów w jednym miejscu.Coś trzeba z tym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniak Re: Rasizm IP: 94.254.199.* 04.07.09, 23:23 tu nie chodziło o rasizm tylko o przeszkodzenie przy serwowaniu zeby popsuł zagrywke, byłam w piatek na meczu i na wszystkich serwujących Wenezuelczyków gwizdali, ba powiem nawet, że na wszystkich meczach tak jest.. Za to polacy pokazują klasę gdy przy hymnie przeciwnika sa oklaski a nie tak jak w Brazyli pełnej "cudownych" kibiców od początku do końca gwizdy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Rasizm IP: *.static.tvk.wroc.pl 05.07.09, 07:45 Wiem,że nie chodziło o rasizm.W moim poście ukryta była ironia do sytuacji jaka ma miejsce na boiskach piłkarskich.Gdyby to był mecz piłkarski,to zaraz mnóstwo dziennikarzy napisało by o przejawach rasizmu na trybunach.Po prostu uważam,że obowiązują jakieś podwójne standardy kibicowania.Jednym wolno robić pewne rzeczy,ale innym niestety już nie,bo zaraz nazywani są rasistami,antysemitami itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blecharz Re: Rasizm IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.07.09, 10:56 Bo w kopanej chodzi o rasizm co czesto udowadniaja sami gwizdzacy wykonujac jakies okrzyki lub rzucajac banany. Z choinki spadles porownujac te dwie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelka Polska wygrywa z Wenezuelą w Lidze Światowej IP: 94.254.245.* 04.07.09, 23:18 brawo chłopaki.gratulacje świetnej gry.Zibi jestes świetny mam nadzieję że będziesz częściej grał i tego Ci życzę.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniak Polska-Wenezuela na jakimkolwiek nośniku :) IP: 94.254.199.* 04.07.09, 23:32 hmm..może miejce nie do końca odpowiednie ale co tam :D mam przeogromna prośbe do tych co oba mecze nagrywali (piątkowy i sobotni) czy mogli by mi je przesłać..piszcie na gg 4362542 W piątek byłam na żywo atmosfera suuuper :D a dziś niestety nie udało mi sie wogóle obejrzeć, nawet w tv :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Re: Polska-Wenezuela na jakimkolwiek nośniku :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.09, 23:47 W czasie grania hymnu powinna być cisza jak makiem zasiał a nie klaskanie, dlaczego przy naszym hymnie nie klaszczecie? Ja nie wiem jak taki beznadziejny zwyczaj sięardzo przyjął. Bardzo lubię siatkówkę, zwłaszcza w wydaniu ligowym, ale doping przy takich imprezach jak LŚ woła o pomstę do nieba. Jak jakiś wiejski festyn... Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Polska - Wenezuela 05.07.09, 00:34 Jeśli Finlandia potrafiła pokonać Brazylię choćby jeden raz, a my ciągle dostajemy od niej baty, to nie chcę żadnej dzikiej karty! Nie zasługujemy na nią! Niech na final six do Belgradu jedzie Finlandia. Przy takiej modzie na siatkówkę, przy takiej promocji i zainteresowaniu powinniśmy to my być Brazylią i to my powinniśmy łaskawie darować od czasu do czasu komuś z nami wygrać. Tymczasem po ciągłych laniach znajdujemy jakieś usprawiedliwienia, zawsze jakieś argumenty tłumaczą nam, że z Brazylią nie możemy wygrać. Mam to w dupie! Nie przyjmuję do wiadomości faktu, że z Brazylią możemy wygrać raz na 10 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qb Re: Polska - Wenezuela IP: 213.134.167.* 05.07.09, 02:58 Przyjmij więc do wiadomości, że o takich nazwiskach jak Gromadowski, Bartman, Jarosz czy geniusz Zatorski, to parę miesięcy temu słyszeli jedynie najzagorzalsi kibice siatkówki. To, że reprezentacja złożona w 90% z debiutantów radzi sobie tak dobrze, powinno budzić radość, a nie frustrację! Wygrać z Brazylią w siatkę? Da się pełnym składem, choć jednak nie zawsze. Kibice to zrozumieją, bo oni są nie z tej ziemi. Co poniektórzy mają to w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yupiter Re: Polska - Wenezuela IP: *.cmdnnj.east.verizon.net 05.07.09, 02:51 wiesz co moze byc powodem ze ciagle przegrywamy z brazylia? te nieszczesne koszulki z rekawkami ktore pszeszkadzaja naszym w atakowaniu pilki.bo popatrz druzyna brazyli i usa graja w koszulkach bezrekawnikow i leja wszystkich.byc moze tu jest pies pogrzebany? Odpowiedz Link Zgłoś