piotr_c 16.03.12, 21:26 Fajnie że teraz widać kto jest na forum, nawet jak tylko czyta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Cześc Magda 17.03.12, 14:20 Piotrze, a gdzie paczysz, że widzisz? bo ja nie widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Cześc Magda 17.03.12, 19:53 Kiedy to pisałem to na dole , pod watkami było widac że na forum jestem ja i Magda. Można to ustawic w własnych ustawieniach. Fajnie by było jakby wszyscy plażowicze sobie to właczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Cześc Magda 17.03.12, 22:34 Cześć Piotrek :) Ja jestem prawie zawsze obecna na plaży (bo komputer jest wciąż włączony), ale tylko duchem, niestety. Nawet nie mam czasu nadrobić plażowych zaległości. A przy okazji: czy ja już Ci podziękowałam? :) PS. Nie na wszystkich forach ta opcja działa, ciekawe dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Cześc Magda 17.03.12, 22:43 Tutaj działa :) Mam nadzieję że zdążyliście jak był snieg Jak tam maluch ? Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: Cześc Magda 18.03.12, 20:41 Kurcze, mówiąc szczerze, niestety nie zdążyliśmy :( Na szczęście tam można jeździć bez śniegu więc jeszcze nie wszystko stracone. Jeszcze raz dziękujemy!! :) Z Małą mamy aktualnie powtórkę z rozrywki (czytaj: 41,3 C) ale temat chyba za ciężki na plażowy piasek. Odpowiedz Link Zgłoś