Dodaj do ulubionych

Barrrrdzo zły humorrrrrr

06.06.02, 10:16
Chętnie kogoś podrapię albo zwymyślam. Póki co zakopuję się w grajdole.
Obserwuj wątek
    • _tequila_ Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 10:17
      mozesz mnie podrapac po pleckach?
      • ellen Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 10:26
        Obawiam się, że rozoram Ci je do krwi. Reflektujesz?
        • e.silver Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 10:29
          Elllllenn grrroźźnna :)))))
          • _tequila_ Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 10:35
            hmmmm troche perwersji.... a kto lub co Cie wprawilo w taki nastroj?
            z checia sie przylacze jak planujesz jakas zemste :)
          • piotr_c Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 10:44
            A może można by spożytkowac twój nastrój do załatwienia jakiejś niezałatwialnej
            sprawy? Obrońcy sprawy niezałatwialnej poddadzą sie na sam widok grrrroooźnej
            miny.
            • ellen Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 12:16
              Bardzo chętnie załatwię jakieś porachunki mafijne na przykład.
              Nie mogę powiedzieć co mnie wkurzyło bo jak o tym myślę to się jeszcze bardziej
              wkurzam....
              • rigel Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 12:23
                a co Cie wkurzylo????
                wiesz, na rogu jest taki bank i oni nie chca mi wyplacic pieniedzy, mimo, ze
                bardzo grzecznie prosilem... moze wpadniesz tam na chwilke? dzielimy sie 50/50
                • ellen Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 12:27
                  Nie pytaj mnie co mnie wkurzyło bo mnie to tak wkurza, jak mnie pytasz, że
                  zaraz kabel od klawiatury przegryzę!!!!!

Idziemy do tego banku. Czekam tam za kwadrans. Poznasz mnie po pianie toczącej
                  sie z ust i kiju bejsbolowym.
                  • rigel Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 12:29
                    Ellen, do twarzy Ci z tym kijem... ;)))))
                    wiesz, ten ochroniarz pyta, dlaczego jestes taka zla....
                    • ellen Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 12:33
                      Drugi raz nie zapyta, a jeśli się odważy to sepleniąc.
                      Rozwalamy bankomat czy kasę?!
                      • rigel Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 12:34
                        ellen napisał(a):

> Drugi raz nie zapyta, a jeśli się odważy to sepleniąc.
                        > Rozwalamy bankomat czy kasę?!

chcialas chyba zapyatc co pierwsze rozwalamy... przeciez nie przyjde tu drugi
                        raz... ;))))
                        • ellen Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 12:38
                          A co tak wyje? Alarm włączyli?
                          • rigel Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 12:40
                            ellen napisał(a):

> A co tak wyje? Alarm włączyli?

to nie alarm. albo ochroniarz pyta o powod Twojego zlego humoru albo pani G.
                            cwiczy hymn przed meczem z Portugalia...
                          • _tequila_ Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 12:41
                            to ochroniarz tak wrzeszczy
                            • rigel Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 12:42
                              _tequila_ napisał(a):

> to ochroniarz tak wrzeszczy

skad wiesz??? znasz go moze???
                            • ellen Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 12:43
                              No to łap rigel kasę i w nogi, ochroniarza zostaw mnie! A tekila skąd się tu
                              wzięła? Też do podziału?!
                              • _tequila_ Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 12:49
                                nigdy nie zawadzi sprobowac... :)
                                • rigel Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 12:50
                                  _tequila_ napisał(a):

> nigdy nie zawadzi sprobowac... :)

zapomnij....
                                  • _tequila_ Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 13:14
                                    Rigel :)
                                    • ellen Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 13:24
                                      Dobra, odpalimy jej 1/5 jak weźmie na siebie zmylenie glin.
                                      • _tequila_ Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 13:26
                                        to ja raczej posiedze z popcornem i popatrze
                                        • piotr_c Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 13:29
                                          Jeśli tylko bedziesz siedziała z reką wyciągnietą w przeciwnym kierunku do
                                          uciekajacych to już na swoja działke zarobisz :)
                                          • _tequila_ Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 13:31
                                            za 1/5 nie oplaca sie ponosic takiego ryzyka...

a jak oni tegoochroniarza tym kijem....
                                            • ellen Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 13:37
                                              Oj tekila tekila!
                                              A podobno bezrobocie jest w tym kraju! Ty wiesz, jaką kasę odrzucasz?...
                                              • _tequila_ Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 13:45
                                                Ellen prosze mi nie mydlic oczu farba drukarska - lepiej jakies szczegoly
                                                ustalmy...
                                            • piotr_c Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 13:39
                                              To wtedy wyciagniesz ręke w przeciwnym kierunku :)
                                              • ellen Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 13:43
                                                A co Ty tu za sabotaż piotr uprawiasz, hę?! Proszę o wyjaśnienia!
                                                • _tequila_ Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 13:45
                                                  Piotr pewnie tez chce sie podlaczyc...
                                                  • ellen Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 13:49
                                                    Niech więc podniesie przyłbicę i rzuci mi to w twarz.
                                                  • westin Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 13:57
                                                    A ja robię zdjęcia ukrytym aparatem...
                                                  • e.silver Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 13:57
                                                    podliczy Was na koniec za doradztwo ;))
                                                  • ellen westin 06.06.02, 13:58
                                                    ręce do góry, dla kogo pracujesz?
                                                  • westin Re: westin 06.06.02, 14:01
                                                    dla Obcych. A z rękoma do góry to nie przesadzaj, będzies strzelać z kija
                                                    baseballowego?
                                                  • _tequila_ Re: westin 06.06.02, 14:01
                                                    Ellen kijem grozisz czy juz przerzucilas sie na inny kaliber?
                                                  • ellen Re: westin 06.06.02, 14:04
                                                    Przecież nie rozstaję się z 45tką. Noszę ją za podwiązką.
                                                  • westin Re: westin 06.06.02, 14:08
                                                    może i nosisz, ale jescze jej nie wyjęłaś. A ja jak widzisz mam działko
                                                    laserowe... Rączki do góry, oddawać łup!
                                                • piotr_c Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 14:06
                                                  Zasadniczo wyjasniam że o ile idea rozbijania bankomatu etc mi nie przeszkadza
                                                  o tyle ochroniarza ... kijem... to powoduje mój wewnetrzny sprzeciw moralny.

Najbardziej podobał mi sie film " Gang dobermanów" gdzie 6 wytresowanych
                                                  dobermanów obrobiło bank. Opss, właśnie sobie uświadomiłem że tam strażnik
                                                  został pogryziony. To ja sie juz nie wypowiadam :)
                                                  • rigel Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 14:09
                                                    o jakim wy łupie mówicie???? pusty worek....
                                                  • _tequila_ Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 14:10
                                                    tak myslalam - Rigel zniknal na chwile i juz jest pusty worek....
                                                  • piotr_c Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 14:12
                                                    Oj Rigiel ryzykant, lepiej nie drażnij Ellen. "Jaki łup ?" zaraz rozlegnie
                                                    sie "łup" kijem i łup sie znajdzie
                                                  • westin Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 14:11
                                                    wasz worek pusty, mój teraz pełny. Ach, jaki miły szelest papieru... Te
                                                    miliony...:))))
                                                  • ellen Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 14:12
                                                    Westin, Ty niemoralny potworze! Kobietę chcesz sterroryzować i ostatni grosz
                                                    jej wydarłeś!
                                                    Rigel, zrób coś z tym!
                                                  • rigel Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 14:14
                                                    westin blefuje, nie ma zadnego worka, ze o milionach szeleszczacych nie
                                                    wspomne...
                                                    a o tym, że worek jest pusty, to ja tylko tak przy Tekili... jak mam sie
                                                    dzielic to tylko z Toba Ellen... ;)
                                                  • _tequila_ Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 14:16
                                                    aha Ellen Ty raczej z Riglem przy tekili sie niedziel jak masz slaba glowe...
                                                  • westin Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 14:16
                                                    no dobra, dobra, zostawiam Ci i to nawet nie jeden grosz, ale trzy.
                                                  • _tequila_ Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 14:13
                                                    W: sprawdz dobrze - po szelescie to falszywki
                                                  • piotr_c Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 14:13
                                                    westin napisał(a):

> wasz worek pusty, mój teraz pełny. Ach, jaki miły szelest papieru... Te
                                                    > miliony...:))))...ROLEK PAPIERU TOALETOWEGO :)

• _tequila_ Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 14:17
                                                    Westin a moze potrzebujesz wspolnika - jak puscimy ten milion rolek papieru to
                                                    tez wyjdziemy na swoje...
                                                  • westin Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 14:21
                                                    OK;) Przyjmuję Cię do spółki. Powiem Ci też na ucho, że faktycznie to są rolki
                                                    papieru, ale nie toaletowego, ale wartościowego, rozumiesz, akcje, obligacje,
                                                    świadectwa depozytowe itd.:).
                                                  • _tequila_ Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 14:22
                                                    OK - to moze opijemy ten interesik? tekili?
                                                  • westin Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 14:25
                                                    proszę, ale tylko wstrząsniętą, nie mieszaną;)
                                                  • _tequila_ Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 14:28
                                                    o! Dżejms - wiedzialam z kim wejsc w spolke ;)
                                                  • ellen Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 14:23
                                                    A jakby tak te roli puścić z najwyższego mostu!... One by tak powiewały ładnie
                                                    i opadały łukami na fale Wisły...
                                                  • _tequila_ Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 14:24
                                                    Ellen odsun sie od barierki !
                                                  • ellen Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 14:37
                                                    Czyżbyś podchywciła pomysł, tekillo? To ja będę to utrwalać na VHS.
                                                  • _tequila_ Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 14:40
                                                    eeee - za mało dramatycznie jak dla mnie...
                                                  • ellen Re: Barrrrdzo zły humorrrrrr 06.06.02, 14:43
                                                    Możemy dodać wybuchy petard i sztuczne ognie oraz wycie syreny strażackiej.
                                                  • ellen Acha, rigello? 06.06.02, 14:24
                                                    ...czy masz już pomysł na upranie naszego półlegalnego dochodu?
                                                  • rigel Re: Acha, rigello? 06.06.02, 14:26
                                                    ellen napisał(a):

> ...czy masz już pomysł na upranie naszego półlegalnego dochodu?

naszego????
                                                  • ellen Re: Acha, rigello? 06.06.02, 14:36
                                                    Rigel, nie szarp i tak już napiętej struny, bo będę musiała się uciec do
                                                    Kobiecych Sprawdzonych Sposobów (typu: szantaż, płacz, itp.)...
                                                  • rigel Re: Acha, rigello? 06.06.02, 14:45
                                                    nie boje sie Towjego szantazu i łez...
                                                    pożegnaj się też ze swoją dolą... 10% mogę Ci odpalić za to, że wystraszyłas
                                                    tego ochroniarza... :)))
                                                  • e.silver Re: Acha, rigello? 06.06.02, 14:49
                                                    Tequila, szybko popcorn, zaraz tu bedzie niezła awantura ;))))
                                                  • westin Re: Acha, rigello? 06.06.02, 14:51
                                                    Stawiam na rigla w tej potyczce
                                                  • e.silver Re: Acha, rigello? 06.06.02, 14:52
                                                    aha, ja też. Wygląda na takiego, co potrafi zrobić na szaro ;)))
                                                  • westin Re: Acha, rigello? 06.06.02, 14:57
                                                    e.silver napisał(a):

> aha, ja też. Wygląda na takiego, co potrafi zrobić na szaro ;)))

na szaro i na miękko:)))
                                                  • rigel Re: Acha, rigello? 06.06.02, 14:53
                                                    westin napisał(a):

> Stawiam na rigla w tej potyczce

hehehe... na faworyta stawiasz????
                                                  • _tequila_ Re: Acha, rigello? 06.06.02, 14:57
                                                    Ellen wymiekasz?
                                                  • e.silver Re: Acha, rigello? 06.06.02, 15:00
                                                    _tequila_ napisał(a):

> Ellen wymiekasz?

Właśnie, patrzymy w Twoją stronę wyczekująco ;)
                                                  • _tequila_ Re: Acha, rigello? 06.06.02, 15:02
                                                    Silver masz cos do tego popcormu ?
                                                  • e.silver Re: Acha, rigello? 06.06.02, 15:36
                                                    no, sól, jak się skończy popcorn będziemy ją sypać na rany
                                                  • westin Re: Acha, rigello? 06.06.02, 15:03
                                                    czyżby ulotniła się po angielsku? A tu taka widownia! Zawód:(
                                                  • ellen Re: Acha, rigello? 06.06.02, 15:06
                                                    Rigel, Ty podły, podstępny prosiaku!
                                                    Srebrna koperta zawierająca KOMPROMITUJĄCE CIĘ zdjęcia i inne dokumenty została
                                                    właśnie wysłana pod wiadomym adresem.
                                                    Będziesz mnie jeszcze błagał wśród łez, żebym przyjęła 80% naszego (podkreślam -
                                                    naszego!) łupu.

E. zdradzona i nie znająca w związku z tym litości.
                                                  • rigel Re: Acha, rigello? 06.06.02, 15:13
                                                    ja Ciebie zdradzilem???? a kto chcial sie dzielic NASZYM lupem z Tekila i
                                                    westinem???
                                                  • ellen Re: Acha, rigello? 06.06.02, 15:14
                                                    To była przecież prowokacja mająca ich wyprowadzić w pole wprost na most gdzie
                                                    mieli zrzucać rolki papieru; no rigel, naprawdę czy ja Ci takie podstawowe
                                                    rzeczy muszę tłumaczyć?

Czy to oznacza, że idziesz do Canossy?
                                                  • rigel Re: Acha, rigello? 06.06.02, 15:17
                                                    ellen napisał(a):

> Czy to oznacza, że idziesz do Canossy?

a co to za jedna??? szukasz kolejnych wspolniczek??? jak juz koniecznie musisz,
                                                    to dziel sie z nimi SWOJA czescia... MOJE 75 % zostaw w spokoju :)
                                                  • _tequila_ Re: Acha, rigello? 06.06.02, 15:18
                                                    dac wam jakies twarde argumenty pomocne w tym nierownym pojedynku?
                                                  • ellen Niebezpieczne związki 06.06.02, 15:20
                                                    Zatem wojna!
                                                  • rigel Re: Niebezpieczne związki 06.06.02, 15:21
                                                    ellen napisał(a):

> Zatem wojna!

jak wojna?? z kim?? o co??
                                                  • westin Uwaga: Wojna domowa na plaży!!! 06.06.02, 15:21
                                                  • e.silver Re: Uwaga: Wojna domowa na plaży!!! 06.06.02, 15:25
                                                    aż mruczę z zachwytu ;)))
                                                  • ellen Re: Uwaga: Wojna domowa na plaży!!! 06.06.02, 15:28
                                                    Agencja TAI donosi, że w wyniku konfliktu na wschodnim brzegu Plaży oddziały
                                                    rigla zostały zdziesiątkowane przez siły generała Nieustraszonej Krwawej
                                                    Elleny. Rigel wraz z niedobitkami wycofał się w stronę wydm żeby lizać rany.
                                                    Niektóre źródła donosza, że poszedł także po rozum do głowy. Gen. Ellena
                                                    złupiwszy rigla oddaliła się w nieznanym kierunku.
                                                  • e.silver Re: Uwaga: Wojna domowa na plaży!!! 06.06.02, 15:33
                                                    Ciekawe, bo PAP powiedziało, ze Rigel spokojnie i nie niepokojony udal sie do
                                                    domu z całym łupem ;))
                                                  • ja.ty Re: Uwaga: Wojna domowa na plaży!!! 06.06.02, 15:33
                                                    czy są jeszcze bilety w pierwszym rzędzie? są? ... poproszę ze cztery.... (na
                                                    tych trzech to niezłą kasę zarobię)... acha...... i popcorn.... i może jakiś
                                                    sok....... nie, coli nie pijam.... sok.........
                                                  • rigel Re: Uwaga: Wojna domowa na plaży!!! 06.06.02, 16:14
                                                    a kto teraz kupi bilety??? juz po wojnie... Ellen odeszła, Rigel powrócił cały,
                                                    zdrowy i z pełnymi kieszeniami... reszta łupu dobrze ulokowana i ukryta... :)))

do jutra, miłego popołudnia :))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka