chris_45 24.05.02, 08:36 Czyli o wyższości piątku nad innymi dniami "szarego tygodnia pracy" Piątek jest tym dniem, który Chrisy lubią najbardziej (poza sobotą, która według mnie jest jednym z najlepszych dni) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: Wątek na piątek 24.05.02, 08:39 najlepsze dni to sobota i sroda.... ewentualnie tez niedziela. Ostatni poniedzialek też był super.... wtorki, czwartki są fatalne. Piatek jest dobry ze względu, że po nim następuje super sobota :) to tyle refleksji odnosnie dni tygodnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Wątek na piątek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 08:39 Najlepszym dniem jest sobota. Od południa zwykle. Do południa albo pracuje albo spię więc tak czy tak się nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: Wątek na piątek 24.05.02, 08:41 piątek po południu, sobota, niedziela już mniej, bo ta świadomość poniedziałku... Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Wątek na piątek 24.05.02, 08:45 taaaak... piątek po pracy... to dzień rozrywki mojej ulubionej.. pokerek sobota, zależnie od pogody, spacerek, albo wyjazd na działkę.. niedziela - to oczekiwanie na cholerny poniedziałek :( Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Wątek na piątek 24.05.02, 09:42 mój piątek znów się zrobił ciurkowy, bleeeeeee.... :( sobotę bardzo chcę, niedzielę też :))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Wątek na piątek 24.05.02, 09:47 ha! był i własnie wrócił, ale z właściwą sobie wrodzoną wrednością, znów w piątek (tak ma juz od kilku tygodni) Odpowiedz Link Zgłoś