Dodaj do ulubionych

Chory Chris

09.05.02, 12:21
Jakaś tajemnicza choroba dopadła chrisa. Czy jest możliwe, że zaraził się na
plaży?
Obserwuj wątek
    • basia! Re: Chory Chris 09.05.02, 12:22
      na plaży wszystko jest możliwe;)
      • the_ladybird Re: Chory Chris 09.05.02, 12:24
        Tu wszystko jest możliwe
        Zwierzęta są szczęsliwe
        A dzieci wiem, coś o tym
        Latają samolotem... :)))
        • westin Re: Chory Chris 09.05.02, 12:26
          wszystko się może zdarzyć
          choć głowa pełna marzeń
          gdy czegoś pragniesz
          i bardzo chcesz ooo
          wszystko może zdarzyć się...

• the_ladybird Re: Chory Chris 09.05.02, 12:27
            Ten sam poziom i dla takiej samej widowni, sugerujesz?
      • iw1 Re: Chory Chris 09.05.02, 12:25
        eee tam, ale pomyślcie tylko jak przyjemnie: chorować na plaży (rozmarzyć się
        można)
        • _tequila_ Re: Chory Chris 09.05.02, 12:27
          a czy lenistwo jest chorobą?
          • the_ladybird Re: Chory Chris 09.05.02, 12:28
            Podobno jest nieredukowalnym składnikiem ludzkiej osobowości i motorem
            postępu :)
        • Gość: kiciaf Re: Chory Chris IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 12:28
          Pytanie mam zasadnicze Chris jest chory czy jest "na chorobie"?
          To jednak dimeetralnie zmienia sytuację... ;)
    • westin Re: Chory Chris 09.05.02, 12:31
      a może chris zdaje maturę?
      • the_ladybird Re: Chory Chris 09.05.02, 12:32
        I w toalecie pożyczył od kogoś laptopa i komórkę? ;)
        • westin Re: Chory Chris 09.05.02, 12:36
          może zdawać wieczorowo
          • chris_45 Re: Chory Chris 09.05.02, 12:44
            wszystko widzę spod kołdry....
            policzymy się w poniedziałek, bye, bye... :)))
            • westin Re: Chory Chris 09.05.02, 12:48
              Właściwie możemy zacząć się liczyć juz teraz. Po co czekać do poniedziałku?
              Poza tym trening w liczeniu będzie jak znalazł na jutrzejszą maturę z matmy:)))
              • emperor jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 13:16
                .. nie robi roznicy:))))
                • basia! Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 13:21
                  nam robi ,więc zabierz go z powrotem:)
                  • emperor Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 13:26
                    ale z wami sie lepiej czuje, przynajmniej nie jest samotny, bo pelno syfuf
                    dookola:)

a ty co? jedna z fanek tego batona 45?
                    • basia! Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 13:38
                      Widzę ,że bardzo dobrze go znasz,wiesz co lubi i wogóle....nic to jak przyjaźń
                      musi być:)

• emperor Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 13:40
                        no wlasnie, masz racje malenka, gdybym byl kobieta to z przyjazni moglbym go
                        syfem zarazic, lecz nie jestem:(
                        a na to ze mnie wyreczysz chyba nie moge liczyc? :))))
                        • _tequila_ Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 13:42
                          tak zalujesz ze nie jestes kobieta?
                          • emperor Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 13:43
                            w zadnym wypadku, nie umiem sikac na kucąco:))))
                            • basia! Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 13:47
                              a na siedząco? ale wiesz kobiety takie fajne są ..zastanów się jeszcze:)
                              • emperor Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 13:53
                                jakos mnie to nie przekonuje:( potrafisz powiedziec cos wiecej? :)

basia! napisał(a):

> a na siedząco? ale wiesz kobiety takie fajne są ..zastanów się jeszcze:)

• basia! Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 13:54
                                  no jak to, kobiety nie widziałeś ?;)
                                  • emperor Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 14:03
                                    ciebie jeszcze nie, o ile juz jestes kobieta:)
                                    a wnioskujac z twojego zamilowania do ch 45, to musisz jeszcze troche nad tym
                                    popracowac i to nie z nim bo nic z tego dobrego nie bedzie:)))
                                    • basia! Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 14:09
                                      zamiłowań mam wiele ,już taką zachłanną mam naturę;)
                                      • emperor Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 14:12
                                        jestes boska:))))
                                        • basia! Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 14:14
                                          noooo:)
                                          • emperor Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 14:16
                                            i anielska:)))
                                            • basia! Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 14:17
                                              nene,anielska jest aniela,jak dla mnie to boska wystarczy:)
                                              • emperor Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 14:20
                                                to moze slodziutka? bo takie tez lubie:)
                                                • basia! Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 14:23
                                                  proszę bardzo:)
                                                  • emperor Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 14:28
                                                    a wiec najslodsza:)
                                                    alez dziekuje ci bardzo, cala przyjemnosc po mojej stronie:)
                                                    i mam ochote na cos slodkiego:))))

• basia! Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 14:29
                                                    cztasz w moich myślach,czy co?:)
                                                  • emperor Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 14:34
                                                    niestety nie umiem:(
                                                    ale bardzo chcialbym,
                                                    a o czym teraz myslisz? :)
                                                  • basia! Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 14:35
                                                    o czymś słodkim:)
                                                  • emperor Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 14:37
                                                    czyli o sobie? :)))
                                                    to tak samo jak ja o tobie:))))
                                                  • basia! Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 14:38
                                                    no to jesteśmy zgodni:)
                                                  • emperor Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 14:43
                                                    wiec dzielimy sie, :))))
                                                    dasz mi siebie polowe?:)))))
                                                  • basia! Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 14:45
                                                    targować się nie lubię ,albo wszystko albo nic;)

psss... jakaś słodka babe Cię szuka
                                                  • emperor Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 14:48
                                                    ok, wiec chce cie cala:))))

slodka babe?, juz ci wspomnialem ze ty jestes najslodsza:))))
                                                  • basia! Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 14:49
                                                    innaczej być nie może :)
                                                  • emperor Re: jeden syf do kolekcji wiece:) 09.05.02, 15:22
                                                    niestety najslodsza mam duzo pracy i musze zniknac na godzinke:((( z myslac o
                                                    tobie oczywiscie:)

i kolejny raz moje marzenie sie nie spelni:( tzn. umrzec w wielkiej slodyczy:)
                        • iw1 Re: chory chris 09.05.02, 13:45
                          może kwiatki mu posłać? albo kosz ze słodyczami? albo wynająć dla niego
                          wykwalifikowaną młodziutką pielęgniarkę?;)
                          • emperor Re: chory chris 09.05.02, 13:49
                            chryzantemy - owszem, cukiereczki z nadzieniem pavulonu i mlodziutka pielegniarke
                            z C4 w staniczku:)))

zyczymy powrotu do zdrowia:))))

iw1 napisał(a):

> może kwiatki mu posłać? albo kosz ze słodyczami? albo wynająć dla niego
                            > wykwalifikowaną młodziutką pielęgniarkę?;)

• basia! Re: chory chris 09.05.02, 13:51
                              o jaki pomysłowy jesteś,muszę sobie to zanotować ,te cukierki szczególnie dobry
                              pomysł (nie dla Chrisa oczywiście)
                            • roro_ Re: chory chris 09.05.02, 13:51
                              Chris chory????
                              No w jego wieku, to każdy kolejny dzień, to duży sukces.
                              I tak dobrze się trzyma.
                              • iw1 Re: chory chris 09.05.02, 14:02
                                roro_ napisał(a):

> Chris chory????
                                > No w jego wieku, to każdy kolejny dzień, to duży sukces.
                                > I tak dobrze się trzyma.

roro faszysta ;))
                                • roro_ Re: chory chris 09.05.02, 14:10
                                  Nie faszysta, tylko realista.

Ale może Chris jakos wyzdrowieje i znów zacznie zakładać 15 wątków dziennie.
                                  • basia! Re: chory chris 09.05.02, 14:16
                                    roro co Ty z tym liczeniem.wczoraj znaczki na tapecie dzisiaj Chrisowe wątki?

• iw1 Re: chory chris 09.05.02, 14:19
                                      Zaburzenie obsesyjno - kompulsyjne? Coś w srodku (jakaś wewnętrzna siła) każe
                                      Ci liczyć wszystko, co znajduje się w zasięgu Twojego wzroku? ...Ach, roro;)
                                      • roro_ Re: chory chris 09.05.02, 14:23
                                        No tak, to kolejny z moich kompleksów. Umiem liczyć tylko do 256.
                                        • basia! Re: chory chris 09.05.02, 14:24
                                          po sześć przeważnie jest siedem ;)
                                        • iw1 Re: chory roro 09.05.02, 14:29
                                          potem jest 257, 258, 259, 260, 261.... to całkiem proste
                                          • roro_ Re: chory roro 09.05.02, 14:38
                                            Nie takie proste, bo ponoć po 256 jest 512 a potem 1024.
                                            • basia! Re: chory roro 09.05.02, 14:39
                                              jest roro,jest ale nie tak od razu :)
                                            • _tequila_ Re: chory roro 09.05.02, 14:40
                                              to zalezy na ktorym przystanku staniesz - na kazdym jest inna kolejnosc
                                              przyjazdu autobusow
                                            • iw1 Re: chory roro 09.05.02, 14:47
                                              roro_ napisał(a):

> Nie takie proste, bo ponoć po 256 jest 512 a potem 1024.

Oj, chyba Ci ktoś głupot naopowiadał, Roro - po 256 jest 257, zaufaj mi.
                                              • roro_ Re: chory roro 09.05.02, 15:47
                                                To ja już nie wiem.
                                                • roro_ Re: chory roro 09.05.02, 15:49
                                                  Przypomniał mi się taki kawał z brodą:

Mówi informatyk do informatyka:
                                                  - pożycz mi 500 zł
                                                  - to nie lepiej juz całe 512?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka