pierans 07.01.04, 18:12 watek pt. Kosmetyki wkurzajace, "Puder rozświetjacy xxxxx, nie dośc ze trzeba zapłacić 80 zł, to wcale nie rozświetla, tylko wyusza skóre, a po upudrowaniu całej twarzy wygladałam jak stara lampucera" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela Re: fragment z Kobieta Uroda 07.01.04, 18:26 aha a propos Kobiety (tyle ze forum): z postanowien noworocznych najpolularniejsze to: bede codzien wcierala po kapieli balsam do ciala. czuje sie przy nich jak nadmuchiwany czelendzer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: fragment z Kobieta Uroda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.01.04, 22:48 aha powinnam byla przypuscic, ze zwrocisz uwage nie na ten szczegol ktory eksponowalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: fragment z Kobieta Uroda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.01.04, 22:59 no dobrze. dam Ci jeszcze jedna szanse resocjalizacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: fragment z Kobieta Uroda IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 07.01.04, 23:11 czy uzywacie najnowszego zastwu Horror Beauty? Co jest lepsze: zielona kredka do warg, czarny lakier do paznokci czy fioletowy fluid do twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: fragment z Kobieta Uroda 08.01.04, 01:05 Nie powiem skąd to, ale to tytuł wątku: • a co z lataniem w ciąży??????? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: fragment z Kobieta Uroda 08.01.04, 07:37 Nie, to ja przycupne i bede sluchal. Moze sie dowiem co to jest krem wyszczuplajacy. Robocza koncepcja ze jest to papier scierny w glicerynie, prosta inzynierska intuicja podpowiada, nabyta w czasach kiedy majster na praktyce pytany co mamy robic orzekl po namysle: wiecie chlopcy, to idzcie sie opierdalac. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: fragment z Kobieta Uroda 08.01.04, 16:31 poczytajcie sobie wątek o perfumach dla psów, kremie ujędrniającym piersi tłuszczem z pośladków i malowidłach dla mężczyzn, pt. Ekscentryki na tymże forum. Zobaczycie, jakie to jest fuuuj! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: fragment z Kobieta Uroda 14.01.04, 09:22 ja tam obiecalam sobie wcierac pieprz czarnyw kremie, po silowni, ino za duzo z tym roboty Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: fragment z Kobieta Uroda 14.01.04, 09:34 a ja sól w swieże rany ale to akurat przyjemność Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: fragment z Kobieta Uroda 14.01.04, 09:36 jak puree ze swiezego czosnku Odpowiedz Link Zgłoś