laelia 15.03.02, 14:57 Próbuję znaleźć pierwszą powieść Agniechy i Janka, jeśli wiecie gdzie jest, czy moglibyście podrzucić ten wątek do góry? Będę wdzięczna. Pozdrawiam Laelia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela_ Re: Pomóżcie mi proszę 15.03.02, 15:03 zglaszam sie na ochotnika do grzebania na smietniku historii Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: Pomóżcie mi proszę 15.03.02, 15:04 czym przejawi się Twoja wdzięczność? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Pomóżcie mi proszę 15.03.02, 15:07 znaczy przed Powiesc byl wczesniejszy wątek powiesciowy chyba Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Pomóżcie mi proszę 15.03.02, 15:09 Właśnie o ten wcześniejszy mi chodzi, Powieść znalazłam. Ale i tak dzięki. Potrafię być super wdzięczna, ale to by była kryptoreklama :o) Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 proszę bardzo Laelio 15.03.02, 15:08 POWIEŚĆ AGNIECHY I JA_NKA Autor: ja_nek@poczta.gazeta.pl Data: 19-12-2001 23:51 -------------------------------------------------------------------------------- Pierwszy rozdział trzeciej powieści dostępny jest na forum Romantica. Zapraszam w imieniu własnym i Agniechy do czytania Pozdrawiam dotychczasowych i przyszłych czytelników naszych wypocin Janek Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: proszę bardzo Laelio 15.03.02, 15:19 nene jeszcze wczesniejszy. taki zupelnie nie nawiazujacy do tego , ze o powiesc chodzi. wyslalam do janka liscik milosny zawiadamiajacy. powinien pamietac albo rekopis miec jakis.. Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: proszę bardzo Laelio 15.03.02, 15:20 Od tej właśnie zaczęłam, teraz szukam wątku:"A może by tak co każda kobitka wiedzieć powinna?", tylko moja wyszukiwarka nie może go znależć. Druga ewentualność jest taka, że ślepnę :o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: proszę bardzo Laelio 15.03.02, 15:23 o toto włąsnie.. tego szukalam. mozliwe ze mreck zabral ze sobą do grobu Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Wątek szukany - znaleziony 15.03.02, 21:51 Szukany wątek wyciągnąłem na wierzch... A swoją drogą w ostatniej powieści pojawiły się osoby o swojsko brzmiących nickach. Pewien stary pomysł się zrealizował. Aż boję się zapytać czy są inni chętni... Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Wątek szukany - znaleziony 18.03.02, 13:47 Dziękuję wszystkim bardzo pięknie. Laelia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Prosze o pomoc IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 18.03.02, 15:31 Co stalo sie z agniechą? Odpowiedz Link Zgłoś