Dodaj do ulubionych

co tak cicho?

20.02.04, 15:59
Aaaa 15:58...
Stoicie już wszyscy w boksach startowych?
~~
ox
Obserwuj wątek
    • pierans Re: co tak cicho? 20.02.04, 16:04
      albo blokach.
      • oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 16:10
        Aha.
        Robisz nadminuty może?
        ~~
        ox
        • pierans Re: co tak cicho? 20.02.04, 16:35
          o 4 koncza mieczaki
          • misiania Re: co tak cicho? 20.02.04, 16:41
            i słabiaki
            • Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 17:16
              po 4 siedza kujony i prymusiki
              • oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 17:17
                Zajmijcie mi taboret, skoto tak.
                ~~
                ox
                • Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 17:19
                  a nene moge Ci lawke w parku agzeta zalozysc, jesli juz.
                  • misiania Re: co tak cicho? 20.02.04, 17:20
                    aha. znaczy ja właśnie beretkę zakładam przed wyjściem.
                    • Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 17:21
                      a lyzwy? wlozylas juz?
                      • misiania Re: co tak cicho? 20.02.04, 17:22
                        a potrzebne dziś czy pytasz z kurtuazji?
                  • oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 17:21
                    Z widokiem na zachód słońca poproszę, albowiem alterntywa nie wchodzi w grę już
                    niestety...
                    ~~
                    ox
                    • Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 17:25
                      Misiania: znaczy w samych ostrogach chyba nie pojdziesz?

Oxy: aha a czy masz moze w glowie pustke i cisze wystarczajaca?
                      • misiania Re: co tak cicho? 20.02.04, 17:28
                        o. a to nie zassałam skojarzenia. znaczy jednodniowy urlop niekorzystnie wpływa
                        na osobowość. intelekt przykuca (mimo ostróg, hyhy)
                        • Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 17:30
                          o! bylas moze a dolomitach na urlopie czy w cieplych krajach nurkowalas? bo sie
                          nie zorientowalam po rodzaju opalenizny :)
                          • misiania Re: co tak cicho? 20.02.04, 17:33
                            a pobiegałam sobie za samolotami tu i ówdzie (ale za klasą biznes ofkoz :))))
                            • Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 17:34
                              zlapalaes ten samolot? czy Ci sie wyrwal? ;)
                              • misiania Re: co tak cicho? 20.02.04, 17:37
                                ekhm, powiedzmy, że rozstaliśmy się w przyjaźni :) a teraz papulce i miziaki,
                                lecę kupować szardoneja
                                • Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 17:39
                                  aha znaczy podobno to uwlaczajace mezczyznom rozstawac sie w przyjazni. ale
                                  samoloty nie maja godnosci chyba>
                                  to sie spotkamy w kolejce gdzies bo i ja sie nie powstrzymam przed zakupami :)
                                  milego weekendu :)
                      • oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 17:30
                        Ee. W głowie myśli nieuczesane mam wyłącznie. I szum w uszach. I przeciąg w
                        kieszeni (czy wąż może od tego dostać kataru?).
                        ~~
                        ox
                        • oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 17:32
                          A i marynarkie w pepitkie mam jeszcze...
                          ~~
                          ox
                        • Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 17:32
                          aha oczy mi sie rozpląsały podczas czytania. czy ktos moze wylaczyc muzyke?
                          • oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 17:43
                            Anene na rozstępy wątkowe maść stosowna może pomóc jedynie. A właśnie.
                            Wiedzieliście że Klałdja Szifer lekkomyślnie nabawiła się zmarszczek mimicznych
                            od strjenia min do kołyski?
                            ~~
                            ox
                            • Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 17:47
                              aha nie pomyslala perspektywicznie w danym momencie.
                              ale felicjanska ilona nie ma dzieci a zmarszczki jej bylo widac az w trzecim
                              rzedzie (podaje za gazeta codzienna "metro'). a klałdii z ktorego rzedu widac?
                              • oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 17:52
                                Aha. A cy te rozstępy mimiczne to kolejna plaga może za celulitem, nękająca
                                chrześcijańskie kobiety i matki?
                                ~~
                                ox
                                • Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 17:53
                                  a nene. to choroba zawodowa topmodelek jest.
                                  • oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 17:54
                                    Yyyy... topmodelek?
                                    Uważasz, że ja nie jestem tego warta może?
                                    ~~
                                    ox
                                    • Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 17:58
                                      yhyh znaczy milajowowicz i klałdia sa nieco bardziej skorodowane na twarzy niz
                                      Ty uwazam ;))
                                      • oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 18:02
                                        Aha czy odnoszę wrażenie, iż jawnie dopuszczasz się wobec mię pospolitego
                                        mobbingu, startując z pozycji żeńskiej feministki może?
                                        ~~
                                        ox
                                        • oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 18:03
                                          Yyy szowinistki, znaczy (to nerwy).
                                          ox
                                        • Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 18:05
                                          aha usilujesz moze wyludzic odszkodowanie za pomoca naciagania faktow i
                                          przeinacaznia znaczen i innych sprawdzonych niedrogich chwytow?
                                          • Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 18:13
                                            scichnę, skoro wszyscy poszli.

pęk.
                                          • oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 18:15
                                            Aha, jako słabnąca płeć będąca produktem cywilizacji którą zdominowały kobiety
                                            walczące o prawo do wyrażania swoich praw, czuję się dyskretnie
                                            podmolestowywany!
                                            Czy musicie złośliwie podnosić nam klozetowe deski akurat teraz, kiedy wiejący
                                            w twarz wiatr odnnowy nakazał nam bez utraty godności siusiać na siedząco?

P.S.
                                            Ewolucja była kobietą!
                                            ~~
                                            ox
                                            • Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 18:19
                                              aha a Zastoj i Zacofanie oraz Ciemnogrod nie pojda na manife z cala pewnoscia.
                                              bo sa najslabszymi ogniwami (yhyh normalnie sie poczulam jak szczuka kazimiera
                                              przez chwile, ale juz dochodze do siebie).

nie uwazasz ze rowny podzial obowiazkow domowych jest niesprawiedliwy i
                                              krzywdzacy dla kobiet?
                                              • oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 18:20
                                                Tylko nie podnoś głosu!
                                                ~~
                                                ox
                                                • Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 18:22
                                                  nie histeryzuj i nie maz sie.
                                                  • oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 18:24
                                                    Będę! (tu klasyczne tupnięcie nóżką i usta wygięte w podkówkę (Masz! Przez
                                                    Ciebie porobią misi rozstępy mimiczne!))
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 18:26
                                                    aha (klasycznie wywracam oczami na znak oraz czekam az Ci przejdzie)
                                                  • oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 18:30
                                                    Toja chlipiąc wybiegam trzaskając drzwiami, biąrąc kurs do najbliższego
                                                    psiapsóła (czy naprzeciwko nie będzie zbyt daleko?) gdzie wspólnie się z Tobą
                                                    rozprawimy. Ty zaś pozostaniesz sama na placu boju z niesmakiem i palącym
                                                    poczuciem winy. Wrócę jak Stężeje.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • Gość: ainela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 18:32
                                                    aha to ja szybko udam sie do lodowki zapic ten niesmak o zneutralizowac
                                                    poczucie winy. jak wrocisz stezala bede glosno chrapac. postaraj sie mnie nie
                                                    obudzic
                                                  • oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 18:35
                                                    Anienie. Poczucie winy nie powinno dać Ci zasnąć przecież... Czyżbym coś źle
                                                    zrobił (cholera zapomiałem o fontanie łez).
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 18:44
                                                    Aha psiapsiół dostarczył mi tak potrzebnych racjonalnych argumentów przeciwko
                                                    Tobie (Wwam)), które w trakcie wybuchu nie miały szans przyjść mi do głowy
                                                    przecież. A jeśli za wszelką cenę będziesz obstawała przy swoim, jako naczynie
                                                    słabsze mogę przecież zwalić winę na rozstój albo migrenę.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 18:48
                                                    Aha. Wyślę do Ciebie jeszcze psiapsióła po mojego misia, bez którego nie zasnę
                                                    przecież. A nocuję dziś u niego. Jestem przecież w tragicznym stanie, o czym
                                                    psiapsiół łaskawie Ci doniesie. Jak wróci zda relację z przeszpiegów (tak stało
                                                    w poradniku).
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • Gość: aniela Re: co tak cicho? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 18:53
                                                    aha dawno juz sie poddalam. wzdycham tylko znaczaco :)
                                                  • oxycort Re: co tak cicho? 20.02.04, 19:10
                                                    Wiedziałem! Zresztą i tak byłaś bez szans. To była zaledwie przygrywka, próbka
                                                    z naszego arsenału broni mężczyzn - emocjonalnych terrorystów :-)
                                                    Jutro przyjdę pod pretekstem konieczności skorzystania z kosmetyków (krem
                                                    przeciw podkrążonym oczom), a wtedy Ty zmiekczona po emocjonalnej obróbce
                                                    przyznasz się do winy, przyznasz rację i obiecasz poprawę. Może nawet sama mi
                                                    wyjaśnisz o co tak naprawdę mi chodziło?
                                                    Aha i nie zapomij o kwiatach! To dla mnie szalenie istotne.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • vampi_r Re: co tu tak głośno? 20.02.04, 18:26
                                                    Spać nie dajecie !!!
                                                    Jak chcecie się kłócic, to róbcie to ciszej!!!!!
                                                  • Gość: aniela Re: co tu tak głośno? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 18:30
                                                    aha no teraz jest wlasnie cisza po burzy zwana tez cichymi dniami
                                                  • oxycort Re: co tu tak głośno? 20.02.04, 18:32
                                                    Aha, wybiegam umyślnie głośno stukając obcasikami :-)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • vampi_r Re: co tu tak głośno? 20.02.04, 18:33
                                                    No tak, wiem, że kwestie podnoszenia, czy opuszczania deski klozetowej to
                                                    sprawy ważne natury życia lub śmierci, ale czy wy aby nie przesadzacie.
                                                    Drzecie się na cała plaże.
                                                    A na plaży nie wolno krzyczeć, nie jesteście w lesie.
                                                  • Gość: mrsarancia Re: co tu tak głośno? IP: *.24-151.libero.it 21.02.04, 22:21
                                                    jak nie wolno krzyczec, Uamopi co ty piszesz, tu sysko uolno

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka