Dodaj do ulubionych

Ogłaszam casting - szukam dziewczyny

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 14:41
jak wyżej
czekam na poważne oferty.
tylko mądre i piękne.
<<<<<<stay cool>>>>>>
Obserwuj wątek
    • Gość: uknowwho Re: Ogłaszam casting - szukam dziewczyny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 17:24
      Jak widzę wątek nie chycił ... Szkoda :)
    • Gość: Frene Re: Ogłaszam casting - szukam dziewczyny IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 17:54
      Gość portalu: lavabo napisał(a):

> jak wyżej
      > czekam na poważne oferty.
      > tylko mądre i piękne.
      > <<<<<<stay cool>>>>>>

Mądra to ja na pewno jestem,co prawda miałam problemy z matematyką, ale
      Einstein miał większe,
      a skoro on uchodzi za mądrego , to co dopiero ja :)))
      A urodę to muszę mieć filmową, bo mi pewien znany reżyser proponował GŁÓWNĄ rolę
      w filmie,
      co prawda nie pamiętam tytułu, ale miałam tam zagrać jakąś Quasimodo, chyba nie
      muszę Wam mówić,że już po szlachetnym imieniu widać,że była to jakaś
      księżniczka...

Jest tylko jeden problem !
      Przestałam chodzić na castingi, od kiedy zorientowałam się wszyscy na mój widok
      zaczęli mdleć.

Zapewne domyślacie się ,że z wrażenia :))

• Gość: mreck Re: Ogłaszam casting - szukam dziewczyny IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 17.09.01, 07:32
        a jak długo cie "lansował" te rezyser?
        • Gość: Frene Re: Ogłaszam casting - szukam dziewczyny IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 17:13
          Gość portalu: mreck napisał(a):

> a jak długo cie "lansował" te rezyser?

Nie wiem co masz na myśli...

Zboczeńcu jeden :))

• Gość: lavabo Re: Ogłaszam casting - szukam dziewczyny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 14:58
        to już mi sie podobasz jak madra i piekna czego chciec wiecej
        • Gość: aniela Re: Ogłaszam casting - szukam dziewczyny IP: *.mst.gov.pl 17.09.01, 16:46
          aha z tym że bez fotki w bikini wstęp na wątek wzbroniony.
          • Gość: Frene Re: Ogłaszam casting - szukam dziewczyny IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 17:02
            Gość portalu: aniela napisał(a):

> aha z tym że bez fotki w bikini wstęp na wątek wzbroniony.

Bez fotki, no co Ty ?!
            Widziałaś logo FORUM NA PLAŻĘ ?

Przypatrz się dobrze...
            Tam za tym parasolem to ...ja stoję :)

Tak,tak koło tego psa...
        • Gość: Frene Re: Ogłaszam casting - szukam dziewczyny IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 17:54

> to już mi sie podobasz jak madra i piekna czego chciec wiecej

Czy już wspominałam ,że mam 93 lata...

• mreck Re: Ogłaszam casting - szukam dziewczyny 17.09.01, 22:46
            czyli jesteś babka z klasą? Witaj w klubie. Mnie liczą na jakieś 115, ale sam
            nie wiem ile mam, moze 8? Usiadę ci na kolankach i opowiesz mi "bajeczkę"
            Ps i nieładnie tak mówic do kolegi per zboczeńcu. W końcu humanum est.
            • Gość: aniela Re: Ogłaszam casting - szukam dziewczyny IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 11:12
              mreck napisał(a):

> czyli jesteś babka z klasą? Witaj w klubie.

dopytaj z którą klasą i jakiej szkoły :)

• Gość: Frene Re: Ogłaszam casting - szukam dziewczyny IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 12:45
              mreck napisał(a):

> czyli jesteś babka z klasą? Witaj w klubie. Mnie liczą na jakieś 115, ale sam
              > nie wiem ile mam, moze 8? Usiadę ci na kolankach i opowiesz mi "bajeczkę"
              > Ps i nieładnie tak mówic do kolegi per zboczeńcu. W końcu humanum est.

Tak, tak jestem woźną...

IQ liczą Ci na 115?
              Cholera to rzeczywiście za wysoko Ci liczą, możesz nawet nie mieć 8:)

A teraz bajka, a raczej legenda, bo prawdy w niej bardzo dużo...

Za 7 łączami...Mreck złowił złotą rybkę, poprosił ją ,żeby spełniła jego życzenie
              i sprawiła by był najinteligentniejszym facetem.
              Rybka spełniła jego życzenie i...
              zamieniła jego mózg w mózg przeciętnej kobiety:)))

Aha, no to Ci nie powiem,ze jesteś zboczeńcem!

• Gość: Hugh Re: Ogłaszam casting - szukam dziewczyny IP: 192.168.1.* / 213.17.161.* 18.09.01, 11:16

> jak wyżej
      > tylko mądre i piękne.
      > <<<<<<stay cool>>>>>>

Oszalałeś, przez internet???
      rozejrzyj się dookoła siebie i zagadaj jak poczujecie obydwoje chemię...

powodzenia

• Gość: aniela Re: Ogłaszam casting - szukam dziewczyny IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 12:21
        ewentualnie miętę jak poczujecie do siebie to zagadaj ;)
        powodzenia as well
        a.
      • Gość: frene Re: Ogłaszam casting - szukam dziewczyny IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 12:38
        Gość portalu: Hugh napisał(a):

>
        >
        > Oszalałeś, przez internet???
        > rozejrzyj się dookoła siebie i zagadaj jak poczujecie obydwoje chemię...
        >
        > powodzenia

Rzeczywiście nie przez internet...

Wyjdź na ulicę, wcześniej skombinuj sobie butelkę z rozpuszczalnikiem,podejdź
        do "ofiery", wylej na nią z pół butelki "specyfiku" i...

...zobaczysz od razu poczujecie obydwoje chemie...
        • Gość: Hugh Re: Ogłaszam casting - szukam dziewczyny IP: 192.168.1.* / 213.17.161.* 18.09.01, 13:29
          Gratuluję...
          • Gość: Frene Re: Ogłaszam casting - szukam dziewczyny IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 19:55
            Odwagi gratulujesz:))?
    • Gość: packard Re: Ogłaszam casting - szukam dziewczyny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 23:36

> jak wyżej
      > tylko mądre i piękne.
      > <<<<<<stay cool>>>>>>

Jeżeli zostana ci jakieś odrzuty, to ja sie pisze. Nie musi być ani bardzo
      mądra, ani piekna.
      • Gość: Frene Re: Ogłaszam casting - szukam dziewczyny IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 00:45
        On mi wygląda na takiego ,co to prędzej na islam przejdzie, niż...
        • mreck Re: Ogłaszam casting - szukam dziewczyny 19.09.01, 07:23
          Freme!!! Witaj. Dzięki za mózg przeciętnej kobiety. To boskie. Teraz czuję się
          o wiele lepiej. Pięknie się zaczyna twoja bajeczka. Za siedmioma łączami...
          Na stare to będzie jakieś 70 000? Gdzie na komputerze przyczepia się firanki?
          Freme to stara jędza, czym ona się smaruje, że tak młodo wygląda? Jak
          przejechać skrzyżowanie przecież połowa świateł pali się na czerwono? Ale
          przystojniak! Może wreszcie wyjdę za mąż?
          Freme! Oddaj mi mój mózg, i nie czepiaj się przeciętnych kobiet. Jeżeli ich
          mózgi aż tak inteligentne to, jakie są pozostałych?
          • Gość: Frene Re: Ogłaszam casting - szukam dziewczyny IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 08:00
            mreck napisał(a):

> Freme!!! Witaj. Dzięki za mózg przeciętnej kobiety. To boskie. Teraz czuję się
            > o wiele lepiej. Pięknie się zaczyna twoja bajeczka. Za siedmioma łączami...
            > Na stare to będzie jakieś 70 000? Gdzie na komputerze przyczepia się firanki?
            > Freme to stara jędza, czym ona się smaruje, że tak młodo wygląda? Jak
            > przejechać skrzyżowanie przecież połowa świateł pali się na czerwono? Ale
            > przystojniak! Może wreszcie wyjdę za mąż?
            > Freme! Oddaj mi mój mózg, i nie czepiaj się przeciętnych kobiet. Jeżeli ich
            > mózgi aż tak inteligentne to, jakie są pozostałych?

Mreck czyżbyś nie wiedział ,że taka złota rybka to g... może?! :)))

Wszyscy doceniamy,że tak się obnażyłeś przed forumowiczami...
            Jak mi przykro, wiesz te firanki..., codzienne stresy na skrzyżowaniu i do tego
            jeszcze to rozpaczliwe poszukiwanie męża...( A swoją drogą nieźle się przed Nami
            maskowałeś)

:))))

• mreck Re: Ogłaszam casting - szukam dziewczyny 19.09.01, 08:22
              Freme, wybacz, jestem dzisiaj bez formy.
              • Gość: mini Re: Ogłaszam casting - szukam dziewczyny IP: 212.160.78.* 19.09.01, 09:31
                A ja ma takie pytanie co bedzie po tym casting, zbierze się mały tłumek no bo
                wiele jest ładnych i mądrych i co Ty z nimi bedziesz robił? No chyba że to
                będzie harem, a to juz całkiem inna sprawa.
                Pozdrawiam :o)
              • Gość: Frene Re: Ogłaszam casting - szukam dziewczyny IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 02:53
                mreck napisał(a):

> Freme, wybacz, jestem dzisiaj bez formy.

Przecież wybaczam Ci to każdego dnia...
                :)))
      • Gość: lavabo Re: Ogłaszam casting - szukam dziewczyny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.01, 12:25
        hej pacard
        jak sie dużo zgłosi to jasne, dostaniesz jako pierwszy, i nie odrzuty tylko
        normalne, a tak to chyba lepiej jest miec madra i piekna niz glupia i brzydką
        nieprawedaz?
    • Gość: Sesz na casting się nie zgłaszam IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 10:09
      ja tam jako bezkonkurencyjna na casting sie nie pcham, po co odbierać szanse
      koleżankom hihi :))))
      poza tym co to - wybory najzgrabniejszych pęcin itp??- phi ja tam gardzę
      • Gość: gina Re: na casting się nie zgłaszam IP: *.*.*.* 19.09.01, 10:25
        też nie staje na starcie castingu, bo po co sprawiać przykrosć tym troszkę
        gorszym. Poza tym nie jestem do wybierania bo to ja wybieram ...
        • Gość: aniela Re: na casting się nie zgłaszam IP: *.mst.gov.pl 19.09.01, 10:43
          aha wybierasz tych którzy wybiorą Ciebie :))
          • Gość: Hugh Re: na casting się nie zgłaszam IP: 192.168.1.* / 213.17.161.* 19.09.01, 12:06
            kurcze, Ty chyba studiujesz Junga...

ale brawo!!!
            • Gość: aniela Re: na casting się nie zgłaszam IP: *.mst.gov.pl 19.09.01, 12:13
              dziekuję nie trzeba nie trzeba :)) posługuje się kalendarzem ze złotymi
              myślami ;))
        • Gość: lavabo Re: na casting się nie zgłaszam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 11:42
          no jasne jak sie jest pieknym i madrym to po co ludzie sami zobacza i wylowia z
          tlumu pozdrawiam <lavabo>
          • Gość: Frene Re: na casting się nie zgłaszam IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 21:28

> no jasne jak sie jest pieknym i madrym to po co ludzie sami zobacza i wylowia z
            >
            > tlumu pozdrawiam <lavabo>

Taaaaak, w ostatnich Wyborach też wyłowili...
            • Gość: aniela Re: na casting się nie zgłaszam IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 08:11
              takiego dajmy na to millera co dowcipami sypie jak z rękawa. a mi i tak wygląda
              na zboczeńca
              • nanta!!! Re: na casting się nie zgłaszam 27.09.01, 08:15
                aniela, zgadzam sie!!!
                a jak miler rusza tymi brewkami to mnie
                sie wtedy chce ...no wiesz...przez zeby :)))

• Gość: aniela Re: na casting się nie zgłaszam IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 08:17
                  hehehe, słowo na Ż się Tobie chce ? ;)
                  • nanta!!! Re: na casting się nie zgłaszam 27.09.01, 08:18
                    a Tobie nie? ;)
                    nb. slowo bylo na py, z bylo w srodku ....
                    • Gość: aniela Re: na casting się nie zgłaszam IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 08:20
                      nene mi nie. ja jestem damą niezależnie od ruchów cudzych brwii i nieważne czy
                      chodzi o brwii millera czy breżniewa czy wiadomokogo.
                      • nanta!!! Re: na casting się nie zgłaszam 27.09.01, 08:22
                        Ga co robia damy jak im sie chce te slowo z z w srodku????
                        lykaja? ;))
                        • Gość: aniela Re: na casting się nie zgłaszam IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 08:23
                          damy nie odczuwają potrzeb fizjologicznych:) nie wiedziałaś???
                          • Gość: nanta Re: na casting się nie zgłaszam IP: 19.150.112.* 27.09.01, 08:27
                            do teraz nie, ale dzieki za uswiadomienie
                            i prosze nie mow wiecej
                            teraz mi sie chce to slowo, naprawde!!!!
                            • Gość: aniela Re: na casting się nie zgłaszam IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 08:47
                              a propos tego co lubisz robić najbardziej;) :

Zyrafa opowiada zajaczkowi:
                              - Nawet nie wiesz, jak to wspaniale miec taka dluuuga szyje. Siegne wszedzie,
                              do kazdej galazki, a potem.... Pomysl: kazdy listek, ktory zerwe i przezuje,
                              wedruje potem tak dluuuguo, dluugo w dol... Ach... jaka to rozkosz...
                              Zajaczek slucha, nie reagujac. Zyrafa ciagnie dalej:
                              - A gdy przychodzi upal... Ide nad rzeke, pochylam glowe, zaczerpne wody... Nie
                              wyobrazasz sobie, jaka to rozkosz, gdy zimna, ozywcza woda splywa w dol,
                              chlodzac mnie coraz bardziej i bardziej... Moja szyja rozkoszuje sie tym
                              chlodem, centymetr po centymetrze, metr po metrze, a ja wraz z nia... Ech,
                              gdybys wiedzial, zajaczku, jak to wspaniale miec taka dluuuga szyje...
                              Zajaczek przechyla tylko lekko glowe i pyta:
                              - A powiedz... Rzygalas kiedys?

• nanta!!! Re: na casting się nie zgłaszam 27.09.01, 08:53
                                boskie:)))
                                nie spadlam z krzesla ale postukalam palcem
                                w blat dwa razy szybciej...z radosci;)))
                                dzieki, juz mi przeszlo ;)
            • Gość: lavabo Re: na casting się nie zgłaszam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 13:57
              czy wlowili to juz co innego zalezy kto ma jaka orietacje, (nie w terenie), iak
              zobaczy to wylowi, pozdrawiam lavabo
              • Gość: uknowwho Re: na casting się nie zgłaszam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.01, 22:41
                A co tam , trzeba trochę ten wątek wywindować w górę . W zamian za niewątpliwe
                zasługi , liczę na tzw. odrzuty pocatsingowe :) (brunetki w każdym razie )
                • Gość: Frene Re: na casting się nie zgłaszam IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 12:05
                  No to ja też trochę wywinduję...

Ale czy to aby nie za wysoko dla tych co mają lęk wysokości:)))))
                  • Gość: aniela Re: na casting się nie zgłaszam IP: *.mst.gov.pl 03.10.01, 15:33
                    ktoś mi dał skrzydła...
                    • Gość: Frene Re: na casting się nie zgłaszam IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 16:58
                      Gość portalu: aniela napisał(a):

> ktoś mi dał skrzydła...

Machaj, machaj...

I tak nigdzie nie polecisz -
                      To był prezent od pingwina :)))))))))))))

• Gość: uknowwho Lavabo , do roboty ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 19:48
                        Jak się zakłada wątek , to wypada trochę się nim zaopiekować, pchnąć na
                        szerokie wody , nabluzgać komu trzeba , a tu nie widzę żadnego
                        zainteresowania :)
                        Wątek jak kwiatek , więdnie ... Za rogiem czai się też wizja wrogiego przejęcia
                        wątku przez elementy niepożądane .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka