Dodaj do ulubionych

A co byście powiedzieli na...

21.08.02, 11:56
...nr trzy?
Obserwuj wątek
    • misiania Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:01
      W sensie?

M. zdezorientowana nieco
    • tiresias Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:01
      jak to, jak?
    • ziri Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:32
      zawsze trzy jest lepsze niż cztery na ten przykład <zauważa ziri ze spokojem
      ducha typowym dla przedstawicieli szkoły stoa poikile>
      • _tequila_ Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:33
        ... np tysiaczki to ja chetnie sie zaopiekuje
        • the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:37
          nie tysiączki. Spotkanie nr trzy?
          • e.silver Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:39
            Gdzie?
            • the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:43
              I teraz się wszystko wyda :)

za miesiąc wybieram się do stolycy i tak sobie pomyślałam, że to byłby świetny
              termin i świetne miejsce na spotkanie...

do Misiani: nie wiem, niestety :(
              • e.silver Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:45
                Kusisz Biedronko, ale nie wiem jeszcze czy za miesiąc nie będę akuratnie
                wspinać się na słowackie szczyty ;)

Poza tym wypada poczekać na Wielkiego Organizatowa obu spotkań - Piotra :))
                • the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:47
                  jasne.
                  korzystam tylko z okazji, żeby zaproponować pierwszy termin i pierwsze
                  miejsce ;)
          • misiania Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:40
            Aha, nie uczestniczyłam w jedynce i dwójce, stąd brak orientacji. A jak
            wyglądają takie spotkania?
            • rigel Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:45
              znowu spotkanie?
              ciekawe czy organizatorzy dotrzymaja słowa...
              • the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:45
                e?
                • rigel Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:47
                  tak tak.... kiedyś obiecali. ciekawe czy pamietają
                  • the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:48
                    a co? a co?
                    no powiedz, powiedz!
                  • _tequila_ Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:50
                    rigel napisał:

> tak tak.... kiedyś obiecali. ciekawe czy pamietają

ze zmieniamy lokalizacje?
                    • the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:52
                      qrka, a mnie właśnie Wawa pasuje. takie życie :(
                      • _tequila_ Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:54
                        the_ladybird napisała:

> qrka, a mnie właśnie Wawa pasuje. takie życie :(

a na ile przyjezdzasz ?
                        • the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:55
                          na kilka dni - może tydzień?
                          • rigel Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:56
                            the_ladybird napisała:

> na kilka dni - może tydzień?

wyprawa Twojego życia? ;)
                            • the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:58
                              no. mamusia z tatusiem pierwszy raz pozwolili tak daleko. samej.
                      • rigel Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:55
                        the_ladybird napisała:

> qrka, a mnie właśnie Wawa pasuje. takie życie :(

a mnie pasuje Środa wielkopolska...
                        • the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:56
                          To już jest nas dwoje :)
                          środa pasuje mi nawet w piątek
                          • rigel Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:57
                            the_ladybird napisała:

> To już jest nas dwoje :)
                            > środa pasuje mi nawet w piątek

piatek mam zajęty :(
                            • the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 12:58
                              grasz w okręty?
                              • rigel Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 13:01
                                wszystkie dni mam zajęte
                                • the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 13:03
                                  sugerujesz noce?
                                  • rigel Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 13:06
                                    noce tez mam zajęte
                                    • _tequila_ Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 13:07
                                      bo Rigel to zajety chlopak
                                      • rigel Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 13:10
                                        Tekilka :))
            • refor_mator Misiania 21.08.02, 12:47
              misiania napisała:

> Aha, nie uczestniczyłam w jedynce i dwójce, stąd brak orientacji. A jak
              > wyglądają takie spotkania?

Widziałaś kiedys prawdziwą ucztę Rzymian? Na filmie oczywiście. Np. "Kaligula".
              To własnie tak.
              • ellen Re: Misiania 21.08.02, 13:31
                A Ty skąd wiesz, refor? Byłeś może?

E. podejrzliwa
    • Gość: LALA__ Re: A co byście powiedzieli na... IP: 212.244.179.* 21.08.02, 13:38
      the_ladybird napisała:

> ...nr trzy?

PANI PIĘKNY PTASZKU SKRZYDLATY.... za miesiąc to juz będzie wrzesien...pewnie
      ciepło jeszcze bedzie...a jak ciepło to cala warszawa siedzi nad wisła....nawet
      przyjemnie...tylko trzeba wiedziec gdzie siedziec...bo naród warszawski czasami
      malo kultularny i sika gdzie popadnie....a ze pod ,,parasolki" przybywa ludzi
      duuuuzo to smierdzi okrutnie....ale przyjezdzaj....
      • tiresias ciekawy T 21.08.02, 13:41
        a kto był na nr 1 i 2 - czy jest przerażająco, czy bania czy co?
        • _tequila_ Re: ciekawy T 21.08.02, 13:43
          ja bylam na dwojce wiec nie wiem :)
          • refor_mator Re: ciekawy T 21.08.02, 13:48
            Dwójka była lepsza niż jedynka.
            A trujka to juz będzie sam miud.
            • ellen Re: ciekawy T 21.08.02, 13:52
              A to całkiem odwrotnie niż "Men in Black".
            • Gość: LALA__ Re: ciekawy T IP: 212.244.179.* 21.08.02, 13:55
              refor_mator napisał:

> Dwójka była lepsza niż jedynka.
              > A trujka to juz będzie sam miud.

oj....reforma polskiej ortografi rozpoczeta!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reformator nadał nowe znaczenie słów: trója i miód....to ja dorzuce
              alkochol,hihihihihihihi
      • the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 13:52
        nie chcem, ale muszem, jak mawia pewien klasyk :-|
        • Gość: LALA__ Re: A co byście powiedzieli na... IP: 212.244.179.* 21.08.02, 13:58
          the_ladybird napisała:

> nie chcem, ale muszem, jak mawia pewien klasyk :-|

lady....on to mały ...elektryk,hihihihi....uzywając w stosunku do niego słowa
          klasyk obrazasz WIELKICH tego swiata....Szekspir sie w grobie przewraca,hihihihi
        • refor_mator Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 14:00
          the_ladybird napisała:

> nie chcem, ale muszem, jak mawia pewien klasyk :-|

do tego noblista

• rigel Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 14:02
            refor_mator napisał:

> do tego noblista

Szekspir nie dostał nobla
            • refor_mator Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 14:03
              Ale wynalazł dynamit
            • Gość: LALA__ Re: A co byście powiedzieli na... IP: 212.244.179.* 21.08.02, 14:05
              rigel napisał:

> refor_mator napisał:
              >
              > > do tego noblista
              >
              > Szekspir nie dostał nobla

o noblu dla szekspira nic nie mówiłam...o wielkosci tak!

cóż...nie doceniony za zycia...nie doceniony po smierci,buuuuuuu
              • refor_mator Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 14:09
                Gość portalu: LALA__ napisał(a):

> cóż...nie doceniony za zycia...nie doceniony po smierci,buuuuuuu

Po śmierci raczej przeceniony. Np. w mojej księgarni.
            • misiania Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 14:05
              A może dostał ale się nie chwalił?
          • Gość: LALA__ Re: A co byście powiedzieli na... IP: 212.244.179.* 21.08.02, 14:03
            refor_mator napisał:

> the_ladybird napisała:
            >
            > > nie chcem, ale muszem, jak mawia pewien klasyk :-|
            >
            > do tego noblista

mhhhh....noblista....zastanów sie przez chwile co znaczy noblista w jego
            wykonaniu...a co znaczy noblistka w wykonaniu m.c skłodowskiej...on dostał
            nobla za skakanie po płotach a ona za rad...wiec jak widac nobel noblowi nie
            równy......
            • refor_mator Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 14:06
              tak samo jak asfalt na mojej drodze do domu
              • Gość: LALA__ Re: A co byście powiedzieli na... IP: 212.244.179.* 21.08.02, 14:13
                refor_mator napisał:

> tak samo jak asfalt na mojej drodze do domu
                >
                • ellen Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 14:15
                  Lala, a może by Ci tak melisy zaparzyć? To na nadmierne pobudzenie dobrze
                  robi :-)
                  • tiresias Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 14:17
                    no, i poluzuj sobie staniczek, to będzie ci lepiej oddychać (wyciągając bochny
                    do tego zawsze skomplikowanego zapięcia, fe)
                    • Gość: LALA__ Re: A co byście powiedzieli na... IP: 212.244.179.* 21.08.02, 14:22
                      tiresias napisał:

> no, i poluzuj sobie staniczek, to będzie ci lepiej oddychać (wyciągając
                      bochny
                      > do tego zawsze skomplikowanego zapięcia, fe)
                      >
                      • tiresias Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 14:25
                        Gość portalu: LALA__ napisał(a):

> tiresias napisał:
                        >
                        > > no, i poluzuj sobie staniczek, to będzie ci lepiej oddychać (wyciągając
                        > bochny
                        > > do tego zawsze skomplikowanego zapięcia, fe)
                        > >
                        • Gość: LALA__ Re: A co byście powiedzieli na... IP: 212.244.179.* 21.08.02, 14:28
                          tiresias napisał:

> Gość portalu: LALA__ napisał(a):
                          >
                          > > tiresias napisał:
                          > >
                          > > > no, i poluzuj sobie staniczek, to będzie ci lepiej oddychać (wyciągaj
                          > ąc
                          > > bochny
                          > > > do tego zawsze skomplikowanego zapięcia, fe)
                          > > >
                  • Gość: LALA__ Re: A co byście powiedzieli na... IP: 212.244.179.* 21.08.02, 14:21
                    ellen napisała:

> Lala, a może by Ci tak melisy zaparzyć? To na nadmierne pobudzenie dobrze
                    > robi :-)

nadmierne pobudzenie to sie dopiero zacznie...jak zaczne cwicyc
                    rzucanie ...tasakami oczywiscie...
                • refor_mator Re: A co byście powiedzieli na... 21.08.02, 14:16
                  To troche za późno.
                  Pośmiertnie to przyznają tylko Virtutti Militari
                  • Gość: LALA__ Re: A co byście powiedzieli na... IP: 212.244.179.* 21.08.02, 14:23
                    refor_mator napisał:

> To troche za późno.
                    > Pośmiertnie to przyznają tylko Virtutti Militari
                    >
                    • kiciaf Re: A co byście powiedzieli na... 23.08.02, 08:16
                      Popieram wniosek założycielki wątku w całej rozciągłości.Miejsce jest, należy
                      tylko czas dogodny wyznaczyć...
                      Jestem za.
                      • the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 23.08.02, 09:07
                        poczekajmy więc na Piotra. On musi zaakceptować, zaparafować itd.
                        • piotr_c Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 14:17
                          No wreszcie znalazłem wątek gdzie zakiełkowała idea na to spotkanie :))

Jeśli idzie o mnie to ja bardzo chętnie podejme sie organizacji . ALE faktem
                          jest że na poprzednim spotkaniu padła prośba o zrobienie spotkania nie w
                          Warszwie i to zgłoszona przez tych co rzeczywiście mocno się postarali i
                          przyjechali z dalekich krańców świata. <Wyrazy szacunku >
                          Termin we wrześniu jest niezły ( wiemy juz z doświadczenia że termin ustawiony
                          zbyt daleko ma tendencję do wędrowania :)) )
                          Teraz tylko gdzie. Byłu takie hasła Łódź, Wrocław, Kraków, Zakopane,
                          Trójmiasto, hotel Kangura i inne. Tyle że dobrze by ten co poda miejsce był w
                          stanie znaleźć też na miejscu lokal odpowiedni. A potem to już z górki :
                          lista , 16 terminów, dwa miejsca rezerwowe. Myślę że w sumie liczni tu
                          warszawiacy mogli by sie zsynchronizować i pojechać jednym pociagiem razem
                          (dodatkowy plus spotkania w innym mieście : )) ).
                          Czekam na propozycje.
                          • aniela_ Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 14:32
                            warszawa, okolice laskukabackiego. to dobre okolice.
                            • aniela_ Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 14:36
                              albo tradycyjnie: przy ujsciu kanalu sciekowego nad wislą.
                              • tiresias Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 14:44
                                musze być w stolycy 17.09 na niezwykle ważnym egzaminie w KSAP na Wawelskiej a
                                potem idę w miasto, w latynoskim tańcu tryumfalnym ...
                                jakieś wskazówki od tubylców?
                                aniela, jak trafić do tego ścieku?
                                a może las kabacki, ale to daleko a ja dojeżdząm:)
                                • aniela_ Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 14:46
                                  aha za raczke Cie poprowadze. na ląkach zielonych paść Cię bede.
                                  • tiresias Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 14:47
                                    beee, beee, zawył po latynosku młodzieniec...
                                • maga34 Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 14:47
                                  oj nie, tylko nie 17.09, bo też bym się chciała przyłączyć, a mam akurat ważną delegację w okolicach
                                  Żywca :(
                              • piotr_c Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 14:49
                                Cześć Anielu, na ciebie zawsze można liczyć, mam nadzieję że tym razem
                                zaryzykujesz swoją tajemniczość i dołączysz się nie tylko wirtualnie.

A reszta plażowiczów , cisza. Wszyscy deliberują nad goleniem/strzyżeniem Hmm ??
                                • piotr_c Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 14:52
                                  A jednak jesteście , i nawet są już pierwsze kontr-propozycje :)
                                  • aniela_ Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 14:55
                                    aha otoczę Was swoim patronatem :))
                                  • maga34 Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 14:56
                                    a jakże :)
                                    mnie odpowiada i Łódź i Warszawa i Poznań i Kraków też
                                    terminy do 15.09 lub po 20.09
                                    no chyba, że 20.09 w Bielsku :))
                                    • aniela_ Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 15:03
                                      o.jestes moze z zawodu słynną podróżniczką?
                                      • maga34 Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 15:08
                                        z zawodu to nie, ale z koniecznosci to i owszem :)
                                        • piotr_c Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 15:16
                                          Robisz coroczny objazd swoich włosci ??
                                          • maga34 Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 15:24
                                            chciałabym, chciała... :)
                                            • piotr_c Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 15:35
                                              ....a gdybym był młotkowym.......

maga34 napisała:

> chciałabym, chciała... :)

:))
                                              • maga34 Re: A co byście powiedzieli na... 29.08.02, 15:46
                                                i podtrzymuję :))
                                    • piotr_c Re: A co byście powiedzieli na... 30.08.02, 09:22
                                      Czyli mamy pierwszy konkret
                                      Daty 14 lub 21 września. Czy to pasuje ?

I teraz gdzie?

Tych co prosili o spotkanie poza warszawą proszę o propozycje ,( wskazane razem
                                      z lokalem/miejscem)
                                      • the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 30.08.02, 09:28
                                        najlepszy byłby 21 w Warszawie.

b. z tych co prosili, żeby poza Wawą i teraz się z tego wycofują :)
                                        • ellen Re: A co byście powiedzieli na... 30.08.02, 09:39
                                          No, mógłby być 21 w Warszawie.
                                        • piotr_c Re: A co byście powiedzieli na... 30.08.02, 09:39
                                          Mnie tym razem wsio rybka. Zaklepałem sobie u rodziny te dwie daty i mogę
                                          jechać choćby do Krakowa czy Gdańska.
                                          • the_ladybird Re: A co byście powiedzieli na... 30.08.02, 09:42
                                            omatkoboska, Gdańsk! przecież do koniec świata! a czy tam jest bezpiecznie? czy
                                            nie spadniemy?
                                            • e.silver Re: A co byście powiedzieli na... 30.08.02, 09:45
                                              Termin wsio rawno, ale miejsce juz nie.
                                              Niestety tym razem pan A.Silver i ja nie mozemy ruszyc się dalej niż do
                                              Krakowa :( Więc dla nas Wawa odpada na 100%

Wiem dobrze, że są Krakusy na forum, więc będą mogli na pewno zaproponować
                                              jakiś super lokal, tego w Krakowie akurat dostatek.

Co więcej Warszawiacy maja dobre połączenia, a i z innych miast na W.
                                              nienajgorsze :)

Tyle mogę rzec na ten moment.
                                              Aha, Biedronko mozesz juz przestać zazdroscić - Tatry wypadły z rozkładu.
                                              • maga34 Re: A co byście powiedzieli na... 30.08.02, 09:51
                                                dla mnie moze być Kraków, ale nie jestem stamtąd, więc nie znam lokali, poza jednymmożna rzec kultowym, ale on się
                                                raczej nie nadaje :)
                                                • piotr_c Re: A co byście powiedzieli na... 30.08.02, 09:54
                                                  Wątek spotkaniowy załozony, Zapraszam.

Rozesłałem też gołębie do tych co przedtem się interesowali spotkaniami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka