Dodaj do ulubionych

Nowy dzien

20.09.01, 06:49
witam wszystkich ;-)))
mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie dla Was lepszy niz wczorajszy,
przynajmniej dla niektorych ;-))))
Obserwuj wątek
    • hansi Re: Nowy dzien 20.09.01, 06:57
      rigel napisał(a):

> witam wszystkich ;-)))
      > mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie dla Was lepszy niz wczorajszy,
      > przynajmniej dla niektorych ;-))))
      witaj rigel, widzę że dziś witasz dzień w skowronkach, dla mnie jest dziś
      pożegnanie z forum na jakieś 2 tygodnie. Waliza pod ręką, po południu w samolot i
      pa, pa, trzeba bedzie uronić łezkę, tylko musze po drodze kupić chusteczki......
      buuuuuu

• rigel Re: Nowy dzien 20.09.01, 07:03
        nie badz baba, Hansi. Odwyk dobrze Ci zrobi ;-))) trzymaj się cieplo i udanych
        wakacji (bo to są wakacje chyba)
        • hansi Re: Nowy dzien 20.09.01, 07:07
          to nie wakacje, tylko wyjazd słuzbowy, niestety, i niestety nie na Karaiby, a
          szkoda
          • rigel Re: Nowy dzien 20.09.01, 07:09
            to pracuj na chwałę ... ;-))) powodzenia i wracaj na forum szybko, bo mnie te
            dziewczyny do konca zamecza ;-))))
            • hansi Re: Nowy dzien 20.09.01, 07:10
              przynajmniej nie będziesz musiał podawac sniadania do łóżka, tak jak wczoraj
          • Gość: mreck Re: Nowy dzien IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.09.01, 07:09
            uważaj hansi na nisko porozstawiane wiezowce. Zamieniłbym dwa tygodnie na forum
            na jedna pożądna samolotową podróż służbową. :)))
            • rigel Re: Nowy dzien 20.09.01, 07:11
              Gość portalu: mreck napisał(a):
              > Zamieniłbym dwa tygodnie na forum na jedna pożądna samolotową podróż
              służbową. :)))

w jedną stronę ????? ;-)))))
              • Gość: mreck Re: Nowy dzien IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.09.01, 07:13
                taaa, jakieś 40 000 km wystarczy. wtedy może byś w jedną.
                • rigel Re: Nowy dzien 20.09.01, 07:15

> taaa, jakieś 40 000 km wystarczy. wtedy może byś w jedną.

to musisz najpierw leciec troche na poludnie, z lotniska na bagnach wystarczy
                  troche mniej kilometrow ;-)))
                  • Gość: mreck Re: Nowy dzien IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.09.01, 07:20
                    jak sobie kupie helicopter, to stać mnie będzie na kompas. Nie ma szns, żeby
                    słoneczko, które sie dzis pojawiło, zostało na dłużej. na mech co mnie porasta
                    nie mozna liczyć. :(
                    • rigel Re: Nowy dzien 20.09.01, 07:32
                      jak bedziesz kupowal helikopter, to wybierz model z plywakami zamiast kol, bo
                      latwiej Ci bedzie znalezc miejsce do ladowania na tych Twoich mokradlach ;-))))
                      • Gość: mreck Re: Nowy dzien IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.09.01, 07:46
                        aha, i przyczepę na Rigle ;)
                        • rigel Re: Nowy dzien 20.09.01, 07:49

> aha, i przyczepę na Rigle ;)

jaką przyczepę??? osobny fotel, z barkiem i obsługą proszę ;-))))
                          • Gość: mreck Re: Nowy dzien IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.09.01, 07:52
                            no wrzucę ci jakiś snopek, i parę kartofli.
                            Rigel nie moge sprostać Twoim forumowym wymaganiom. Muszę wyjść do Fiskusa,
                            strach się bać. Dziewczyny przyjdą o 8, może popracuj 20 minut? zarobisz na
                            prąd do komputera.
                            cze.
                            • rigel Re: Nowy dzien 20.09.01, 07:54
                              powodzenia Mreck ;-))
                              • nanta!!! Re: Nowy dzien 20.09.01, 08:01
                                Dzien dobry wszystkim
                                Hansi, ten wyjazd juz dzisiaj???
                                • rigel Re: Nowy dzien 20.09.01, 08:16
                                  witaj Nanta z wykrzyknikami ;-)))
                                  od razu ustalmy, lubisz mnie troche czy nie? ;-))))
                                  • nanta!!! Re: Nowy dzien 20.09.01, 08:31
                                    a bo co? ;)
                                    • rigel Re: Nowy dzien 20.09.01, 08:35
                                      nanta!!! napisał(a):

> a bo co? ;)

a bo nic, tak tylko zapytalem, zeby nie bylo cicho ;-)))))
                                      • nanta!!! Re: Nowy dzien 20.09.01, 08:39
                                        aha, skoro zapytales tylko dlatego, zeby nie bylo cicho
                                        to ja odpowiadam tez tylko w tym samym celu ;)))
                                        • rigel Re: Nowy dzien 20.09.01, 08:45
                                          żartowałem .... więc jak?
                                          • nanta!!! Re: Nowy dzien 20.09.01, 08:47
                                            rigel napisał(a):

> żartowałem .... więc jak?

tez zartowalam..... z czym?
                                            • rigel Re: Nowy dzien 20.09.01, 10:03
                                              no, to pozartowalismy sobie, a teraz juz na powaznie: czy dzisiaj bedziemy sie
                                              lubic, czy moze wrecz odwrotnie? ;-))))
                                              • nanta!!! Re: Nowy dzien 20.09.01, 10:28
                                                rigel napisał(a):

> a teraz juz na powaznie: czy dzisiaj bedziemy sie
                                                > lubic, czy moze wrecz odwrotnie? ;-))))

na powaznie??? ;)))
                                                czy chodzi tylko o dzisiaj czy juz na stale???

• rigel Re: Nowy dzien 20.09.01, 10:33
                                                  nanta!!! napisał(a):

> czy chodzi tylko o dzisiaj czy juz na stale???

czy na stale do konca swiata to nie wiem, ale sprobowac warto ;-)))))
                                                  • nanta!!! Re: Nowy dzien 20.09.01, 10:38
                                                    rigel napisał(a):

>ale sprobowac warto ;-)))))

a skad wiesz, ze warto? ;))))
                                                  • rigel Re: Nowy dzien 20.09.01, 10:41
                                                    nanta!!! napisał(a):

> a skad wiesz, ze warto? ;))))
                                                    nie wiem, czy warto, ale była mowa o "spróbowaniu" ;-))))))
                                                  • nanta!!! Re: Nowy dzien 20.09.01, 10:44
                                                    a warto sprobowac??? :)))
                                                  • rigel Re: Nowy dzien 20.09.01, 10:47
                                                    nanta!!! napisał(a):

> a warto sprobowac??? :)))

zawsze warto ;-))))
                                                  • nanta!!! Re: Nowy dzien 20.09.01, 10:50
                                                    ja nie jestem "zawsze" ;))
    • Gość: Kwiatek Re: Kaaaaaaaaaaawyyyyyyyyyyyy IP: 195.116.214.* 20.09.01, 08:16
      plizzzzzzzzzzzzzz
      • rigel Re: Kaaaaaaaaaaawyyyyyyyyyyyy 20.09.01, 08:18
        No, już! mogę się z Tobą podzilić swoją ...
        witaj Kwiatuszku ;-)))
        • Gość: Kwiatek Re: Kaaaaaaaaaaawyyyyyyyyyyyy IP: 195.116.214.* 20.09.01, 08:32
          a masz z mleczkiem?
          • rigel Re: Kaaaaaaaaaaawyyyyyyyyyyyy 20.09.01, 08:36
            Gość portalu: Kwiatek napisał(a):

> a masz z mleczkiem?

dla Ciebie? z czym tylko chcesz ... ciasteczko tez chcesz? ;-))))
            • Gość: fuego Re: Kaaaaaaaaaaawyyyyyyyyyyyy IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 09:01
              Cześć wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!
              Buziaczki ze słonecznej Łodzi (jak zwykle)zasyła fuego

PS. Czy ktoś mówił tu coś o kawie????Ja już mam za sobą poranne emergency :)
              • nanta!!! Czesc Fuego 20.09.01, 09:05
                kawusia jeszcze przede mna ale ide sie poprawic
                pa pa.;))
                • Gość: fuego Re: Czesc Fuego IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 09:08
                  Co Ty z tym "pa, pa" wyskakujesz, co?
                  Ja tu dopiero "dzień dobry", a Ty mi z taką ripostą...:(

PS. Potwierdziłam przybycie...mam nadzieję, że od wczoraj u Ciebie nic sie nie
                  zmieniło w tej kwestii ;)))))))
                  • nanta!!! Re: Czesc Fuego 20.09.01, 09:16
                    pa pa bylo na czas wypicia kawy
                    i wysmarowanie kolejnego listu :)

u mnie nic sie nie zmienilo
                    ciesze sie z Twojego potwierdzenia :))
                    • Gość: fuego Re: Czesc Fuego IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 09:22
                      noo, to się zapowiada niezły ubaw...co prawda, jak na razie wątek
                      potwierdzeniowy nie cieszy się zbyt dużą popularnością ;)
                      Chris musi być załamany...widzi w nawiasie, że liczby rosną, włazi w swój
                      wątek...a tu się okazuje, że znowu Nanta z fuego, Riglem, Anielą i resztą
                      wesołej gromadki konferuje, nic nie potwierdzając (no, oprócz dobrego humoru
                      może)...Załamac sie można ;)))))))
                      • nanta!!! Re: Czesc Fuego 20.09.01, 09:25
                        ja ide w jakosc a nie w ilosc dlatego
                        mala frekwencja mnie nie przeraza ;))
                        Chris, mam nadzieje, tez tak uwaza? :)))
                        a zabawa bedzie OK, to pewne!!! ;))
                        • Gość: fuego Re: Czesc Fuego IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 09:29
                          w to akurat nigdy nie wątpiłam :)
                          tyle, że szkoda mi troche tego Chrisa_45...jeszcze jakiegoś rozstroju nerwowego
                          dostanie...
                          • nanta!!! Re: Czesc Fuego 20.09.01, 09:33
                            O Chrisa zadbamy, ja to zrobie osobiscie
                            i nikt nie bedzie sie zalamywal
                            to ma byc zabawa a nie stypa ;)))
                            • Gość: fuego Re: Czesc Fuego IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 09:38
                              no, jak Ty się zajmiesz osobiście, to Chris uratowany jest!
                              Ale może My nie powinnyśmy o tym tak głośno, bo jeszcze Chris usłyszy, rozmarzy
                              sie i Mu wydajność spadnie ;)
                              • rigel Re: Czesc Fuego 20.09.01, 09:42
                                Fuego witam super specjalnie ale oczywiscie tylko delikatny uscisk dloni ;-)))
                                wierzylem w Ciebie przez cały czas ;-)))))
                                • Gość: fuego Re: Czesc Fuego IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 09:51
                                  no widzisz...ja zawsze dotrzymuję słowa ;)
                                  również dłoń uściskuję
                                  • rigel Re: Czesc Fuego 20.09.01, 09:52
                                    Gość portalu: fuego napisał(a):

