oxycort 20.02.04, 15:59 Aaaa 15:58... Stoicie już wszyscy w boksach startowych? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 17:16 po 4 siedza kujony i prymusiki Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 17:17 Zajmijcie mi taboret, skoto tak. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 17:19 a nene moge Ci lawke w parku agzeta zalozysc, jesli juz. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: co tak cicho? 20.02.04, 17:20 aha. znaczy ja właśnie beretkę zakładam przed wyjściem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 17:21 a lyzwy? wlozylas juz? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: co tak cicho? 20.02.04, 17:22 a potrzebne dziś czy pytasz z kurtuazji? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 17:21 Z widokiem na zachód słońca poproszę, albowiem alterntywa nie wchodzi w grę już niestety... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 17:25 Misiania: znaczy w samych ostrogach chyba nie pojdziesz? Oxy: aha a czy masz moze w glowie pustke i cisze wystarczajaca? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: co tak cicho? 20.02.04, 17:28 o. a to nie zassałam skojarzenia. znaczy jednodniowy urlop niekorzystnie wpływa na osobowość. intelekt przykuca (mimo ostróg, hyhy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 17:30 o! bylas moze a dolomitach na urlopie czy w cieplych krajach nurkowalas? bo sie nie zorientowalam po rodzaju opalenizny :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: co tak cicho? 20.02.04, 17:33 a pobiegałam sobie za samolotami tu i ówdzie (ale za klasą biznes ofkoz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 17:34 zlapalaes ten samolot? czy Ci sie wyrwal? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: co tak cicho? 20.02.04, 17:37 ekhm, powiedzmy, że rozstaliśmy się w przyjaźni :) a teraz papulce i miziaki, lecę kupować szardoneja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 17:39 aha znaczy podobno to uwlaczajace mezczyznom rozstawac sie w przyjazni. ale samoloty nie maja godnosci chyba> to sie spotkamy w kolejce gdzies bo i ja sie nie powstrzymam przed zakupami :) milego weekendu :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 17:30 Ee. W głowie myśli nieuczesane mam wyłącznie. I szum w uszach. I przeciąg w kieszeni (czy wąż może od tego dostać kataru?). ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 17:32 A i marynarkie w pepitkie mam jeszcze... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 17:32 aha oczy mi sie rozpląsały podczas czytania. czy ktos moze wylaczyc muzyke? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 17:43 Anene na rozstępy wątkowe maść stosowna może pomóc jedynie. A właśnie. Wiedzieliście że Klałdja Szifer lekkomyślnie nabawiła się zmarszczek mimicznych od strjenia min do kołyski? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 17:47 aha nie pomyslala perspektywicznie w danym momencie. ale felicjanska ilona nie ma dzieci a zmarszczki jej bylo widac az w trzecim rzedzie (podaje za gazeta codzienna "metro'). a klałdii z ktorego rzedu widac? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 17:52 Aha. A cy te rozstępy mimiczne to kolejna plaga może za celulitem, nękająca chrześcijańskie kobiety i matki? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 17:53 a nene. to choroba zawodowa topmodelek jest. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 17:54 Yyyy... topmodelek? Uważasz, że ja nie jestem tego warta może? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 17:58 yhyh znaczy milajowowicz i klałdia sa nieco bardziej skorodowane na twarzy niz Ty uwazam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 18:02 Aha czy odnoszę wrażenie, iż jawnie dopuszczasz się wobec mię pospolitego mobbingu, startując z pozycji żeńskiej feministki może? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 18:03 Yyy szowinistki, znaczy (to nerwy). ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 18:05 aha usilujesz moze wyludzic odszkodowanie za pomoca naciagania faktow i przeinacaznia znaczen i innych sprawdzonych niedrogich chwytow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 18:13 scichnę, skoro wszyscy poszli. pęk. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 18:15 Aha, jako słabnąca płeć będąca produktem cywilizacji którą zdominowały kobiety walczące o prawo do wyrażania swoich praw, czuję się dyskretnie podmolestowywany! Czy musicie złośliwie podnosić nam klozetowe deski akurat teraz, kiedy wiejący w twarz wiatr odnnowy nakazał nam bez utraty godności siusiać na siedząco? P.S. Ewolucja była kobietą! ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 18:19 aha a Zastoj i Zacofanie oraz Ciemnogrod nie pojda na manife z cala pewnoscia. bo sa najslabszymi ogniwami (yhyh normalnie sie poczulam jak szczuka kazimiera przez chwile, ale juz dochodze do siebie). nie uwazasz ze rowny podzial obowiazkow domowych jest niesprawiedliwy i krzywdzacy dla kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 18:22 nie histeryzuj i nie maz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 18:24 Będę! (tu klasyczne tupnięcie nóżką i usta wygięte w podkówkę (Masz! Przez Ciebie porobią misi rozstępy mimiczne!)) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 18:26 aha (klasycznie wywracam oczami na znak oraz czekam az Ci przejdzie) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 18:30 Toja chlipiąc wybiegam trzaskając drzwiami, biąrąc kurs do najbliższego psiapsóła (czy naprzeciwko nie będzie zbyt daleko?) gdzie wspólnie się z Tobą rozprawimy. Ty zaś pozostaniesz sama na placu boju z niesmakiem i palącym poczuciem winy. Wrócę jak Stężeje. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ainela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 18:32 aha to ja szybko udam sie do lodowki zapic ten niesmak o zneutralizowac poczucie winy. jak wrocisz stezala bede glosno chrapac. postaraj sie mnie nie obudzic Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 18:35 Anienie. Poczucie winy nie powinno dać Ci zasnąć przecież... Czyżbym coś źle zrobił (cholera zapomiałem o fontanie łez). ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 18:44 Aha psiapsiół dostarczył mi tak potrzebnych racjonalnych argumentów przeciwko Tobie (Wwam)), które w trakcie wybuchu nie miały szans przyjść mi do głowy przecież. A jeśli za wszelką cenę będziesz obstawała przy swoim, jako naczynie słabsze mogę przecież zwalić winę na rozstój albo migrenę. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 18:48 Aha. Wyślę do Ciebie jeszcze psiapsióła po mojego misia, bez którego nie zasnę przecież. A nocuję dziś u niego. Jestem przecież w tragicznym stanie, o czym psiapsiół łaskawie Ci doniesie. Jak wróci zda relację z przeszpiegów (tak stało w poradniku). ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 18:53 aha dawno juz sie poddalam. wzdycham tylko znaczaco :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 19:10 Wiedziałem! Zresztą i tak byłaś bez szans. To była zaledwie przygrywka, próbka z naszego arsenału broni mężczyzn - emocjonalnych terrorystów :-) Jutro przyjdę pod pretekstem konieczności skorzystania z kosmetyków (krem przeciw podkrążonym oczom), a wtedy Ty zmiekczona po emocjonalnej obróbce przyznasz się do winy, przyznasz rację i obiecasz poprawę. Może nawet sama mi wyjaśnisz o co tak naprawdę mi chodziło? Aha i nie zapomij o kwiatach! To dla mnie szalenie istotne. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: co tu tak głośno? 20.02.04, 18:26 Spać nie dajecie !!! Jak chcecie się kłócic, to róbcie to ciszej!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: co tu tak głośno? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 18:30 aha no teraz jest wlasnie cisza po burzy zwana tez cichymi dniami Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: co tu tak głośno? 20.02.04, 18:32 Aha, wybiegam umyślnie głośno stukając obcasikami :-) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: co tu tak głośno? 20.02.04, 18:33 No tak, wiem, że kwestie podnoszenia, czy opuszczania deski klozetowej to sprawy ważne natury życia lub śmierci, ale czy wy aby nie przesadzacie. Drzecie się na cała plaże. A na plaży nie wolno krzyczeć, nie jesteście w lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrsarancia Re: co tu tak głośno? IP: *.24-151.libero.it 21.02.04, 22:21 jak nie wolno krzyczec, Uamopi co ty piszesz, tu sysko uolno Odpowiedz Link Zgłoś