ziri 21.08.02, 13:12 <rozległo się nieśmiałe chrząknięcie ziri> pragnę złozyć oświadczenie (bynajmniej nie podatkowe) tylko nie wiem, czy mi wypada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_ladybird Re: khem, khem.... 21.08.02, 13:13 nie widzę, żeby wypadało. ale może przynajmniej się rusza, to wyrwiemy i złożysz Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: khem, khem.... 21.08.02, 13:14 Wypada, wypada.... oups, całkiem wypadło... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: khem, khem.... 21.08.02, 13:21 no więc testosteron mnie przerasta, wolę estrogen albo progesteron innymi słowy Wroński ze swoim ponętnym karkiem to rola nie dla mnie ... ja to ona a nie on przepraszam zawiedzionych tak wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: khem, khem.... 21.08.02, 13:23 a potrafisz robić fruuuu! pończoszką? tak się zwykle objawia metamorfoza hormonów Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: khem, khem.... 21.08.02, 13:23 witaj. czy dołączysz do kółka solidarności jajnikowej? Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: khem, khem.... 21.08.02, 13:16 tylko się jeszcze trochę pokryguję, w końcu to mój pierwszy raz, pierwszy założony wątek <wzruszenie i werble> Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: khem, khem.... 21.08.02, 13:17 bolało? [głaszczę po ramieniu w didaskaliach] Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: khem, khem.... 21.08.02, 13:18 pierwszy raz trochę boli ale teraz będziesz to robić codziennie... Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: khem, khem.... 21.08.02, 13:19 Pierwszy raz jest najtrudniej - potem to idzie jak z płatka. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: khem, khem.... 21.08.02, 13:21 aha - niech tylko Ziri się wreszcie oświadczy jak obiecał! Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: khem, khem.... 21.08.02, 13:22 niektórzy też mieli pisać pamiętniki... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: khem, khem.... 21.08.02, 13:20 No nie. Zgłaszam ten wątek jako super. Właśnie kliknąłem na kciuka. Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: kurtyna, co opadła 21.08.02, 13:56 o matko i córko ... czy mam obnażyć jajnik??? <zgroza> Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: kurtyna, co opadła 21.08.02, 14:04 nie. wystarczy, że powiesz, czy jest coś, co zawsze, ale to zawsze masz w torebce :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: khem, khem.... 21.08.02, 13:24 jesteście cudowną audiencją <wzdycha Ziri rzewnie> Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: khem, khem.... 21.08.02, 13:26 możesz sobie nie przerywać mówiąc o naszych zaletach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: khem, khem.... 21.08.02, 13:27 lubimy komplementy. Jak nie przymierzając Aniela :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: khem, khem.... 21.08.02, 13:28 a bo ona krew z naszej krwi i kość z kości Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: khem, khem.... 21.08.02, 13:28 a mogłabyś rozwinąć nieco przymiotnik "cudowną"? tak tylko pytam z ciekawości... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: ćwir ćwir 21.08.02, 13:32 tors?? <popada w zadumę ... > ja już gdzieś taki tors widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: ćwir ćwir 21.08.02, 13:33 a! pewnie romans miałaś z tire! ale tak dawno, że nie pamiętasz. Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: ćwir ćwir 21.08.02, 13:42 od dzisiaj nie jem masła <obiecuje sobie stanowczo> JAK ja mogę nie pamiętać takiego romansu??? <rozpacz> Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: khem, khem.... 21.08.02, 13:32 nawiązując do oświadczenia Ziri mam pytanie czy nick ma związek z Geraltem? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: khem, khem.... 21.08.02, 13:36 w razie czego raczej się przyznaj do Zerrikanek niż do mdławej Ciri... Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: ćwir ćwir 21.08.02, 13:40 tak się ma to do Geralta jak słońce do słonia czyli semantycznie ;) zireael znaczy jaskółka takie zdrobnienie Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ćwir ćwir 21.08.02, 13:43 ziri napisała: > zireael znaczy jaskółka > takie zdrobnienie jasne.... biedronki, jaskółki... ;( a rigel to zgrubienie od rigoletto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ćwir ćwir 21.08.02, 13:48 O! a ja myślałam, że to wariacja na temat rygla! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ćwir ćwir 21.08.02, 13:57 the_ladybird napisała: > ma dobrego nauczyciela :-P czy przypadkiem masz mnie na mysli może? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ćwir ćwir 21.08.02, 14:05 the_ladybird napisała: > nie przypadkiem. specjalnie :) skoro ja jestem nauczycielem, to ode mnie nie dostanie dobrej oceny Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: ćwir ćwir 21.08.02, 14:10 ależ Panie Profesorze! Ona się tak uczyła! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ćwir ćwir 21.08.02, 14:13 za mało sie uczyła.... zamiast siedzieć na plaży mogła zajrzeć do ksiązki nie ma litosci dla szarych misiów :( Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: ćwir ćwir 21.08.02, 14:14 a bo myśmy się uczyli na geografi że grizli są pod ochroną, panie psorze. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ćwir ćwir 21.08.02, 14:16 the_ladybird napisała: > a bo myśmy się uczyli na geografi że grizli są pod ochroną, panie psorze. źle się uczyliście. z ortografią też kiepściutko u was.... jak będzie się tak o Miśka troszczyć to wam też obniżę ocenę Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: ćwir ćwir 21.08.02, 14:18 the_ladybird napisała: > a bo myśmy się uczyli na geografi że grizli są pod ochroną, panie psorze. my nie grizli, my strielali alleż proszę tiresias, parasolka jest w grochy, alle tuszę, że ci to nie wadzi Signore ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ćwir ćwir 21.08.02, 14:15 Farbę, farbę, natychmiast poproszę farbę do futra! Rudą! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ćwir ćwir 21.08.02, 14:17 misiania napisała: > Farbę, farbę, natychmiast poproszę farbę do futra! Rudą! Ignatz farbowane rude poznaje na kilometr.... i dusi je gołymi rękami Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ćwir ćwir 21.08.02, 14:18 nene, zrobiłeś mnie na szaro, więc do naturalnej rudości powrócić chcę w ten sposób! Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: ćwir ćwir 21.08.02, 14:20 ignatz nadmiar miłości tak okazuje rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: ćwir ćwir 21.08.02, 14:23 tzn. Ignatz jest nieokiełznany w miłości...? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ćwir ćwir 21.08.02, 14:28 misiania napisała: > nene, zrobiłeś mnie na szaro, więc do naturalnej rudości powrócić chcę w ten > sposób! ja Ciebie zrobiłem na szaro???? JA????? to TY nas wszystkich zrobiłaś na szaro! obiecałaś pamiętnik? obiecałaś... jeszcze jest ten wątek... a poza tym, to zapomniałem gdzie i jak zmienia się te kolorki.... i zostałaś na zielono Misiu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ćwir ćwir 21.08.02, 14:36 Środa, 21 sierpnia. On mi powiedział, że mnie zostawi na zielono, więc tak myślę, że tak naprawdę to on chciał powiedzieć całkiem coś innego, mój drogi pamiętniczku, ale ja mu wtedy powiedziałam, że to dobrze, bo ja zielony kolor lubię bardzo. a on wtedy tak jakos na mnie spojrzał, no ja sama nie wiem, co teraz zrobić mój pamiętniczku. Ale ja nie wiem, co by powiedziała Tekila na to, ze on mi powiedział, że mnie zostawi na zielono. Ale gdyby nie chciał, to by mnie nie zostawiał na zielono przecież! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Misiek! 21.08.02, 14:40 no, widzisz... jak chcesz to potrafisz... :))) warunkowo dostajesz promocję do nastepnej klasy ale musisz pisać dalej ten pamiętnik :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Misiek! 21.08.02, 14:45 czy jest ktoś, kto Ci potrafi czegokolwiek odmówić...? b. teoretyzująca Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Misiek! 21.08.02, 14:52 uhm ... <z tchem zapartym więc nie zwlekaj, bo zejdę z tej plaży> Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias i pomięszał im języki.... 21.08.02, 13:45 a po jakiemu to - jaskuło? Tiresias znaczy kierowca tira z latynoskim torsem, po mojemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: i pomięszał im języki.... 21.08.02, 13:51 Kierowca tira?... A co Ty przewozisz, tire, jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Ale dlaczego... 21.08.02, 14:02 ... zaraz do wiezienia, co ja takiego zrobiłam?! Lenistwo to nie przestępstwo przecie! Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: i pomięszał im języki.... 21.08.02, 13:52 po jaskółczemu a Jaskuła to o ile się nie mylę był Zenon mnie na chrzcie inaczej dali o kierowco tirów z latynowskim torsem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALA__ Re: khem, khem.... IP: 212.244.179.* 21.08.02, 13:53 rigel napisał: > nawiązując do oświadczenia Ziri mam pytanie czy nick ma związek z Geraltem? na pewno nie!!!! Geralt miał CIRI a nie Ziri!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: khem, khem.... 21.08.02, 13:57 lala, takie pytanie mam jedno czy Ty pijasz MIRINDĘ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALA__ Re: khem, khem.... IP: 212.244.179.* 21.08.02, 14:00 ellen napisała: > lala, takie pytanie mam jedno > czy Ty pijasz MIRINDĘ?! LALA nic nie pije....zywi sie miloscia i powietrzem....i piaseczkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: khem, khem.... 21.08.02, 14:02 a to pomyłka a piaseczek może źle na szkliwo wpływać, chyba że go nie rozgryzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALA__ Re: khem, khem.... IP: 212.244.179.* 21.08.02, 14:07 ellen napisała: > a to pomyłka > a piaseczek może źle na szkliwo wpływać, chyba że go nie rozgryzasz? rozgryzam...rozgryzam....przyjemnie chrupie,hihihihihi a ząbki od dosć dawna mam sztuczne...starosc nie radosc.... Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: khem, khem.... 21.08.02, 14:03 Gość portalu: LALA__ napisał(a): > > LALA nic nie pije....zywi sie miloscia i powietrzem....i piaseczkiem.... Lala, piaseczek bez popijania zniszczy ci trybki.. napij się złotko miłość na sucho też nic przyjemnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: khem, khem.... 21.08.02, 14:10 ta... tire bywa dosadny, taka jego uroda. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: khem, khem.... 21.08.02, 14:12 latynoska, psia mać, tego, ale za to bochny, żylaste... pozdrawiam szarmancko wszystkie piękne Panie i Lalę (spękaną jak pustynia błędowska) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALA__ Re: khem, khem.... IP: 212.244.179.* 21.08.02, 14:16 tiresias napisał: > latynoska, psia mać, tego, ale za to bochny, żylaste... > pozdrawiam szarmancko wszystkie piękne Panie i Lalę (spękaną jak pustynia > błędowska) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALA__ Re: khem, khem.... IP: 212.244.179.* 21.08.02, 14:10 tiresias napisał: > Gość portalu: LALA__ napisał(a): > > > > > > LALA nic nie pije....zywi sie miloscia i powietrzem....i piaseczkiem.... > > Lala, piaseczek bez popijania zniszczy ci trybki.. napij się złotko > miłość na sucho też nic przyjemnego:) > Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: khem, khem.... 21.08.02, 14:13 dzisiaj ja robię za gospodynię przyjęcia, w końcu to mój wątek ;) kolejka dla wszystkich <jak chcecie może być wąskotorowa> Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias gulp! 21.08.02, 14:15 poproszę prastary latynoski napój - żołądkowa (ta nowa odmiana) pół na pół z gazowaną mineralną + lód i parasolka - ziiimne dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Ale wiesz ziri... 21.08.02, 14:16 ...dobrze, że zdjęłaś maskę w porę, bo jeszcze trochę, a zaczęłabym się w Tobie podkochiwać. Ale by był pasztet. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Ale wiesz ziri... 21.08.02, 14:18 ellen napisała: > ...dobrze, że zdjęłaś maskę w porę, bo jeszcze trochę, a zaczęłabym się w Tobie podkochiwać. Ale by był pasztet. nic straconego jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Ale wiesz ziri... 21.08.02, 14:19 Rigel, Ty się zajmij poziomem swoich studentek, co? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Ale wiesz ziri... 21.08.02, 14:31 nadmieniam pospiesznie, że z poziomem studentek Rigla jest wszystko OK Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Ale wiesz ziri... 21.08.02, 14:21 ellen+ziri=pasztetowa? bądź otwarta ellen na przygodę... Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Ale wiesz ellen..... 21.08.02, 14:27 tiresias napisał: > ellen+ziri=pasztetowa? > bądź otwarta ellen na przygodę... > Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Ale wiesz ziri... 21.08.02, 14:23 ellen napisała: > ...dobrze, że zdjęłaś maskę w porę, bo jeszcze trochę, a zaczęłabym się w Tobie > > podkochiwać. Ale by był pasztet. to niebyłby pasztet - to byłby Armageddon ;))) Ziri_spod_klawiatury Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Ale wiesz ziri... 21.08.02, 14:26 Też jesteś nieokiełznana? Jak Ignatz? Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Ale wiesz ziri... 21.08.02, 14:27 przygodę? Od awanturniczego leniwe życie na plaży bardziej sobie cenię Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ale wiesz ziri... 21.08.02, 16:07 jak ja pozno tu zajrzalem. Ale nic, lepiej pozno niz wcale, rzekla babcia ... Wreczam wiec Ziri ten oto powitalny @-->--> ---, po czym sciele sie futrzanym dywanikiem u stop. Okielznany, niestety B. Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Ale wiesz ziri... 21.08.02, 16:18 niesamowiciem wzruszona, mości Okiełznany ;) łzy ronię w obfitości wielkiej więc mam nadzieję, że to nie jest róża pustynna i się nie rozpuści, bo chciałabym ją zostawić na wszelkiej rzeczy pamiątkę Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ale wiesz ziri... 21.08.02, 16:38 Spoko spoko. Roze pustynne w stanie nierozpuszczonym trzymam dla szarakow, ktorym w/w kamulce spuszczam postepnie na palce u stop i rak. A zielonym wreczam prawdziwe - czerwone, herbaciane i inne, wg zyczenia, koloru wlosow i sukien . Aha. jeszcze nie wiesz, ale wlasnie sie zazielenilas . No to juz wiesz. W samoobslugowej kawiarni u Chrisa calkiem zielono sie zrobilo, jak na lakach Appenzell. Po prostu kicz. Lubie kicz. A co ? Odpowiedz Link Zgłoś