Dodaj do ulubionych

Sloneczko dla Anieli:)

29.04.02, 10:53
:)))
Obserwuj wątek
    • aniela_ Re: Sloneczko dla Anieli:) 29.04.02, 10:56
      hehehe ;) za pobraniem pocztowym ? :)
      • emperor Re: Sloneczko dla Anieli:) 29.04.02, 10:59
        taka materialistka z ciebie!
        to jest gratis, za to ze jestes:)))

aniela_ napisał(a):

> hehehe ;) za pobraniem pocztowym ? :)

• aniela_ Re: Sloneczko dla Anieli:) 29.04.02, 11:06
          aha gratisowe slonce nie moze zbyt jasno swiecic. "za darmo nei dostaniesz nic
          ladnego" :)
          • emperor Re: Sloneczko dla Anieli:) 29.04.02, 11:12
            swieci jasniej niz to sobie wyobrazasz,
            ale jesli musisz cos dac w zamian abys to mogla poczuc, wiec co oferujesz?
            ja z gory uprzedzam ze nic nie oczekuje w zamian:)))
            • aniela_ Re: Sloneczko dla Anieli:) 29.04.02, 11:25
              aha moje długi chetnie oddam. za półdarmo ;)
              • emperor Re: Sloneczko dla Anieli:) 29.04.02, 11:29
                a wieczorem za gwiazdke z nieba? :)
                • Gość: roro Re: Sloneczko dla Anieli:) IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 29.04.02, 13:18
                  Oho, kolejny kochaś Aniele adoruje.

Aniele, pamiętaj że ja byłem tym pierwszym ;-P.
                  • aniela_ Re: Sloneczko dla Anieli:) 29.04.02, 13:20
                    aha zeby sie donobilitowac mozesz mi kupic jakis kosztowny drobiazg. jako
                    pierwszy ;)
                    • Gość: dzieciak Re: Sloneczko dla Anieli:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 13:21
                      i ostatni
                      • aniela_ Re: Sloneczko dla Anieli:) 29.04.02, 13:23
                        dziaciak. poczekam az bedziesz rekinem finansjery. teraz do ksiazek ;)
                        • Gość: dzieciak Re: Sloneczko dla Anieli:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 13:24
                          zaczne czesac kase na drugim roku studiow:)
                          kupie Ci wtedy landrynke Aniolku
                          • aniela_ Re: Sloneczko dla Anieli:) 29.04.02, 13:26
                            aha skad bedziesz ja wyczesywac mianowicie?
                            • Gość: dzieciak Re: Sloneczko dla Anieli:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 13:28
                              no wlasnie... jeszcze nie powiedzialas gdzie pracujesz dokladnie, wiec na razie
                              nie moge Ci zabrac stanowiska...
                            • Gość: roro Re: Sloneczko dla Anieli:) IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 29.04.02, 13:29
                              Aniele, daj spokój dzieciakowi, bo skupić się biedak nad nauką nie może.

Porozmawiajmy lepiej o nas, o naszej przyszłości.
                              • Gość: dzieciak Re: Sloneczko dla Anieli:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 13:30
                                Twoja przyszlosc to oboz pracy

dzieciak faszysta
                                • Gość: roro Re: Sloneczko dla Anieli:) IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 29.04.02, 13:35
                                  Dzieciaku, wiem że w twoim wieku hormony odgrywają wiodącą rolę w myśleniu, ale
                                  jednak postaraj się przebrnąć w nauce przez etap II wojny i potem przypomnij
                                  sobie wzór na pole koła. A jak już dowiesz się jak wygląda koło, to by sobie
                                  utwalić - zrób ten znak na swoim czole.
                                  • Gość: roro Re: Aniela IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 29.04.02, 13:42
                                    Czy kolia brylantowa w komplecie z branzoletką i kolczykami przekona cię do
                                    szczerości moich uczuć?
                                    • aniela_ Re: Aniela 29.04.02, 13:52
                                      aha sklanialaby mnie wprost proporcjonalnie do ceny bizuterii
                                      • Gość: roro Re: Aniela IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 29.04.02, 14:10
                                        Oczywiście biżuteria będzie w etui w kolorze tapicerki w nowym Jaguarze.
                                        Tak by się nie gryzło.
                                        • aniela_ Re: Aniela 29.04.02, 14:18
                                          a lakier jaguara w kolorze mjego lakieru do paznokci ? ;)
                                          • Gość: roro Re: Aniela IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 29.04.02, 14:28
                                            Oczywiście!!! Inaczej to nie byłoby klasy.
                                            Do tego jacht w kolorze twojej haftki od staniczka. Jak klasa to klasa.

A na jachcie ogorzały włoski barman, który przedtem był dekarzem.
                                            • aniela_ Re: Aniela 29.04.02, 15:23
                                              mmmmmmmmm te pomysl sa ciekawe. warte przynajmniej tynfa ;)
                                              • Gość: roro Re: Aniela IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 29.04.02, 15:34
                                                I do tego dom na francuskiej rivierze z basenem w kolorze twoich oczu.
                                                A w domu jako służba sami włosi - ogniści, śpiewający wspaniałe arie lirycznym
                                                tenorem.
                                                Czy to wystarczy, byś zechciała przysłac mi emalią "wieszco".

Roro interesowny.
                                                • aniela_ Re: Aniela 29.04.02, 15:48
                                                  hehehe :)) mowilam ze opisu nie mam ?
                                                  • chris_46 Re: Aniela 30.04.02, 09:36
                                                    aniela_ napisał(a):

> hehehe :)) mowilam ze opisu nie mam ?

bez opisu też reflektuję. Opisać to ja sam sobie mogę.
    • woland? Re: Sloneczko dla Anieli:) 30.04.02, 08:45
      łał! jaka pani Aniela popularna, trza by chyba reglamentację jakąś wprowadzić,
      przydziały, ablo co... :)
      • chris_46 Re: Sloneczko dla Anieli:) 30.04.02, 09:37
        woland? napisał(a):

> łał! jaka pani Aniela popularna, trza by chyba reglamentację jakąś wprowadzić,
        > przydziały, ablo co... :)

Możesz się zapisać na 4 kwartał 2005
        • the_ladybird Re: Sloneczko dla Anieli:) 30.04.02, 09:40
          Zapomniałeś poinformować o swojej prowizji. To nie po kupiecku :)
          • woland? Re: Sloneczko dla Anieli:) 30.04.02, 12:43
            a skąd będę wiedzał, że się zapisałem do właściwej kolejki ??? :)
            • roro_ Re: Sloneczko dla Anieli:) 30.04.02, 13:51
              A zasobny masz portfel?

Zresztą adorować naszą boginię mozesz bez specjalnych zapisów.
              ....

Nie, nie musisz robic tego na klęczkach.
              • ellen Re: Sloneczko dla Anieli:) 30.04.02, 14:05
                Wszystko doniosę anieli, wszystko! Że tak jej ciałem i duszą bez pytania
                kupczycie.
                • roro_ Re: Sloneczko dla Anieli:) 30.04.02, 14:20
                  Ależ Ellen, my nic złego nie robimy.
                  Aniela ma tylu adoratorów, że próbujemy sie jakos zorganizować, by nie wchodzić
                  sobie w paradę. Zrobienie listy i zapisów to nie zły pomysł.

A że do Anieli należy startować z pełnym portfelem, to nieco ograniczy nam
                  liczbę amantów.
                  • ellen Re: Sloneczko dla Anieli:) 30.04.02, 14:26
                    Ale to, że gdy to mówisz, bucha Ci dym uszami to nie dowód na to, że łżesz jak
                    z nut?
                    • roro_ Re: Sloneczko dla Anieli:) 30.04.02, 14:31
                      Nie, bo nie znam nut.
                    • Gość: kiciaf Re: Sloneczko dla Anieli:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 14:34
                      nie on się tylko gotuje z wściekłości...
                      za dużo rywali do ucałowania dłoni uperfumowanej.
                      Jak to chyba Oxy powiedział:
                      Cytuję "kto nie podrywał Anieli?"
                      Z rozrzewnieniem to powiedział. :)

No właśnie, kto nie podrywał Anieli? Oprócz Alberta oczywiście.
                      • ellen Re: Sloneczko dla Anieli:) 30.04.02, 14:38
                        I kobiet oczywiście (chociaż kto wie).
                        • ja_nek Re: Sloneczko dla Anieli:) 01.05.02, 02:32
                          Co tam kolia i jacht!
                          Lepszy odrzutowiec o imieniu "Skrzydła Anieli" Murzyn za sterami, drugi Murzyn
                          podający Anieli i mi szampana z kawiorem.
                          I polecimy z Anielą ku wschodzącemu słońcu, hihi.

Ja_nek rozmarzony nocą
                          • mreck Re: głupie pytanie 01.05.02, 23:37
                            droga kiciaf, ja nie podrywałem tej godnej szacunku dostojnej istoty, tudzież
                            nie przypominam sobie by tak ignatz czynił. lecz czy czyniła tak nanta (tfu)
                            fuego lub libra7 ?
    • aniela_ Re: Sloneczko dla Anieli:) 06.05.02, 09:05
      ile słonca...
      • woland? Re: Sloneczko dla Anieli:) 07.05.02, 10:05
        ...pani Aniela mnie... <??> no właśnie co ??????
        • aniela_ Re: Sloneczko dla Anieli:) 07.05.02, 16:05
          to podchwytliwe pytanie ? ;)
          • woland? Re: Sloneczko dla Anieli:) 15.05.02, 17:38
            kto pyta wielbłądzik. czyż nie?
            • Gość: aniela Re: Sloneczko dla Anieli:) IP: *.ci.uw.edu.pl 15.05.02, 17:40
              ten nie dromader. i przez ucho sie przecisnie predzej. fakt ;)
              • woland? Re: Sloneczko dla Anieli:) 20.05.02, 14:51
                ucho urwane z dzbana, co to już wody nosić nie będzie, oszywiście
                • aniela_ Re: Sloneczko dla Anieli:) 20.05.02, 15:34
                  pojawiasz sie i znikasz woland.
                  • woland? Re: Sloneczko dla Anieli:) 21.05.02, 12:32
                    wręcz przeciwnie - wcale mnie nie ma ;)))
                    • aniela_ Re: Sloneczko dla Anieli:) 21.05.02, 12:34
                      Twój cień tu przemyka. zmeczony bo nie pije izostaru wiec za Toba nie nadaza ;)
                      • woland? Re: Sloneczko dla Anieli:) 21.05.02, 12:38
                        zamiast Izostaru pija Gato Negro, co niestety kładzie się cieniem na jego
                        samopoczuciu dnia następnego :)
                        • aniela_ Re: Sloneczko dla Anieli:) 21.05.02, 12:41
                          cieniem ciemnym jak murzynski szofer?
                          • woland? Re: Sloneczko dla Anieli:) 21.05.02, 12:45
                            raczej cieniem na płat ciemieniowy, ewentualnie cały łeb.
                            to zależy od tego, czy w spożyciu czarnego kotka miałem wielu kompanów, czy też
                            liczba ich była znikoma ! :))
                            • aniela_ Re: Sloneczko dla Anieli:) 21.05.02, 13:13
                              aha migrene bys mial lub globus. w zaleznosci od liczby kompanow?
                              • iw1 Re: Sloneczko dla Anieli:) 21.05.02, 13:15
                                aniela_ napisał(a):

> aha migrene bys mial lub globus. w zaleznosci od liczby kompanow?

globus histericus?
                                • woland? Re: Sloneczko dla Anieli:) 21.05.02, 13:28
                                  oj! a Pani taka dociekliwa dziś niezmiernie, czemu ?
                                  • aniela_ Re: Sloneczko dla Anieli:) 21.05.02, 14:01
                                    po stopniach do piekla schodze. ciekawosc to stopien pierwszy ;)
                                    • woland? Re: Sloneczko dla Anieli:) 22.05.02, 09:29
                                      a ze mnie coś ostatnio wylniały diabeł nieco ;)
                                      • aniela_ Re: Sloneczko dla Anieli:) 23.05.02, 09:48
                                        rogacz znaczy ? ;)
                                        • woland? Re: Sloneczko dla Anieli:) 24.05.02, 09:32
                                          eeee, nie żeby od razu rogacz. ogon mi się we drzwi przytrzasnął i i żem go
                                          zaztracił. ot co.
                                          • aniela_ Re: Sloneczko dla Anieli:) 24.05.02, 10:10
                                            aha dochodzący jestes jakiś. taki z doskoku?
                                            • woland? Re: Sloneczko dla Anieli:) 25.05.02, 12:45
                                              dopadacz, a co ! dopadam, dochodzę i szykuję się do skoku, ale coś mi to bokami
                                              ostatnio wychodzi :))
                                              • aniela_ Re: Sloneczko dla Anieli:) 27.05.02, 09:00
                                                jeszcze sob9e cos zwichniesz. ;)
                                                • woland? Re: Sloneczko dla Anieli:) 03.06.02, 08:26
                                                  wielu pewnie by mi tego życzyło ;))))
                                                  • aniela_ Re: Sloneczko dla Anieli:) 03.06.02, 12:14
                                                    kto np? palcem wskaż.
                                                  • ellen Re: Sloneczko dla Anieli:) 03.06.02, 12:39
                                                    Strach go obleciał i nie wskaże.
                                                  • aniela_ Re: Sloneczko dla Anieli:) 03.06.02, 13:03
                                                    aha nieodważny cywilnie jest.
                                                  • woland? Re: Sloneczko dla Anieli:) 05.06.02, 08:00
                                                    eeee, no tego... a o co chodziło, bo zapomniałem ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka