Dodaj do ulubionych

witajcie: hieny, legawce i trupożercy.

10.07.02, 15:26
Mreck jest jeden ni nie dajcie sie nabrać, niebawem będę miał własną sieć i
wtedy wpadnę na dłużej.
Obserwuj wątek
    • aniela_ Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 15:27
      wołąłeś mnie może?
      • aniela_ Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 15:30
        kiedy bedziesz mial wlasna siec i wiaderka z farbami zwaz kto pierwszy na wolanie
        Twoje sie stawil.
        a.zielona zaocznie
        • aniela_ Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 15:37
          o. czyzbym byla jedyna hieną legawcem i trupożercą w okolicy??
          • _tequila_ Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 15:41
            hehe
            • aniela_ Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 15:41
              noco?
            • aniela_ Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 15:42
              poczulam sie zrobiona w bambuko/

• baloo1 Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 15:41

Oczekujesz Anielo moralnego wsparcia czy pomocnej dloni ? Wiesz, ze ja tu nowy
            jestem ....
            • aniela_ Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 15:42
              aha zupelnie zielony jestes. mozna tak powiedziec :)
              • baloo1 Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 15:47

Czy jestem zielony bo nie przeterminowany ?
                Az sie zaczerwienilem od tej zielonosci ... ;oD

PS : jak widac, juz nie jestes sama. Imie Jego tlumy przyciaga, choc z pewna taka
                niesmialoscia pochodza, zerkajac wprzody niesmialo zza wegla :oD
                • aniela_ Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 15:52
                  aha z aha a po nim zostal tylko szminki slad na petach co je swoim zwyczajem
                  porzucil na wycieraczce. najpierw je wykorzystal rzecz jasna.
                  • baloo1 Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 16:04

Czy wykorzystywal On te dane pety w jakis szczegolny sposob ? Tytun wyciagal czy
                    filtry rozplatywal ? Jak wiesz, nowy tu jestem ..

PS : Tlumow jednak nie ma. Potowarzysze Ci zatem, abys nie czula sie osamotniona
                    w oczekiwaniu na Jego Ponowne Przyjscie w Chwale. Siade po lewicy Twojej.
                    • aniela_ Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 16:07
                      aha zajelam Ci miejsce kultura paryska(starym numerem). gdybym je trzymala dla
                      kogo innego wystarczylby zwykly superexpres. niech moje czyny swiadcza za mnie
                      • baloo1 Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 16:13
                        Wierze, iz swiadcza prawde, sama prawde i tylko prawde. Poznalem to po lezacym
                        obok "Kulury" owocu, ktorego nie moglo zle drzewo wydac .
                        • Gość: aniela Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. IP: *.pl 10.07.02, 17:56
                          yhy wyglada na to ze na mrecka przyjdzie poczekac 3 dni i ani dnia krocej.
                          rozejdzmy sie wiec w pokoju
    • piotr_c Re: witajcie: hieny, legawce i trupożercy. 10.07.02, 15:41
      Czy przetkałeś juz może pocztę? Jak pewnie widziałeś leciał do ciebie gołąb w
      portretem twym, ale się odbił od kuprów poprzedników :)
      • roro_ No to doczekaliśmy się :-/ 10.07.02, 18:15
        • rigel Re: No to doczekaliśmy się :-/ 11.07.02, 07:19
          starch Cie paralizuje roro :)))))
          przyjedzie Mreck i jesteś cały zdretwiały ze strachu
          • baloo1 Re: No to doczekaliśmy się :-/ 11.07.02, 08:49
            Rigel, wytlumacz mi jak weteran rekrutowi, w krotkich zolnierskich slowach : czy
            to znaczy , ze bedzie sie dziac ?
            • _tequila_ Re: No to doczekaliśmy się :-/ 11.07.02, 08:50
              oj bedzie... jak tylko Mreck pojawi sie na dluzej :)
              • rigel Re: No to doczekaliśmy się :-/ 11.07.02, 08:52
                powiedz "Mreck" a roro ucieka :) ten typ tak ma i już....
                a jak zjawi sie Mreck, to najbardziej dziać się będzie z pewnym niewielkim
                elementem odzieży damskiej (mam nadzieję). chyba, że Mreck zmienił sie nie do
                poznania :))))))
              • mreck kolekcjoner skalpów 11.07.02, 08:53
                we mnie sie odezwał. ze skalpu rora_ uczynię sciereczkę do przecierania
                okularów... nada sie bo całkiem łysy.
                • rigel Re: kolekcjoner skalpów 11.07.02, 08:57
                  Mreck, ale chyba nie zabijesz go na smierć? bo nudno się zrobi.... ;)
                  powiedz lepiej gdzie bywałeś jak nie byłeś tu
                  • chris_45 Re: kolekcjoner skalpów 11.07.02, 09:00
                    i jeszcze powiedz, czy jak się tu długo nie jest
                    to się tęskni czy nie ?! :)
                • baloo1 Re: kolekcjoner skalpów 11.07.02, 08:58
                  mreck napisał:

> we mnie sie odezwał. ze skalpu rora_ uczynię sciereczkę do przecierania
                  > okularów... nada sie bo całkiem łysy.

