negativum 31.01.24, 18:46 Jutro zamierzam się zabawić biomedykiem 1. Pierwsze to zapytać o cykl Krebsa. 1953 r. Nobel. 2. To medycyna może być nie-bio? 3. Wyjątkowo wredny typ. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negativum Re: Biomedycyna 31.01.24, 19:28 4. Też potrafię być wrednym Bardzo rzadko korzystam z tej naleciałości. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Biomedycyna 31.01.24, 19:55 negativum napisał: > 4. Też potrafię być wrednym > Bardzo rzadko korzystam z tej naleciałości. A co na to Kaczyński? Odpowiedz Link
negativum Re: Biomedycyna 31.01.24, 23:37 oby.watel napisał: > negativum napisał: > > > 4. Też potrafię być wrednym > > Bardzo rzadko korzystam z tej naleciałości. > > A co na to Kaczyński? Nie wiem, nie pytałem się go. Odpowiedz Link
hordol Re: Biomedycyna 31.01.24, 23:13 Jutro zamierzam się zabawić biomedykiem =================================== hmmm tu rys historyczny na ten temat hrabiatytus.pl/2020/01/21/dzierzykoncy-i-samoloznicy-jak-traktowano-onanistow-w-szlacheckiej-polsce/ Odpowiedz Link
hana2 Re: Biomedycyna 01.02.24, 06:59 "1. Pierwsze to zapytać o cykl Krebsa. smile 1953 r. Nobel' Dawno, dawno temu musiałam ten cykl znać, aby zdać egzamin. Gdy będę kiedyś na emeryturze i będę mieć więcej czasu wrócę do pewnych tematów, które były dla mnie ciekawe. Bo i świat jest ciekawy. Odpowiedz Link
negativum Re: Biomedycyna 01.02.24, 17:56 hana2 napisała: > "1. Pierwsze to zapytać o cykl Krebsa. smile > 1953 r. Nobel' > > Dawno, dawno temu musiałam ten cykl znać, aby zdać egzamin. Gdy będę kiedyś na > emeryturze i będę mieć więcej czasu wrócę do pewnych tematów, które były dla mn > ie ciekawe. Bo i świat jest ciekawy. Oszczędziłem chłopaka Ale biomedycyna mi się dalej nie podoba. Odpowiedz Link