aniela 01.03.05, 14:45 czassstart: Hannibal.Lecter - wystpępujący niegdys na plazy nick zastępczy, ktory jednak postanowil przenesc sie w zimniejsze kraje, opzostawiajac plaze nieutuloną (w nick zastępczy) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly HAMAK 01.03.05, 14:55 Hamak: odmiana lezaka. Zamiast odlezyn powoduje odhamaczenia. Pisac zasze przze samo "h" bo zmienia znaczenie. Czesc, Anielo. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly HALABARDA 01.03.05, 14:56 Wynalazek --> Helwetow, obecnie sluzy do wypelniania pustych CV w branzy show-biznesu szeroko pojetego. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias HALUX 01.03.05, 14:55 przypadłośc eskimosów w wyniku niedoboru witaminy D7 i Ź3. narośl zwiekszza powierchnie chodna stopy co znacznie poszerza teren polowań na cienkim lodzie. por-> R. Amundsen "Norske kurvenkalten adventure", s. 32 "Zwłoki Nanooka leżały zmasakrowane koło wpółzżartej foki. Poznalismy go po charakterystycznych, dorodnych haluxach". Odpowiedz Link Zgłoś
brezly HELWECI 01.03.05, 14:58 Potomkwoie miesknacow Polwyspu Helskiego. Zdjeci agorafobia uciekli w klaustrofobiczniejsze strony. Do dzis nie czytaja GW. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela HOBBY 01.03.05, 15:00 HOBBY- inaczej konik. wymaga uwagi, czasu i zaangazowania. przyjemny w hodowli Czesc Brezly :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: HOBBY 01.03.05, 15:02 Nie mylic z lobby, lobbit (patrz tom L). Ladnie ci w tej czcionce, Anielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek.frost Haniela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 15:04 Haniela - przez nieme H i wszystko jasne i pełne Odpowiedz Link Zgłoś
aniela HENRYK FROST 01.03.05, 15:08 Henryk Frost - nick prawdopodonie zastepczy. poszukiwania oryginalu w toku. ps Brezly: yyy czy ja zmienialam Harakter ostatnio? czy moze sam sie zmienil? :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly HARAKTER ANIELI 01.03.05, 15:22 No zesz, ho_kokietka :-) Samas kiedys napisal ze z krysztalow najbardziej ci sie podba twoj harakter. Zakonotowane zostalo i do HISTORII przeszlo. A krysztal co robi (oprocz tego ze nawet swiatlo sie przezen lecac zalamuje)? Mieni sie. Ergo, czasem w czcionce tak, czasem tak. Mowiac miedzy nami obawialem sie juz o ciebie. Czys ne stala sie ofiara Mechaniki Gorotworu. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly HISTORIA 01.03.05, 15:26 Nauczycielka zycia. Jako nalezaca do sfery budzetowej, kiepsko oplacana, acz niechetnie zarabia udzielajac korepetycji. Przetrzymuje prace klasowe, ktorymi gnebi, przez co kiedys oskarzana o ciemiezenie Klasy. Ze wzgledu na rozmiary zwana kiedys kobyla, z grozbami zajezdzenia. Zapowiedzi przejscia na emeryture, gloszone pare lat temu nie sprawdzily. Nikt nie chce zajac jej miejsca. Mowi przez wieki. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: HISTORIA 01.03.05, 15:30 Holender, moglam nie odbierac tel. bylibysmy rowno :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela HISTORIA 01.03.05, 15:29 Historia- sprawy dawno nieaktualne alez B., zasmiarkalabym Ci rekaw przeciez, gdybym drgnela w posadzie (poczulbys wiec). zwyczajnie marnuje czas na nauce :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: HISTORIA 01.03.05, 15:32 Wiem przecie, ale wyrazania obaw na odleglosc nigdy za duzo. Poza tym chce do twej oceny przedstawic termin. Alternatywnie do mechaniki gorotworu, orogeneze czyli ruchy gorotworcze da sie wymyslic na opis. Przyjdzie wiara i przeniesie znaczy, TKM. Czeszsz sie czasem w mysi ogonek, nawiasem pytajac? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: HISTORIA 01.03.05, 15:50 nie mam glowy (do ruchow). nie mam dzie zaczepic ogonka :) niedlugo dopadnie mnie Histeria, gdyz wieczorami zdaraz mi sie czuc jej oddech goracy pod lopatkami. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: HISTORIA 01.03.05, 16:01 Do tego stanowczo nie nalezy dopuscic. Przypatruj sie Histerii z cala stanowczoscia. Zarzuc jej nieobiektywizm, przeinaczanie, brak szerszej perspektywy i postawe roszczeniowa. Oraz populizm (no co?). I zalec uzywanie jakichs preparatow do ust, bo ma oddech nieswiezy. Czy to twoj powrot do szkoly tak H. przyciaga? Idz na wagary zatem. Niedlugo piewszy dzien wiosny, przypnij lyzwy i naprzod! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: HISTORIA 01.03.05, 16:07 Znaczy podejrzewam, ze zwabila ja, te H., perspektywa Klasowki. uwazasz jednak ze ona nie ma racji? ze te wizje sa czarne z powodu wrozonego daltonizmu? to ja ide rysowac posadzkę. lyzwą :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: HISTORIA 01.03.05, 16:12 Snieg i niskie temperatury powoduja wzmozone osadzeni sie tzw. kopcia na przjeawch Srodwiska Naturalnego, szczegolnie warunakch aglomeracji wielkomiejskich. Doadtkowo niskie naslocznienie. Widac jak czerwowe zanika a czarne wszedzie. Histeria nie ma wyboru. Anielo, na tzw. swieze powietrze, powyzej opisane! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: HISTORIA 01.03.05, 16:18 nene. od swiezego powietrza mam zawroty glowy i w ogole, niedobrze mi sie robi. swieze mi szkodzi (tzw szok tlenowy). to ja juz wole do baru tlenowego. mozna poszukac sie w Vivie na stronach hajlajfu. moja ulubiona czesc czasopism. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: HISTORIA 01.03.05, 16:24 Ale nie wzruszasz sie za bardzo? To moze w ramach walki z histeria idz na nieswieze powietrze do fryzjera? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: HISTORIA 01.03.05, 16:29 aha myslisz ze na to nie wpadlam? bylam wczoraj. sam widzisz, ze nie mam wyboru: zostaly mi tylko zakupy ponad stan ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: HISTORIA 01.03.05, 16:33 Histeria sie uspokaja na blysk karty kredytowej? A na gotowkowe sie zzyma, tak? A moze tak jaki sport? Ja wiem ze lodzie pozamarzaly, ale mze cos przesmarowac, poczyscic, dulki posprawdzac, relingi i te tam brambombreje i forstesztaksle. Niech sie Histeria pocaluje w rufe. Ewentualnie rzutem judo ja na dwunoga rzucic. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: HISTORIA 01.03.05, 16:36 a to Ty nie wiesz ze na slizgawkach zegrzynskich uzywamy oprocz lyzew bojerow? znaczy dwunogi uzywaja, a my pijemy kulturalną herbate przy kominku u bosmana. normalnie zmyla, sie,jak tylko zaczelismy o niej rozmawiac. podlsuchiwala :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: HISTORIA 01.03.05, 16:40 "I tak skonczyla sie Ta niewiarygodna Histeria". Gdzie ida Histerie, jak zejda z tego swiata, jak sadzisz? Z podzialem na dobre i zle. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: HISTORIA 01.03.05, 16:42 mysle ze z tego swiata schodza do podziemii. staja sie andergradowe. kiedy im sie znudzi, wchodza z powrotem w Nawyk, korzystajac z zapowiadajacych sie Wydarzen od Ktorych Wszystko Zalezy Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: HISTORIA 01.03.05, 16:46 A ja, bedac w tym wzgledzie wyznania reformowanego mysle ze Dobre ida do Doliny Lez, a Zle do kina na Absurdalne Komedie. Byla kiedys taka plyta, ktora Stonesi przypisywali Beatlesom: "Tragic Hystery Tour". Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: HISTORIA 01.03.05, 16:49 a nie powinnny sie zamienic na miejsca? z plyt, ktore moglyby podklad muzyczny sanowic, polecam tymanskiego "wesele" z muzyka trudna, ale weselna? :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: HISTORIA 01.03.05, 16:54 aniela napisała: > a nie powinnny sie zamienic na miejsca? Chcesz usnac z metafizyki element pedagogiczny? Antywychowacze wierzenia? > > z plyt, ktore moglyby podklad muzyczny sanowic, polecam tymanskiego "wesele" z > muzyka trudna, ale weselna? :) Aha, pomysle jak bede na Lonie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: HISTORIA 01.03.05, 16:57 o! zapowiadasz sie na Lono w sposob ukradkowo podwoalowany moze? moglabym rowniez ewentualnie sporzadzic piracka, nielegalna kopie i wyslac na wskazany adres. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: HISTORIA 01.03.05, 17:00 W obu przypadkach brzmi to sensownie :-)) Uwielbiam pirackie kopie. W tym legalnym swiecie daja poczucie ze jest jeszcze ten duch przygody. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: HISTORIA 01.03.05, 17:03 yhy to wskaz palcem wskazujacym, na ktora wycieraczke podrzucic pakunek. chyba ze bedziesz przejazdem na stolicy lonie, gdziemoglabym udac sie do muzeum, ktore akurat zwiedzac bedziesz, celem dyskretnego przekazania przedmiotu przestepstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: HISTORIA 01.03.05, 17:08 Rzucic na Aniele czy na te Drugom? Ide sobie, gdyz mnie wzywa Zew Szkolny. Papa. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: HISTORIA 01.03.05, 17:08 obojetne. obie maja po trzy wolne rece. milego wieczoru, paCi. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela HETEROSEKSUALNY 01.03.05, 16:10 heteroseksualny- klotliwie, dokuczliwie jedzowato wrecz seksualny Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort HOMOGLOBINA 01.03.05, 16:18 HOMOGLOBINA - (łac.) termin określający wszystkie kobiety na Ziemi. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: HOMO SAPIENS 01.03.05, 16:20 homo sapiens- czlowiek zdyszany, sapiacy Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort HOMO SERECTUS 01.03.05, 16:28 HOMO ERECTUS - całkowite przeciwieństwo kobiety upadłej ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: HOMO ELECTUS 01.03.05, 16:34 Przeciwienstwo calkowitego przeciwienstwa kobiety upadlej, ergo kobieta upadla. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly HUMANISTA 01.03.05, 16:22 Uczen wykazujacy klopoty w opanowaniu matematyki od stopnia szkoly powszechnej w gore. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly HERETYK 01.03.05, 16:25 Heteryk z literowka (dwie polliterowki). Patrz: Heteryk Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort HOBORG 01.03.05, 16:16 HOBORG - ten od którego wszystko się zaczęło, ten który musiał tworzyć ponieważ... musiał ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
aniela HISTERIA 01.03.05, 16:36 histeria- podniecenie nieseksualne. bliska krewna Paniki---> patrz P. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort HIPERWENTYLACJA 01.03.05, 17:14 HIPERWENTYLACJA - pasierbica HISTERII. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: HIPERWENTYLACJA 01.03.05, 17:42 Hopochondria - krewna i powinowata wszystkich chorob. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r HEJ HO! 01.03.05, 22:56 Tradycyjne zawołanie siedmiu krasnoludków idących wczesnym rankiem z radością do pracy. Dziwne te krasnoludy.... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo HERMENEGILDA 01.03.05, 23:17 HERMENEGILDA - przybywa zazwyczaj kwadrans po nieparzystej. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: HERMENEGILDA 02.03.05, 00:13 Anene. Niejaka Hermenegilda Komm przybywała 13 kwietnia. A kwadrans po nieparzystej to Lidka miała nawiązywać kontakt z Jankiem (Jezus, Janek mnie zabije!). No. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Hitroł 02.03.05, 11:10 Legendarne miejsce (zwane też Bramą Do Londyńskiego Raju), gdzie latająca tanimi liniami większość nigdy nie dotrze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: HJUSTON 02.03.05, 11:21 2. Hjuston Łytnij (albo Łytnij Hjuston [WytnijWHujStąd]) synonim kobiety, której zimno nawet w środku gorącego lata. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: HELLOWEEN 02.03.05, 12:06 'wigilia wszystkich świętych' - miało być - z okazjonalnym balem dla zainteresowanych, wyprawianym w niebie (podpowiadam z budki suflera) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w11 Re: CHAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 10:51 CHAM - partner Kordiana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk HOLERA IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 03.03.05, 19:28 nic mi do glowy nie przychodzi. salonowa zafra sie szykuje albo demolicja ? Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 HAGIEWU 30.03.05, 11:38 1. szyszka bankowa 2. sprawca wiekszosci nieszczesc Odpowiedz Link Zgłoś