Dodaj do ulubionych

Ładny dzionek Bozia dała...

26.07.04, 13:01
Suchy...
Obserwuj wątek
    • Gość: kanuk Re: Ładny dzionek Bozia dała... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.07.04, 13:02
      Pan na szyszki ?
      • fdj Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 13:16
        Teraz w styczniu to już lepiej na poziomki ;-)
    • aniela Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 13:03
      o, to to wlasnie! wraze to wrazenie podobnie odczuwam.
      a slonce za jaskrawe a praca za trudna,
      • fdj Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 13:17
        Praca... praca... a tak, coś sobie dziś od rana przypominam...
    • heniek.frost Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 13:18
      ma ktoś lód może byc pracujący miast i wsi
      • fdj Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 13:21
        I dlatego najszczęśliwszym miejscem na świecie jest Antarktyda.
        Bo tam warunki naprawdę dyktuje lód...
        • kanuk Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 13:31
          na Grenlandie blizej. i do tego wspanialy dunski socjal.demokracja lodowa.
          • aniela Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 13:49
            najwyzszy odsetek samobojst notuje kraj o najwyzszym przychodzie na mieszkanca.
            to dowod na to ze pieniadze szczescia nie daja.
            (chodzi chyba o norwegie? malo tam slonca na mieszkanca przypada)
            • fdj Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 14:01
              Enie. Myślę, że oni raczej mają kasę na skuteczniejsze środki ;-)
              • aniela Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 14:06
                na zlote srodki
                • fdj Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 14:11
                  Posrebrzane kule naprzykład.
          • fdj Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 14:00
            Aha, źle się dzieje w państwie duńskim - powiedział Eskimos do Pingwina.
    • oxycort Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 13:55
      Bóg dał, Bóg wzioł...
      (Aleale, zauważyliście, że byłem na urlopie?)
      ~~
      ox
      • aniela Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 13:59
        aha jestes bardziej rumiany. znaczy wypaczales
        • oxycort Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 14:04
          A widzisz, nie. Ponadto okrutnie wymiotowałem.
          ~~
          ox
          • aniela Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 14:05
            znaczy falowanie i spadanie uprawiales?
            • oxycort Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 14:08
              Aha, nawet nie wiesz jak blisko jesteś prawdy.
              A w ogóle to bliski byłem całkowitego niewrócenia. Z powodu omyłkowego
              wpłynięcia do portu marynarki wojennej.
              ~~
              ox
              • aniela Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 14:10
                aha czy natknales sie tam na niszczyciel? albo tralowiec min? (tralowiec za
                dnia poznasz po tym ze ma trzy kule w trojkacie, niszczyciel natomiast poznasz.
                poznasz na pewno)
                • fdj Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 14:12
                  Żółtą łódź podwodną potem też poznasz...
                  • aniela Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 14:13
                    po czem?
                    • oxycort Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 14:15
                      Po dźwiękach muzyki. Charakterystycznych.
                      ~~
                      ox
                    • fdj Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 14:16
                      Po oczach... go będzie walić.
                • oxycort Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 14:13
                  Ee. Mój desant niezauważonym pozostał. Myśle, że to dlatego wróciłem.
                  ~~
                  ox
                  • aniela Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 14:14
                    aha znaczy nikt nie poczulby swedzenia w trakcie abordazau nawet tacy maciupcy
                    byliscie?
                    • oxycort Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 14:18
                      Aha, przmknęliśmy jak ci z nejwi sils (komando ćfoki).
                      ~~
                      ox
                      • aniela Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 14:21
                        aha a czy wiedziales ze rozmawiasz aktualnie z dyplomowanym zeglarzem? mozemy
                        si epowymieniac mrozacymi krew morskimi opowiesciami, to uczciwy uklad
                        • oxycort Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 14:26
                          O, to po różnych stronach lustra operujemy jednak. Flagę kodu alfa
                          profilaktycznie omijaj w promieniu 50m.
                          ~~
                          ox
                          • aniela Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 14:28
                            a nene wydaje mi sie ze wylosowales niewalsciwy wniosek. nie bede Cie jednak
                            wyprowadzac z bledu.
                            a wiec juz jestes po?

a. przed.
                            • oxycort Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 14:38
                              A mnie się wydaje, że wydaje się Tobie/Ci.

Faktem jest natomiast, iż po jestem. (wiedziałaś, że lingwistyczne zdolności
                              posiadam? Pierwszego lepszego kaszubskiego rybaka rozumiem już średnio po
                              trzech powtórzeniach).

Tak... A czy opowiadałem już jak wymiotowałem?
                              ~~
                              ox
                              • aniela Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 15:18
                                yhy faktycznie. przerwales w najciekawszym momencie.

aha natomiast takaja to rozumiem co do mnie wola rybak z dowolnego regionu,
                                kiedy podplywam za blisko wedki (nie oznakowanej w sposob zgodny ze
                                srodkladowym przepisem zadnym). potrafie tez prawidlowo odczytac nastroj, w
                                jakim sie aktua;nie w takiej chwili znajduje rybak (co swiadczy o moim
                                profesjonalnej empatii)
                                • oxycort Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 15:37
                                  Aha, pauzę obfitą zrobiłem, umyślną, celem ażeby kolorystykę treści którą
                                  przytoczę - bardziej żywszą uczynić.

Aha. Od tego urlopu nie uważam szczerze nadmorskich kurortów na zysk brudny
                                  nastawionych, w których dostęp do toalety reglamentowany jest pienieżnie, a
                                  obsługa w żaden sposób nie daje sobie wytłumaczyć że ten kolejny sik to z tej
                                  samej diurezy pochodzi jeszcze.
                                  ~~
                                  ox
                                  • aniela Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 15:45
                                    yyy w sensie: udawales sie w trakcie na dluzsza przerwe po czem wracales
                                    (lyknawszy swiezego powietrza pomiedzy innymi lykami) a oni Cie jak jakiego
                                    obcego?

aha natomiast takaja w nadmorskich kurortach cenie ich nadzwyczaj nadmorska
                                    lokalizacje. oraz okno z widokiem na morze wstretu we mnie nie budzi.
                                    • oxycort Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 16:01
                                      Aha! Żadnych wyobraź sobie promocji, ani programów lojalnoscowych.
                                      Morze z kolei tuż pod samym oknem miałem. Okrągłe takie. Głowa co prawda nie
                                      wchodziła, ale wymiotować się dało (wierz mi. Bywa, że widok morza z okna może
                                      budzić wstręt).
                                      ~~
                                      ox
                                      • aniela Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 16:05
                                        no, to chociaz tyle dobrego, ze dalo sie wymotowac z przyjemnoscią. :)

• basia Ox 26.07.04, 17:36
                                        dziwne, dziwne.Jaki ten świat mały jest:)

Ps. mi się udało nie wymiotować.W ten weekend właśnie.
                                        Ps2. druga strona mroczna, ekstra!
                                        • oxycort Re: Ox 26.07.04, 17:52
                                          O! A takija np. to w ten weekend wekend nie wymiotowałem już we własnym domu
                                          niestety... :)
                                          Aha, mroczna i zimna. Co eksplorowałaś mianowicie?
                                          ~~
                                          ox
                                          • basia Re: Ox 26.07.04, 18:06
                                            A, znaczy wyprzedziłeś mnie przypadkiem o weekend? ;)

Ps. na wysokości Kuźnicy( całe 200 m w te i wewte) i w zatoce.
                                            Ps2. a byłeś po tarczę ze sprawnością na mundurek, czy tylkotak?
                                            • basia Re: Ox Ps 26.07.04, 18:07
                                              Ej, ale wcale ni zimna, wręcz przeciwnie. Zaskoczyłm się pozytywnie.
                                              • oxycort Re: Ox Ps 26.07.04, 18:15
                                                Zimna, zimna. Mówię bo wiem. Podściółka tłuszcowa moja nawet mnie nie
                                                uratowała. 40 min nie więcej.
                                                ~~
                                                ox
                                            • oxycort Re: Ox 26.07.04, 18:14
                                              Aha, ja już od minionego wtorku eksplorowałem, wymiotując. :) (noco, martwa
                                              fala mi zaszkodziła, nieświeża...).
                                              A byłem tylko tak, bez sprawności. Z całkowitego nienacka z resztą. Christa
                                              (Christę?) sobie obejrzałem dokładnie. Na dalsze pogoda była nie za zbytnia.
                                              ~~
                                              ox
                                              • basia Re: Ox 26.07.04, 18:21
                                                To i dobrze, że wymiotowałeś. Ja zawiodłam załogę tym że nie.wiesz, że oni sobie
                                                zakłady robią kto pierwszy? :)

Ps.nie miałam przyjemności z Christą ;)
                                                • oxycort Re: Ox 26.07.04, 18:25
                                                  O, to ja zająłem od razu 2/3 podium za jednym razem. :)
                                                  Noale to było takie szczęście nowicjusza... Potem to już się nawet nie
                                                  zakwalifikować nie mogłem nawet. ;)
                                                  ~~
                                                  ox
                  • fdj Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 14:17
                    Znaczy się pewnbie właśnie się żywili zamiast bronić.
      • fdj Re: Ładny dzionek Bozia dała... 26.07.04, 13:59
        Nie, bo wyjechaliśmy na urlop ;-PPP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka