Dodaj do ulubionych

MRECK na Prezydenta

IP: *.tnt1.park-city.ut.da.uu.net 04.09.01, 06:30
PPM - Polska Partia Mrecka. DO urn!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: fuego Re: MRECK na Prezydenta IP: *.man.lodz.pl 04.09.01, 10:24
      Gość portalu: hlasko napisał(a):

> PPM - Polska Partia Mrecka. DO urn!!!

Hłasko, to ty jeszcze żyjesz :)?Jeśli będziesz odpowiadal za kontakty partii z
      prasą, to mamy szansę powodzenia. W starym stylu nakreślisz sytuację w państwie,a
      ja mogę przygotować program naprawy!
      tylko co Mreck na to? Coś mu sie zamilkło ostatnio...

• Gość: morgan Re: MRECK na Prezydenta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 10:56
        wszędzie mreck! co tu się porobiło...
        • Gość: roro Re: MRECK na Prezydenta IP: 217.8.191.* 04.09.01, 13:12
          Mreck na prezydenta!!! Goraco popieram !!!

Ostatecznie jego zdolnosci krasomowcze sa na tym samym poziomie, co Lecha W.

Tyle, ze mreck nie skonczyl jeszcze 1 klasy podstawowki.
          • Gość: aniela Re: widmo mrecka IP: *.mst.gov.pl 04.09.01, 13:15
            krąży nad Europą...
            • Gość: roro Re: widmo mrecka IP: 217.8.191.* 04.09.01, 14:34
              A czy znasz lepszego przywodce narodu?

Do wyborow prezydenckich jeszcze 4 lata wiec mreckowi moze w koncu uda sie zdac
              do 2 klasy.
              • Gość: hala Re: widmo mrecka IP: 10.10.130.* / *.stoen.waw.pl 04.09.01, 14:54
                roro, to staje sie nudne!!! daj sobie spokoj
                nie tylko psujesz kolejny watek, ale co gorsza, od kilku dni paskudzisz
                atmosfere na calym forum
                • Gość: aniela Re: widmo mrecka IP: *.mst.gov.pl 04.09.01, 15:01
                  hala to ja zaczęłam :) we mnie rzuć kamieniem. :)
                  • Gość: hala Re: widmo roro IP: 10.10.130.* / *.stoen.waw.pl 04.09.01, 15:07
                    za co? za to niewinne sformulowanie?
                    natomiast roro ewidentnie przegina
                    • Gość: aniela Re: widmo roro IP: *.mst.gov.pl 04.09.01, 15:14
                      nene nie mydl mi oczu :) wygladasz mi na kogos kto chce zarobic na reklamie
                      rora po najmniejszej idąc linii oporu, utarrtymi ścieżkami :)
                      • Gość: hala Re: widmo roro IP: 10.10.130.* / *.stoen.waw.pl 04.09.01, 15:23
                        ok aniela, juz wiem o czym mowa
                        nie sledzialam watku koalicja anty-mreckowa, gdzie sporo sie udzielasz, stad
                        moje rozgrzeszenie, jak widze na wyrost :-))

nie lubie takiej gry do jednej bramki
                        mreck jest swietny, i dzielnie sobie radzi
                        ma tez spore grono sympatykow
                        ale wydaje mi sie, ze roro przekracza granice przyzwoitosci
                        jego ataki na mrecka staja sie dla mnie niestrawne
                        i chyba mam prawo wyrazic swoje zdanie?

• Gość: mreck wykształcenie. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 04.09.01, 15:19
                      roro, bys sie chlopie zdziwił. Tyle ci powiem, że nie nie jeden prezydent
                      obecnej RP wolałby mieć takie jak ja, niz takie jak ma. Jak sie wczytasz w moją
                      korepondencję z O. to nawet pasuje. Studiowałem tam, gdzie były mieszka, i
                      ukończyłem to co sie obecnemu nie udało. a ponieważ tak gorąco mnie namawiasz
                      do kandydowania, to do programu wyborczego wpiszę specjalnie na twoja intencje
                      pkt 1. Wybaczyć głupocie, reszta poradzi sobie sama.
                      • Gość: fuego Re: Mreck!! IP: *.man.lodz.pl 04.09.01, 15:22
                        No i jesteś wreszcie! poszukiwania trwały pół dnia!Nie pytam, co iwa100
                        zrobiła, żeby Cie tu przyciągnąć, ale dobrze, że w końcu się udało
                        pozdruffffka
                        :)
                        • Gość: aniela Re: Mreck!! IP: *.mst.gov.pl 04.09.01, 15:26
                          ciszej :)) tu się nie rozmawia, tu sie pracuje :))
                          • Gość: fuego Re: Mreck!! IP: *.man.lodz.pl 04.09.01, 15:31
                            Gość portalu: aniela napisał(a):

> ciszej :)) tu się nie rozmawia, tu sie pracuje :))

O, NO TO CHYBA MAM ZŁE INFORMACJE. PRZEPRASZAM, ŻE PRZESZKADZAM.ZARAZ SOBIE
                            PRZYCUPNĘ CICHUTKO W KĄCIKU :)

• Gość: mreck Re: Mreck!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 04.09.01, 15:34
                            Skromnie przyznam, ze nie spodziewałem się takiego czadu. Pławie sie w sławie,
                            jak żaba w stawie, a spracowane kolezanki co nawet nie wiedzą co to stringi a
                            co tipsy nie wiedza nawet z kim kawę pranną piją i kto im szklanki myje.
                            Nie przesadzajcie, nie przesadzajcie,z tą prezydenturą, na wszystko sie zgadzam.
                            Również na to, żeby roro został gdzie jest i żeby po staremu ujadał. a co mi
                            tam.
                            Wiem, ze niejednem nadepnąłem na odcisk, ale jak sie ma takie niewymiarowe
                            stopy jak mreck błotniarek to i co sie dziwić?
                            • Gość: cairo Re: Mreck!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 16:55
                              Przytrafiła mi się na wakacjach dziwna sprawa: na placu św.Piotra jakiś Murzyn
                              spytał mnie,czy znam tego starszego pana w bieli,który stoi w tym dużym oknie
                              obok Mrecka.
                              Mreck!Ale masz power!Niedługo przeskoczysz samego Tkaczuka!
                              • Gość: roro Re: hala IP: 217.8.191.* 04.09.01, 17:45
                                Hala, przepraszam, ze przyprawiam cie o mdlosci, ale mreck jest bardzo
                                wdziecznym tematem do nabijania sie. Jesli wg. ciebie przeginam, to sorry,
                                obiecuje poprawe.
                                Aha, tego tekstu o gumiakach mrecka (watek imprezowiczow) niestety juz nie da
                                sie wymazac.
                                Tak wiec droga hala, sorka i nie gniewaj sie na mnie, ostatecznie dzieki mnie
                                nasz ulubieniec mreck stal sie jeszcze bardziej popularny. Moze rzeczywiscie
                                kiedys bedzie prezydentem (o zgrozo).
                                • Gość: hala Re: roro IP: 10.10.130.* / *.stoen.waw.pl 05.09.01, 07:58
                                  juz sie nie gniewam..
                                  milego dnia
    • rigel Re: MRECK na Prezydenta 04.09.01, 20:09
      Mreck na prezydenta
      enigma do central parku
      • Gość: mreck Re: MRECK na Prezydenta IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 22:59
        Roro nie merdaj.
        • Gość: hlasko Re: MRECK na Prezydenta IP: *.tnt2.park-city.ut.da.uu.net 05.09.01, 07:18
          jak widzisz mreck jeszcze mnie robactwo nie skonsumowalo i daleko od starego
          kraju i od matczyzny, na pustyni z sowa corka mlynarza jakos sie przezywiam. A
          z ta prezydentura to calkiem powazna sprawa wiec sie zacznij do niej
          przymierzac. A ciulami klopotliwymi i zaczepnymi wcale sie nie przejmuj ,bedzie
          o nich w mojej nowej ksiazce pt "miekkim robiony" siemacho
        • Gość: roro do mrecka IP: 217.8.191.* 05.09.01, 15:00
          Gość portalu: mreck napisał(a):

> Roro nie merdaj.

Hala wybacz.

Hej mreck, pisalem juz o tym wczoraj, ale nie jestem pewny, czy do ciebie to
          dotarlo. Wiec powtarzam.
          Slyszalem mreck, ze 22 wrzesnia wybierasz sie do Warszawy. Chcialem cie wiec
          przestrzec, bys nie przyjezdzal furmanka, bo znow bedziesz sie dziwil, ze wszyscy
          na ciebie w Stolicy trabia.
          • Gość: mreck Re: do roro IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 05.09.01, 15:08
            wiec kup sobbie trabke, i blaszany bembenek, tez sobie zatrąbisz.
            Przyjade do stolycy eksprem, i wysiade na tym czyms co nazywacie cyntralny.
            Możesz nie przychodzić.
            • Gość: aniela Re: do mrecka IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 15:15
              słomy z butów nie wyjmuj. będzie znakiem rozpoznawczym ;))
              (ps. czego ja nei napiszę dla sławy, choćby złej ;)
              • Gość: roro Re: do mrecka IP: 217.8.191.* 05.09.01, 15:22
                Aniele moj, wrocilas na wlasciwe tory. Jestes wielka.

Hej mreck. To w twojej wsi zatrzymuje sie ekspres do Warszawy? (hala wybacz)

Przypominam ci jeszcze o nowych gumiakach i berecie.
                • Gość: aniela Re: do rora IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 15:24
                  aha na trupa mrecka wróciłam żeby się po nim wspinac wyżej ;)
                  • Gość: fuego Re: do anieli IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 15:26

> aha na trupa mrecka wróciłam żeby się po nim wspinac wyżej ;)

ten trup to coś jakby żywy trochę był, nie?W każdym razie sie odzywa..

• Gość: aniela Re: do fuego IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 15:28
                      to kwestia czasu jest tylko :)
                      • Gość: fuego Re: do anieli IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 15:32

> to kwestia czasu jest tylko :)

mimo wszystko troche to smutne, że juz niedługo mreck zupełnie nieświeży będzie
                        Ale, jak na niego przystało, z zaświatów też będzie stukał zapewne

• Gość: hala Re: IP: 10.10.130.* / *.stoen.waw.pl 05.09.01, 15:28
                  rece opadaja...

• Gość: roro Re: hala IP: 217.8.191.* 05.09.01, 15:49
                    Gość portalu: hala napisał(a):

> rece opadaja...
                    >

...i nie tylko.

Dali byscie juz spokoj temu mreckowi. Zostawcie jego nieswiezosc w spokoju.
                    Biedak cale dnie przewala gnoj w chlewiku, to i zapaszek za nim sie ciagnie nie
                    specjalny. (hala wybacz ja tez to robie dla slawy i pieniedzy)
                    • Gość: aniela Re: hala IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 16:03
                      aha i do tych pieniedzy i sławy łatwiej niż przez mreckowe łóżko dojśc można po
                      jego trupie.
                      • Gość: roro Re: aniela IP: 217.8.191.* 05.09.01, 16:09
                        Po jego trupie, ale najpierw przez lozko.
                        • Gość: aniela Re: roro IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 16:12
                          a do łóżka przez lufcik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka