Gość: ana IP: 195.205.69.* 24.08.01, 11:59 Jakiej rozglosni radiowej sluchacie w pracy? Dla mnie ''trojka" od zawsze jest number 1 !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: PR III - najlepszy!!!!!! 24.08.01, 12:02 a to sa jeszcze jakies inne rozglosnie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: PR III - najlepszy!!!!!! IP: 195.205.69.* 24.08.01, 12:08 Niestety........sa........Odczuwam to co jakics czas w pracy-gdy odzywa sie 2 glos zza biurka, z prosba o zmiane czestotliwosci. Ach, ten Enrico Iglesias i inni.......... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: PR III - najlepszy!!!!!! 24.08.01, 12:11 dlatego ja trzymam reke na odbiorniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: PR III - najlepszy!!!!!! IP: *.pekao.com.pl 24.08.01, 12:12 A Ana gdzie trzyma rękę ? :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: PR III - najlepszy!!!!!! IP: 195.205.69.* 24.08.01, 12:24 Gość portalu: chris napisał(a): > A Ana gdzie trzyma rękę ? :-))))) TEZ na odbiorniku-inaczej sluchalabym Iglesiasa. Wiecej na temat PR.III w watku-Trojka-jaka powinna byc( to dla tych, ktorzy go przeoczyli-tak jak ja-gapowata raczej nie jestem- a tu..?...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: PR III - najlepszy!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 14:25 rigel napisał(a): > a to sa jeszcze jakies inne rozglosnie???? Rigel nie lubiłam Cię kiedy śledziłam Twoje wypowiedzi na rózne tematy. Ale teraz widzem że jesteś konkretny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: PR III - najlepszy!!!!!! 24.08.01, 14:39 Gość portalu: ania napisał(a): > Rigel nie lubiłam Cię kiedy śledziłam Twoje wypowiedzi na rózne tematy. ciesze sie ze jestes szczera > Ale teraz widzem że jesteś konkretny facet. tylko dla tego, ze slucham 3??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: PR III - najlepszy!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 23:05 rigel napisał(a): > Gość portalu: ania napisał(a): > > > Rigel nie lubiłam Cię kiedy śledziłam Twoje wypowiedzi na rózne tematy. > ciesze sie ze jestes szczera > > > Ale teraz widzem że jesteś konkretny facet. > tylko dla tego, ze slucham 3??? > Nie tylko dlatego oczywiście. To że Cię nie lubię to zwyłe przekomarzanie, przecież wiesz że kiedy kobieta mówi nie... Chyba zauważyłeś że podczas rozmowy z tobą robię błędy ("widzem") - internetowa forma czerwienienia się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: PR III - najlepszy!!!!!! IP: *.gw.ip.pl 25.08.01, 14:09 czy teraz mam rozumiec, ze zarumienilas sie z powodu tego, ze zaczelas mnie lubic??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larry Re: PR III - najlepszy!!!!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 14:36 Trójka zawsze była najlepsza i będzie najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzol Re: PR III - najlepszy!!!!!! IP: 157.25.119.* 24.08.01, 12:17 Zawsze był najlepszy, jest i będzie. Byleby oparli się pokusie stworzenia radia w stylu RMF czy Zet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko_ci Re: PR III - najlepszy!!!!!! IP: *.supermedia.pl 24.08.01, 12:18 ze mna jest tak: zetka d godz. 8.30 rano jak przygotwuje sie do wyjscia i wyslucham olejnikowej ptem trjka caly dzien a na koniec tuz przed snem wlaczam pogode... i tak mi mil mija dzionek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oiki Re: PR III - najlepszy!!!!!! IP: *.*.*.* 24.08.01, 12:36 Jesli moge to caly czas slucham 3. Nie ma przeciez lepszej stacji!!!!! Mam jednak kumpla w pokoju w akdemiku, ktory slucha bZdETKI i tu jest problem; choc jesli 3 nie znajdzie dobrego czlowieka na kierownicze stanowisko to bedziemy mieli druga bZdETKE lub cos podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: PR III - najlepszy!!!!!!PRZYPOMNIENIE IP: 193.0.74.* 24.08.01, 13:40 Przypominam i jednoczesnie zapraszam wszystkich do wypowiedzenia sie na watku "TROJKA"-jaka powinna byc?Im wiecej glosow tym lepiej.Zobowiazuje sie je zebrac wszystkie i wyslac wprost do radia.A zatem forumowicze:do klawiatur!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: PR III - najlepszy!!!!!!PRZYPOMNIENIE 24.08.01, 13:49 ale nudziarz...Mreck powiedział, ż się z Tobą policzy Zostawiłeś go dziś samego ze mną....i uciekł do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: PR III - najlepszy!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 14:22 Oczywiście że najlepszy chociaż kiedyś był lepszy: -kiedy w czwartek rano budził mnie do szkoły Wojciech Mann mazurem ze "Strasznego Dworu"; -kiedy w środę Grzegorz Miecugow błyskotliwie ripostował wypowiedzi słuchaczy w "zapraszamy do trójki"; -kiedy codziennie dzwoniłam do muzycznej poczty UKF-u ( i nigdy się nie dodzwoniłam oczywiście); -kiedy nie było reklam: -kiedy "puszczano" całe płyty i polskie i zagraniczne - najpierw stronaA potemB -kiedy gościem na liście był Sal Solo, Kora, -kiedy Marek N. rozdawał zamiast płyt tzw"szczoteczki pocieszenia"; -kiedy słychałam audycji Nie tylko dla orłów ( albo Tylko dla orłów ) _kiedy, kiedy, kiedy... Dobrze że chociaż Kubuś Strzyczkowski się nie zmienia. ( mój synuś też ma tak na imię - nie przypadkiem oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: PR III - najlepszy!!!!!! IP: *.nationale.com.pl 24.08.01, 16:11 a czy ktos pamieta nocne audycie kaczkowskiego w stanie wojennym, liste przebojow greckich, ladnie grali panie doktorze, cytaty kierkegaarda, opowiadanie irwina shawa przetykane muzyka waterboys, no i genesis, no i marillion. ach :( nikt juz tak nie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolos Re: PR III - najlepszy!!!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 16:47 Ja to pamietam! to były audycje. Ae muszę przyznać na marginesie że dzisiejsze audycje Kaczkowskiego nie wnoszą już takiego klimatu. Natomiast gwiazdą jest dla mnie Wałkuski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: PR III - najlepszy!!!!!! IP: *.nationale.com.pl 24.08.01, 17:01 Gość portalu: kolos napisał(a): > Ja to pamietam! to były audycje. Ae muszę przyznać na marginesie że dzisiejsze > audycje Kaczkowskiego nie wnoszą już takiego klimatu. Natomiast gwiazdą jest > dla mnie Wałkuski! na szczescie teraz nie slucham wiec tylko pamiec mi pozostala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: PR III - najlepszy!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 21:25 Gość portalu: kolos napisał(a): Natomiast gwiazdą jest dla mnie Wałkuski! Racja - Wałkuski i dla mnie jeszcze Strzyczkowski utrzymują dawny klimat. Kaczkowskiego szanuję ale nie pasjonuję się jego audycjami - może dlatego że gdy przeżywały lata świetności nie rozumiałam ich do końca bo byłam za młoda;-} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nulka Re: PR III - najlepszy!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 21:35 wołkuski budzi i mnie co rano. mysle ze jest moim dobrym znajomym, ale moniki olejnik nie moge odżałować! ten facet, który ją marnie zastępuje okropnie mnie wkurza. a poza tym kiedyś powtórka z rozrywki była dłuższa i jakby ciekawsza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: PR III - najlepszy!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 21:43 Jeśli ją zastępuje Krzysztof Skowroński ( a chyba tak jest ) to masz rację. Przemądrzały filozof ( z wykształcenia i z zachowania również) Wylali go z telewizji i biedna Trójeczka go przyjęła. Żeby tylko nad Metzem się nie zlitowali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: PR III - najlepszy!!!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 22:59 Gość portalu: Ania napisał(a): > Jeśli ją zastępuje Krzysztof Skowroński ( a chyba tak jest ) to masz rację. > Przemądrzały filozof ( z wykształcenia i z zachowania również) > Wylali go z telewizji i biedna Trójeczka go przyjęła. Żeby tylko nad Metzem się > > nie zlitowali!!! Metz moim zdaniem może przeprowadzic skuteczną kampanie reklamową podpasek lub proszku do prania, ale nie byłby dobrym dyrektorem Programu 3. Trzeba po prostu umieć dobrze sprzedac ten potencjał który 3 jeszcze posiada, a nie robić kolejną bzdetkę lub rmf, w których gra się bez umiaru jakieś kaje paschalskie, bajmy czy golców. A taka muza wejszłaby pewnie z Metzem. A pamietacie liste przebojów dla oldbojów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: PR III - najlepszy!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 23:10 > A pamietacie liste przebojów dla oldbojów? Pamiętam! Czy przypadkiem nie prowadził jej Grzegorz Wasowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carper Re: PR III - najlepszy!!!!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 07:47 Wasowskiego byla jeszcze "Dyskoteka pod grusza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicajek Re: PR III - najlepszy!!!!!! IP: 212.244.150.* 28.08.01, 11:51 Drodzy niezwykle ambitni słuchacze Trójki. Udusicie się w tym samouwielbieniu Trójki. Podczas pobytu w szpitalu zmuszony byłem słuchać przez dwa dni tego cuda i krew mnie zalewała, kiedy co 10 minut słyszałem "Zapraszamy do reklamy". Zapewniam Was, że w RMF-ie tego nie ma. Muzyka w bloku przedpołudniowym w zasadzie się nie różni, więc nie przesadzajcie. Kto chce słuchać ambitniejszych kawałków, niech włączy RMF w nocy. A tak wspominając, 15-20 lat wstecz to była prawdziwa Trójka. Miłego, ambitnego słuchania i nie wieszajcie psów na Piotrku Meztu bo nie wiecie ile zrobił dla polskiej radiofonii. I nie musicie się obawiać - przeszedł do Zetki (dramat !!!!!!!!). Odpowiedz Link Zgłoś