mreck 10.07.02, 15:26 Mreck jest jeden ni nie dajcie sie nabrać, niebawem będę miał własną sieć i wtedy wpadnę na dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela_ Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 15:27 wołąłeś mnie może? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 15:30 kiedy bedziesz mial wlasna siec i wiaderka z farbami zwaz kto pierwszy na wolanie Twoje sie stawil. a.zielona zaocznie Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 15:37 o. czyzbym byla jedyna hieną legawcem i trupożercą w okolicy?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 15:42 poczulam sie zrobiona w bambuko/ Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 15:41 Oczekujesz Anielo moralnego wsparcia czy pomocnej dloni ? Wiesz, ze ja tu nowy jestem .... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 15:42 aha zupelnie zielony jestes. mozna tak powiedziec :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 15:47 Czy jestem zielony bo nie przeterminowany ? Az sie zaczerwienilem od tej zielonosci ... ;oD PS : jak widac, juz nie jestes sama. Imie Jego tlumy przyciaga, choc z pewna taka niesmialoscia pochodza, zerkajac wprzody niesmialo zza wegla :oD Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 15:52 aha z aha a po nim zostal tylko szminki slad na petach co je swoim zwyczajem porzucil na wycieraczce. najpierw je wykorzystal rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 16:04 Czy wykorzystywal On te dane pety w jakis szczegolny sposob ? Tytun wyciagal czy filtry rozplatywal ? Jak wiesz, nowy tu jestem .. PS : Tlumow jednak nie ma. Potowarzysze Ci zatem, abys nie czula sie osamotniona w oczekiwaniu na Jego Ponowne Przyjscie w Chwale. Siade po lewicy Twojej. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 16:07 aha zajelam Ci miejsce kultura paryska(starym numerem). gdybym je trzymala dla kogo innego wystarczylby zwykly superexpres. niech moje czyny swiadcza za mnie Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 16:13 Wierze, iz swiadcza prawde, sama prawde i tylko prawde. Poznalem to po lezacym obok "Kulury" owocu, ktorego nie moglo zle drzewo wydac . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. IP: *.pl 10.07.02, 17:56 yhy wyglada na to ze na mrecka przyjdzie poczekac 3 dni i ani dnia krocej. rozejdzmy sie wiec w pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 15:41 Czy przetkałeś juz może pocztę? Jak pewnie widziałeś leciał do ciebie gołąb w portretem twym, ale się odbił od kuprów poprzedników :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: No to doczekaliśmy się :-/ 11.07.02, 07:19 starch Cie paralizuje roro :))))) przyjedzie Mreck i jesteś cały zdretwiały ze strachu Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: No to doczekaliśmy się :-/ 11.07.02, 08:49 Rigel, wytlumacz mi jak weteran rekrutowi, w krotkich zolnierskich slowach : czy to znaczy , ze bedzie sie dziac ? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: No to doczekaliśmy się :-/ 11.07.02, 08:50 oj bedzie... jak tylko Mreck pojawi sie na dluzej :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: No to doczekaliśmy się :-/ 11.07.02, 08:52 powiedz "Mreck" a roro ucieka :) ten typ tak ma i już.... a jak zjawi sie Mreck, to najbardziej dziać się będzie z pewnym niewielkim elementem odzieży damskiej (mam nadzieję). chyba, że Mreck zmienił sie nie do poznania :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck kolekcjoner skalpów 11.07.02, 08:53 we mnie sie odezwał. ze skalpu rora_ uczynię sciereczkę do przecierania okularów... nada sie bo całkiem łysy. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: kolekcjoner skalpów 11.07.02, 08:57 Mreck, ale chyba nie zabijesz go na smierć? bo nudno się zrobi.... ;) powiedz lepiej gdzie bywałeś jak nie byłeś tu Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: kolekcjoner skalpów 11.07.02, 09:00 i jeszcze powiedz, czy jak się tu długo nie jest to się tęskni czy nie ?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: kolekcjoner skalpów 11.07.02, 08:58 mreck napisał: > we mnie sie odezwał. ze skalpu rora_ uczynię sciereczkę do przecierania > okularów... nada sie bo całkiem łysy. OK. Juz nic nie musisz wyjasniac , Rigel. ;oD Biegne po aparat fotograficzny i apteczke. I miejsce rezerwuje w pierszym rzedzie, kladac na nim swoje futro. Aha. mam do sprzedania kilka wolnych miejsc w pierwszym rzedzie. Po podwojnej cenie. Na razie.. potem bedzie drozej. Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: kolekcjoner skalpów 11.07.02, 09:01 zarezerwuj dla Winnetou i Old Shatterhanda podobno mają się niedługo znów pojawić Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: kolekcjoner skalpów 11.07.02, 09:15 chris_45 napisał: > zarezerwuj dla Winnetou i Old Shatterhanda > podobno mają się niedługo znów pojawić Masz jakis cynk od Karola ? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: kolekcjoner skalpów 11.07.02, 09:02 baloo1 napisał: > Biegne po aparat fotograficzny i apteczke. I miejsce rezerwuje w pierszym > rzedzie, kladac na nim swoje futro. > Aha. mam do sprzedania kilka wolnych miejsc w pierwszym rzedzie. Po podwojnej > cenie. Na razie.. potem bedzie drozej. Baloo, nic nierozumiałeś chyba ;)))) NIE BĘDZIE widowiska, bo rora nie będzie... on ucieka na samo słowo "Mreck"... wykupiłes bilety i teraz nikt ich nie odkupi od Ciebie... nie śpiesz się tak bardzo, posłuchaj weteranów Odpowiedz Link Zgłoś
mreck do chrisa 11.07.02, 09:06 nie tęski się wcale, przeciwnie, duża ulga, panienki w realu jakby żwawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: do chrisa 11.07.02, 09:12 stary, dobry Mreck... hihihi długo kazałeś na siebie czekać... :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: kolekcjoner skalpów 11.07.02, 09:17 rigel napisał: > Baloo, nic nierozumiałeś chyba ;)))) NIE BĘDZIE widowiska, bo rora nie będzie.. > on ucieka na samo słowo "Mreck"... wykupiłes bilety i teraz nikt ich nie odkupi > od Ciebie... nie śpiesz się tak bardzo, posłuchaj weteranów A jednak cosik mi sie widzi, ze byly to dobrze zainwestowane pieniadze. Zobaczymy ... Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: kolekcjoner skalpów 11.07.02, 09:19 Ja nie będę siedział na widowni.... wchodzę na ring Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: kolekcjoner skalpów 11.07.02, 09:21 mogę się założyc, że roro nie będzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: kolekcjoner skalpów 11.07.02, 09:23 od rana go nie było m. podpowiadajaca Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: kolekcjoner skalpów 11.07.02, 09:24 w tej nierownej walce staje po stronie rora. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: kolekcjoner skalpów 11.07.02, 09:49 mysle ze nadszedl czas gotowac kisiel jak zapasy to tylko kisiel... Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ Rigel 11.07.02, 11:22 Daj spokój. Roro_ (waleczny) nikogo się nie boi. Tylko Roro_ miał odwagę (no i Aniela_) przeciwstawić się bagiennej tyranii mrecka. A ty, rigel, dalej możesz lizać jego tyłek. Ale żadnych walk Roro-mreckowych tu już nie będzie. To nie te czasy. No i nie wchodzi się dwa razy do tej samej wody. A w zasadzie mogłem kiedyś przyjąć inny nick (np. neo_nowy!) i pod przebraniem prowadzić walkę z mreckiem. Ale tego nie zrobiłem. Zważ to sobie rigel. Prawdę mówiąc mreck jest mi obojętny jak wczorajsza kolacja (co najwyżej mogę teraz ją wysr...). Jeśli ten typ nie będzie wchodził mi w drogę, to raczej zrobiliście kiepski interes na tych biletach. Od tej pory zapanuje przyjaźń i pokój. Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ Re: Rigel 11.07.02, 11:36 Aha, jeszcze jedno rigel. Może czas byś przestał mi robić koło pióra, i wypisywać coś o mnie. Bo ja o tobie nic nie wypisuję. Ale zawsze mogę zacząć. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Roro 11.07.02, 12:11 Roro, jesli to prawda, to z przyjemnoscia dre bilety i wrzucam je do studzienki sciekowej ;oDDD Baloo PS : na wszelki wypadek zostawiam sobie duplikaty ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ Baloo 11.07.02, 12:39 Zostaw, zostaw. mreck jest uczulony na mnie i (jak już bywało) nawet moje szczere i czyste intencje wobec niego powodowały, że pojawiała mu się piana na ustach. Np. z początkiem stycznia wzorem Owsiaka zrobiłem (całkiem bezinteresownie i z dobrego serca) zbiórkę i licytację darów na jego operację plastyczną. No i dostałem w zamian kupą. Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 rorku 11.07.02, 12:48 i jak zwykle nie było z tfojej strony nic złego a wszyscy są niedobrzy i rzucają kupami akurat w tfoją stronę a jak nazywasz ludzi dupolizami to jest znowu wszystko ok. prawda ? czego się potem spodziewasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ chriss 11.07.02, 13:05 Właśnie. Nie było z mojej strony nic złego. Jakby ktoś zrobił zbiórkę na moją operację plastyczną, to byłbym mu wdzięczny, bo to iowo bym sobie poprawił. A dupolizem nazywam tylko jednego osobnika, bo akurat należało mu się (to on zaczął rzucać w oczy piaskiem). Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 rorowaty 11.07.02, 13:08 niestety, nie przemawia to do mnie... podpadłeś dzisiaj i nie wiem czy kiedykolwiek coś się tu zmieni... jak na razie to nie chce mi się już z tobą gadać może ktoś inny da się namówić Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Roro, Chris 11.07.02, 13:28 Przeczytajcie swoje dziesiejsze posty jeszcze raz. Ciekawe, czy innym tez wszystko opadlo (razem z rekami), czy tylko ja jakis taki dziwny jestem. Baloo z galazka oliwna w lapie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Roro, Chris 11.07.02, 13:33 nimb mi spadł i się wyszczerbił aż. kłotliwi jestescie jak sycylijskie kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Roro, Chris 11.07.02, 13:39 aha. I msciwi , jak sycylijscy faceci ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Roro, Chris 11.07.02, 13:44 aha mozliwe ze tez ze nie placa podatkow skoro są sycylijscy (wiele zlego mzna o nich powiedziec) Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ Aniela, Baloon 11.07.02, 14:08 Nie wiem, jak chriss, ale ja nie jestem ani mściwy, ani kłótliwy, ani obrażalski. I w żadnym dzisiejszym wątku nie pisałem niczego na poważnie. Tu jest plaża Panie i Panowie. Jak zrobimy sobie grajdół i wlejemy wodę, to zrobi się bagienko. Miłość i pokój. lov i pis. P.S. Ja na prawdę lubię wszystkich. Mrecka, rigla i chrisa również. Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ Re: Rigel 11.07.02, 18:08 Rigel zwiał. Rigel zawsze zwiewa, gdy zobaczy Rora_ Rigel ten podstarzały "pitu-pitu" goguś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Roro... IP: 158.75.15.* 11.07.02, 18:12 Roro, wiesz, że jesteś nuuuuudnyyyyyy...? Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ MMPM 11.07.02, 18:28 Wiem A ty czemu podczytujesz epitety przeznaczone dla rigla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: MMPM IP: 158.75.15.* 11.07.02, 18:38 Czyżbym przegapił fakt, że plaża stała się prywatnym kodowanym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
pani-i-toto lecz gdzie jest zewłok 11.07.02, 15:43 ??? Czy też jest to impreza składkowa? Mam jakąś nadgryzioną nogę - ktoś chce? El Presidente, Ty tutaj? Czuję się zaintrygowana. Bo jak pewniew wiesz, drogi Balunie uwiebiam zagadki. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: lecz gdzie jest zewłok 11.07.02, 16:37 Klaniam Ci sie pani-i-toto. Cos mnie tklo, zeby zajrzec do zamknietego watku, i dobrze sie stalo. Czyzbys w ten uroczy sposob wyjawiala mi jedno ze swoich wielu imion ? Nie wiem, czy zasluzylem ... Czy warto ? ;oD Na wszelki wypadek wreczam Ci to : @-->-->--. Gdyby zas nie dla Ciebie owo zielsko bylo przeznaczone, to przekazesz je wlasciwej osobie, jak mniemam. Odpowiedz Link Zgłoś