Gość: nuśka IP: 212.160.117.* 05.09.01, 10:56 jestem tu drugi dzien - prawie wszyscy sie znaja i nie dopuszczaj do wymiany zdan nowych wiec moze chce ktos popisac poza "wszelkimi ukladami"????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansi Re: sroda akcja broda 05.09.01, 11:04 Gość portalu: nuśka napisał(a): > jestem tu drugi dzien - prawie wszyscy sie znaja i nie dopuszczaj do wymiany > zdan nowych > wiec moze chce ktos popisac poza "wszelkimi ukladami"????????? ja też niedawno byłem "nowy" i jakoś nikt mi nie zabraniał wypowiadania się, wyluzuj sie trochę i spróbuj dołączyc do jakiegokolwiek wątku, będziesz wiedzieć czy ktos ci odpowie czy nie, kompleksy zostaw za drzwiami Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: sroda akcja broda 05.09.01, 11:09 Nuska, nie denerwuj mnie, kazdy Ci odpowie, w jakim stylu to zobaczysz, kazdy kiedys zaczynal, wiec i Ty tez masz do tego prawo. ostrzegam tylko, forum to studnia bez dna. raz zaczniesz, mozesz pozegnac sie z praca, rodzina i zyciem osobistym ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: sroda akcja broda IP: 19.150.112.* 05.09.01, 11:12 nie straszcie, tez jestem nowa nuska, tez zaczynam, a trafilam na fajnych ludzi troche optymizmu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: sroda akcja broda 05.09.01, 11:15 Gość portalu: nanta napisał(a): > nie straszcie, tez jestem nowa > > nuska, tez zaczynam, a trafilam na fajnych ludzi > troche optymizmu :))))) "porzuccie wszelka nadzieje", nie pamietam jak jest w oryginale, ale to powinno byc napisane na linku do forum ... nie strasze, tylko ostrzegam jako jeden z poszkodowanych ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: sroda akcja broda 05.09.01, 11:27 rigel napisał(a): > > "porzuccie wszelka nadzieje", nie pamietam jak jest w oryginale, ale to powinno > > byc napisane na linku do forum ... nie strasze, tylko ostrzegam jako jeden z > poszkodowanych ;-))))) motto może być też morituri de salutant albo lasciate ogni speranza (chyba tak to było, w moim wieku pamięć zawodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: sroda akcja broda 05.09.01, 11:12 rigel napisał(a): > Nuska, nie denerwuj mnie, kazdy Ci odpowie, w jakim stylu to zobaczysz, kazdy > kiedys zaczynal, wiec i Ty tez masz do tego prawo. > ostrzegam tylko, forum to studnia bez dna. raz zaczniesz, mozesz pozegnac sie z > > praca, rodzina i zyciem osobistym ;-))))) święte słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuśka Re: sroda akcja broda IP: 212.160.117.* 05.09.01, 11:24 kurcze wlasnie weszla moja szefowa - musze sie konspirowac Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: sroda akcja broda 05.09.01, 11:28 Gość portalu: nuśka napisał(a): > kurcze wlasnie weszla moja szefowa - musze sie konspirowac może życzysz sobie przeszkolenia? Odpowiedz Link Zgłoś
aldonka Re: do Nuśki 05.09.01, 11:58 Masz rację, rzeczywiście ciężko tu cokolwiek dodać od siebie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nuśki 05.09.01, 11:59 aldonka napisał(a): > Masz rację, rzeczywiście ciężko tu cokolwiek dodać od siebie... :( dlaczego, problemy moga byc tylko wtedy, gdy serwer Cie nie wpuszcza ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do Nuśki IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 12:04 aha albo jak ma sie np sparalizowane usta :) albo mniej niż cztery ręce. wtedy tez ciężko się przebić. wiem bo sama do przebicia sie musiałam użyc trupa mrecka :L) Odpowiedz Link Zgłoś
aldonka Re: do Nuśki 05.09.01, 12:10 Pomijając fakt złośliwego serwera... Nie każdy jest takim mreckożercą, jak Ty Aniela ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do Nuśki IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 12:12 ale mi wszystko włąściwie jedno czyj to trup. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nuśki 05.09.01, 12:13 Gość portalu: aniela napisał(a): > ale mi wszystko włąściwie jedno czyj to trup. :) ... wazne, zeby sie za bardzo nie ruszal????? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aldonka Re: do Nuśki 05.09.01, 12:14 ... bo przypadkiem można spaść i boleśnie się potłuc... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do Nuśki IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 12:18 eh. źle mi widzę życzycie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: do Nuśki IP: 19.150.112.* 05.09.01, 12:20 no co Ty? dbamy o Twoje zdrowie fizyczne, bo o psychiczne zadba forum na plaze ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 05.09.01, 12:25 Gość portalu: nanta napisał(a): > bo o psychiczne zadba forum na plaze ;)))) jezeli tak myslisz, zglos sie do najblizszej poradni... zdrowia psychicznego ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Do Rigel IP: 19.150.112.* 05.09.01, 12:37 juz dawno mam to za soba, niestety, nie chcieli mnie przyjac stwierdzajac, ze takie przypadki sa najlepiej leczone wsrod innych im podobnych, nastepnie z wrednym usmiechem podali mi jeden adres: tego forum!!!!! ;))) i dlatego szukam lekarza, ktory pomoze? zaszkodzi? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Do Aldonki IP: 19.150.112.* 05.09.01, 12:43 przed wyjsciem z poradni zadalam to samo pytanie, odpowiedz uspokoila mnie zupelnie: wszyscy, ktorzy przebywaja na forum prezentuja dokladnie ten sam stan zdrowia???? ;) psychicznego, wiec nie nalezy obawiac sie rozprzestrzenienia chorobska..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Do Aldonki IP: 19.150.112.* 05.09.01, 12:47 ja niestety nie ;))) przygladam sie blizej i blizej tej oranzerii na forum i zastanawiam sie, kto mnie w konia zrobil w tej poradni i komu mam zeby policzyc ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do tych co jeszcze maja nadzieje 05.09.01, 12:44 aldonka napisał(a): > czy to nie jest aby zaraźliwe? ;) juz za pozno, do zarazenia sie wystarczy jedno klikniecie na linku forum Odpowiedz Link Zgłoś
aldonka Re: do tych co jeszcze maja nadzieje 05.09.01, 12:47 czyli już po mnie? ;) "porzućcie wszelką nadzieję Ci, którzy tu wchodzicie"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: do tych co jeszcze maja nadzieje IP: 19.150.112.* 05.09.01, 12:50 no w sumie, to chyba tak. pociesz sie mysla, ze nie jestes osamotniona i masz tak wiele milych ludzi dookola moze jakas terapia grupowa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aldonka Re: do tych co jeszcze maja nadzieje 05.09.01, 12:52 jak to sympatycznie zabrzmiało... chyba się rozczulę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: do tych co jeszcze maja nadzieje IP: 19.150.112.* 05.09.01, 12:54 ja juz dawno sie rozczulilam ale mimo to caly czas mysle o sposobach leczenia i tak sobie mysle, ze moze spotkanie w W-wie cos da? oprocz kolejnego nalogu? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aldonka Re: do tych co jeszcze maja nadzieje 05.09.01, 12:57 nałóg czekania na następne spotkania??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: do tych co jeszcze maja nadzieje IP: 19.150.112.* 05.09.01, 12:59 myslalam o piciu...... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aldonka Re: do tych co jeszcze maja nadzieje 05.09.01, 13:01 to aż tak ostro ma na tym spotkaniu być? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do tych co jeszcze maja nadzieje 05.09.01, 13:07 aldonka napisał(a): > to aż tak ostro ma na tym spotkaniu być? ;))) a czego sie spodziewalas? wirtualnych calusow, wirtualnej kawy? czy wirtualnego piwa? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aldonka Re: do tych co jeszcze maja nadzieje 05.09.01, 13:08 jeśli smakują jak prawdziwe, to czemu nie? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do tych co jeszcze maja nadzieje 05.09.01, 13:14 aldonka napisał(a): > jeśli smakują jak prawdziwe, to czemu nie? ;))) nie smakuja jak prawdziwe, niestety ;-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
aldonka Re: do tych co jeszcze maja nadzieje 05.09.01, 13:16 cóż... w takim razie zmieniam zdanie - wole niewirtualne ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: sroda akcja broda IP: 195.205.13.* 05.09.01, 13:17 wiec jest okazja aby przylaczyc sie do wesolej gromadki :))) Dobrze jest poprawic sobie humor wsrod forumowiczow- odjazdowiczow. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: sroda akcja broda 05.09.01, 13:21 jak jest tequila, to .... za zdrowie "nowych" !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: sroda akcja broda IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 13:30 i tych średnich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: sroda akcja broda IP: 19.150.112.* 05.09.01, 13:32 ciekawe jak sie odroznia nowych, starych i srednich? po skrzywieniu palcy od wiecznego stukania czy po oblednym wzroku od wypatrywania nowych postow? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: sroda akcja broda 05.09.01, 13:37 Gość portalu: nanta napisał(a): > ciekawe jak sie odroznia nowych, starych i srednich? nowi: myślą, ze nikt nie czyta ich postow i mysla, ze "starzy" sa tu za kare sredni: czasami cos napisza i mysla to samo co "nowi" starzy: kloca sie o kazdy przecinek w postach innych, ignoruja "nowych" ;-), i sa niestety uazaleznieni od forum: zaczynaja dzien o bladym swicie od czytania postow, w czasie przeznaczonym na prace, pisza posty,placa rachunki za polaczenia modemowe w domu wystarczy??? jezeli ktos ma jakies uwagi, to chetnie je przeczytam ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: sroda akcja broda IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 13:36 Gość portalu: aniela napisał(a): > i tych średnich :) no, no, widzę, że imprezka już się rozkręca...dobrze, dobrze...taka zaprawa przed 22 sie przyda. aha, no i przydałby sie jakiś mały bruderschaft, skoro tylu nowych na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: sroda akcja broda IP: 195.205.13.* 05.09.01, 13:31 witam oficjalnie i mam nadzieje na chwile spokoju w robocie. Jakos w najlepszych momentach trzeba sobie robic przerwe na popracowanie ehhhh :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: sroda akcja broda IP: 19.150.112.* 05.09.01, 13:35 Gość portalu: tequila napisał(a): >Jakos w najlepszych momentach trzeba sobie robic przerwe na popracowanie ehhhh :) a jakie to meczace, stresujace i wogole :(( wnosze o przepisowe umieszczenie w kodeksie pracy 55 minut co godzine w ciagu dnia pracy na zagladanie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: sroda akcja broda IP: 19.150.112.* 05.09.01, 13:39 pewnie, ze tak!!!! zbierze sie nas wiecej to moze cos sie uda i przy okazji pokazemy tym "staruchom" z forum, ze mlodzi tez potrafia..... nabruzdzic ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: sroda akcja broda IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 13:40 Gość portalu: nanta napisał(a): > pewnie, ze tak!!!! > zbierze sie nas wiecej to moze cos sie uda > i przy okazji pokazemy tym "staruchom" z forum, > ze mlodzi tez potrafia..... nabruzdzic ;))) właściwie to wy już starzy jesteście, niestety...tu wszystko dzieje sie na szybszych obrotach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: sroda akcja broda IP: 19.150.112.* 05.09.01, 13:44 mlodzi biora zawsze przyklad ze starszych, a ja sie tutaj napatrzylam, ze ho ho ho i he he he ;))) a poza tym trzeba miec na uwadze nasz "mlody" wiek i szalenstwa wieku niemowlecego.... troche tolerancji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: sroda akcja broda 05.09.01, 13:41 cos mi sie zdaje, ze za cieplo przyjmuje sie tych "nowych" ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: sroda akcja broda IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 13:42 proponuję żeby młodzi przejęli forum. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nuśka!!! 05.09.01, 13:44 otworzylas watek i teraz siedzisz cicho??? rozpetalas dyskusje to moze zabierzsz glos!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Nuśka!!! IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 13:45 zabiierz głos! lezy na stole :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Mlodzi przejmuja forum. IP: 19.150.112.* 05.09.01, 13:49 Mlodzi przejmuja forum!!!! niemowleta, nie bojcie sie starych wyjadaczy, to my jestesmy przyszloscia zabierajcie glos, odzywajcie sie (to do Ciebie, Niuska), pokazcie, na co WAS stac, czas pozbyc sie pieluch i nalozyc maxi pampersy... do boju, do boju..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Mlodzi przejmuja forum - jeszcze nie! IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 13:57 nie ma w nas szacunku do siwych bród starszyzny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Mlodzi przejmuja forum - juz czas!!!! IP: 19.150.112.* 05.09.01, 13:57 jak w tytule ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Mlodzi przejmuja forum - na mój znak IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 13:59 jak w tytule Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Mlodzi przejmuja forum - a jaki ten znak??? IP: 19.150.112.* 05.09.01, 14:02 jak w ..... itd. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Mlodzi przejmuja forum - juz czas!!!! 05.09.01, 14:00 czas przyszły, bliżej nieokreślony, złotko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Mlodzi przejmuja forum - juz czas!!!! IP: 19.150.112.* 05.09.01, 14:03 rigel napisał(a): > czas przyszły, bliżej nieokreślony, złotko!!! terazniejszy, jak najbardziej okreslony: godzina M, sreberko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Mlodzi przejmuja forum - na mój znak IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 14:04 wystrzał padnie z Aurory na znak ze to już Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Mlodzi przejmuja forum - na mój znak 05.09.01, 14:05 Gość portalu: aniela napisał(a): > wystrzał padnie z Aurory na znak ze to już Aurora to już wrak, strzalu nie budiet'' ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Mlodzi przejmuja forum - na mój znak IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 14:08 rigel napisał(a): > Gość portalu: aniela napisał(a): > > > wystrzał padnie z Aurory na znak ze to już > > Aurora to już wrak, strzalu nie budiet'''' ;-)))) hola, hola, drodzy państwo! Jak można tak oddawać forum w niedoświadczone ręce, co?Prezydent musi być nasz! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Mlodzi przejmuja forum - na mój znak 05.09.01, 14:09 Gość portalu: fuego napisał(a): < Jak można tak oddawać forum w niedoświadczone ręce,co?Prezydent musi być nasz! Prezydent i cała reszta też!!!! Władza doświadczonym !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Mlodzi przejmuja forum - na mój znak IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 14:12 rigel napisał(a): > Prezydent i cała reszta też!!!! Władza doświadczonym !!!! Rigel, przyjacielu...dobrze, że tu jesteś. Nie poddamy się, prawda? CAŁA NAPRZÓD!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Mlodzi przejmuja forum -wspolny znak IP: 19.150.112.* 05.09.01, 14:07 Gość portalu: aniela napisał(a): > wystrzał padnie z Aurory na znak ze to już wystrzal z Aurory??? moze nie?, koniec byl nieco smutny moze ogolne zawieszenie serwera, jak tylko ruszy i "starzy" wroca, to ich miejsca beda juz zajete przez NAS...;-o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Mlodzi przejmuja forum -wspolny znak IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 14:10 aha stołków raz zabranych oddepolować sobie nie damy Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Mlodzi przejmuja forum -wspolny znak 05.09.01, 14:12 Gość portalu: aniela napisał(a): > aha stołków raz zabranych oddepolować sobie nie damy stołków wam nie zabieramy, nam wystarcza nasze fotele ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Mlodzi przejmuja forum -wspolny znak IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 14:14 ale prezesowskie cygara i wielkie brzuchy wyrwiemy siła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Mlodzi przejmuja forum -wspolny znak IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 14:14 rigel napisał(a): > Gość portalu: aniela napisał(a): > > > aha stołków raz zabranych oddepolować sobie nie damy > > stołków wam nie zabieramy, nam wystarcza nasze fotele ;-)))))) Aniela, to ty w końcu za czy przeciw??? ah, pewnie działasz na dwóch frontach...w ten sposób dochrapiesz się większej fortuny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Mlodzi do stolkow. IP: 19.150.112.* 05.09.01, 14:14 Gość portalu: aniela napisał(a): > aha stołków raz zabranych oddepolować sobie nie damy Aniela, Ty to krecia robote uprawiasz, raz jestes srednia, za chwile nowa, a na koniec wychodzi z Ciebie stary piernik ;)) Mlodzi bez doswiadczenia zrobia tu porzadek, prezydentem zostanie.... niech pomysle.... w drodze losowania wybralismy (tzn. ja) Niuske, bo sie najmniej odzywa....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Mlodzi do stolkow. IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 14:16 aha kopię dołki i kłody rzucam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Mlodzi do stolkow. 05.09.01, 14:17 Gość portalu: nanta napisał(a): > w drodze losowania wybralismy (tzn. ja) Niuske,bo sie najmniej odzywa....;) Niuska na prezydenta .... mlodziezowki forumowej ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Mlodzi do stolkow. IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 14:23 młodzieżowych bojówek terrorystycznych Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Mlodzi do stolkow. 05.09.01, 14:24 Gość portalu: aniela napisał(a): > młodzieżowych bojówek terrorystycznych które beda wysylane na smiertelny boj z roznego typu palantami na forum ;-))) a starzy wtedy beda mogli zajac sie czyms pozytecznym, typu picie wirtualnego piwa Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: Mlodzi do stolkow. 05.09.01, 14:29 znowu piffo, nie ma nikt kaffy? Młodzi powinni objąć najpierw zydelki, stołki są dla młodych wtajemniczonych, a fotele dla starych bojowników, myśmy tu niejeden bój stoczyli na forum, zawsze zwycięskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Mlodzi do stolkow. IP: 19.150.112.* 05.09.01, 14:25 Nuska na prezydenta CALEGO FORUM a ja zostane Naczelnym Sil Zbrojnych bo najwiecej miele ozorem i WAS ''starych'' zastukam na smierc...ze smiechu ;))) i MLODZI wygraja.... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Mlodzi do stolkow. 05.09.01, 14:28 Gość portalu: nanta napisał(a): > a ja zostane Naczelnym Sil Zbrojnych bo najwiecej miele ozorem i WAS ''''starych'''' zastukam na smierc...ze smiechu ;))) > i MLODZI wygraja.... nie wiesz co mówisz, na razie jestem sam, ale sa jeszcze Hansi, Mreck i paru innych forumowych wyjadaczy, ktorzy niejednej kaolicji dali rade ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Mlodzi do stolkow. IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 14:31 aha mreck posłuży nam za mięso armatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Mlodzi do stolkow. IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 14:29 Gość portalu: nanta napisał(a): > Nuska na prezydenta CALEGO FORUM > a ja zostane Naczelnym Sil Zbrojnych > bo najwiecej miele ozorem i WAS ''''starych'''' zastukam > na smierc...ze smiechu ;))) > i MLODZI wygraja.... Eh, młodość i marzenia...w życiu nas nie wygryziecie...a już znaszych przepastnych foteli na pewno...Może kiedys w drodze awansu...ale to sie jeszcze zobaczy... Ps.I jestem przeciwna wysyłaniu młodych na wojne z palantami...mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Mlodzi do stolkow. 05.09.01, 14:30 Gość portalu: fuego napisał(a): > Ps.I jestem przeciwna wysyłaniu młodych na wojne z palantami...mimo wszystko dlaczego? szybko nabiora doswiadczenia na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Mlodzi do stolkow. IP: 19.150.112.* 05.09.01, 14:34 tych starych wyjadaczy to jeszcze moje piekne oczka nie ujrzaly, mreck to chyba jest "ten trup" z najwyzszej polki???? nie ma strachu, z takimi damy sobie rade... Fuego, dzieki za tolerancje w kwestii palantow, tych nie lubie ;-// jak mnie przygarniesz na lono "piernikow" to Cie popre w walce o fotel..... Rigla ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 05.09.01, 14:36 moj fotel ... to moj zamek przyznan mi dozywotnio przez aklamację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: do Rigel IP: 19.150.112.* 05.09.01, 14:38 moze Twoje "dozywotnio" juz sie konczy.... ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 05.09.01, 14:39 a mialo byc bez rewolucji. ajemy wam mlodziezowke i ciagle wam malo, bierzcie co daja , bo za chwile ani tego nie dostaniecie ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do Nanty IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 14:41 można by się dostać do foteli kuchennymi drzwiami. Odpowiedz Link Zgłoś
aldonka Re: Mlodzi do stolkow. 05.09.01, 14:38 rany!!! na chwilę odeszłam, a tu już wojna... tyle mnie ominęło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Mlodzi do stolkow. 05.09.01, 14:40 jaka tam wojna??? tylko male powstanie .... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Do Rigel IP: 19.150.112.* 05.09.01, 14:43 male powstanie i zaraz sie stanie koniec piernikow i czas dla mlodzikow..... Rigel, ja nie biore co mi daja, sama sobie biore co chce ;)))) chyba ze .....a co powiesz na wspolne siedzenie na Twoim fotelu? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Do Rigel 05.09.01, 14:47 Gość portalu: nanta napisał(a): > chyba ze .....a co powiesz na wspolne siedzenie na Twoim fotelu? ;))) chyba tylko na chwilę i to na kolanach ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aldonka Re: Do Nanty 05.09.01, 14:47 jak możesz!!! Ty najbardziej zagorzała wojowniczka o miejsca należne młodym!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Mlodzi do stolkow. IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 14:43 odrobina napalmu i tyle, o co ten halas w ogole?:) Odpowiedz Link Zgłoś
aldonka Re: Mlodzi do stolkow. 05.09.01, 14:45 młodzieżowych bojówek "przeciw starym"? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: Mlodzi do stolkow. IP: 195.205.13.* 05.09.01, 14:48 a po co te podzialy na starych i mlodych - ludzie w jednosci sila jakos sie zawsze dogadamy. Dokupi sie pare taboretow i zasiadziemy razem jako PREZYDENTY ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta no to jak? IP: 19.150.112.* 05.09.01, 14:53 napalm? niezle, o tym nie pomyslam;))) siedzenie tylko przez chwile i to na kolanach;))))) a nie boisz sie brac mlodej na kolana? ok, a zreszta i tak zaraz Cie z niego zrzuce mlodzi, nie poddawajcie sie, ''starzy'' juz sa mieciuccy jak.... kolanka Rigla ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: no to jak? IP: 213.77.14.* 05.09.01, 14:59 widzicie, znowu mnie wylogowalo! ustalenia ostateczne i nie podlegajace dyskusji: kazdemu taboret i kazdy moze sobie napisac ze jest prezydentem do jutra, mam nadzieje, ze nie zrezygnujecie, bo ja bede na pewno! Pa wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
aldonka Re: no to jak? 05.09.01, 14:59 dobre :))) nie ma to jak przemyślana taktyka, najpierw łasi się na kolankach, a później łup! i spada Rigel z fotela ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris_45 Re: no to jak? IP: *.pekao.com.pl 05.09.01, 14:59 Hej to ja stary chris_45 Co tu jest grane ? Tyle nowiutkich twarzyczek ? nuśka, nanta, aldonka, tequila.....? Żałuję, że mam dziś dużo pracy i nie mogę pogadać a tak lubię młodzież.... Pamiętajcie tylko że żyję i to ja prowadzę "Listę imprezowiczów" Dalej - dopisywać się !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Mlodzi gora, ZWYCIEZYLISMY!!!! IP: 19.150.112.* 05.09.01, 15:04 no i prosze!!!! zwyciestwo.....;)))))))))))) Rigel spasowal, mamy 1:0 dla Nas. Widzicie, jakie to proste, wystarczy usiasc na chwile ''staremu'' na kolanach i po fotelu...a jaki wygodny.... kto nastepny????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Mlodzi gora, ZWYCIEZYLISMY!!!! IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 15:10 Gość portalu: nanta napisał(a): > no i prosze!!!! zwyciestwo.....;)))))))))))) > Rigel spasowal, mamy 1:0 dla Nas. > Widzicie, jakie to proste, wystarczy usiasc na chwile ''''staremu'''' > na kolanach i po fotelu...a jaki wygodny.... > kto nastepny????? Rigel poszedł pilnowac fotela, ale wróci tu jutro i się odegra... A ze mną kolanka nie przejdą, he, he...na kobiece względy nieczuła jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Mlodzi gora, ZWYCIEZYLISMY!!!! IP: 19.150.112.* 05.09.01, 15:14 Gość portalu: fuego napisał(a): > A ze mną kolanka nie przejdą, he, he...na kobiece względy nieczuła jestem :) znajdziemy jakiegos mlodego duchem i cialem i jak Ci klapnie na kolanka to juz sie nie wygrzebiesz, kolejny fotel bedzie nasz. a Rigel, poszedl i nie wroci,;)))) a jak wroci, to najwyzej na moje kolanka, bo bede sobie siedziala wygodnie na jego forelu, z ta roznica, ze mnie nie zrzuci, wlasnie przykulam sie do poreczy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Mlodzi gora, ZWYCIEZYLISMY!!!! IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 15:18 Gość portalu: nanta napisał(a): > znajdziemy jakiegos mlodego duchem i cialem > i jak Ci klapnie na kolanka to juz sie nie wygrzebiesz, > kolejny fotel bedzie nasz. > a Rigel, poszedl i nie wroci,;)))) > a jak wroci, to najwyzej na moje kolanka, bo bede > sobie siedziala wygodnie na jego forelu, z ta roznica, ze > mnie nie zrzuci, wlasnie przykulam sie do poreczy ;)))) To nas nie powstrzyma, swoje bojówki tez mamy...A zresztą zawsze można zdelegalizowac twój fotel na czas nieokreślony...A jak Rigel wróci, to damy mu świeżutki, pachnący jeszcze ekskluzywną skórą fotel!Jego pozycja jest niezachwiana... Młody duchem i ciałem może co najwyżej posiedziec obok fotela i masowac mi stopy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: no to jak? IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 15:02 wracam zwycięska z boju z serwerem!!!! Teraz nikt już nas nie pokona!!! Rigel, nie nadstawiaj kolan, bo na głowę Ci wlezą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: no to jak? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 15:13 zwycięstwo :))) trzeba je jakoś uczcić! wystrzelić korki szampana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta mlodzi, zajmowac fotele, ale juz!!!!! IP: 19.150.112.* 05.09.01, 15:15 szybko, szybko..... Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: mlodzi, zajmowac fotele, ale juz!!!!! 05.09.01, 15:16 Gość portalu: nanta napisał(a): > szybko, szybko..... ciszej nad tą trumną, my jeszcze żyjemy i mamy się dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta minuta ciszy nad trumna???? IP: 19.150.112.* 05.09.01, 15:19 hansi napisał(a): > ciszej nad tą trumną, my jeszcze żyjemy i mamy się dobrze ale cos cienko przedziecie i cicho kwiczycie...;))) nie przejmujcie sie, my pewnie zlecimy z foteli za jakis czas ale teraz to my jestesmy gora, a Wy dolem.... taki los i karma ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: no to jak? IP: 195.205.13.* 05.09.01, 15:17 straszny ruch dzisiaj, az sprzet nie wytrzymuje. Ale zrobilo sie goraco niektorzy moga sie ugiac od natloku chetnych do posiedzenia na kolanach :))) Niezle !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: no to jak? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 05.09.01, 15:19 czyzbyście zaczeli sie kolegować jak mnie nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: no to jak? IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 15:20 Hansi, super że jesteś...Na razie odpieram ataki (na swój i Rigla fotel), ale posiłki sie przydadzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta fuego, dwoch foteli nie upilnujesz IP: 19.150.112.* 05.09.01, 15:22 odposc sobie jeden, Twoj zostawie w spokoju bo Cie lubie....;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: jeszcze nie znasz moich możliwości, nanta IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 15:24 Gość portalu: nanta napisał(a): > odposc sobie jeden, Twoj zostawie w spokoju > bo Cie lubie....;)))) > pod włos mnie tez nie weźmiesz :) najpierw grzecznie przejmiesz fotel Rigla, a stamtąd tylko krok do mnie... co to to nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: jeszcze nie znasz moich możliwości, fuego IP: 19.150.112.* 05.09.01, 15:26 Gość portalu: fuego napisał(a): > pod włos mnie tez nie weźmiesz :) najpierw grzecznie przejmiesz fotel Rigla, a > stamtąd tylko krok do mnie... co to to nie! do Twojego fotela sie nie wezme, zabiore sie za fotel... hm...... no nie wiem, kto tam lezy na najwyzszej polce w postaci nieswiezego ...... mreck?... pasuje???? ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: mierz siły na zamiary, nanta IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 15:29 Gość portalu: nanta napisał(a): > do Twojego fotela sie nie wezme, zabiore sie za fotel... > hm...... no nie wiem, kto tam lezy na najwyzszej polce w > postaci nieswiezego ...... mreck?... pasuje???? ;))))))) Za wysoko mierzysz, złotko...pozycja Mrecka jest najbardziej niezachwiana ze wszystkich. Cóż-on i jego fotel to jedno :) Umęczysz sie tylko niepotrzebnie, dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta nie doceniasz mnie, fuego-sreberko!!!! ;)))) IP: 19.150.112.* 05.09.01, 15:33 mreck nie ma kolanek??? jak sie pojawi, to spytam i sprawdze... fotel i mreck to jedno??? ciekawe, jak on z tym zyje???? o, tequila, bierz sie za fuego, ja ja zagadam a Ty zajmij dwa fotele albo nawet i trzy. Prezydentem jest Nuska, biletow nie bedzie...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: nie doceniasz mnie, fuego-sreberko!!!! ;)))) IP: 195.205.13.* 05.09.01, 15:37 To ze jest Prezydent nie wyklucza zarobku na biletach za posiedzenie na fotelu. Ja niestety nie dam rady zajac dwoch foteli ze wgledu na nieduzy rozmiar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta do fuego i tequili IP: 19.150.112.* 05.09.01, 15:40 tequila, nie ma kombinowania, prezydent to prezydent, jest i nie bedziemy go podkupywac ani fotela sprzedawac... nie rozmiar sie liczy, ale CHECI!!!!! ;) fuego, popieram, gra bedzie uczciwa, jak mnie wezmiesz na to ''starsze'' lono, na troche....;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do nanty.pojednanie? IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 15:43 Gość portalu: nanta napisał(a): > tequila, > nie ma kombinowania, prezydent to prezydent, jest i nie > bedziemy go podkupywac ani fotela sprzedawac... > nie rozmiar sie liczy, ale CHECI!!!!! ;) > fuego, > popieram, gra bedzie uczciwa, jak mnie wezmiesz na to > ''''starsze'''' lono, na troche....;)))) No, to rozumiem...brawo, nanta.Możesz być moim zastępcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Pojednanie mlodych ze starymi i srednimi;))) IP: 19.150.112.* 05.09.01, 15:47 Gość portalu: fuego napisał(a): > No, to rozumiem...brawo, nanta.Możesz być moim zastępcą OK, pojednanie. Zastepstwo tylko do czasu uzyskania pelnoletnosci;))) potem pieluchy do roboty, a pierniki na wysluzony odpoczynek przy pifku ;))))) zawsze wiedzialam ,ze kobiety rzadza tym swiatem a faceci to do ozdoby, tylko czego???? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Pojednanie mlodych ze starymi i srednimi;))) IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 15:55 Gość portalu: nanta napisał(a): > OK, pojednanie. Zastepstwo tylko do czasu > uzyskania pelnoletnosci;))) potem pieluchy do roboty, > a pierniki na wysluzony odpoczynek przy pifku ;))))) > zawsze wiedzialam ,ze kobiety rzadza tym swiatem > a faceci to do ozdoby, tylko czego???? ;))) No i jak cudnie sie zrobiło.Odpoczynek przy piffku? taka emerytura jakby? :))) można to przemysleć...ale i tak będziemy wtedy obracać tym wszystkim..."zaocznie" niejako o tak, z tymi kobietami to oczywiste...Faceci mogą ozdabiac nasze fotele (w/w masowanie stóp itp.) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: do fuego i tequili IP: 195.205.13.* 05.09.01, 15:46 No dobra poddaje sie, nie chodzilo o jakies straszne przekrety tylko wykorzystanie niewykorzystanego miejsca. Jak tak to poczekam grzecznie w kolejce. A checi u mnie dostatek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: tequila wraca z wyprawy po rozum, zakończonej sukcesem :)))))))))) IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 15:57 Gość portalu: tequila napisał(a): > No dobra poddaje sie, nie chodzilo o jakies straszne przekrety tylko > wykorzystanie niewykorzystanego miejsca. Jak tak to poczekam grzecznie w > kolejce. A checi u mnie dostatek.... załatwimy ci jakąs ciepłą posadkę, o nic sie nie martw...jakos to przepchnę w zarządzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: tequila wraca z wyprawy po rozum, zakończonej sukcesem :)))))))))) IP: 195.205.13.* 05.09.01, 16:01 Jakies chwilowe zacmienie spowodowane natlokiem informacji (tych z forum i spoza) Ale postanawiam nie rozstawac sie z rozumem na dluzej. Chociaz widze, ze niektorzy dbaja o zdrowie innych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: po prostu znam Twoje możliwości, sloneczko IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 15:39 Gość portalu: nanta napisał(a): > mreck nie ma kolanek??? jak sie pojawi, to spytam i sprawdze... > fotel i mreck to jedno??? ciekawe, jak on z tym zyje???? > > o, tequila, bierz sie za fuego, ja ja zagadam a Ty zajmij dwa fotele albo > nawet i trzy. Prezydentem jest Nuska, biletow nie bedzie...;))) Jesli chodzi o kolanka mrecka to nie mam pewności, ale jak na nich usiądzisz to najzwyczajniej w świecie...odpadną.Mrecka zaczyna już toczyć mól rozkładu (chyba sie tak nie mówi, ale to neologizm na użytek wątku):) A jesli chodzi o tequillę, to myslałam ,że nie popierasz nieuczciwej walki...ileż to już razy się czlowiek zawiódł...eh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta no to graba na zgode ;))) IP: 19.150.112.* 05.09.01, 16:00 Gość portalu: fuego napisał(a): > o tak, z tymi kobietami to oczywiste...Faceci mogą ozdabiac nasze fotele (w/w > masowanie stóp itp.) :) zgadzam sie z tym ozdabianiem foteli, ja juz mam fotel Rigla, moze on bedzie nam masowal stopki, co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: no to graba na zgode ;))) IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 16:05 Gość portalu: nanta napisał(a): > Gość portalu: fuego napisał(a): > > > o tak, z tymi kobietami to oczywiste...Faceci mogą ozdabiac nasze fotele ( > w/w > > masowanie stóp itp.) :) > > zgadzam sie z tym ozdabianiem foteli, > ja juz mam fotel Rigla, > moze on bedzie nam masowal stopki, co ty na to? chyba sie nie zgodzi...poza tym...cicho...on jest za stary...znajdziemy sobie kogos młodszego... A ja juz uciekam stąd na zgode graba może być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: po prostu znam Twoje możliwości, sloneczko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 16:02 czy i mnie także będzie można przyłaczyć się do tej sielanki? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do nanty, tequili , nuski i innych "młodych" IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 16:07 od jutra nie zasilacie juz szeregów mlodych, niestety... Tak to juz jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta do wszystkich IP: 19.150.112.* 05.09.01, 16:11 i tak nastala swiatlosc...... i pokoj miedzy wszystkimi ps. wiedzialam, ze Rigel nie da rady.... za stary jest i tyle, ale cicho sza.... do zobaczenia jutro.... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck te cholerne grzechotki, wszędzie je porozwalali IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 18:04 Rigel, ciebie opóscic na moment to ci jakies bachory na leb włażą. I jeszcze na piffko je namawiasz. macie szczęście bachory że koci okres przezylyscie bezemnie. i uwazajcie na aniele, to zmija niezłej klasy. Troche jej się chwieja zęby jadowe, ale potrafi zabic samym spojrzeniem. nie z glodu a nie ale dla zysku. (intelektualnego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: do nanty, tequili , nuski i innych IP: 195.205.13.* 05.09.01, 16:18 znaczy, ze znikamy czy bedziemy weterany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: jeszcze nie znasz moich możliwości, nanta IP: 195.205.13.* 05.09.01, 15:28 Nanta oby tak dalej - zagaduj,mi to na reke, gdzie dwuchsie.... a ja po cichu sie usadowie. Postanawiam sprzedawac bilety na fotel prezydencki. Kazdy bedzie mogl, a fundusz wykozystamy na jakas imprezke :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do tequili IP: *.man.lodz.pl 05.09.01, 15:35 Gość portalu: tequila napisał(a): > Nanta oby tak dalej - zagaduj,mi to na reke, gdzie dwuchsie.... a ja po cichu > sie usadowie. Postanawiam sprzedawac bilety na fotel prezydencki. Kazdy bedzie > mogl, a fundusz wykozystamy na jakas imprezke :)))) nieuczciwie grający, krętcze, co to chcą się wepchnąć "na trzeciego" wcale nie są mile widziani w zarządzie :)myślę, że nanta mnie tu poprze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: Mlodzi do stolkow. IP: 195.205.13.* 05.09.01, 14:35 a moze wslizgniemy sie tak po cichutku bez rewolucji? :) Zawsze jakos mozna sie dogadac nie? Odpowiedz Link Zgłoś