misiania Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:01 W sensie? M. zdezorientowana nieco Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:32 zawsze trzy jest lepsze niż cztery na ten przykład <zauważa ziri ze spokojem ducha typowym dla przedstawicieli szkoły stoa poikile> Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:33 ... np tysiaczki to ja chetnie sie zaopiekuje Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:37 nie tysiączki. Spotkanie nr trzy? Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:43 I teraz się wszystko wyda :) za miesiąc wybieram się do stolycy i tak sobie pomyślałam, że to byłby świetny termin i świetne miejsce na spotkanie... do Misiani: nie wiem, niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:45 Kusisz Biedronko, ale nie wiem jeszcze czy za miesiąc nie będę akuratnie wspinać się na słowackie szczyty ;) Poza tym wypada poczekać na Wielkiego Organizatowa obu spotkań - Piotra :)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:47 jasne. korzystam tylko z okazji, żeby zaproponować pierwszy termin i pierwsze miejsce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:40 Aha, nie uczestniczyłam w jedynce i dwójce, stąd brak orientacji. A jak wyglądają takie spotkania? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:45 znowu spotkanie? ciekawe czy organizatorzy dotrzymaja słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:47 tak tak.... kiedyś obiecali. ciekawe czy pamietają Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:48 a co? a co? no powiedz, powiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:50 rigel napisał: > tak tak.... kiedyś obiecali. ciekawe czy pamietają ze zmieniamy lokalizacje? Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:52 qrka, a mnie właśnie Wawa pasuje. takie życie :( Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:54 the_ladybird napisała: > qrka, a mnie właśnie Wawa pasuje. takie życie :( a na ile przyjezdzasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:55 na kilka dni - może tydzień? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:56 the_ladybird napisała: > na kilka dni - może tydzień? wyprawa Twojego życia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:58 no. mamusia z tatusiem pierwszy raz pozwolili tak daleko. samej. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:55 the_ladybird napisała: > qrka, a mnie właśnie Wawa pasuje. takie życie :( a mnie pasuje Środa wielkopolska... Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:56 To już jest nas dwoje :) środa pasuje mi nawet w piątek Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:57 the_ladybird napisała: > To już jest nas dwoje :) > środa pasuje mi nawet w piątek piatek mam zajęty :( Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 13:01 wszystkie dni mam zajęte Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 13:07 bo Rigel to zajety chlopak Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Misiania 21.08.02, 12:47 misiania napisała: > Aha, nie uczestniczyłam w jedynce i dwójce, stąd brak orientacji. A jak > wyglądają takie spotkania? Widziałaś kiedys prawdziwą ucztę Rzymian? Na filmie oczywiście. Np. "Kaligula". To własnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Misiania 21.08.02, 13:31 A Ty skąd wiesz, refor? Byłeś może? E. podejrzliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALA__ Re: A co byście powiedzieli na... IP: 212.244.179.* 21.08.02, 13:38 the_ladybird napisała: > ...nr trzy? PANI PIĘKNY PTASZKU SKRZYDLATY.... za miesiąc to juz będzie wrzesien...pewnie ciepło jeszcze bedzie...a jak ciepło to cala warszawa siedzi nad wisła....nawet przyjemnie...tylko trzeba wiedziec gdzie siedziec...bo naród warszawski czasami malo kultularny i sika gdzie popadnie....a ze pod ,,parasolki" przybywa ludzi duuuuzo to smierdzi okrutnie....ale przyjezdzaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias ciekawy T 21.08.02, 13:41 a kto był na nr 1 i 2 - czy jest przerażająco, czy bania czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: ciekawy T 21.08.02, 13:48 Dwójka była lepsza niż jedynka. A trujka to juz będzie sam miud. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALA__ Re: ciekawy T IP: 212.244.179.* 21.08.02, 13:55 refor_mator napisał: > Dwójka była lepsza niż jedynka. > A trujka to juz będzie sam miud. oj....reforma polskiej ortografi rozpoczeta!!!!!!!!!!!!!!!!!! reformator nadał nowe znaczenie słów: trója i miód....to ja dorzuce alkochol,hihihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 13:52 nie chcem, ale muszem, jak mawia pewien klasyk :-| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALA__ Re: A co byście powiedzieli na... IP: 212.244.179.* 21.08.02, 13:58 the_ladybird napisała: > nie chcem, ale muszem, jak mawia pewien klasyk :-| lady....on to mały ...elektryk,hihihihi....uzywając w stosunku do niego słowa klasyk obrazasz WIELKICH tego swiata....Szekspir sie w grobie przewraca,hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 14:00 the_ladybird napisała: > nie chcem, ale muszem, jak mawia pewien klasyk :-| do tego noblista Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 14:02 refor_mator napisał: > do tego noblista Szekspir nie dostał nobla Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 14:03 Ale wynalazł dynamit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALA__ Re: A co byście powiedzieli na... IP: 212.244.179.* 21.08.02, 14:05 rigel napisał: > refor_mator napisał: > > > do tego noblista > > Szekspir nie dostał nobla o noblu dla szekspira nic nie mówiłam...o wielkosci tak! cóż...nie doceniony za zycia...nie doceniony po smierci,buuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 14:09 Gość portalu: LALA__ napisał(a): > cóż...nie doceniony za zycia...nie doceniony po smierci,buuuuuuu Po śmierci raczej przeceniony. Np. w mojej księgarni. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 14:05 A może dostał ale się nie chwalił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALA__ Re: A co byście powiedzieli na... IP: 212.244.179.* 21.08.02, 14:03 refor_mator napisał: > the_ladybird napisała: > > > nie chcem, ale muszem, jak mawia pewien klasyk :-| > > do tego noblista mhhhh....noblista....zastanów sie przez chwile co znaczy noblista w jego wykonaniu...a co znaczy noblistka w wykonaniu m.c skłodowskiej...on dostał nobla za skakanie po płotach a ona za rad...wiec jak widac nobel noblowi nie równy...... Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 14:06 tak samo jak asfalt na mojej drodze do domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALA__ Re: A co byście powiedzieli na... IP: 212.244.179.* 21.08.02, 14:13 refor_mator napisał: > tak samo jak asfalt na mojej drodze do domu > Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 14:15 Lala, a może by Ci tak melisy zaparzyć? To na nadmierne pobudzenie dobrze robi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 14:17 no, i poluzuj sobie staniczek, to będzie ci lepiej oddychać (wyciągając bochny do tego zawsze skomplikowanego zapięcia, fe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALA__ Re: A co byście powiedzieli na... IP: 212.244.179.* 21.08.02, 14:22 tiresias napisał: > no, i poluzuj sobie staniczek, to będzie ci lepiej oddychać (wyciągając bochny > do tego zawsze skomplikowanego zapięcia, fe) > Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 14:25 Gość portalu: LALA__ napisał(a): > tiresias napisał: > > > no, i poluzuj sobie staniczek, to będzie ci lepiej oddychać (wyciągając > bochny > > do tego zawsze skomplikowanego zapięcia, fe) > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALA__ Re: A co byście powiedzieli na... IP: 212.244.179.* 21.08.02, 14:28 tiresias napisał: > Gość portalu: LALA__ napisał(a): > > > tiresias napisał: > > > > > no, i poluzuj sobie staniczek, to będzie ci lepiej oddychać (wyciągaj > ąc > > bochny > > > do tego zawsze skomplikowanego zapięcia, fe) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALA__ Re: A co byście powiedzieli na... IP: 212.244.179.* 21.08.02, 14:21 ellen napisała: > Lala, a może by Ci tak melisy zaparzyć? To na nadmierne pobudzenie dobrze > robi :-) nadmierne pobudzenie to sie dopiero zacznie...jak zaczne cwicyc rzucanie ...tasakami oczywiscie... Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 14:16 To troche za późno. Pośmiertnie to przyznają tylko Virtutti Militari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALA__ Re: A co byście powiedzieli na... IP: 212.244.179.* 21.08.02, 14:23 refor_mator napisał: > To troche za późno. > Pośmiertnie to przyznają tylko Virtutti Militari > Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: A co byście powiedzieli na... 23.08.02, 08:16 Popieram wniosek założycielki wątku w całej rozciągłości.Miejsce jest, należy tylko czas dogodny wyznaczyć... Jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 23.08.02, 09:07 poczekajmy więc na Piotra. On musi zaakceptować, zaparafować itd. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 14:17 No wreszcie znalazłem wątek gdzie zakiełkowała idea na to spotkanie :)) Jeśli idzie o mnie to ja bardzo chętnie podejme sie organizacji . ALE faktem jest że na poprzednim spotkaniu padła prośba o zrobienie spotkania nie w Warszwie i to zgłoszona przez tych co rzeczywiście mocno się postarali i przyjechali z dalekich krańców świata. <Wyrazy szacunku > Termin we wrześniu jest niezły ( wiemy juz z doświadczenia że termin ustawiony zbyt daleko ma tendencję do wędrowania :)) ) Teraz tylko gdzie. Byłu takie hasła Łódź, Wrocław, Kraków, Zakopane, Trójmiasto, hotel Kangura i inne. Tyle że dobrze by ten co poda miejsce był w stanie znaleźć też na miejscu lokal odpowiedni. A potem to już z górki : lista , 16 terminów, dwa miejsca rezerwowe. Myślę że w sumie liczni tu warszawiacy mogli by sie zsynchronizować i pojechać jednym pociagiem razem (dodatkowy plus spotkania w innym mieście : )) ). Czekam na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 14:32 warszawa, okolice laskukabackiego. to dobre okolice. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 14:36 albo tradycyjnie: przy ujsciu kanalu sciekowego nad wislą. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 14:44 musze być w stolycy 17.09 na niezwykle ważnym egzaminie w KSAP na Wawelskiej a potem idę w miasto, w latynoskim tańcu tryumfalnym ... jakieś wskazówki od tubylców? aniela, jak trafić do tego ścieku? a może las kabacki, ale to daleko a ja dojeżdząm:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 14:46 aha za raczke Cie poprowadze. na ląkach zielonych paść Cię bede. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 14:47 beee, beee, zawył po latynosku młodzieniec... Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 14:47 oj nie, tylko nie 17.09, bo też bym się chciała przyłączyć, a mam akurat ważną delegację w okolicach Żywca :( Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 14:49 Cześć Anielu, na ciebie zawsze można liczyć, mam nadzieję że tym razem zaryzykujesz swoją tajemniczość i dołączysz się nie tylko wirtualnie. A reszta plażowiczów , cisza. Wszyscy deliberują nad goleniem/strzyżeniem Hmm ?? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 14:52 A jednak jesteście , i nawet są już pierwsze kontr-propozycje :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 14:55 aha otoczę Was swoim patronatem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 14:56 a jakże :) mnie odpowiada i Łódź i Warszawa i Poznań i Kraków też terminy do 15.09 lub po 20.09 no chyba, że 20.09 w Bielsku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 15:03 o.jestes moze z zawodu słynną podróżniczką? Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 15:08 z zawodu to nie, ale z koniecznosci to i owszem :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 15:16 Robisz coroczny objazd swoich włosci ?? Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 15:24 chciałabym, chciała... :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 15:35 ....a gdybym był młotkowym....... maga34 napisała: > chciałabym, chciała... :) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: A co byście powiedzieli na... 30.08.02, 09:22 Czyli mamy pierwszy konkret Daty 14 lub 21 września. Czy to pasuje ? I teraz gdzie? Tych co prosili o spotkanie poza warszawą proszę o propozycje ,( wskazane razem z lokalem/miejscem) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 30.08.02, 09:28 najlepszy byłby 21 w Warszawie. b. z tych co prosili, żeby poza Wawą i teraz się z tego wycofują :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: A co byście powiedzieli na... 30.08.02, 09:39 No, mógłby być 21 w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: A co byście powiedzieli na... 30.08.02, 09:39 Mnie tym razem wsio rybka. Zaklepałem sobie u rodziny te dwie daty i mogę jechać choćby do Krakowa czy Gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 30.08.02, 09:42 omatkoboska, Gdańsk! przecież do koniec świata! a czy tam jest bezpiecznie? czy nie spadniemy? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: A co byście powiedzieli na... 30.08.02, 09:45 Termin wsio rawno, ale miejsce juz nie. Niestety tym razem pan A.Silver i ja nie mozemy ruszyc się dalej niż do Krakowa :( Więc dla nas Wawa odpada na 100% Wiem dobrze, że są Krakusy na forum, więc będą mogli na pewno zaproponować jakiś super lokal, tego w Krakowie akurat dostatek. Co więcej Warszawiacy maja dobre połączenia, a i z innych miast na W. nienajgorsze :) Tyle mogę rzec na ten moment. Aha, Biedronko mozesz juz przestać zazdroscić - Tatry wypadły z rozkładu. Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: A co byście powiedzieli na... 30.08.02, 09:51 dla mnie moze być Kraków, ale nie jestem stamtąd, więc nie znam lokali, poza jednymmożna rzec kultowym, ale on się raczej nie nadaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: A co byście powiedzieli na... 30.08.02, 09:54 Wątek spotkaniowy załozony, Zapraszam. Rozesłałem też gołębie do tych co przedtem się interesowali spotkaniami. Odpowiedz Link Zgłoś