Gość: al IP: *.proxy.aol.com 16.07.02, 21:50 Sinlo mi sie, ze na mojej dupie rosla trawa. Jak sie obudzilem, to ta trawa byl juz scieta! Co to moglo byc??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani-i-toto Re: snilo mi sie 16.07.02, 21:55 był to oczywiście sen proroczy. Zakup kosiarki wskazany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: snilo mi sie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 22:14 A ja jedak polemizowałabym. Według mnie masz niespodziewanych gości (czytaj robaki) i oni (znaczy te robaki) są głodni. Zalecam medycynę komwencjonalną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: snilo mi sie IP: *.proxy.aol.com 16.07.02, 22:31 Gość portalu: mi napisał(a): > A ja jedak polemizowałabym. Według mnie masz niespodziewanych gości (czytaj > robaki) i oni (znaczy te robaki) są głodni. Zalecam medycynę komwencjonalną. Wykluczone. Srodowiska moich flakow nie wytrzymalby zaden sublokator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: snilo mi sie IP: *.proxy.aol.com 16.07.02, 22:32 Gość portalu: mi napisał(a): > A ja jedak polemizowałabym. Według mnie masz niespodziewanych gości (czytaj > robaki) i oni (znaczy te robaki) są głodni. Zalecam medycynę komwencjonalną. Wykluczone. Srodowiska moich flakow nie wytrzymalby zaden sublokator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: snilo mi sie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 22:37 Gość portalu: al napisał(a): > Gość portalu: mi napisał(a): > > > A ja jedak polemizowałabym. Według mnie masz niespodziewanych gości (czyta > j > > robaki) i oni (znaczy te robaki) są głodni. Zalecam medycynę komwencjonaln > ą. > > Wykluczone. Srodowiska moich flakow nie wytrzymalby zaden sublokator. Ha! Widzisz, ich misja polega na tym, żeby Twoje flaki unicestwiać (znaczy konsumować). Z głodu oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: snilo mi sie IP: *.proxy.aol.com 16.07.02, 22:43 > > Wykluczone. Srodowiska moich flakow nie wytrzymalby zaden sublokator. > Ha! Widzisz, ich misja polega na tym, żeby Twoje flaki unicestwiać (znaczy > konsumować). Z głodu oczywiście. A czy nie moglyby poczekac na moja zwloke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: snilo mi sie IP: *.proxy.aol.com 16.07.02, 22:45 pani-i-toto napisała: > był to oczywiście sen proroczy. Zakup kosiarki wskazany. Oooj, czyzby grozilo mi to recydywa senna? Odpowiedz Link Zgłoś
pani-i-toto zdecydowanie 16.07.02, 23:22 to się nawet może nasilić, z uwagi na redundantność i maksymalizację upierdliwości. Dlatego kosiarka - wtedy możesz obsłużyć się sam, nie oglądając się na tasiemce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: zdecydowanie IP: *.proxy.aol.com 16.07.02, 23:49 pani-i-toto napisała: > to się nawet może nasilić, z uwagi na redundantność i maksymalizację > upierdliwości. Dlatego kosiarka - wtedy możesz obsłużyć się sam, nie > oglądając się na tasiemce. He, heee. Toz w czasie snu poslugujac sie tka maszyneria moglbym nabawic sie krzywdy. Chyba raczej osoby drugie mogly by mi w tym pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota pomoc? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 00:09 zamów Dupatrawa Services Sp. z o.o. i nie zawracaj głowy. Ja mam gorszy problem w mojej dzielnicy grasują stada latających mrówek. Wszyscy kryć się! Spadam do piwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś