Gość: lucek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 19:46 zrobmy sondaz dotyczacy nas Czestochwy ja popieram PO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korfantydrugi Re: Popieramy PO 17.03.06, 19:47 Poczytaj sobie o naiwnych liberałach z PO Odpowiedz Link Zgłoś
korfantydrugi Re: Popieramy PO 17.03.06, 19:51 korfantydrugi napisał: > Poczytaj sobie o naiwnych liberałach z PO Zapomniałem o linku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=38642406 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VX204 Re: Popieramy PO IP: 212.87.244.* 17.03.06, 20:03 korfantydrugi napisał: > korfantydrugi napisał: > > > Poczytaj sobie o naiwnych liberałach z PO Na razie coś nie słychać o działaniach socjalistów z PISu,tylko ciągle słyszymy o pozytywnych inicjatywach posłów Platformy Obywatelskiej z naszego miasta. Przypomnę:To dzięki PO Politechnika Częstochowska dostała fundusze na system grzewczy -teraz też to pani poseł Rozpondek,coś próbuje dla Polski zrobić,działając ponad podziałami. Pisowcy potrafią tylko ujadać swoim bełkotem o podziałach w Polsce na tych na tamtych. Co się stało z pisowymi obietnicami? Co robi dla Częstochowy- senator z Czeladzi-Ryszka? Jednym słowem PIS w oszczerstwach,kłamstwach,niespełnionych obietnicach jest idealny,ale jak przychodzi do realizacji czegokolwiek ujada i łże jak "bura suka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek Re: Popieramy PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:07 w sondażu z przymrużeniem oka traktujemy Wszechpolaków (typu korfantydrugi) i innych podobnych im oszołomów traktując ichjako błąd próby (taki margines statystyczny). Jendym słwoem nie stanowią oni (mam nadzieję) reprezentatywnej części naszej społeczności nie muszę czytać śledzę scenę polityczną. Korfantydrugi jeszcze nie dojrzałeś ? Na Boga .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katecheta Re: Popieramy PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 09:36 Tak , mali byli wszędzie / Napoleon, Mussolin i Hitler, idiota kszaku z ameryki i mil lefrze a tym samym niedorrastającym do klamki/kaczyński jest niższy/ kwachu - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Popieramy PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 20:27 a ja nie cierpię partyjniaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VX204 Re: Popieramy PO IP: 212.87.244.* 17.03.06, 20:30 Gość portalu: jaga napisał(a): > a ja nie cierpię partyjniaków A kto taki jest partyjniakiem? Niech będą i partyjniacy,byle coś robili,a nie głupio gadali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popieram PO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:44 PO popieram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studenci Re: PO !!! IP: *.zim.pcz.czest.pl 18.03.06, 13:59 my też 30 osoób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi_dr Re: PO !!! IP: 80.53.75.* 18.03.06, 14:09 popieram oszołomom z pis-dy dewotom-dewiantom z lpr burakom z samogwałtu i złodziejom z lsd stanowcze NIE Odpowiedz Link Zgłoś
gosvami Re: Popieramy PO 18.03.06, 14:39 Sondaż prawidłowo przeprowadzony powinienen uwzględniać, różne grupy społeczne, wiekowe i zawodowe. Więc nie żaden sondaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Popieramy PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 16:39 PO-pieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzemro Re: Popieramy PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 17:33 Ja też popieram PO i mam nadzieje ze w nadchodzacych wyborach parlamentalnych (mówie o wcześniejszych jeżeli takie beda) ze PiS dostanie w tyłek!!!!!!! I przegra z kretesem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał K Re: Popieramy PO IP: *.net / *.flatpla.net 19.03.06, 14:14 PO-pieramy ja i cała rodzina, nik nie dał się nabrać na kaczki, zróbmy wszystko by PO wygrała w wyborach samorządowych, agitujmy i namawiajmy. PO-zdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Popieramy PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 15:00 Ja też popieram, połączmy sie i wyeliminujmy PIS z polityki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestochowiak Re: Popieramy PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 17:54 to co robi PiS to jest idiotyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Popieramy PO IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 18:03 popieram PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanny Re: Popieramy PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 19:48 byle nie PiS, Samoobrona i LPR ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UR Re: Popieramy PO-stokroć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 19:48 wybory na jesieni może do tego czasu ludzie w polsce zmądżeją i poprą Platformę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzemro Re: Popieramy PO-stokroć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 22:56 Napewno przecież u nas wygrało PO więc wiadomo kto wygra... ja sie tam ciesze :P Odpowiedz Link Zgłoś
wolverinek Re: Popieramy PO-stokroć 23.03.06, 18:59 O ludzie, śmiać mi sie chce jak czytam ludzi PO-pierających ;p Pan Donald T. i jego partia ładują was w tyłek, a wy ślepi wierzycie we wszystko co oni... Mówią. Narzekacie na pis? To dlaczego po przegłosowało projekt lpr dotyczący becikowego dla WSZYSTKICH? Szczerze mówiąc to dla mnie obie te partie są mało warte, przed wyborami byłem nawet troche bardziej na po nastawiony, ale po wyborach zaczeli takie szopki odstawiać, że dzięki... Nie widzicie, że po robi WSZYSTKO żeby "udowodnić", że pis sobie nie poradzi z rządzeniem? Ciężko jest rządzić gdy jedna z największych partii rzuca ci ciągle kłody pod nogi - celowo zresztą. Tak samo śmieszy mnie pan Rokita i jego "co pis zrobił przez 120 dni swoich rządów?", jak by dobrze nie wiedział ile trwają prace nad danym projektem bo samo zgłoszenie projektu do sejmu to tylko początek pracy nad nim, cała procedura może trwać miesiąć, dwa albo i pół roku. Przestańcie mnie śmieszyć z tym po... Zresztą pis pod niektórymi względami też jest śmieszny, o lpr i samoobronie to nawet nie wspomnę bo nie ma o czym. Odpowiedz Link Zgłoś
misiak32 Re: Popieramy PO-stokroć 23.03.06, 21:26 wolverinek napisał: > O ludzie, śmiać mi sie chce jak czytam ludzi PO-pierających ;p Pan Donald T. i > jego partia ładują was w tyłek, a wy ślepi wierzycie we wszystko co oni... > Mówią. Narzekacie na pis? To dlaczego po przegłosowało projekt lpr dotyczący > becikowego dla WSZYSTKICH? Szczerze mówiąc to dla mnie obie te partie są mało > warte, przed wyborami byłem nawet troche bardziej na po nastawiony, ale po > wyborach zaczeli takie szopki odstawiać, że dzięki... Nie widzicie, że po robi > WSZYSTKO żeby "udowodnić", że pis sobie nie poradzi z rządzeniem? Ciężko jest > rządzić gdy jedna z największych partii rzuca ci ciągle kłody pod nogi - celowo > > zresztą. Tak samo śmieszy mnie pan Rokita i jego "co pis zrobił przez 120 dni > swoich rządów?", jak by dobrze nie wiedział ile trwają prace nad danym > projektem bo samo zgłoszenie projektu do sejmu to tylko początek pracy nad nim, > > cała procedura może trwać miesiąć, dwa albo i pół roku. Przestańcie mnie > śmieszyć z tym po... Zresztą pis pod niektórymi względami też jest śmieszny, o > lpr i samoobronie to nawet nie wspomnę bo nie ma o czym. nononononnonoo jakbym słyszał braci Kaczyńskich: "to nie my to oni" "to oni tak głosowali" "jakby nas poparli to by się tak nie stało" Człowieku czy ty wierzysz w to co piszesz??? słyszałeś coś o LOGICE ???? bo w tym co piszesz i co zawzięcie cytujesz ja żadnej logiki nie widzę. Widzę i słysze natomiast taką oto scenkę... jak rozkapryszone "bachory" zganiają na inne dzieci coś co rzeczywiście same zrobiły i chcą za wszelką cene uniknąć odpowiedzialności i zwalić winę za wszystko co im nie wyszło na innych...... KOMPLETNY BRAK ODPOWIEDZIALNOśCI , ZDROWEGO ROZSąDKU I LOGICZNEGO MYśLENIA no ale cóż nasze społeczeństwo może w końcu się przebudzi i WYSADZI Z "piaskownicy" te rozwydrzone bachory" Odpowiedz Link Zgłoś
wolverinek Re: Popieramy PO-stokroć 23.03.06, 21:40 No jasne, PO dostało baty w wyborach na całej linii to musieli zacząć kombinować żeby sie do koryta dopchać... pis chce kolejne wybory, dlaczego po sie nie zgadza? Tak prawdę mówiąc to mam gdzieś jaka partia i jaki rząd będzie rządził bo lepiej i tak nie będzie. Pozatym co ma do tego logika? No stary, nie wiem jak ty, ale ja siedzę codziennie na WP i czytam co sie dzieje, oglądam wiadomości, słucham radia. I prawdę mówiąc to to co robi po nie podoba mi się tak samo jak to co robi teraz pis. Może mi powiesz dlaczego twoim zdaniem byłoby lepiej gdyby to po rządziło? Odpowiedz Link Zgłoś
misiak32 Re: Popieramy PO-stokroć 23.03.06, 21:50 Prosta odpowiedź. Nasz kraj potrzebuje spokoju , inwestorów żeby ograniczyć bezrobocie i rozwijać się a nie uwsteczniac. a duże pieniądze potrzebuja stabilnej polityki a nie krzykaczy . Jak czytasz ,słuchasz i oglądasz co się wtym kraju dzieje to widzisz co?? Ciągłe awantury,rozliczanie z przeszłością .... widzisz coś jeszcze????? ja nie.... o skłamałbym... rosnące bezrobocie , coraz więcej wyjeżdzających młodych zdolnych ludzi za granice na stałe...... tak wygląda Polska i nie piszcie że to wina PO SLD itp. bo na wymioty mi się zbiera jak to słysze od momentu kiedy PIS wygrało wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
wolverinek Re: Popieramy PO-stokroć 23.03.06, 22:02 I myślisz, że teraz jest gorzej niż wcześniej bo jest więcej afer? Problem w tym, że teraz wykrywane są nie nowe afery, a te których do tej pory wykryć się "nie dało". Zauważ, że polska jest obecnie jednym z najbardziej skorumpowanych krajów w europie, po mówiło żeby zamiast policją zająć się gospodarką. Tylko jak może działać poprawnie gospodarka przy tak wielkiek korupcji? NIE MOŻE. Bezrobocie wg. ostatnich badań nie wzrosło więc khem... Dlaczego polacy wyjeżdżają? Pis rządzi od pół roku, kto wcześniej przez 2 kadencje sprawował władze i ustanawiał prawo? Najłatwiej jest zrobić bajzel i jeszcze potem nawrzucać następcom, że posprzątać nie potrafią. No może mi powiesz cwaniaku co takiego zrobiło SLD dla polski, chciałbym tylko przypomnieć, że chyba najwięcej członków właśnie tej partii było uwikłanych w ciemne interesy. Może mi jeszcze powiesz, że wcześniej mieliśmy stabilną politykę? Nasz przemysł państwowy już praktycznie nie istnieje, wszystko zostało sprywatyzowane i myślisz, że dzięki temu jest lepiej? Jeśli chodzi o kapitał to jasne, że jest potrzebny, ale nie na takiej zasadzie jak do tej pory, że niemcy wykupowali polskie zakłady i zatrudniali niemców albo polaków za grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
misiak32 Re: Popieramy PO-stokroć 23.03.06, 22:17 proponuje spojżeć na liste osób które brały udział w "okragłym stole" to raz co do bezrobocia...ciekwe czy wiesz ilu polaków pracuje w UE jeślinie wiesz to ci podam liczbę...około 1 milion zarejstrowanych legalnych pracowników we wszystkich krajach UE a ilu nielegalnie??? o jaki procent podniosło by się bezrobocie??? czy wiesz że mamy najwyższy wskaźnik bezrobocia w UE?? czy wiesz czym to grozi w przyszłości dla Polski i Polaków??? co do korupcji...jest była i będzie wszędzie nie tylko w Polsce..... ale przy takim bezrobociu będzie jeszcze większa i zzzzzaden urząd tego nie zmieni w jednej chwili . A co do gospodarki to wystarczy dać jej więcej swobody a nie ograniczać coraz to bardziej durnowatymi przepisami..... Co do obcego kapitału to powiem brzydko WALI MNIE TO U KOGO PRACUJę U NIEMCA CZY POLAKA! powiem szczerze że wolę u niemca bo ma więcej szacunku dla pracownika niż polak-pijawka znam to z autopsji . Co do SLD fakt zamieszali i to dokładnie ale co ci da rozliczenie ich z tego teraz,zaraz???? SATYSFAKCJą SIE NIE BęDZIESZ żYWIł I DZIECI NIą NIE NAKARMISZ.... trzeba działac tam gdzie jest to najbardziej potrzebne a nie gdzie tam gdzie może to poczekac... Odpowiedz Link Zgłoś
wolverinek Re: Popieramy PO-stokroć 23.03.06, 22:23 Ech, i tak sie nic nie zmieni. Jeśli sie nie zmieni w ciągu najbliższych 3 lat to mykam stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywyborca Re:Nie chce wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 20:18 bo to nic nie zmieni, jak nie komuchy to oszołomy, teraz kolej na samoobrone bo oni jeszcze nie rządzili i muszą pokazać jak wiele można jeszcze zepsuć. A kto by tam wybrał PO przecież oni jeszcze nic nieobiecali. Ludziska ja niechcę nowych mieszkań, becikowego czy odsunięcia balcerowicza od władzy, ja chcę prawdziwą wolną demokracje która się sama ustabilizuje i dopasuje do warunków polskich, chcę rząd który nic nieobiecuje a pomaga demokracji samej się ukształtować. Gospodarka polska nabiera tempa proszę Boga tylko o to żeby nikt tego niezepsuł a to może obiecać mi tylko Platforma Obywatelska Odpowiedz Link Zgłoś
wolverinek Re:Nie chce wyborów 24.03.06, 20:48 No właśnie, jak sam piszesz może ci to "obiecać" tylko pl, a zdanie wcześnien napisałeś, że nie chcesz "obietnic" więc cie nie rozumiem w tej chwili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywyborca Re:Nie chce wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 21:41 nie chcę pustych obietnic, typu szklane domy Odpowiedz Link Zgłoś