_tequila_ 03.06.02, 13:42 Kochani zapraszam na chwile wytchnienia, zamykamy ciurka w szufladzie, kładziemy nogi na biurku, zamykamy oczy i odpoczywamy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.silver Re: chwila relaxu 03.06.02, 13:48 _tequila_ napisał(a): > Kochani zapraszam na chwile wytchnienia, zamykamy ciurka w szufladzie, > kładziemy nogi na biurku, zamykamy oczy i odpoczywamy.... świetny pomysł, ale niestety marzenie ściętej głowy nawet nie ciurek a szef zacznie się mi dziwnie przyglądać, jak zobaczy te nogi na biurku... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: chwila relaxu 03.06.02, 13:52 Przykryj się kocem to nic nie bedzie widać :) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: chwila relaxu 03.06.02, 13:58 Silver z troską w glosie zapytaj bossa czy nie jest glodny i wyslij go na lunch. Pozbedziesz sie go na chwile i przy okazji odpoczniesz troche :) Sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: chwila relaxu 03.06.02, 14:10 Zawsze można zastosować przemoc wobec szefa i wysłać go na obiad na kopach. E. subtelna. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: chwila relaxu 03.06.02, 14:18 hihihi poszedł na obiadek sam z siebie ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: chwila relaxu 03.06.02, 14:10 O ,wątek w sam raz dla mnie .witam wszystkich pracusiów i obiboków:) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: chwila relaxu 03.06.02, 14:22 chwila relaksu ? to dziś nie dla mnie... pa pa - wołam w przelocie :) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: chwila relaxu 03.06.02, 14:24 Chris uwazaj na anteny w tym przelocie Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: chwila relaxu 03.06.02, 14:28 z wyboru to wolę być tym drugim ,a z przymusu jestem pierwszym Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: chwila relaxu 03.06.02, 14:33 jak dobrze ze ja moge sobie wybierac... Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: chwila relaxu 05.06.02, 08:59 czyzby wszyscy odrabiali stracony wczoraj podczas meczu czas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: chwila relaxu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 09:13 nawet jak go ktoś nie oglądał to wie o nim wszystko. Nic odrabiać nie mam zamiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: chwila relaxu 05.06.02, 09:16 Gość portalu: kiciaf napisał(a): > nawet jak go ktoś nie oglądał to wie o nim wszystko. Nic odrabiać nie mam > zamiaru. ----- Czy mowa o riglu? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chwila relaxu 05.06.02, 09:18 ellen napisał(a): > Czy mowa o riglu? zlosliwa Ellen?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: chwila relaxu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 09:20 niekoniecznie - radia dziś rano słuchałam, po necie się chwilę poszwendałam wszędzie tylko mecz i mecz. I tak najlepiej skomentował to Olbratowski w rfm - Dobrze, że już niedługo zima i będzie skakał nasz Adaś. O boże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Rigello Riglozo 05.06.02, 09:21 O tam, zaraz złośliwa. Chciałam wiedzieć o co chodzi i wysnułam przypuszczenie. Przecież wiesz, rigelku, że Cię lubię. Bezkarnie jeszcze przez 136 dni czy coś koło tego. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigello Riglozo 05.06.02, 09:27 lubisz mnie??? naprawde???? hm..... i nie boisz sie? bo nie wiem, cy tak bezkarnie mozesz mnie lubic... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Rigello Riglozo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 09:30 A co rigiel karząca ręka sprawiedliwości już wisi nad twą głową? Nie zawcześnie trochę? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigello Riglozo 05.06.02, 09:32 Gość portalu: kiciaf napisał(a): > A co rigiel karząca ręka sprawiedliwości już wisi nad twą głową? > Nie zawcześnie trochę? nade mną nie.... razcej nad ellen... mi tam nic nie grozi, grzeczny jestem do bólu... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigello Riglozo 05.06.02, 09:33 rigel napisał(a): > mi tam nic nie grozi, grzeczny jestem do bólu... :))) ups... chcialem powiedziec, ze ja sie nie boje... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Rigello Riglozo 05.06.02, 09:34 o Rigel, sugerujesz, że Ellen grozi wymierzenie sprawiedliwości? nie wiesz o tym, że sprawiedliwość to rzeczownik rodzaju żeńskiego? nie słyszałeś o solidarności jajników? ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Rigello Riglozo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 09:39 faceci są jedanak żałośni :) Wydaje im się że mają na coś wpływ i mogą decydować ... Hihi :) tak trzymaj e.silver !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigello Riglozo 05.06.02, 09:41 phi!... :((( do S.: sprawiedliwosc jest rowniez slepa.... do K.: co trzymaj, co trzymaj... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Rigello Riglozo 05.06.02, 09:44 rigel napisał(a): > do S.: sprawiedliwosc jest rowniez slepa.... no właśnie, tym groźniejsza, skoro nie zobaczy okoliczności łagodzących ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigello Riglozo 05.06.02, 09:50 e.silver napisał(a): > no właśnie, tym groźniejsza, skoro nie zobaczy okoliczności łagodzących ;) nie boje sie, nie mam powodu żeby sie bać :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigello Riglozo 05.06.02, 09:42 ja nic nie sugeruje, bo tez lubie Ellen :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Rigello Riglozo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 09:44 nie co tylko kogo, a jeśli chodzi a jak - to krótko, Rigiel. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigello Riglozo 05.06.02, 09:49 Gość portalu: kiciaf napisał(a): > nie co tylko kogo, > a jeśli chodzi a jak - to krótko, Rigiel. skoro tak, to mnie to NIE DOTYCZY.... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Rigello Riglozo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 09:55 i dodam jeszcze, że mężczyźni są bardzo zadufani w sobie. Z własnego doświadczenia to dodam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Rigello Riglozo 05.06.02, 09:56 powiadziała Kiciafa - mężczyzna :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigello Riglozo 05.06.02, 09:58 _tequila_ napisał(a): > powiadziała Kiciafa - mężczyzna :) noooo, od spotkania na leżakach zmieniła się nie do poznania :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Rigello Riglozo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 10:03 Nadęte bufony spuszczają powietrze po przekłuciu ich moją szpilką. Doświadczenie w tym wzgledzie mam duże. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Rigello Riglozo 05.06.02, 10:04 Rigel przyznaj się, czy jesteś bufonem i zasłużyłeś na szpilkę Kici. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chwila relaxu 05.06.02, 10:12 a tak siedzac z nogami na biurku pomyslalem, ze Biedronka gdzies poleciala chyba, bo dawno jej nie bylo... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: chwila relaxu 05.06.02, 10:16 albo urlop albo ciurek... ale o urlopie chyba by sie pochwaliła? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: chwila relaxu 05.06.02, 10:18 a o ciurku wspominała chyba koło poniedziałku Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: chwila relaxu 05.06.02, 10:19 qrde to nie ciurek tylko ciur jak tak ją trzyma... moze wywolamy Biedronke z lasu? Odpowiedz Link Zgłoś