Gość: hlasko IP: *.tnt1.park-city.ut.da.uu.net 04.09.01, 06:30 PPM - Polska Partia Mrecka. DO urn!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fuego Re: MRECK na Prezydenta IP: *.man.lodz.pl 04.09.01, 10:24 Gość portalu: hlasko napisał(a): > PPM - Polska Partia Mrecka. DO urn!!! Hłasko, to ty jeszcze żyjesz :)?Jeśli będziesz odpowiadal za kontakty partii z prasą, to mamy szansę powodzenia. W starym stylu nakreślisz sytuację w państwie,a ja mogę przygotować program naprawy! tylko co Mreck na to? Coś mu sie zamilkło ostatnio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morgan Re: MRECK na Prezydenta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 10:56 wszędzie mreck! co tu się porobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: MRECK na Prezydenta IP: 217.8.191.* 04.09.01, 13:12 Mreck na prezydenta!!! Goraco popieram !!! Ostatecznie jego zdolnosci krasomowcze sa na tym samym poziomie, co Lecha W. Tyle, ze mreck nie skonczyl jeszcze 1 klasy podstawowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: widmo mrecka IP: *.mst.gov.pl 04.09.01, 13:15 krąży nad Europą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: widmo mrecka IP: 217.8.191.* 04.09.01, 14:34 A czy znasz lepszego przywodce narodu? Do wyborow prezydenckich jeszcze 4 lata wiec mreckowi moze w koncu uda sie zdac do 2 klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hala Re: widmo mrecka IP: 10.10.130.* / *.stoen.waw.pl 04.09.01, 14:54 roro, to staje sie nudne!!! daj sobie spokoj nie tylko psujesz kolejny watek, ale co gorsza, od kilku dni paskudzisz atmosfere na calym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: widmo mrecka IP: *.mst.gov.pl 04.09.01, 15:01 hala to ja zaczęłam :) we mnie rzuć kamieniem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hala Re: widmo roro IP: 10.10.130.* / *.stoen.waw.pl 04.09.01, 15:07 za co? za to niewinne sformulowanie? natomiast roro ewidentnie przegina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: widmo roro IP: *.mst.gov.pl 04.09.01, 15:14 nene nie mydl mi oczu :) wygladasz mi na kogos kto chce zarobic na reklamie rora po najmniejszej idąc linii oporu, utarrtymi ścieżkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hala Re: widmo roro IP: 10.10.130.* / *.stoen.waw.pl 04.09.01, 15:23 ok aniela, juz wiem o czym mowa nie sledzialam watku koalicja anty-mreckowa, gdzie sporo sie udzielasz, stad moje rozgrzeszenie, jak widze na wyrost :-)) nie lubie takiej gry do jednej bramki mreck jest swietny, i dzielnie sobie radzi ma tez spore grono sympatykow ale wydaje mi sie, ze roro przekracza granice przyzwoitosci jego ataki na mrecka staja sie dla mnie niestrawne i chyba mam prawo wyrazic swoje zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck wykształcenie. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 04.09.01, 15:19 roro, bys sie chlopie zdziwił. Tyle ci powiem, że nie nie jeden prezydent obecnej RP wolałby mieć takie jak ja, niz takie jak ma. Jak sie wczytasz w moją korepondencję z O. to nawet pasuje. Studiowałem tam, gdzie były mieszka, i ukończyłem to co sie obecnemu nie udało. a ponieważ tak gorąco mnie namawiasz do kandydowania, to do programu wyborczego wpiszę specjalnie na twoja intencje pkt 1. Wybaczyć głupocie, reszta poradzi sobie sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Mreck!! IP: *.man.lodz.pl 04.09.01, 15:22 No i jesteś wreszcie! poszukiwania trwały pół dnia!Nie pytam, co iwa100 zrobiła, żeby Cie tu przyciągnąć, ale dobrze, że w końcu się udało pozdruffffka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Mreck!! IP: *.mst.gov.pl 04.09.01, 15:26 ciszej :)) tu się nie rozmawia, tu sie pracuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Mreck!! IP: *.man.lodz.pl 04.09.01, 15:31 Gość portalu: aniela napisał(a): > ciszej :)) tu się nie rozmawia, tu sie pracuje :)) O, NO TO CHYBA MAM ZŁE INFORMACJE. PRZEPRASZAM, ŻE PRZESZKADZAM.ZARAZ SOBIE PRZYCUPNĘ CICHUTKO W KĄCIKU :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Mreck!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 04.09.01, 15:34 Skromnie przyznam, ze nie spodziewałem się takiego czadu. Pławie sie w sławie, jak żaba w stawie, a spracowane kolezanki co nawet nie wiedzą co to stringi a co tipsy nie wiedza nawet z kim kawę pranną piją i kto im szklanki myje. Nie przesadzajcie, nie przesadzajcie,z tą prezydenturą, na wszystko sie zgadzam. Również na to, żeby roro został gdzie jest i żeby po staremu ujadał. a co mi tam. Wiem, ze niejednem nadepnąłem na odcisk, ale jak sie ma takie niewymiarowe stopy jak mreck błotniarek to i co sie dziwić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cairo Re: Mreck!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 16:55 Przytrafiła mi się na wakacjach dziwna sprawa: na placu św.Piotra jakiś Murzyn spytał mnie,czy znam tego starszego pana w bieli,który stoi w tym dużym oknie obok Mrecka. Mreck!Ale masz power!Niedługo przeskoczysz samego Tkaczuka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: hala IP: 217.8.191.* 04.09.01, 17:45 Hala, przepraszam, ze przyprawiam cie o mdlosci, ale mreck jest bardzo wdziecznym tematem do nabijania sie. Jesli wg. ciebie przeginam, to sorry, obiecuje poprawe. Aha, tego tekstu o gumiakach mrecka (watek imprezowiczow) niestety juz nie da sie wymazac. Tak wiec droga hala, sorka i nie gniewaj sie na mnie, ostatecznie dzieki mnie nasz ulubieniec mreck stal sie jeszcze bardziej popularny. Moze rzeczywiscie kiedys bedzie prezydentem (o zgrozo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hala Re: roro IP: 10.10.130.* / *.stoen.waw.pl 05.09.01, 07:58 juz sie nie gniewam.. milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: MRECK na Prezydenta 04.09.01, 20:09 Mreck na prezydenta enigma do central parku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: MRECK na Prezydenta IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 22:59 Roro nie merdaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hlasko Re: MRECK na Prezydenta IP: *.tnt2.park-city.ut.da.uu.net 05.09.01, 07:18 jak widzisz mreck jeszcze mnie robactwo nie skonsumowalo i daleko od starego kraju i od matczyzny, na pustyni z sowa corka mlynarza jakos sie przezywiam. A z ta prezydentura to calkiem powazna sprawa wiec sie zacznij do niej przymierzac. A ciulami klopotliwymi i zaczepnymi wcale sie nie przejmuj ,bedzie o nich w mojej nowej ksiazce pt "miekkim robiony" siemacho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro do mrecka IP: 217.8.191.* 05.09.01, 15:00 Gość portalu: mreck napisał(a): > Roro nie merdaj. Hala wybacz. Hej mreck, pisalem juz o tym wczoraj, ale nie jestem pewny, czy do ciebie to dotarlo. Wiec powtarzam. Slyszalem mreck, ze 22 wrzesnia wybierasz sie do Warszawy. Chcialem cie wiec przestrzec, bys nie przyjezdzal furmanka, bo znow bedziesz sie dziwil, ze wszyscy na ciebie w Stolicy trabia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: do roro IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 05.09.01, 15:08 wiec kup sobbie trabke, i blaszany bembenek, tez sobie zatrąbisz. Przyjade do stolycy eksprem, i wysiade na tym czyms co nazywacie cyntralny. Możesz nie przychodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do mrecka IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 15:15 słomy z butów nie wyjmuj. będzie znakiem rozpoznawczym ;)) (ps. czego ja nei napiszę dla sławy, choćby złej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: do mrecka IP: 217.8.191.* 05.09.01, 15:22 Aniele moj, wrocilas na wlasciwe tory. Jestes wielka. Hej mreck. To w twojej wsi zatrzymuje sie ekspres do Warszawy? (hala wybacz) Przypominam ci jeszcze o nowych gumiakach i berecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do rora IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 15:24 aha na trupa mrecka wróciłam żeby się po nim wspinac wyżej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do anieli IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 15:26 Gość portalu: aniela napisał(a): > aha na trupa mrecka wróciłam żeby się po nim wspinac wyżej ;) ten trup to coś jakby żywy trochę był, nie?W każdym razie sie odzywa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do fuego IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 15:28 to kwestia czasu jest tylko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do anieli IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 15:32 Gość portalu: aniela napisał(a): > to kwestia czasu jest tylko :) mimo wszystko troche to smutne, że juz niedługo mreck zupełnie nieświeży będzie Ale, jak na niego przystało, z zaświatów też będzie stukał zapewne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: hala IP: 217.8.191.* 05.09.01, 15:49 Gość portalu: hala napisał(a): > rece opadaja... > ...i nie tylko. Dali byscie juz spokoj temu mreckowi. Zostawcie jego nieswiezosc w spokoju. Biedak cale dnie przewala gnoj w chlewiku, to i zapaszek za nim sie ciagnie nie specjalny. (hala wybacz ja tez to robie dla slawy i pieniedzy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: hala IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 16:03 aha i do tych pieniedzy i sławy łatwiej niż przez mreckowe łóżko dojśc można po jego trupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: aniela IP: 217.8.191.* 05.09.01, 16:09 Po jego trupie, ale najpierw przez lozko. Odpowiedz Link Zgłoś