OK. Juz nic nie musisz wyjasniac , Rigel. ;oD

Biegne po aparat fotograficzny i apteczke. I miejsce rezerwuje w pierszym
                  rzedzie, kladac na nim swoje futro.

Aha. mam do sprzedania kilka wolnych miejsc w pierwszym rzedzie. Po podwojnej
                  cenie. Na razie.. potem bedzie drozej.
                  • chris_45 Re: kolekcjoner skalpów 11.07.02, 09:01
                    zarezerwuj dla Winnetou i Old Shatterhanda
                    podobno mają się niedługo znów pojawić
                    • baloo1 Re: kolekcjoner skalpów 11.07.02, 09:15
                      chris_45 napisał:

> zarezerwuj dla Winnetou i Old Shatterhanda
                      > podobno mają się niedługo znów pojawić

Masz jakis cynk od Karola ?
                  • rigel Re: kolekcjoner skalpów 11.07.02, 09:02
                    baloo1 napisał:

> Biegne po aparat fotograficzny i apteczke. I miejsce rezerwuje w pierszym
                    > rzedzie, kladac na nim swoje futro.
                    > Aha. mam do sprzedania kilka wolnych miejsc w pierwszym rzedzie. Po podwojnej
                    > cenie. Na razie.. potem bedzie drozej.

Baloo, nic nierozumiałeś chyba ;)))) NIE BĘDZIE widowiska, bo rora nie będzie...
                    on ucieka na samo słowo "Mreck"... wykupiłes bilety i teraz nikt ich nie odkupi
                    od Ciebie... nie śpiesz się tak bardzo, posłuchaj weteranów
                    • mreck do chrisa 11.07.02, 09:06
                      nie tęski się wcale, przeciwnie, duża ulga, panienki w realu jakby żwawsze.
                      • chris_45 Re: do chrisa 11.07.02, 09:12
                        stary, dobry Mreck... hihihi
                        długo kazałeś na siebie czekać... :)
                    • baloo1 Re: kolekcjoner skalpów 11.07.02, 09:17
                      rigel napisał:
                      > Baloo, nic nierozumiałeś chyba ;)))) NIE BĘDZIE widowiska, bo rora nie będzie..
                      > on ucieka na samo słowo "Mreck"... wykupiłes bilety i teraz nikt ich nie odkupi
                      > od Ciebie... nie śpiesz się tak bardzo, posłuchaj weteranów

A jednak cosik mi sie widzi, ze byly to dobrze zainwestowane pieniadze.
                      Zobaczymy ...
                      • chris_45 Re: kolekcjoner skalpów 11.07.02, 09:19
                        Ja nie będę siedział na widowni....
                        wchodzę na ring
                        • rigel Re: kolekcjoner skalpów 11.07.02, 09:21
                          mogę się założyc, że roro nie będzie ;)
                          • maga34 Re: kolekcjoner skalpów 11.07.02, 09:23
                            od rana go nie było

m. podpowiadajaca
                          • aniela_ Re: kolekcjoner skalpów 11.07.02, 09:24
                            w tej nierownej walce staje po stronie rora.
                            • _tequila_ Re: kolekcjoner skalpów 11.07.02, 09:49
                              mysle ze nadszedl czas gotowac kisiel
                              jak zapasy to tylko kisiel...
                              • roro_ Rigel 11.07.02, 11:22
                                Daj spokój.
                                Roro_ (waleczny) nikogo się nie boi. Tylko Roro_ miał odwagę (no i Aniela_)
                                przeciwstawić się bagiennej tyranii mrecka.
                                A ty, rigel, dalej możesz lizać jego tyłek.

Ale żadnych walk Roro-mreckowych tu już nie będzie. To nie te czasy.
                                No i nie wchodzi się dwa razy do tej samej wody.
                                A w zasadzie mogłem kiedyś przyjąć inny nick (np. neo_nowy!) i pod przebraniem
                                prowadzić walkę z mreckiem.
                                Ale tego nie zrobiłem. Zważ to sobie rigel.
                                Prawdę mówiąc mreck jest mi obojętny jak wczorajsza kolacja (co najwyżej mogę
                                teraz ją wysr...). Jeśli ten typ nie będzie wchodził mi w drogę, to raczej
                                zrobiliście kiepski interes na tych biletach.

Od tej pory zapanuje przyjaźń i pokój.
                                • roro_ Re: Rigel 11.07.02, 11:36
                                  Aha, jeszcze jedno rigel.
                                  Może czas byś przestał mi robić koło pióra, i wypisywać coś o mnie. Bo ja o tobie
                                  nic nie wypisuję. Ale zawsze mogę zacząć.
                                  • baloo1 Roro 11.07.02, 12:11
                                    Roro,
                                    jesli to prawda, to z przyjemnoscia dre bilety i wrzucam je do studzienki
                                    sciekowej
                                    ;oDDD

Baloo

PS : na wszelki wypadek zostawiam sobie duplikaty ;o)
                                    • roro_ Baloo 11.07.02, 12:39
                                      Zostaw, zostaw.
                                      mreck jest uczulony na mnie i (jak już bywało) nawet moje szczere i czyste
                                      intencje wobec niego powodowały, że pojawiała mu się piana na ustach.
                                      Np. z początkiem stycznia wzorem Owsiaka zrobiłem (całkiem bezinteresownie i z
                                      dobrego serca) zbiórkę i licytację darów na jego operację plastyczną. No i
                                      dostałem w zamian kupą.
                                      • chris_45 rorku 11.07.02, 12:48
                                        i jak zwykle nie było z tfojej strony nic złego
                                        a wszyscy są niedobrzy i rzucają kupami akurat w tfoją stronę

a jak nazywasz ludzi dupolizami to jest znowu wszystko ok. prawda ?
                                        czego się potem spodziewasz ?
                                        • roro_ chriss 11.07.02, 13:05
                                          Właśnie. Nie było z mojej strony nic złego.
                                          Jakby ktoś zrobił zbiórkę na moją operację plastyczną, to byłbym mu wdzięczny, bo
                                          to iowo bym sobie poprawił.

A dupolizem nazywam tylko jednego osobnika, bo akurat należało mu się (to on
                                          zaczął rzucać w oczy piaskiem).
                                          • chris_45 rorowaty 11.07.02, 13:08
                                            niestety, nie przemawia to do mnie...
                                            podpadłeś dzisiaj i nie wiem czy kiedykolwiek coś się tu zmieni...

jak na razie to nie chce mi się już z tobą gadać
                                            może ktoś inny da się namówić
                                            • baloo1 Roro, Chris 11.07.02, 13:28
                                              Przeczytajcie swoje dziesiejsze posty jeszcze raz.

Ciekawe, czy innym tez wszystko opadlo (razem z rekami), czy tylko ja jakis taki
                                              dziwny jestem.

Baloo z galazka oliwna w lapie.
                                              • aniela_ Re: Roro, Chris 11.07.02, 13:33
                                                nimb mi spadł i się wyszczerbił aż.
                                                kłotliwi jestescie jak sycylijskie kobiety
                                                • baloo1 Re: Roro, Chris 11.07.02, 13:39
                                                  aha. I msciwi , jak sycylijscy faceci ;oD
                                                  • aniela_ Re: Roro, Chris 11.07.02, 13:44
                                                    aha mozliwe ze tez ze nie placa podatkow skoro są sycylijscy
                                                    (wiele zlego mzna o nich powiedziec)
                                                  • chris_45 zamykam ten temat 11.07.02, 13:47
                                                    i na tym poprzestanę
                                                  • roro_ Aniela, Baloon 11.07.02, 14:08
                                                    Nie wiem, jak chriss, ale ja nie jestem ani mściwy, ani kłótliwy, ani obrażalski.
                                                    I w żadnym dzisiejszym wątku nie pisałem niczego na poważnie.

Tu jest plaża Panie i Panowie.
                                                    Jak zrobimy sobie grajdół i wlejemy wodę, to zrobi się bagienko.

Miłość i pokój. lov i pis.

P.S. Ja na prawdę lubię wszystkich. Mrecka, rigla i chrisa również.
                                  • roro_ Re: Rigel 11.07.02, 18:08
                                    Rigel zwiał. Rigel zawsze zwiewa, gdy zobaczy Rora_
                                    Rigel ten podstarzały "pitu-pitu" goguś
                                    • Gość: MMPM Roro... IP: 158.75.15.* 11.07.02, 18:12
                                      Roro, wiesz, że jesteś nuuuuudnyyyyyy...?
                                      • roro_ MMPM 11.07.02, 18:28
                                        Wiem
                                        A ty czemu podczytujesz epitety przeznaczone dla rigla?
                                        • Gość: MMPM Re: MMPM IP: 158.75.15.* 11.07.02, 18:38
                                          Czyżbym przegapił fakt, że plaża stała się prywatnym kodowanym forum?
    • pani-i-toto lecz gdzie jest zewłok 11.07.02, 15:43
      ???
      Czy też jest to impreza składkowa? Mam jakąś nadgryzioną nogę - ktoś chce?

El Presidente, Ty tutaj? Czuję się zaintrygowana. Bo jak pewniew wiesz, drogi
      Balunie uwiebiam zagadki.
      • baloo1 Re: lecz gdzie jest zewłok 11.07.02, 16:37
        Klaniam Ci sie pani-i-toto. Cos mnie tklo, zeby zajrzec do zamknietego watku, i
        dobrze sie stalo.
        Czyzbys w ten uroczy sposob wyjawiala mi jedno ze swoich wielu imion ? Nie
        wiem, czy zasluzylem ... Czy warto ? ;oD

Na wszelki wypadek wreczam Ci to : @-->-->--.
        Gdyby zas nie dla Ciebie owo zielsko bylo przeznaczone, to przekazesz je
        wlasciwej osobie, jak mniemam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka