Dodaj do ulubionych

Lezaczek dla Jagoodki

18.08.04, 16:12
stawiam, dosc jest mieciutki,
do tego od Versace, komplecik
i opalacze...
Obserwuj wątek
    • brezly Re: Lezaczek dla Jagoodki 18.08.04, 16:18
      A moja wszechswiatowa szwagierka Gizela mowi ze Versace to nie jest w dobrym
      tonie i ze to ruscy noszom. I co teraz, Viki ratuj! Ci Versace to wersalke
      wymyslili?
      • viki2lav Re: Lezaczek dla Jagoodki 18.08.04, 16:22
        bo to takie ruskowate jest;))), zreszta od kiedy On zginal, to blond
        siostrzyczka kiepsko prowadzi interesy, btw nie wiedzialam ze Madonna, Naomi i
        ta cala banda to sovietzdrzalki!
        nie wazne zreszta co sie nosi ale jak sie to nosi!
        • brezly Re: Lezaczek dla Jagoodki 18.08.04, 16:31
          Ehe, ja jak Gizeli poslucham trzy minuty to mam wrazenie ze przyjechalem z
          oczeredzi nad Prypecia i ze nawet z laptopa mi niemarkowa sloma wychodzi. Jak na
          mnie spojrzy to mam takie wrazenie ze jestem azjatycka podrobka
          wschodnioniemieckiego wzornictwa. Ona powinna pisywac do tyhc wszystkich gazet
          co maja strony nienumerowane, wiesz. Orakla taka.
          • Gość: v2l Re: Lezaczek dla Jagoodki IP: *.24-151.libero.it 18.08.04, 20:34
            lepiej bys w samozachwyt wpadl, a nie przed Gizelom miekniesz!!Jaka Orakla ,
            Kasandra, ja tu tez mam takie co krytykuja wszystko i wszystkich, nimfy z 3
            pietra maja ciuchy na kredyt (spodnie po 250 juro, bluzeczki idem:przecena
            Roberto Cavalli) czasem szczeka zawadze opadla o podloge, co bardziej boli
            gdzyz zeby sa moje.
            oj cos makaronia krzyczy moze strzelili gola? na razie przegrywaja! ty tez masz
            taka zakrecona olimpiade? bo ja oprocz Motyli to sie prawie poplakalam przy tej
            16 letniej Pellegrini co zlapala srebro za plywanie.
            • brezly Re: Lezaczek dla Jagoodki 18.08.04, 20:56
              Nienie, Gizela nie na kredyt, to jej jeszcze z Domecka zostalo. Zreszta tu nie
              ma szajby kredytow. Ale mowi ze nie musi, bo dobrze zarabia (a co?), to ma na
              dobry gust. Jak mawia kuzyn innego szwagra: pocalowac taka byleby nie gadala.

Tak zakreconej nie mam, bo ja sie we wzgledzie sportowym nie utozsamiam, poza
              Schalke, troche. Ale Schalke to jeszcze dziadek kibicowal, to u nas troche jak
              Cracovia. Zwlaszcza ze o Odrze to juz malo kto slyszal.
              • mayim Re: Lezaczek dla Jagoodki 18.08.04, 21:10
                a moj dziadek takoz kibicowal ale nie szalke a swojemu kumplowi ktoren to owego
                schalka regularnie bijal w ramach malego saboazu, ale to stare dzieje

w notabenie wyrazam scuzi za wtret, nie moglam sie opanowac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka