Dodaj do ulubionych

kocham Natalke, czy Ty tez ja kochasz?

IP: 10.1.121.* 08.08.01, 17:13
niech sie wpisza wszyscy, ktorzy kochaja Natalke. Zrobmy jej przyjemnosc.
Obserwuj wątek
    • Gość: kloss Re: kocham Natalke, czy Ty tez ja kochasz? IP: *.inetia.pl 08.08.01, 17:53
      jesli mam kochac Natalke, to musze cos o niej przynajmniej wiedziec. INACZEJ
      NIE BEDE KOCHAL ZADNEJ NATALKI
      siemka
      • Gość: KTP Re: kocham Natalke, czy Ty tez ja kochasz? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 18:37
        A może powiedzcie że kochacie Jurka?
        On też pewnie sie ucieszy ;)
        • Gość: fh Re: kocham Natalke, czy Ty tez ja kochasz? - do KTP i Klossa IP: 10.1.121.* 08.08.01, 18:46
          nie zawracajcie glowy zadnymi Jurkami i checia ogladania tylko kochajcie Natalke i juz. Taka jaka
          jest.
          • Gość: Rigel Re: kocham Natalke, czy Ty tez ja kochasz? IP: *.gw.ip.pl 08.08.01, 21:48
            dobra, kocham Natalke (i nie tylko) wlasnie taka jaka jest. OK?
            • Gość: fh Re: kocham Natalke, czy Ty tez ja kochasz? - do rigela IP: 192.168.252.* 09.08.01, 00:25
              Rigel
              jestes rowny gosc, bardzo Cie za to lubie.
              jestes super i ekstra
              kto nastepny?
              • Gość: kloss Re: kocham Natalke, czy Ty tez ja kochasz? - do rigela IP: *.inetia.pl 09.08.01, 06:49
                nie bede kochał Natalki dopóki nie będę przynajmniej wiedział jaki ma kolor
                włosów, inaczej będę dalej kochał Renatkę. Jak chcesz mieć jeden głos więcej to
                opowiedz o Natalce
                pozdro
                • Gość: fh Re: kocham Natalke, czy Ty tez ja kochasz? - do klossa IP: 10.1.121.* 09.08.01, 13:37
                  Kloss
                  rozkazuje Wam - nie badzcie tacy drrobiazgoiw. Rzuccie ta Renatka i to zaraz.
                  Natalka jest boska, ma oczy - potwierdzam. Ma tez wlosy, o co pytales. Co jeszcze chcesz wiedziec?
                  Czy stwierdzenie NAJPIEKNIEJSZA nie tlumaczy wszystkiego. Czy, gdy widzisz NAJPIEKNIEJSZA,
                  musisz jeszcze prosic o wyjasnienie DLACZEGO?
                  Kochaj ja i tyle
                  • Gość: kloss Re: kocham Natalke, czy Ty tez ja kochasz? - do klossa do fh IP: *.inetia.pl 09.08.01, 16:39
                    Gość portalu: fh napisał(a):

> Kloss
                    > rozkazuje Wam - nie badzcie tacy drrobiazgoiw. Rzuccie ta Renatka i to zaraz.
                    > Natalka jest boska, ma oczy - potwierdzam. Ma tez wlosy, o co pytales. Co jeszc
                    > ze chcesz wiedziec?
                    > Czy stwierdzenie NAJPIEKNIEJSZA nie tlumaczy wszystkiego. Czy, gdy widzisz NAJ
                    > PIEKNIEJSZA,
                    > musisz jeszcze prosic o wyjasnienie DLACZEGO?
                    > Kochaj ja i tyle

no dobra, nie będziemy drobiazgowi, gdybyśmy byli tobyśmy się pytali o ilość
                    zębów, ale jak mam rzucić Renatkę dla Natalki, to ok, zrobię to, tylko czy to
                    brunetka, blondynka, szatynka, ruda, ryszawa, nieokreślona? Przecież od tego
                    widzę że zależy moja najbliższa a pewnie idalsza przyszłość, to się zakocham, a
                    nawet więcej, tylko zdradź jakąś tajemnicę, OK?

• Gość: Rigel Re: kocham Natalke, czy Ty tez ja kochasz? - do rigela IP: 213.77.14.* 09.08.01, 11:02
                nie ma sprawy, tak sie sklada, ze znam Natalke
                • Gość: Rigel Re: kocham Natalke, czy Ty tez ja kochasz? IP: 213.77.14.* 09.08.01, 13:47
                  znam jeszcze: Kamile, Gosie, Magde, druga Magde, trzecia Magde, Jole, Dorotke,
                  Beatke, i jeszcze kilka innych - i WSZYSTKIE je kocham
      • Gość: fh Re: kocham Natalke, czy Ty tez ja kochasz? do klossa IP: 10.1.121.* 09.08.01, 14:14

rzecz w tym, ze Natalka nie jest moja tylko innago pana
        to co? kto jeszcze kocha Natalke?
    • Gość: kloss Re: kocham Natalke, czy Ty tez ja kochasz? IP: *.inetia.pl 09.08.01, 13:53
      a tak swoją drogą fh, czy naprawdę ci zależy żeby wszyscy kochali twoją
      Natalkę? Bo ja wolę jednak kochać swoją Renatkę sam, bez pomocy innych
      pozdro
    • Gość: mreck Re: kocham Natalke, czy Ty tez ja kochasz? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 09.08.01, 14:22

> niech sie wpisza wszyscy, ktorzy kochaja Natalke. Zrobmy jej przyjemnosc.
      co do przyjemności to mogę jej zrobić, ale żeby zaraz kochać?

• iwa100 Re: kocham Natalke, czy Ty tez ja kochasz? 09.08.01, 14:26
        Gość portalu: mreck napisał(a):

> Gość portalu: fh napisał(a):
        >
        > > niech sie wpisza wszyscy, ktorzy kochaja Natalke. Zrobmy jej przyjemnosc.
        > co do przyjemności to mogę jej zrobić, ale żeby zaraz kochać?
        >
        Mreck, CALY TY.
        • Gość: mreck iwa! nareszcie! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 09.08.01, 14:31
          co to ja jestem dziwiląg jakiś? Nienormalny facet chce się kochać grupowo w
          telewizyjnej gwiazdce? Ja wolę real i solo tj. duet: jeden samiec i jedna
          samica. I takie jest moje przesłanie.
          • iwa100 Re: mreck 09.08.01, 14:35

> co to ja jestem dziwiląg jakiś? Nienormalny facet chce się kochać grupowo w
            > telewizyjnej gwiazdce? Ja wolę real i solo tj. duet: jeden samiec i jedna
            > samica. I takie jest moje przesłanie.

pomysl, moze on woli w stadzie?
            • Gość: mreck myślę IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 09.08.01, 14:43
              ale jedyne stado jakie mi ewentualnie jeszcze pasuje to stado blondynek.
              Jednakże musiałbym być nieźle naprany.
              • iwa100 Re: pomysl raz jeszcze. 09.08.01, 14:48

> ale jedyne stado jakie mi ewentualnie jeszcze pasuje to stado blondynek.
                > Jednakże musiałbym być nieźle naprany.

mreck po pijaku w akcji ze stadem blondynek? sluchaj, oglos to w mediach i bilety sprzedawaj. kase zarobisz.
                • Gość: mreck a terz to ty pomyśl blondi IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 09.08.01, 15:07
                  A jak by się czuła natalka jakby jej to stado baranów zrobiło te przyjemność?
                  do jutra Iwa jak sie dostane na forum to se pogadamy co?
                  • iwa100 Re: mreck-owieczko 09.08.01, 15:36
                    nie wiem jakby sie czula natalka ze stadem baranow, moze o to wlasnie chodzilo? zeby sprawdzic?
                    wiem ze Ciebie juz nie ma, ale tej blondi to nie wybacze.
                    • Gość: fh ludzie - ja tu o miloci, a Wam sex w glowie IP: 10.1.121.* 09.08.01, 16:05

ja pytam, kto kocha Natalke, a nie kto ja chce przeleciec.
                      prosze dostrzec roznice
                      • Gość: so Re: ludzie - ja tu o miloci, a Wam sex w glowie IP: *.inetia.pl 09.08.01, 16:42

>
                        >
                        > ja pytam, kto kocha Natalke, a nie kto ja chce przeleciec.
                        > prosze dostrzec roznice

no dobra, fh, masz rację, ty tu o ptaszkach, motylkach, a ci zbereźnicy tylko o
                        dupie myślą. Niech ci bedzie - 6 osób odemnie z firmy baaaaaaardzo kooooocha
                        Natakę, a nawet wszystkie Natalki
                        siemka
                        • Gość: fh do so i w ogole IP: 10.1.121.* 09.08.01, 17:17
                          dzieki panowie
                          kto nastepny?
                          kto nastepny?
                          jest juz nas z dwudziestu
                          ciagle malo
                          kto nastepny?
                          • Gość: so Re: do so i w ogole IP: *.inetia.pl 09.08.01, 17:20

> dzieki panowie
                            > kto nastepny?
                            > kto nastepny?
                            > jest juz nas z dwudziestu
                            > ciagle malo
                            > kto nastepny?

cholera, hurtownia.....

• Gość: fh Re: do so i w ogole IP: 10.1.121.* 09.08.01, 17:57
                              nie hurtownia, tylko chce szybko zebrac deklaracje
                              • Gość: fh Re: do so i w ogole IP: 192.168.252.* 10.08.01, 00:56
                                no co jest?
                                Natalka czeka
                                • Gość: mreck Re: do so i w ogole IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 07:11
                                  no to "w czwórki w prawo zwrot, marsz! równyyyy krok!" Chłopaki wybierzcie
                                  sobie prezesa!
                                • Gość: kloss Re: do so i w ogole IP: *.inetia.pl 10.08.01, 11:15
                                  no dobra,kocham Ntalkę i nie rozumiem sam siebie -jak mogłem do tej pory żyć
                                  nie kochając Natalki, był to wielki błąd, uderzam się ze skruchą wpiersi -
                                  bubum!!!
                              • Gość: kloss Re: do so i w ogole IP: *.inetia.pl 10.08.01, 07:16
                                OK. ustepuje, MY WSZYSCY KOCHAMY NATALKE
                                • Gość: Rigel Re: do fh i w ogole IP: 213.77.14.* 10.08.01, 07:19
                                  Hej, fh! Udalo sie. wszyscy kochaja Natalke!
                                  • Gość: anka Re: nie kocham natalki... IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 11:45
                                    nieprawda, nie wszyscy :))))!!!
                                    • Gość: Rigel Re: nie kocham natalki... IP: 213.77.14.* 10.08.01, 11:48
                                      moze troche sie postarasz ;-)
                                    • Gość: kloss Re: nie kocham natalki... IP: *.inetia.pl 10.08.01, 11:48
                                      właśnie że wszyscy, reszta jest milczeniem
                                      • Gość: anka Re: nie kocham natalki... IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 11:50
                                        guzik prawda!
                                        nie kocham i co gorsza nigdy nie pokocham :)))
                                        • Gość: Rigel Re: nie kocham natalki... IP: 213.77.14.* 10.08.01, 11:54
                                          a moze by Natalka sama cos napisala, moze w ten sposob zyska dalszych
                                          wielbicieli. Hej, <fh> zorganizuj cos
                                        • Gość: kloss Re: nie kocham natalki... IP: *.inetia.pl 10.08.01, 11:56
                                          Gość portalu: anka napisał(a):

> guzik prawda!
                                          > nie kocham i co gorsza nigdy nie pokocham :)))

wybaczam ci, anka, ponieważ nie wiesz co czynisz

• Gość: anka Re: nie kocham natalki... IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 11:59
                                            precz z Natalką! :)))
                                            • Gość: kloss Re: nie kocham natalki... IP: *.inetia.pl 10.08.01, 12:04

> precz z Natalką! :)))

słuchaj anka, przestawń się kłócić i zrób dla fh przyjemność i napisz mu że
                                              kochasz Natalkę, może nie wezmą tego dwuznacznie, a jak będziesz ją kochać to ja
                                              napiszę że kocham ankę, pasówka? :-))))))))))
                                              • Gość: Kika Re: Natalka mnie wkurza IP: 195.116.214.* 10.08.01, 12:06
                                                i już !
                                              • Gość: anka Re: nie kocham natalki... IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 12:06
                                                no dobra robię to tylko dla ciebie kloss :)))
                                                Kocham Natalkę!!!

(tfu, tfu) ups, nie mogłam sie powstrzymać :)))
                                                • Gość: mreck Re: nie kocham natalki... IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 12:24
                                                  szlachetny wielbiciel Natalki nawet mnie nie zauważuł, gardzi, a przecież
                                                  wniosłem cos do tego wątku. Anka nie łam się nie jesteś sama ja taż nie kocham
                                                  natalki.
                                                  • Gość: anka Re: nie kocham natalki... IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 12:26
                                                    Mreck !!
                                                    Ty żyjesz ??
                                                    podobno jakaś kobitka rozniosła Cię na forum ? :)))
                                                • Gość: anka Re: nie kocham natalki... IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 12:24
                                                  odwołuję poprzednią wypowiedź ,
                                                  nie kocham natalki,
                                                  teraz to zaczynam ja niecierpieć, i nie będę robiła komus przyjemności mówiąc
                                                  że kogos kocham,

i wcale mi nie jest przykro.
    • traper_k Re: kocham Natalke, czy Ty tez ja kochasz? 10.08.01, 12:32
      Niestety ja kocham tylko Joannę, Natalce mówię więc stanowcze NIE!!!
      • Gość: Rigel fh! zyjesz? IP: 213.77.14.* 10.08.01, 12:35
        Kolego, cos cie dlugo nie ma, Kloss i ja staramy sie o jak najwieksza ilosc
        wielbicieli Natalki, a ty spisz?
        • Gość: anka Re: fh! zyjesz? IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 12:38
          no ładny tłumek się zebrał (na czele ze mną :)))) )

...tych wielbicieli oczywiście,
          • Gość: Rigel Re: fh! zyjesz? IP: 213.77.14.* 10.08.01, 12:41

> no ładny tłumek się zebrał (na czele ze mną :)))) )
            > ...tych wielbicieli oczywiście,

wiec jednak nalezysz do naszego grona wielbicieli Natalki;-)
            • Gość: anka Re: fh! zyjesz? IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 12:45
              I cóż ja na to mogę powiedzieć....

to tak jakbym próbowała rozmawiać ze Światkami Jehowy....

pozdrawiam A.
          • Gość: mreck mreck IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 12:42
            rozniosła, pocztę po pokojach. Anka żyję i mam się dobrze. Jak chodzi o natalkę
            czy o JEJ mamę Naftalinę to nie trawię. po prostu kserokopia.
          • Gość: kloss Re: fh! zyjesz? IP: *.inetia.pl 10.08.01, 12:44

> no ładny tłumek się zebrał (na czele ze mną :)))) )
            >
            >
            >
            > ...tych wielbicieli oczywiście,

anka, ale jesteś zmienna!!! Czy to zależy od ilości opadów deszczu na metr
            kwadratowy powierzchni Rzeczypospolitej? A już myślałem że na ciebie można
            stawiać jak na Zawiszę.... No i co teraz będzie? fh zniknął, rozkochał co
            najmniej połowę forum w Natalce, i przepadł za horyzontem.... Trudno, z fh czy
            bez niego będę dalej kochał Natalkę, anka, pomożesz mi? Choć trochęęęęę, please -
            :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            no noe bądź aka, jak córka twojej matki, no...-:)(

• Gość: Rigel Re: fh! zyjesz? IP: 213.77.14.* 10.08.01, 12:46
              Anka, no sama widzisz, ze tak trzeba. Kochaj Natalke i juz ;-)
            • Gość: anka Re: fh! zyjesz? IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 12:47
              nic z tego , drugi raz mnie nie nabierzesz

-NIE KOCHAM !!!!
              • Gość: Rigel Re: fh! zyjesz? IP: 213.77.14.* 10.08.01, 12:52

> nic z tego , drugi raz mnie nie nabierzesz
                >
                > -NIE KOCHAM !!!!

pliiiiiiiis
                • Gość: mreck anka kocha brathanka IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.08.01, 13:03
                  popieram ciebie Aneczko. daj odpór naciagaczom, ty sie przyznasz że kochasz a
                  potem płacisz alimenty. brrr
                  • Gość: Rigel Re: anka kocha brathanka IP: 213.77.14.* 10.08.01, 13:05
                    mreck, nie przesadzaj
                • Gość: kloss Re: fh! zyjesz? IP: *.inetia.pl 10.08.01, 13:05
                  Gość portalu: Rigel napisał(a):

> Gość portalu: anka napisał(a):
                  >
                  > > nic z tego , drugi raz mnie nie nabierzesz
                  > >
                  > > -NIE KOCHAM !!!!

no weź pokochaj troszeczkę
                  >
                  > pliiiiiiiis

• Gość: anka Re: fh! zyjesz? IP: *.ptf.com.pl 10.08.01, 13:15
                    nie, nie, nie,

bujajcie się z tą natalką

(to nie ma byc nie miłe tylko charakterystyczne dla pewnej książki, ale to
                    pewnie dziewczyny będą wiedziały)
                    • Gość: fh Re: fh! jestem, ale bylem na zebraniu IP: 10.1.121.* 10.08.01, 18:39

no patrzcie, patrzcie
                      wystarczy Was na kilka godzin zostawic samych, a rozbrykacie sie, ze hej.
                      Anka - przywoluje Cie do porzadku - pokochaj Natalke i to w tej chwili. To mila dziewczyna jest, choc
                      zadaje sie... ech, nie bede Wam mowil. Grunt, ze ze mna sie nie zadaje, a i tak kocham.
                      Wiec kochajcie, jako i ja kocham, a milosc ta uczni nas niesmiertelnymi. Amen.
                      ps.
                      Kloss, ladnie , ladnie. podobacie mi sie. A pozostali co? Czemu sie nie zapisujecie na milosc do
                      Natalki?
                      • Gość: kloss Re: fh! jestem, ale bylem na zebraniu IP: *.inetia.pl 11.08.01, 05:50

>
                        > no patrzcie, patrzcie
                        > wystarczy Was na kilka godzin zostawic samych, a rozbrykacie sie, ze hej.
                        > Anka - przywoluje Cie do porzadku - pokochaj Natalke i to w tej chwili. To mila
                        > dziewczyna jest, choc
                        > zadaje sie... ech, nie bede Wam mowil. Grunt, ze ze mna sie nie zadaje, a i tak
                        > kocham.
                        > Wiec kochajcie, jako i ja kocham, a milosc ta uczni nas niesmiertelnymi. Amen.
                        > ps.
                        > Kloss, ladnie , ladnie. podobacie mi sie. A pozostali co? Czemu sie nie zapisuj
                        > ecie na milosc do
                        > Natalki?

o to chodzi zeby nie tobie sie podobac, a w ogole to o tej godzinie rano to ja
                        sie muszę zastanowić czy taka pora nadaje się do kochania kogokolwiek
                        • Gość: Rigel Re: fh! jestem, ale bylem na zebraniu IP: *.gw.ip.pl 11.08.01, 12:26
                          Kloss, nie mozesz spac? tez bylem w sieci o tej porze, ale nikogo nie zastalem.
                          za wczesnie na uczucia????
                          • Gość: kloss Re: fh! jestem, ale bylem na zebraniu IP: *.inetia.pl 11.08.01, 13:12
                            Gość portalu: Rigel napisał(a):

> Kloss, nie mozesz spac? tez bylem w sieci o tej porze, ale nikogo nie zastalem.
                            > za wczesnie na uczucia????
                            moge spac nawet dużo, ale akurat obowiązki były ważniejsze cholera, jeszcze tu
                            jestem i najgorsze że nie wiem jak długo jeszcze, a ty co robiłeś w sieci o tak
                            idiotycznych godzinach? Przecież niespanie o tej porze to juz duże zboczenie, no
                            chyba że obok leży (......) to wtedy się nie śpi
                            pozdro
                            • rigel Re: fh! jestem, ale bylem na zebraniu 11.08.01, 13:19
                              czekalem na super-maila i tak wdepnalem ...
                              masz racje, tylko wyjatkowe sytuacje usprawiedliwiaja obecnosc w necie o tak
                              barbarzynskiej porze
                              • Gość: kloss Re: fh! jestem, ale bylem na zebraniu IP: *.inetia.pl 11.08.01, 15:07
                                jak jeszcze sie przyznam że przez ten cały czas byłem w robocie, to masz rigel
                                prawo dodać coś o odchyleniach totalnych. Ale teraz skończyłem i spadam do
                                chałupki spać i w związku z tym do jutra nie będę czynny
                                pozdrufka
                                • Gość: fh Re: fh! jestem, ale bylem na zebraniu IP: 10.1.121.* 13.08.01, 16:26
                                  no kochajcie chlopaki, kochajcie
                                  dziewczyna stygnie
                                  • Gość: kloss Re: fh! jestem, ale bylem na zebraniu IP: *.inetia.pl 13.08.01, 16:42
                                    juz się nabawiłeś? To ucałuj natalkę i powodzenia
                                    • Gość: fh Re: fh! jestem, ale bylem na zebraniu IP: 10.1.121.* 13.08.01, 18:44
                                      czego mialem soie nabawic?
                                      Natalka jest zdrowa i czysciutka
                                      schludna dziewczyna z niej jest
                                      nie nabawisz sie - badz spokojny
                                      tylko pokochaj
    • russty Re: kocham Natalke, czy Ty tez ja kochasz? 16.08.01, 11:58
      Natalka mieszka na Marsie. Niezly z ciebie turysta.
      • rigel Re: kocham Natalke, czy Ty tez ja kochasz? 16.08.01, 11:59
        dla zakochanego, zadna odleglosc nie jest za duza. nie slyszales, ze milosc
        zwalcza wszystkie przeszkody?
        • Gość: fh Re: kocham Natalke, czy Ty tez ja kochasz? IP: 10.1.121.* 16.08.01, 16:14
          rigel ma racje
          bez wzgledu na odleglosc kochajmy Natalke
          zreszta - przyznac to musze ze smutkiem - Natalka juz niedlugo zamieszka za granica nasza
          kochajcie ja poki czas!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka