Dodaj do ulubionych

LISTA IMPREZOWICZÓW NA 22.IX . ---- (stan na 06.09.2001)

06.09.01, 12:35
Najświeższa lista : i proszę tu tylko na temat (tzn : zgłoszenia)

Organizujemy spotkanie forumowiczów w Warszawie w dniu 22.09.2001
Aktualna lista chętnych poniżej. Proszę się zgłaszać w tym wątku !
Morgan ! Nie zgłaszałeś się, a wybierasz nam miejsce ?
Prosimy o propozycje konkretnego miejsca spotkania.

1. O.
2. Rigel (chyba)
3. Mreck
4. Behemod
5. Chris
6. Anka (chyba)
7. hansi
8. Inka (chyba)
9. Iwa100 (chyba)
10. Jerzol
11. Królik (chyba)
12. gosc
13. leo100
14. w kulik
15. Fuego
16. Ana
17. Aga
18. Piotr_c
19. Nanta

Czekamy na propozycje miejsca, na razie :

1. pod Kolumną Zygmunta - zobaczymy ile nas jest i wybierzemy knajpę

Obserwuj wątek
    • Gość: fuego Re: LISTA IMPREZOWICZÓW NA 22.IX . ---- (stan na 06.09.2001) IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 12:44
      a ja jeszcze dwa pytanka mam:
      1)jak sie poznamy?Może jakieś orginalne nakrycia głowy, albo cuś :)?
      2)może ustalimy godzinę "0"
      aha, taka mała refleksja jeszcze...całkiem poważnie.jak nas tyle sztuk będzie,
      to dosyc trudno będzie sie zakotwiczyć w jakims miłym miejscu, więc może któryś
      z "chłopaków ze stolycy" zrobiłby rezerwację?
      :)
      • Gość: chris_45 Re: LISTA IMPREZOWICZÓW NA 22.IX . ---- (stan na 06.09.2001) IP: *.pekao.com.pl 06.09.01, 12:59
        Myślałem o tym...
        Może jakaś mała przypięta karteczka z nickiem ?
        Przyjezdni niech określą o której będą w W-wie i jakoś się wypośrodkuje...
        Co do rezerwacji...zawsze się gdzieś znajdzie miejsce
        • Gość: fuego Re: LISTA IMPREZOWICZÓW NA 22.IX . ---- (stan na 06.09.2001) IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:02
          Tak, karteczka będzie ok.tylko żeby wszyscy mieli i żeby sie nikt nie
          podszywał...
          A co do rezer., to w sobotni wieczór może byc ciężko z taką wesołą gromadką.
          Wiem z autopsji
          • Gość: aniela Re: LISTA IMPREZOWICZÓW NA 22.IX . ---- (stan na 06.09.2001) IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 13:12
            mogę komuś oddać pół darmo karteczkę "aniela", np mreckowi albo komus
            przypadkowemu. :) aha dla kilkunastu osób dużo miejscaw parku widziałam na
            łąweczkach.:))
            • Gość: fuego Re: LISTA IMPREZOWICZÓW NA 22.IX . ---- (stan na 06.09.2001) IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:14
              Gość portalu: aniela napisał(a):

> mogę komuś oddać pół darmo karteczkę "aniela", np mreckowi albo komus
              > przypadkowemu. :) aha dla kilkunastu osób dużo miejscaw parku widziałam na
              > łąweczkach.:))

oj, aniela, widzę, że się naładowałaś..to i dobrze.A za karteczke dziekuję...będę
              polegac na swojej reputacji :)
            • Gość: chris_45 Re: LISTA IMPREZOWICZÓW NA 22.IX . ---- (stan na 06.09.2001) IP: *.pekao.com.pl 06.09.01, 13:14
              Aniela znowu robi sobie jaja z poważnej sprawy
              To chyba z zazdrości - bo jej nie będzie hihihihi
              • Gość: aniela Re: LISTA IMPREZOWICZÓW NA 22.IX . ---- (stan na 06.09.2001) IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 13:18
                przejrzałeś mnie chris :)) z niskich pobudek to czynię :)
                • Gość: fuego Re: LISTA IMPREZOWICZÓW NA 22.IX . ---- (stan na 06.09.2001) IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:20
                  jak to "przejrzałeś"? Czy czasem aniela nie zawsze z niskich działa?
                  • Gość: aniela Re: LISTA IMPREZOWICZÓW NA 22.IX . ---- (stan na 06.09.2001) IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 13:27
                    zle mnie oceniasz fuego :)) dobrą Wam służę radą bezinteresownie to czynię :)
                  • Gość: aniela Re: LISTA IMPREZOWICZÓW NA 22.IX . ---- (stan na 06.09.2001) IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 13:28
                  • chris_45 Re: LISTA IMPREZOWICZÓW NA 22.IX . ---- (stan na 06.09.2001) 06.09.01, 13:28
                    Nie łapcie się za włosy ...
                    ale przynajmnie wątek idzie do góóóóórrrryyyyy !
                  • Gość: aniela Re: LISTA IMPREZOWICZÓW NA 22.IX . ---- (stan na 06.09.2001) IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 13:28
                    • Gość: fuego Re: LISTA IMPREZOWICZÓW NA 22.IX . ---- (stan na 06.09.2001) IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:30
                      aniela, rączki do góry i wstrzymac oddech, bo czkawkę złapałaś :)
                      No tak, teraz sława i pieniądze to te wyższe pobudki ;)))))))
                      A oceniam Cię bardzo dobrze, aniela, zaprawdę...
                  • Gość: aniela Re: LISTA IMPREZOWICZÓW NA 22.IX . ---- (stan na 06.09.2001) IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 13:29
                    • Gość: aniela Re: LISTA IMPREZOWICZÓW NA 22.IX . ---- (stan na 06.09.2001) IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 13:38
                      chyba się jąkam ? :)
                      • Gość: fuego Re: LISTA IMPREZOWICZÓW NA 22.IX . ---- (stan na 06.09.2001) IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:41
                        no przecież mówię, rączki do góry i na wdechu :)
                        • Gość: fuego Re: LISTA IMPREZOWICZÓW NA 22.IX . ---- (stan na 06.09.2001) IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:42
                          PS. znowu zaśmiecamy chrisowi czterdziestemu piątemu wątek :)..chyba sie
                          wkurzy...I dobrze
                          • Gość: aniela Re: LISTA IMPREZOWICZÓW NA 22.IX . ---- (stan na 06.09.2001) IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 13:49
                            windujemy mu wątek na sam top :)
                            • Gość: fuego Re: LISTA IMPREZOWICZÓW NA 22.IX . ---- (stan na 06.09.2001) IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 13:51
                              znaczy, powinien być zdowolony...nie odzywa sie, więc chyba mu to bardzo
                              odpowiada (pewnie siedzi teraz dumny jak paw i mówi wszystkim
                              dookoła; "patrzcie,jestem na szczycie!" ) :)
                              • chris_45 Re: LISTA IMPREZOWICZÓW NA 22.IX . ---- (stan na 06.09.2001) 06.09.01, 14:33
                                Siedzę i jestem dumny....
                                a co z tym podrywem ? mnie oczywiście ?
                                • Gość: fuego Re: do chrisa_45 IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:43
                                  Można to
                                  przemyśleć......................................................................
                                  .........................
                                  Przemyślałam już
                                  Możesz zacząć czuć sie podrywany

• chris_45 Re: do chrisa_45 06.09.01, 14:49
                                    Czy to napewno przemyślałaś ?
                                    A jak będę chciał coraz więcej i więcej i więcej i więcej i więcej itd ???
                                    • Gość: fuego Re: do chrisa_45 IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 14:51
                                      Jestem w stanie to wytrzymać.Ja mężna kobitka jestem, twarda, nieugięta i nie
                                      wszystko u mnie wynegocjujesz...Poza tym, jeśli to ja podrywam, to ja rządzę ;)
                                      • chris_45 Re: do chrisa_45 06.09.01, 14:57
                                        Boję się takich mężnych i żądnych władzy kobitek...
                                        • Gość: aniela Re: do chrisa_45 IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 15:08
                                          aha chwilę wzrok miałam skierowany w przeciwnym kierunku i widzę Cie na
                                          klęczkach przed niejaką fuego?
                                          ps. macie dla mnie imieninowe prezenty? :)
                                          • Gość: fuego Re: do anieli IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:11
                                            Masz imieniny?
                                            Sto lat, sto lat, sto lat sto lat
                                            niechaj żyje nam!!!
                                            Dostajesz ode mnie wirtualną butelkę wina , oraz całusa imieninowego!
                                            PS. to kiedy robisz imprezę i gdzie?
                                        • Gość: fuego Re: do chrisa_45 IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:09
                                          no widzisz, zawsze się tak kończy...takie już moje ciężkie życie..samotne
                                          zresztą :(
                                          Całuski gorące slę :)
                                          • Gość: aniela Re: do fuego IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 15:15
                                            wirtualne podziękowania :0imprezuje właśnie w pokoju, przyjmuję prezenty więc
                                            śmiało :))
                                            • Gość: fuego Re: do anieli IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:20
                                              dobra, zaraz coś tu znajdę
                                              wiem! masz u mnie tort brzoskwiniowo-bananowy z bitą smietaną...własnej
                                              roboty...no tak, ale Ty chyba wolałabys sławę i pieniądze w ozdobnym
                                              pudełku...:)
                                              • Gość: aniela Re: do anieli IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 15:27
                                                ładnie zapakowane :)
                                                • Gość: fuego Re: do anieli IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:28
                                                  eh, aniela, teraz jest mi przykro :(
                                                  • Gość: aniela Re: do anieli IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 15:42
                                                    czemu? nigdy nie ukrywałam swojej prawdziwej twarzy :)
                                                  • Gość: fuego Re: do anieli IP: *.man.lodz.pl 06.09.01, 15:45
                                                    masz rację. Wnet sie podniosłam z tego...potknięcia, bo upadek to to nie
                                                    był.Ode mnie sławy i pieniędzy nie dostaniesz, bo tego nigdy za wiele :)
                                            • Gość: piotr_c Re: dla anieli IP: *.uk.ihost.com 06.09.01, 16:36
                                              Przyjmij i odemnie
                                              (\ /)
                                              ( )
                                              [=========]
                                              [ sława ]
                                              [pieniądze]
                                              [_________]
                                              • Gość: aniela Re: piotr_c IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 16:38
                                                jestem wzruszona :)
                                              • Gość: piotr_c Re: dla anieli IP: *.uk.ihost.com 06.09.01, 16:40
                                                Sorry, trochę się paczuszka zdefasonowała po drodze ;->
                                                • Gość: aniela Re: dla mnie IP: *.mst.gov.pl 06.09.01, 16:42
                                                  bierę ją pod pachę i odejdę kołysząc biodrami :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka