28.07.24, 16:49
Nawet nie wiem co dodać

x.com/i/status/1817300113251045625
Obserwuj wątek
    • negativum Re: Babiarz 28.07.24, 16:56
      Nie przepadam za Babiarzem, ale każdy może się wypowiedzieć, bez ingerencji Donalda.
      Wyrazić swą opinię. Za to ginęli nasi przodkowie.
      Uchwalając pierwszą nowożytną Konstytucje, bez wojny.
      • hrasier_2 Re: Babiarz 30.07.24, 10:36
        A ja tak i lubię gościa. Burza w sieci. I nie tylko. Są jakieś zasady mówienia i wygłaszania swoich poglądów. Po to odeszła komuna i sporo ludzi od niej ucierpiało. Teraz nikt nie przestrzega prawa i nikomu nie przeszkadza. Wcześniej była telewizja pisowska, teraz peowska To politycy rządzą, zawieszają, wyrzucają i dyktują swoją narrację.
        • negativum Re: Babiarz 30.07.24, 12:50
          hrasier_2 napisał:

> A ja tak i lubię gościa. Burza w sieci. I nie tylko. Są jakieś zasady mówienia
          > i wygłaszania swoich poglądów. Po to odeszła komuna i sporo ludzi od niej ucie
          > rpiało. Teraz nikt nie przestrzega prawa i nikomu nie przeszkadza. Wcześniej by
          > ła telewizja pisowska, teraz peowska To politycy rządzą, zawieszają, wyrzucają
          > i dyktują swoją narrację.

U Babiarza denerwuje mnie jego ton wypowiedzi. Jest taki homoseksualny. Ale więcej zastrzeżeń do niego nie mam. Jeśli o mnie chodzi to się jąkam. Potrafię zapowietrzyć się na dłużą chwilę. Znajomi się do tego przyzwyczaili.
    • oby.watel Re: Babiarz 30.07.24, 10:42
      oby.watel.info/dywagacje/imaginuj-sobie/
    • hrasier_2 Re: Babiarz 31.07.24, 13:50
      sumie nie wiadomo, co było głupsze: komentarz pana Babiarza czy decyzja jego przełożonych. W obu przypadkach olimpijski poziom" - napisał szef rządu na platformie X. Donalndino ogłada olimpiadę na nowym telewizorku. Już nie charata w gałę.
      • hrasier_2 Re: Babiarz 31.07.24, 14:11
        Ogląda.
      • oby.watel Re: Babiarz 31.07.24, 16:21
        harata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka