Dodaj do ulubionych

Rigel & Nanta-zakaz wstepu :)

IP: 19.150.112.* 11.09.01, 10:30
to jest watek bez NAS. Zadne z nas tu juz nie wlezie.
Rigel, sio, wracaj do naszego watku.
Tu beda inteligentne rozmowy z filtrami na flirty
tu beda bezpieczne fotele dla ciastek!!!!
widzicie, jak WAS lubimy?
pa pa ;))
ps. pewnie nikogo tu nie bedzie, bo beze mnie i Rigla
to nudy jak cholera, ale kto wie??
Obserwuj wątek
    • Gość: mreck Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 11.09.01, 10:44
      a kto nawtykał w tego karpia tyle kolców? Zakaz wstepu samemu sobie? to mozna
      jakoś przełknąć, ale ty wydajesz zakaz wstepu mojemu nalepszemu koledze,
      tośmierdzi tak jakby roro puścił bąka. Precz zakazom. Zakazuje sie zakazywać.
      • Gość: tequila Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) IP: 195.205.13.* 11.09.01, 10:46
        czy to znaczy, ze jest jeszcze kilka foteli do obsadzenia na tym konkretnym
        watku? Bo z checia sobie posiedze przez jeden dzien - od jutra ide na urlop i
        dzisiaj troche wygody nie zaszkodzi... :)
        • Gość: nanta Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) IP: 19.150.112.* 11.09.01, 10:56
          Tequila
          bierz fotel, ktory Ci sie najbardziej podoba
          ja bym wziela Anieli, zobacz, ma turbodoladowanie z
          odkurzacza i miotly!!!
          ja bym wziela mrecka, ale ten jego fotel jakis lepki jest i tak cos
          dziwnie wyglada z tymi pletwami zamiast kolek..
          nie jedz nigdzie, zostan tutaj, gdzie sie tak ubawisz???
      • Gość: nanta Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) IP: 19.150.112.* 11.09.01, 10:48
        cofam obietnice zakazu,
        bede wlazic ile sie tylko da!!!!
        Narzekaliscie to chcialam Wam zrobic dobrze, ale prosze
        jak w koncu postanowilismy dac Wam troche tego miejsca do
        tych "intelygnentnych rozmow" to placzecie za nami jak bobry.
        I czyje na wierzchu????
        • Gość: mreck Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 11.09.01, 10:50
          zrobić dobrze? na forum? Nanta czy polubisz megapalanta? (kto mnie jeszcze
          pamieta?)
          • Gość: nanta Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) IP: 19.150.112.* 11.09.01, 10:52
            Gość portalu: mreck napisał(a):

> zrobić dobrze? na forum? Nanta czy polubisz megapalanta? (kto mnie jeszcze
            > pamieta?)

uwazaj, bo bedziesz mial te, no, serca na kompie. ;))
            ps. i tak Cie lubie, tylko nie mow mreckowi.
            • Gość: aniela Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) IP: *.mst.gov.pl 11.09.01, 10:54
              skusiła mnie tabliczka z zakazem na drzwiach. ale to podpucha była tylko,
              pułapka na naiwne anioły. wrócę zatem do spraw Najwyższej Rangi. Wasze losy
              wmoich alabastrowych dłoniach ;)
              • Gość: tequila Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) IP: 195.205.13.* 11.09.01, 11:30
                niestety nigdzie nie jade bede robic male czary mary remontowe w mojej gawrze
                co by mi sie przyjemnie mieszkalo w zimowe wieczory.... Mam nadzieje, ze ten
                fotel z turbo doladowaniem poczeka na moj powrot. Oglaszam konkurs na
                opiekowacza fotelowego podczas mojej nieobecnosci :)
                • Gość: nanta Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) IP: 19.150.112.* 11.09.01, 11:37
                  czary mary w gawrze??? i na to pewnie urlop bierzesz??
                  to jest sprawiedliwosc, cholercia.

Nie oglaszaj konkursu na fotel, bo bez watpienia zglosi sie Aniela
                  i jak wrocisz to dostaniesz z powrotem najwyzej porecz albo
                  slady od nog wygniecione na dywanie. ;))

• Gość: tequila Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) IP: 195.205.13.* 11.09.01, 11:44
                    ale chociaz bedzie wiadomo u kogo sie upomniec po powrocie, a jak tak zostanie
                    bezpansko to sie zdematerializuje albo zostanie rozebrany na czesci. Dziekuje
                    bardzo nie bede znowu siedziec na samych kolkach bo zostaja slady na
                    siedzeniu...
                  • Gość: aniela Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) IP: *.mst.gov.pl 11.09.01, 11:46
                    nene dziekuje. raczej pozwisam sobie znacząco nad wejściem, skrzydłami
                    zamacham, nóżką kopnę tego i owego. fotele to przeżytek/
                    • Gość: tequila Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) IP: 195.205.13.* 11.09.01, 11:51
                      aniela nie korzysta wiec moze jednak ktos sie zaopiekuje? Musze pomyslec nad
                      czyms bardziej wygodnym - moze wodne lozko? Pofalowac jest przyjemnie.....
                      • Gość: nanta Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) IP: 19.150.112.* 11.09.01, 11:54
                        dobra, ja sie zaopiekuje tym fotelem
                        w imie pieluch sie poswiece.
                        wodne lozko?? hmm, pofalowaloby sie, a jakze...

Aniela,
                        nie ma wiszenia, wszystkie inne pozycje sa do przyjecia... ;))
                        • Gość: tequila Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) IP: 195.205.13.* 11.09.01, 12:01
                          tylko czy wodne lozka sa jednoosobowe? Bo moga wystapic komplikacje w postaci
                          osob probujacych tez pofalowac....
                          • Gość: nanta Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) IP: 19.150.112.* 11.09.01, 12:10
                            jednoosobowe lozka wodne???
                            ale to chyba zadnej frajdy wtedy nie ma!!!???
                            nie ma nic lepszego niz falowanie razem ;))
                            oczywiscie jesli ktos nie ma choroby morskiej ;)
                            • Gość: tequila Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) IP: 195.205.13.* 11.09.01, 12:14
                              trzeba wiec sciagnac jakies nowe miesko, bo weterani wszyscy zajeci i chyba nie
                              lubia falowac bo sie nie odzywaja...:)
                              • Gość: nanta Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) IP: 19.150.112.* 11.09.01, 12:20
                                alez skad, ich po prostu WYWALILO!!!!! wszystkich razem!!!
                                i to niezle, bo nikt sie nie odzywa i jest wreszcie spokoj;))
                                swoja droga to jest kara za wczorajszy spisek z moim kompem,
                                ktory caly dzien mi pisal,
                                "przepraszamy, ale wlasnie trwa przeladowanie cos tam, cos tam"
                                i won mnie na wyborcza, jakbym chciala!
                                trzeba czekac, nic innego nam nie pozostaje.
                                albo zrobimy maly kipisz bez znich?? co Ty na to?
                                • Gość: tequila Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) IP: 195.205.13.* 11.09.01, 12:24
                                  jak oderwiesz sie od Rigla to ja jestem chetna na male mieszanie... w koncu od
                                  jutra bedziesz miala prawie cale forum dla siebie - Aniela jakas cicha dzisiaj
                                  i jakby troche zazdrosci czy co.... Aniela, az nieswojo bez twoich ukaszen.....
                                  • Gość: nanta Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) IP: 19.150.112.* 11.09.01, 12:27
                                    mala dygresja, mial byc ten watek beze mnie i co?
                                    jestem tu ciagle!!
                                    oderwac sie od Rigla? alez nie ma problemu, sam sie znajdzie!!
                                    cale forum dla mnie? a co ja z nim moge zrobic???
                                    moze te swieze miesko, co?
                                    a kipisz musi byc. za nudno jakos. i mreck powie, ze
                                    zadlo schowalam!!!
                                    Aniela zazdrosna? ona sama w sobie jest klasa!!!! nawet jak zwisa ;))
                              • Gość: aniela Re: o pieniądzach IP: *.mst.gov.pl 11.09.01, 12:21
                                czy nancie i tekili płacą od iliści wysyłanych postów? ;))
                                • Gość: nanta Re: o pieniądzach IP: 19.150.112.* 11.09.01, 12:24
                                  ja moge za siebie, jak zawsze!!!
                                  mnie placa od ilosci umeczonych-udreczonych piernikow-siastek ;))
                                  jaka jestem bogata, postawie tego szampana z lodami
                                  a niech tam!!
                                  • Gość: tequila Re: o pieniądzach IP: 195.205.13.* 11.09.01, 12:31
                                    a do szampana idealnie pasuje tequila - to sie nazywa tequila bum bum i wszyscy
                                    padaja jak muchy chy chy chy.... wiem cos o tym ;)
                                    • Gość: nanta Re: o pieniądzach IP: 19.150.112.* 11.09.01, 12:33
                                      tak jeszcze nie pilam,
                                      a samolocikow po tym nie ma???
                                      • Gość: tequila Re: o pieniądzach IP: 195.205.13.* 11.09.01, 12:54
                                        sa i to jakie.... ponaddzwiekowe ale za to humor :))))))))))))) rewela polecam.
                                        Tylko trzeba uwazac bo dodatkowo to jest afrodyzjak.....
    • rigel Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) 11.09.01, 13:05
      jaki zakaz??? czy cos mnie ominelo????
      • Gość: nanta Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) IP: 19.150.112.* 11.09.01, 13:17
        no, jestes, stesknilam sie :)
        zaden zakaz, chcialam im zrobic dobrze i dac
        szanse na te rozmowy bez Nas, to na mnie napadli i nawrzucali
        od jakis ryb z kolcami!!!
        a buuuuu, jaka ja zrozpaczona jestem ;(((
        • rigel Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) 11.09.01, 13:27
          Gość portalu: nanta napisał(a):

> no, jestes, stesknilam sie :)
          > zaden zakaz, chcialam im zrobic dobrze i dac
          > szanse na te rozmowy bez Nas, to na mnie napadli i nawrzucali
          > od jakis ryb z kolcami!!!
          > a buuuuu, jaka ja zrozpaczona jestem ;(((

przeciez Ty nie masz kolcow??? no, chyba ze oni wiedza lepiej ode mnie ;-)))
          chcialbym Cie jaks pocieszyc w tej Twojej rozpaczy ;-))))
          • Gość: nanta Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) IP: 19.150.112.* 11.09.01, 13:32

no nie mam kolcow, tylko zadlo. nikt tego nie wie lepiej
            ode mie!!! i mrecka i Anieli i Hansiego i paru innych osob...;))
            chcialbys pocieszyc??? hmm, moglbys sie troche postarac, ja
            taka bidulka jestem... ;)
            • rigel Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) 11.09.01, 14:20

> hmm, moglbys sie troche postarac, ja taka bidulka jestem... ;)

oooo, od posieszania takich bidulek to jestem extraklasa ;-))))
              • Gość: nanta Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) IP: 19.150.112.* 11.09.01, 14:23
                no to do pocieszania. moge jeszcze poplakac
                dla zwiekszeia efektu.
                potrzec piastkami oczka i juz. ;)
                • rigel Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) 11.09.01, 14:24
                  no, i usteczka w podkoweczke tez ;-))))
                  • Gość: nanta Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) IP: 19.150.112.* 11.09.01, 14:27
                    moge jeszcze niecierpliwie tupnac noga
                    ze wzgledu na opozniajace sie pocieszanie!!! ;)
                    no dobra, usta tez ;)
                    • rigel Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) 11.09.01, 14:32
                      tutaj czekasz na pocieszanie, a w innym watku mamy isc na lizaka?
                      zaczynam juz sie gubic ;-((((
                      • Gość: nanta Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) IP: 19.150.112.* 11.09.01, 14:40
                        Ty sie nie gub
                        idz za mna a ja wyprowadze Cie na manowce ;)
                        • Gość: rigel Re: Rigel & Nanta-zakaz wstepu :) IP: *.gw.ip.pl 11.09.01, 16:50

> Ty sie nie gub
                          > idz za mna a ja wyprowadze Cie na manowce ;)

zabrzmialo to tak obiecujaco, ze zamykam oczy a Ty prowadz mnie na te manowce ;-
                          )))
    • Gość: nanta wyciagam ten watek do gory!!! IP: 19.150.112.* 12.09.01, 09:28
      jako ze obecnie z Riglem dobijamy inny watek a
      widac to dokladnie po ilosci innych uczestnikow (liczba: 0)
      podciagam do gory ten watek dla tych, co ...no wiadomo!!!
      zapraszamy, mnie tu juz nie bedzie, OBIECUJE!!!!
      • Gość: nanta A nie mowilam???? IP: 19.150.112.* 12.09.01, 14:05
        wiedzialam ze jak Nas z Riglem nie bedzie
        to nikogo tu nie bedzie ;))
        Wniosek jest jeden: jestesmy przez Was tak ubostwiani
        ze nie mozecie zyc z Nami, ale bez Nas tez nie mozecie!!!!
        i slusznie, my siebie tez kochamy, i to jak!!!!
        Kochamy Mrecka, Hansiego, Chrisa i Aniele,
        Tequile i jmt, Aldonke, Piotra_c oraz innych...
        KOCHAMY WSZYSTKICH!!!

Na zakonczenie moge napisac tylko jedno:
        ODEZWIJCIE SIE DO JASNEJ CHOLERY, PRZECIEZ TAK NIE MOZNA!! ;))
        Z blogoslawienstwem
        NANTA
        ps. do osobnika, ktory zakosil moj nick, prosze sie odczepic i
        oddac, ja chce sobie zalozyc konto a nicka nie zmienie
        numerkow tez nie dodam, jestem JEDNA JEDYNA NANTA i juz. :)

• rigel Re: A nie mowilam???? 12.09.01, 14:09

> > KOCHAMY WSZYSTKICH!!!

a ja od siebie dodam jeszcze, ze kochamy rownie O., Fuego, Anke i jeszcze pare
          innych ....
          • rigel Re: A nie mowilam???? 12.09.01, 14:10
            i jeszcze Hansiego, Hele ... zapomnialem o kims? sorki! Ciebie tez kocham ;-))
        • Gość: piotr_c Re: A nie mowilam???? IP: *.uk.ihost.com 12.09.01, 14:16
          Twoje proroctwa sie sprawdziły, cała paczka gdzieś poszła. Moi klienci tez sie
          nie odzywają (stąd taka moja aktywność dzisiaj ). Może to te same osoby?
          • Gość: nanta Re: A nie mowilam???? IP: 19.150.112.* 12.09.01, 14:40
            nie poszli sobie, jestem pewna
            siedza, czytaja nas i smieja sie w glos!!!
            zlosliwcy, ja Wam dam, poczekajcie!!!
            jednoczesnie caluje mocno
            • Gość: Blondie Re: A nie mowilam???? IP: 193.227.223.* 13.09.01, 10:15
              Taki zakaz sam w sobie jest zachętą do wejścia. Natura ludzka wszak przekorną
              jest. Sam Rigiel i Nanta się o tym przekonali i ledwie zakaz został wydany już
              tam byli! Wypijam trzecią kawę i czuję się coraz gorzej. Czy z Wami też dziś
              tak kiepsko?
              • Gość: nanta czesc Blondie IP: 19.150.112.* 13.09.01, 10:22
                u nas jeszcze gorzej, zimno, ponuro, smutno i samotno.
                fajnie ze wpadlas!
                a co powiesz na male spotkanie w W-wie 22 wrzesnia??
                ja dzisiaj robie za naganiacza i urzadzam lapanki na miescie
                w zastepstwie, ale sie wczulam w role ;))
                moze wpadniesz??? serdecznie zapraszam!!!
                watek "lista imprezowiczow...."
                • piotr_c Re: czesc Blondie 13.09.01, 11:22
                  Aby nanta nie czułą sie samotna w roli łowcy, ja tez cię zapraszam. Chris
                  troszkę opadł z sił na tym maratonie , napewno sie ucieszy jeśli zobaczy nowy
                  wpis na liscie chetnych. Nooo wpiiisz się :-)
                  • Gość: nanta Re: czesc Blondie IP: 19.150.112.* 13.09.01, 11:26
                    dzieki Piotr, tak trzymaj
                    ja ide szukac nastepnych ofiar....

cip, cip, ciasteczka, owieczki, robaczki,
                    gdzie jestescie, no???
                    chodzcie do malej nanty,
                    juz ona wam pokaze, jak was dorwie
                    w swoje raczki ;)
                    • piotr_c Re: jak łowic 13.09.01, 11:55
                      Nanta,pamietaj ze łowić trzeba tam gdzie gromadzi się zwierzyna, Sprawdz
                      największe wątki. A może założyć cos apetycznego (wątek oczywiście) na
                      przynęte ??
                      • Gość: Blondie Re: jak łowic IP: 193.227.223.* 14.09.01, 09:00
                        Ach, szkoda,ze nie będzie mnie wtedy w Wawie, będę w tym czasie hulać na weselu
                        w drugim koncu Polski ale pomyślę oczywiście ciepło o wszystkich Forumowiczach
                        siedzących gdzieś na Starówce przy grzanym piwie a następnym razem na pewno się
                        zjawię. Ustalcie tylko gdzie i kiedy a już żadne wesele nie stanie mi na
                        drodze. A tymczasem pędzę zrobić sobie kawę i do roboty, do roboty...
                        • Gość: aniela Re: jak łowic IP: *.mst.gov.pl 14.09.01, 09:04
                          tanie wymówki.:)
                          • Gość: nanta do ANIELI IP: 19.150.112.* 14.09.01, 09:06
                            a dlaczego Ty wlasciwie nie przychodzisz????? co???
                            tylko bez tanich wymowek!!! ;))
                            • Gość: aniela Re: do ANIELI IP: *.mst.gov.pl 14.09.01, 09:09
                              moje wymówki są porządne. żadna chińska tandeta produkowana prtzez więźniów
                              politycznych ;)
                              • Gość: nanta Re: do ANIELI IP: 19.150.112.* 14.09.01, 09:14
                                no to poprosze troche tych "porzadnych wymowek"
                                wyprodukowanych w polskich wiezieniach... ;))
                                • Gość: aniela Re: do ANIELI IP: *.mst.gov.pl 14.09.01, 09:20
                                  mam już usprawiedliwioną nieobecność :)
                                  • Gość: nanta Re: do ANIELI IP: 19.150.112.* 14.09.01, 09:22
                                    oooooo jak mi przykro!!!
                                    paluszek czy glowka???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka