hrasier_2 18.05.24, 10:38 Ten wątek po niżej to musi wisieć i trolle go będą podbijać cały czas. Ludzie normalni to czytają. Brak słów. Na każdym normalnym i prywatnym forum nikt sobie nie pozwoli na to. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negativum Re: Mam zapytanie do admina 20.05.24, 23:36 oby.watel napisał: > Na co? O co jeśli już, chyba, że rzecz dotyczy osoby w kryzysie… Odpowiedz Link
negativum Re: Mam zapytanie do admina 18.05.24, 11:27 Chodzi ci o forum.gazeta.pl/forum/w,276611,177655119,177655119,Czas_egzaminow.html Odpowiedz Link
negativum Re: Mam zapytanie do admina 18.05.24, 11:46 hrasier_2 napisał: > Ten wątek po niżej to musi wisieć i trolle go będą podbijać cały czas. Ludzie n > ormalni to czytają. Brak słów. Na każdym normalnym i prywatnym forum nikt sobie > nie pozwoli na to. Czy ktoś kiedyś powiedział, że jestem normalny? Wielu ludzi zmienia fora jak rękawiczki. Założyłem jedno po 20 latach bytności na forach. Nie mam bloga, bo jest mi nie potrzebny. Założeniem tego forum było to, że nie będzie tu cenzury. Tę ograniczyłem do niezbędnego minimum. To nie jest forum, gdzie wszyscy jedzą lewą ręką. Możesz jeść i prawą. Albo nogą, jak jesteś gibki. Każdy wątek "o ile nie jest reklamą genealogii podpasek" tu zostanie. Problemem tego świata jest to, że można coś napisać, a potem usunąć. Bo na drugi dzień się rozmyśliłem. Za każdy swój czyn bierzemy odpowiedzialność. To się stało i się nieodstanie. Pisz od serca. Jak ci coś nie odpowiada, to nie ma przymusu się tam wpisywać. Są ludzie, którzy wierzą, że Bóg jest stwórcą Wszechświata. Że jest okrutny z czym się zgadzam. Zadufany w sobie. Polemika z tym dla Jana Husa skończyła się na stosie 6 lipca 1415 bodajże roku. Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień. Odpowiedz Link
hordol Re: Mam zapytanie do admina 18.05.24, 17:22 taki wątek to na forum zamknięte. psychoterapii tu szuka? Odpowiedz Link
oby.watel Re: Mam zapytanie do admina 18.05.24, 17:37 hordol napisała: > taki wątek to na forum zamknięte. > psychoterapii tu szuka? Znalazł winnego niepowodzeń. Odpowiedz Link
negativum Re: Mam zapytanie do admina 18.05.24, 17:50 oby.watel napisał: > hordol napisała: > > > taki wątek to na forum zamknięte. > > psychoterapii tu szuka? > > Znalazł winnego niepowodzeń. Ponoć bywały krwawe konflikty zbrojne, gdy do ich wybuchu prowadziło albo zatwardzenie, albo biegunka. Władca się zesrał. WOJNA. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Mam zapytanie do admina 20.05.24, 10:20 negativum napisał: > Ponoć bywały krwawe konflikty zbrojne, gdy do ich wybuchu prowadziło albo zatwa > rdzenie, albo biegunka. > Władca się zesrał. WOJNA. Przecież to był widomy znak od samego boga! Odpowiedz Link
negativum Re: Mam zapytanie do admina 18.05.24, 17:38 hordol napisała: > taki wątek to na forum zamknięte. > psychoterapii tu szuka? Czy to ważne, czy zamknięte, czy otwarte? Czasami na forum zamkniętym możesz się spotkać z większą pogardą niż na otwartym. Może ów człowiek mnie uzdrowił. Od wczoraj wyzwoliłem swój umysł od byłej żony. Znów przypłynęła do mnie energia. Której praktycznie w życiu mi nigdy nie brakowało. Mam ponad 50 lat i nie potrafię ustać w miejscu. Muszę coś robić. Odpowiedz Link
negativum Re: Mam zapytanie do admina 20.05.24, 14:32 hrasier_2 napisał: > ???????? Jak powyżej. Dalej cię nie rozumiem. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Mam zapytanie do admina 20.05.24, 11:29 Doniosłeś już gdzie trzeba? I co? Olali? Odpowiedz Link
negativum Re: Mam zapytanie do admina 20.05.24, 16:33 oby.watel napisał: > Doniosłeś już gdzie trzeba? I co? Olali? Osoba piszcząca na Boga, a w niego wierzę, ale nijako Manitu musi cierpieć. Usunięcie wątku takiej osoby może spowodować, że będę miał na sumieniu samobójcę. Chciałbyś mieć samobójcę na sumieniu? Nie znam osoby, nie znam, co ją targa. Ma ochotę wykrzyczeć, to to czyni. W 1912 lub 1905 roku. Pamięć już nie ta, szedł ulicami Krakowa Tadeusz Boy-Zieliński. Darł się wniebogłosy nocą. Przyjechał austriacki patrol. Pytają się, go dlaczego się tak drze nocą, a on odpowiedział, że rozstał się z dziewczyną. Musiał to z siebie wykrzyczeć. Puścili go wolno. I darł się dalej. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Mam zapytanie do admina 20.05.24, 16:40 negativum napisał: > Osoba piszcząca na Boga, a w niego wierzę, ale nijako Manitu musi cierpieć. Usu > nięcie wątku takiej osoby może spowodować, że będę miał na sumieniu samobójcę. > Chciałbyś mieć samobójcę na sumieniu? > Nie znam osoby, nie znam, co ją targa. Ma ochotę wykrzyczeć, to to czyni. W 191 > 2 lub 1905 roku. Pamięć już nie ta, szedł ulicami Krakowa Tadeusz Boy-Zieliński > . Darł się wniebogłosy nocą. Przyjechał austriacki patrol. Pytają się, go dlacz > ego się tak drze nocą, a on odpowiedział, że rozstał się z dziewczyną. Musiał t > o z siebie wykrzyczeć. Puścili go wolno. I darł się dalej. Dlaczego mnie pytasz? Zapytaj autora wątku do którego było skierowane pytanie. Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Mam zapytanie do admina 20.05.24, 18:05 To ty i negativ wystawiacie sobie opinię. A chyba ty donosisz nie ja. Na żadnym forum takie coś by nie wisiało i nie było by podbijane każdego dnia. Ja mam gdzie pisać i dyskutować. Wiec wybacz. Siara brachu to mało powiedziane. Było tu paru fajnych ludzi nawet z forum świat. Ale polecieli dalej. Nigdy nie zrozumiesz na czym polega tolerancja i szacunek. Bo przez lata pisania na FK schamialeś. Cześć. Odpowiedz Link
negativum Re: Mam zapytanie do admina 20.05.24, 19:20 hrasier_2 napisał: > To ty i negativ wystawiacie sobie opinię. A chyba ty donosisz nie ja. Na żadnym > forum takie coś by nie wisiało i nie było by podbijane każdego dnia. Ja mam gd > zie pisać i dyskutować. Wiec wybacz. Siara brachu to mało powiedziane. Było tu > paru fajnych ludzi nawet z forum świat. Ale polecieli dalej. Nigdy nie zrozumie > sz na czym polega tolerancja i szacunek. Bo przez lata pisania na FK schamialeś > . Cześć. Do wątku, który pewnie masz na myśli nie wpisałem się. To nie ja go podbijam. Nie jestem wstanie pomóc delikwentowi, to nie powód by usuwać jego wątek. To już nie te czasy, że "De revolutionibus orbium coelestium" wydaje się po śmierci autora. Co by go nie przypalili za życia. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Mam zapytanie do admina 20.05.24, 19:35 hrasier_2 napisał: > To ty i negativ wystawiacie sobie opinię. A chyba ty donosisz nie ja. Na żadnym > forum takie coś by nie wisiało i nie było by podbijane każdego dnia. Ja mam gd > zie pisać i dyskutować. Wiec wybacz. Siara brachu to mało powiedziane. Było tu > paru fajnych ludzi nawet z forum świat. Ale polecieli dalej. Nigdy nie zrozumie > sz na czym polega tolerancja i szacunek. Bo przez lata pisania na FK schamialeś > . Cześć. Rozumiem, kto z kim przestaje... Ale dlaczego masz o to pretensje do mnie? I czemu kłamiesz? Odpowiedz Link
negativum Re: Mam zapytanie do admina 20.05.24, 20:33 oby.watel napisał: > hrasier_2 napisał: > > > To ty i negativ wystawiacie sobie opinię. A chyba ty donosisz nie ja. Na > żadnym > > forum takie coś by nie wisiało i nie było by podbijane każdego dnia. Ja > mam gd > > zie pisać i dyskutować. Wiec wybacz. Siara brachu to mało powiedziane. By > ło tu > > paru fajnych ludzi nawet z forum świat. Ale polecieli dalej. Nigdy nie zr > ozumie > > sz na czym polega tolerancja i szacunek. Bo przez lata pisania na FK scha > mialeś > > . Cześć. > > Rozumiem, kto z kim przestaje... Ale dlaczego masz o to pretensje do mnie? I cz > emu kłamiesz? Tego nie wiedzą nawet najstarsze Indianki Wątek spadłby, i po problemie. Mógłbym go usunąć, jakbym wiedział co autor miał na myśli. Ale tego nie wiem i nawet nie mam żadnych przypuszczeń. Fora Agory nie są forami dla małych dzieci. Takich co coś napiszą, a potem wszystko wykasują. Moje forum jest otwartym. Zasze można zawiadomić prokuratora, że kogoś to razi, bo on się czuje Bogiem. Raczej jednak sugerowałbym zasięgać opinii u psychiatry. Ci już słyszeli o Napoleonach, Jezusach i całej masie im podobnych, np. przyklejających się szyb, czy asfaltu. Była żona, napuściła na siebie fiskusa. A kto jej zabroni? Próbowała napuścić na mnie prokuratora, nawet dzwonił do mnie. Pyta się kiedy ostatni raz spotkałem byłą żonę. Ja mu będzie gdzieś ponad 2 lata temu. Sprawę umorzono. Prześladowaniem nie jest to, że się spotykasz z kimś na ławie sądowej. Musisz, bo inaczej zostałbyś skazany za obrazę sądu. Była żona doniosła na mnie do mojego pracodawcy. Skończyło się na tym samym co z fiskusem i prokuratorem. Przez prawie 30 lat mam opinię bardzo spokojnego człowieka. Nie da mi się podkopać opinii, bo ktoś coś sobie wymyślił. Oczywiście, jakbym chodził do pracy pijany, szkodził wizerunkowi firmy - OK. Potrzebny jest mi teraz podpis kwalifikowany (czy jak się tam on zowie). Już czeka na mnie tylko mam określić kiedy będę miał wolę spotkać się z dostarczycielem. On musi być przy przekazaniu go. Planuję się z nim spotkać w czwartek. Facet weźmie to w zęby i mi przyniesie. Jak pies. Odpowiedz Link
negativum Re: Mam zapytanie do admina 21.05.24, 21:59 O co chcesz pytać innych? Czy jest przyzwolenie na całopalenie? Z mojej strony nie będzie, a teraz się pałuj. Są inne fora. Trzeba rozmawiać. Znam cztere(y)ch (śląska godka) dyrektorów szkoły. Nie mówiąc już o pośledniejszych nauczycielach. Syn jest na tyle już dorosły, że zrozumie prawnika. Mnie już to mierzi. Jezus żył na pustyni 40 dni. Ja żyłem 3 lata. Koniec, skończyło się. Jest prawnik z MOPS. Zda relację, jak mu idzie. Nie przeżyję za Syna życia. Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Mam zapytanie do admina 22.05.24, 12:48 Trzeba zrobić forum by ludzie przychodzili. A FK olać ciepłym moczem, niech sobie hejterki gadają sami ze sobą. Facet nie pozwoli na inne pisanie niż co zrobił PIS każdego dnia. To moje zdanie. Odpowiedz Link
negativum Re: Mam zapytanie do admina 22.05.24, 12:51 hrasier_2 napisał: > Trzeba zrobić forum by ludzie przychodzili. A FK olać ciepłym moczem, niech sob > ie hejterki gadają sami ze sobą. Facet nie pozwoli na inne pisanie niż co zrobi > ł PIS każdego dnia. To moje zdanie. Forum tworzą ludzie. Powodzenia. Pisz. Odpowiedz Link