> również dłoń uściskuję

a może: usciskowywam ... ;-)))))
                                    • Gość: fuego Re: Czesc Fuego IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 09:54
                                      myślę, że może być także uściskowywuję...pewnie wszystkie formy są
                                      poprawne ;)))
              • hansi Re: Kaaaaaaaaaaawyyyyyyyyyyyy 20.09.01, 09:07
                witam ponownie, ten zakichany serwer GW znowu mnie wyrzucił i nie chciał
                puścić, łobuz jeden, a mam ostatni dzień na popisanie sobie i to tez nie cały.
                Witam wszystkich siedzących, chciałem tylko powiedzieć, że mimo iż mój fotelik
                będzie wolny przez ok. 2 tyg, to i tak nikogo obcego nie wpuści do siebie (na
                siebie?)
                • Gość: fuego Re: Kaaaaaaaaaaawyyyyyyyyyyyy IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 09:09
                  ja z przyjemnością popilnuję...mam wprawę :)))))))
                • Gość: Kwiatek Re: Kaaaaaaaaaaawyyyyyyyyyyyy IP: 195.116.214.* 20.09.01, 09:10
                  Cze J23, galoty zapakowane? ;-)))))
                • Gość: aniela Re: rano IP: *.mst.gov.pl 20.09.01, 09:14
                  namaluję sobie twarz umyję zęby i juz mogę do Was przemawiać
              • Gość: mreck Re: Kaaaaaaaaaaawyyyyyyyyyyyy IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.09.01, 09:11
                masz trochę kawy, tylko wyciągnij tego fusa. To nic, że duży i macha ogonkiem.
                to fus. na prawdę. :)))
            • Gość: Kwiatek Re: Kaaaaaaaaaaawyyyyyyyyyyyy IP: 195.116.214.* 20.09.01, 09:09
              drozdzowke z makiem .... i z lukrem
              • Gość: fuego Re do Kwiatka IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 09:10
                eee, juz lepsze ciacho z bitą śmietaną ;))))
                albo sernik na przykład...o tak!!sernika mi sie zachciało!!!:)
                • Gość: Kwiatek Re: Re do Kwiatka IP: 195.116.214.* 20.09.01, 09:13
                  bita smietana z samego rana?!?!?! bleeeeeeeee
                  • Gość: mreck Re: Re do Kwiatka IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.09.01, 09:24
                    kfiatki lubią wodę, znaczy sie podlewanie i lubią... co jeszcze kfiatki lubią?
                    • Gość: Kwiatek Re: Re do Kwiatka IP: 195.116.214.* 20.09.01, 09:31
                      i jesztcze lupiom tczownice ;-)
                      • Gość: mreck Re: Re do Kwiatka IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.09.01, 09:34
                        to ja się nadaję, Z grubsza mozna mnie uznać za skąposzczęta. a nwet
                        pierścienicę. Ale nie porzucę porannej kawy dla wody, nawet ognistej.
                        • rigel do wszystkich 20.09.01, 09:39
                          jeszcze raz witam wszystkich obecnych ;-))))
                          widze, ze ladnie sie bawicie ;-))))
                          aha, dzisiaj buziakow nie bedzie, o oberwalo mi sie za nie ..... ;-))))
                          • Gość: fuego Re: do wszystkich IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 09:53
                            może to i dobrze...bo sie jakoś tak całuśnie zrobiło. I teraz to już nic
                            wyjątkowego nie jest...spowszedniało jakoś
                            A kiedyś...nooooo, kiedyś to trzeba było sweter z siebie sciągać po takim
                            buziaku ;))))))))))
                        • Gość: Kwiatek Re: Re do Kwiatka IP: 195.116.214.* 20.09.01, 09:40
                          a do czego sie nadajesz?
                          • Gość: anka Re: do Kwiatka IP: *.ptf.com.pl 20.09.01, 09:50
                            Cześć Kwiatek !!!!!

Kopa lat :)))))))
                          • Gość: mreck Re: Re do Kwiatka IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 20.09.01, 09:51
                            Kwiatek, kto? ka czy Rigel?
                            Rigel zdaje sie nie nadaje sie do niczego, a ja mam wiele praktycznych
                            zastosowań. Spulchniam, uzyźniam, i bytuję.
                            • Gość: Kwiatek Re: Re do Mrecka IP: 195.116.214.* 20.09.01, 09:58
                              eeee tam... wygladasz na zbyt praktycznego...nudaaa.
                            • rigel Re: Re do Kwiatka 20.09.01, 10:00

> Rigel zdaje sie nie nadaje sie do niczego

do niczego???? chyba troche przesadziłes ... ostatnio to nawet sniadanie do lozka
                              przynosze, kawe zalatwiam z mleczkiem i ciasteczkami. To malo??? jak bym sie
                              troche postaral, to moze inne zastosowanie tez by sie znalazlo ... ;-))))
                              • Gość: Kwiatek Re: Re do Kwiatka IP: 195.116.214.* 20.09.01, 10:03
                                rigel napisał(a):

> Gość portalu: mreck napisał(a):
                                >
                                > > Rigel zdaje sie nie nadaje sie do niczego
                                >
                                > do niczego???? chyba troche przesadziłes ... ostatnio to nawet sniadanie do loz
                                > ka
                                > przynosze, kawe zalatwiam z mleczkiem i ciasteczkami. To malo??? jak bym sie
                                > troche postaral, to moze inne zastosowanie tez by sie znalazlo ... ;-))))

........ i stara sie byc miłym
                                • rigel Re: Re do Kwiatka 20.09.01, 10:05

> ........ i stara sie byc miłym

aaa, to tak tylko przy okazji, zupelnie bezwolnie i poza kontrola ... ;-))))
                                  • Gość: Kwiatek Re: Re do Kwiatka IP: 195.116.214.* 20.09.01, 10:13
                                    rigel napisał(a):

> Gość portalu: Kwiatek napisał(a):
                                    >
                                    > > ........ i stara sie byc miłym
                                    >
                                    > aaa, to tak tylko przy okazji, zupelnie bezwolnie i poza kontrola ... ;-))))

jako chwascior wiem, ze to niezwykle trudne, a wiec tym bardziej doceniam ;-)))
                                    • rigel Re: Re do Kwiatka 20.09.01, 10:18

> jako chwascior wiem, ze to niezwykle trudne, a wiec tym bardziej doceniam ;-)))

jakie trudne, mnie to przychodzi z latwoscia, po prostu moze jestem za dobrze
                                      wychowany (tu brawa dla moich rodzicieli);-))))
                                      • Gość: Kwiatek Re: Re do Kwiatka IP: 195.116.214.* 20.09.01, 10:26
                                        rigel napisał(a):

>
                                        > > jako chwascior wiem, ze to niezwykle trudne, a wiec tym bardziej doceniam
                                        > ;-)))
                                        >
                                        > jakie trudne, mnie to przychodzi z latwoscia, po prostu moze jestem za dobrze
                                        > wychowany (tu brawa dla moich rodzicieli);-))))

Brawo !!! dla Twoich, jak również domagam się braw dla moich, jako niestrudzonych
                                        wojowników kwiatkowej upartosci ;-)
                                        • rigel Re: Re do Kwiatka 20.09.01, 10:34

> Brawo !!! dla Twoich, jak również domagam się braw dla moich, jako
                                          niestrudzonych wojowników kwiatkowej upartosci ;-)

APLAUZ, APLAUZ, APLAUZ
                                          • Gość: Kwiatek Re: Re do Kwiatka IP: 195.116.214.* 20.09.01, 10:40
                                            rigel napisał(a):

>
                                            > > Brawo !!! dla Twoich, jak również domagam się braw dla moich, jako
                                            > niestrudzonych wojowników kwiatkowej upartosci ;-)
                                            >
                                            > APLAUZ, APLAUZ, APLAUZ

no dobrze, czuje sie usatysfakcjonowana, a ide do pracy,
                                            pozdrawiam
    • nanta!!! CO TU SIE DZIEJE!!!! 20.09.01, 09:52
      tyle tematow, tyle postow,
      ale sie towarzystwo rozgadalo, ho ho ;)))
      jak na jarmarku europy, hi hi ;)))
      • Gość: fuego Re: CO TU SIE DZIEJE!!!! IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 09:55
        mówisz, jakbyś tu pierwszy raz była, Nanta... ;)))
        • nanta!!! Re: CO TU SIE DZIEJE!!!! 20.09.01, 10:09
          no nie, nie jest to moj pierwszy dzien
          ale jestem zajeta innymi przyjemnymi rzeczami
          i nie nadazam za akcja na forum....
          • Gość: fuego Re: CO TU SIE DZIEJE!!!! IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 10:13
            oj, no to trzeba zrewidować listę priorytetów... :)))
            Albo może jakiś asystent by sie przydał?
        • piotr_c Re: CO TU SIE DZIEJE!!!! 20.09.01, 10:12
          Cześc

Zwabił mnie zapach ciastek i kawy ( łakomczuchy wszystkich krajów łączcie się)
          a co sądzicie o zielonej herbacie zamiast kawy?
          • Gość: fuego Re: CO TU SIE DZIEJE!!!! IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 10:15
            zielona herbata???bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
            za zielona, nie ten zapach, o smaku nie wspominając...
            No i nic nie może sie równac z porannym capuccino ;))
            A ciasteczko i owszem, poproszę ;)))))))
            • piotr_c Re: CO TU SIE DZIEJE!!!! 20.09.01, 10:23
              Kiedyś tez tak myślałem, ale spróbowałem i teraz rano pijam
              herbate "gunpowder" . Jak sama nazwa wskazuje mocna i stawia na nogi. Co nie
              znaczy że nie lubię kawy. Ale po drugim kubku kawy przemawiam z sufitu i jest
              troche niewygodnie sięgac do klawiatury.
              • nanta!!! Re: CO TU SIE DZIEJE!!!! 20.09.01, 10:31
                z sufitu??? jak ty to robisz, co??? ;))))
                Fuego,
                pisanie listow milosnych oddac w rece
                asystenta??? no co Ty? ja tego faceta
                chce upolowac, a nie odstraszyc ;)))
                • Gość: aniela Re: w sufitu IP: *.mst.gov.pl 20.09.01, 10:35
                  skoro tak bezładnie powisacie nad drzwiami to może ktoś przyniesie tekile?
                • rigel Re: CO TU SIE DZIEJE!!!! 20.09.01, 10:37
                  nanta!!! napisał(a):
                  > ja tego faceta chce upolowac, a nie odstraszyc ;)))

którego???? ja raczej nie nadaję sie na ruchomy cel... ;-)))) i co to
                  znaczy "upolować"??? czy wieszasz sobie potem trofeum na scianie???

• piotr_c Re: CO TU SIE DZIEJE!!!! 20.09.01, 10:38
                  Taak z kawą to trzeba obchodzic sie ostroznie :-)

A co do asystenta to był taki film gdzie bohater skopiował się 4 razy i każda
                  kopia miała swoje zadania życiowe (praca ,dom zabawa etc) Nie pamietam tytułu.
                  problem był tylko z jakoscią kopi z kopi. co ty na to?
                  • nanta!!! Re: CO TU SIE DZIEJE!!!! 20.09.01, 10:42
                    Piotrze,
                    chyba wiem, o ktory film chodzi i chyba na to nie ide
                    z jednym facetem tyle problemow a tu byloby czterech? ;)))
                    Rigel,
                    nie boj sie, zabko, na Ciebie nie poluje...juz ;)
                    a trofea, hmmm, nie, nie wieszam, raczej klade ....;))
                    • Gość: fuego Re: CO TU SIE DZIEJE!!!! IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 10:45
                      Nanta, tego asystenta to bys miała od odwalania każdej roboty poza forum i
                      pisaniem listów miłosnych!! :)
                      No chyba, że już tylko na tym polega Twoja praca ;)))))))))))
                      • nanta!!! Re: CO TU SIE DZIEJE!!!! 20.09.01, 10:48
                        ale ja nie mam czasu na forum
                        bo mam tyle listow milosnych do pisania ;)))
                        • rigel Re: CO TU SIE DZIEJE!!!! 20.09.01, 10:52
                          nanta!!! napisał(a):

> ale ja nie mam czasu na forum
                          > bo mam tyle listow milosnych do pisania ;)))

to moze do mnie tez napiszesz chociaz jeden, pliiiiiizzzzz! ;-)))))
                    • rigel Re: CO TU SIE DZIEJE!!!! 20.09.01, 10:45
                      nanta!!! napisał(a):
                      > Rigel, nie boj sie, zabko, na Ciebie nie poluje...juz ;)

szkoda, poczułem sie niedowartosciowany .... ;-((((((

• nanta!!! Re: CO TU SIE DZIEJE!!!! 20.09.01, 10:49
                        alez niepotrzebnie!!! tyle calusow dostajesz ;)
                        staralam sie, ale byles oporny i juz ;)))
                        • Gość: fuego Re: CO TU SIE DZIEJE!!!! IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 10:52
                          Nanta, to Ty działasz na wielu frontach??Z tymi listami miłosnymi oczywiście ;))
                          No i dobrze, trzeba się ubezpieczać na wypadek wpadki ;)
                          • nanta!!! Re: CO TU SIE DZIEJE!!!! 20.09.01, 10:55
                            jakiej wpadki??? ja to robie z wyczuciem, he he ;)))
                            jak ktos do mnie pisze to ja zawsze odpisuje
                            a jak jest to mily liscik, to ode mnie tez taki dostaje
                            a ostatnio ja dostaje strasznie duzo milych liscikow :)
                            • rigel Re: CO TU SIE DZIEJE!!!! 20.09.01, 10:57
                              nanta!!! napisał(a):

> jak ktos do mnie pisze to ja zawsze odpisuje

z tym stwierdzeniem mógłbym polemizować ;-)))))

• Gość: aniela Re: CO TU SIE DZIEJE!!!! IP: *.mst.gov.pl 20.09.01, 10:59
                                aha nanta napisz do mnie cos milosnego. ktos mi chyba kradnie mejle ze skrzynki.
                              • nanta!!! Re: CO TU SIE DZIEJE!!!! 20.09.01, 11:02
                                rigel napisał(a):

> z tym stwierdzeniem mógłbym polemizować ;-)))))

chodzilo mi o maile, ktore otrzymuje na moje konto
                                i odpowiadam ZAWSZE !!!!!
                                na forum wszyscy pisza do wszystkich
                                nie ma obowiazku odpowiadac na kazdy post ;))

• rigel kto kradnie maile? 20.09.01, 11:09
                                  mnie własnie chodzi o maile ;-))))
                                  • nanta!!! Re: kto kradnie maile? 20.09.01, 11:11
                                    jak mam odpisac na mail od Ciebie
                                    skoro go nigdy nie dostalam????
                                    • rigel Re: kto kradnie maile? 20.09.01, 11:16
                                      nanta!!! napisał(a):

> skoro go nigdy nie dostalam????

dostałaś, dostałaś ... ale jak nie umiesz odbierać poczty ... ;-))))
                                      • nanta!!! Re: kto kradnie maile? 20.09.01, 11:21
                                        rigel napisał(a):

> dostałaś, dostałaś ... ale jak nie umiesz odbierać poczty ... ;-))))

nie dostalam od Ciebie ANI JEDNEGO MAILA!!!!!
                                        i mowie to POWAZNIE, ani jednego!!!!
                                        i nawet troche bylo mi smutno z tego powodu.
                                        • rigel Re: kto kradnie maile? 20.09.01, 11:31
                                          teraz juz chyba dostałaś, co????
                                          • nanta!!! Re: kto kradnie maile? 20.09.01, 11:32
                                            i odpisalam, nie???????
                                            jak mowilam wczesniej ;)
                                            • rigel dementi!!! 20.09.01, 11:39
                                              nineijszym ogłaszam wszem i wobec, ze Nanta jest najbardziej slowna kobitka !
                                              jak mowi, ze odpisuje na maile to .... mówi !!!! ;-)))))
                                              • nanta!!! Re: dementi!!! 20.09.01, 11:46
                                                rigel napisał(a):

> jak mowi, ze odpisuje na maile to .... mówi !!!! ;-)))))

nie tylko mowi!!!!!! ;))
                                                • rigel Re: dementi!!! 20.09.01, 11:51
                                                  nanta!!! napisał(a):

> nie tylko mowi!!!!!! ;))

znowu moje gapiostwo.... ;-(((
                                                  fakt, Nanta umie też pisac ... ;-)))))))
                            • hansi Re: CO TU SIE DZIEJE!!!! 20.09.01, 11:02
                              przepraszam że się wtrącam nie na temat, ale chciałem powiedzieć "do widzenia"
                              zarówno osobom lubianym jak i nie lubianym, pampersom i piernikom, młodym i
                              starym. Za mniej - więcej godzinkę opuszczam swój ukochany zakład pracy tudzież
                              forum GW. Oczywiście po szczęśliwym powrocie natychmiast ogłoszę to na forum,
                              ku uciesze jednych i rozpaczy drugich. Jeśli mnie serwer nie wyrzuci to coś tam
                              dziś jeszcze naklepię.
                              ciao
                              • nanta!!! Re: CO TU SIE DZIEJE!!!! 20.09.01, 11:04
                                Hansi
                                nie zamarznij i pamietaj o forum na plaze:))
                                ja wrocisz to nastukaj cos:)
                                caluje mocno :)))))))))))))))))
                                • rigel Hansi 20.09.01, 11:10
                                  bedę czekać, grabulka i powodzenia ;-))))))
                                  • Gość: fuego Re: Hansi IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 11:15
                                    nie zapomnij o ciepłych skarpetkach!!!! ;))
                                    pozdrowienia i całusy na każdy dzień wyjazdu :))))
                                    Trzymaj się ciepło i wracaj szybko.
                                    Aha!! No i zdrowy wracaj... ;)
                                    • hansi Re: Hansi 20.09.01, 11:46
                                      sie będę starał wracam, o azyl na pewno nie poproszę, cóż ja bym tam robił bez
                                      starych sprawdzonych przyjaciół z forum i nie tylko :-)
                                      • rigel Re: Hansi 20.09.01, 11:47
                                        a nie będziesz gdzieś blisko enigmy, moze uda Ci sie go znalezc?
                                        pozdrow go ode mnie ;-))))))
                                        • hansi Re: Hansi 20.09.01, 11:56
                                          rigel napisał(a):

> a nie będziesz gdzieś blisko enigmy, moze uda Ci sie go znalezc?
                                          > pozdrow go ode mnie ;-))))))
                                          zostaję w Europie, tylko daleko na północ, z lekkim odchyleniem wschodnim

• nanta!!! Re: Hansi 20.09.01, 12:08
                                            milej podrozy i do ustukania !!!! :)))

ps. ja nie podrywam...skad takie przypuszczenie???? :)))
    • rigel no, co jest??? 20.09.01, 13:00
      wszyscy wzieli sie za prace, czy poszli na plac Zamkowy???
      co tak cicho sie zrobilo????
      • Gość: fuego Re: no, co jest??? IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 13:02
        ja jestem, jak zwykle...
        no i Nanta sie przed chwilą pojawiła...
        czyli wszystko jest tak, jak byc powinno
        • Gość: jmt Re: no, co jest??? IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 13:05
          jest po 13.00 - powrocily stare nawyki!
          :-)
        • rigel Re: no, co jest??? 20.09.01, 13:06
          Gość portalu: fuego napisał(a):

> ja jestem, jak zwykle...
          > no i Nanta sie przed chwilą pojawiła...

cieszę się, ze jestes ;-)))))))
          a Nanta byla ... ale przed godziną ;-))))))

• nanta!!! Re: no, co jest??? 20.09.01, 13:12
            jestem, jestem...
          • Gość: jmt Re: no, co jest??? IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 13:14
            byc tutaj to niezly wyczyn - chodzi mi o odswiezanie foruma. ja sie na foruma
            obrazilem - w tym samym czasie w ktorym czekam na polaczenie, moge wypic pifo i
            wykurzyc 2 fajki - wole wiec to!
            • Gość: fuego Re: no, co jest??? IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 13:15
              no co Ty, Jmt...?
              Zostań z nami...tu jest naprawdę klawo!!!!
              I zdrowiu nie szkodzi...przynajmniej temu fizycznemu ;)
              • Gość: jmt Re: no, co jest??? IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 13:18
                cze fuego, klawo jak cholera - to fakt - ale nie da sie pracowac na tym
                forumie, znajde sobie chyba jakis inny, a jak ten przyspieszy to daj mi znac na
                komorke
                ;-)
                • nanta!!! Re: no, co jest??? 20.09.01, 13:21
                  jmt
                  wypinasz sie na nas jak GW sie wypina????
                  nie ma mocnych, nie mozna sie poddawac
                  tylko klac, walczyc i probowac, probowac....
                  my tak robimy i zobacz jaaaaaakieeeeee wyyyyyniiiiiikiiiiiiiiii he he ;))
                • Gość: fuego Re: no, co jest??? IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 13:21
                  to może go jakoś tak wspólnymi siłami popchniemy, to wtedy ruszy :)))?

PS. To w ogóle istnieje jakieś inne forum ;))))))))))?
                  • Gość: jmt Re: no, co jest??? IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 13:25
                    nie wiem czy istnieje inne forum, tak tylko na razie ich postraszylem.
                    zaraz napisze petycje do gw, prosze o podpisy poparcia
                    • Gość: fuego Re: no, co jest??? IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 13:27
                      jak już to sklecisz, to sobie skopiuj i wklej mój podpis ;)
                      fuego
                    • rigel Re: no, co jest??? 20.09.01, 13:42
                      Nanta umie pisac maile ale petycja to wyzsza szkola jest do tego potrzebna ;-)))
                      jak juz napisze te ... hm ... petycje, to daj do sprawdzenia, czy bledów tam
                      nie ma ;-))))))
                      • nanta!!! Re: no, co jest??? 20.09.01, 13:45
                        rigel napisał(a):

> Nanta umie pisac maile ale petycja to wyzsza szkola jest do tego potrzebna ;-))
                        > )
                        > jak juz napisze te ... hm ... petycje, to daj do sprawdzenia, czy bledów tam
                        > nie ma ;-))))))

o co tutaj chodzi, co????
                        jestem w tej chwili w tematyce milosnej i nie bardz owiem
                        czego sie czepiasz. Prosze o konkrety!!!!
                        • nanta!!! Rigel, konkrety!!!! 20.09.01, 13:48
                          nie wymigasz sie!!!
                        • rigel Re: no, co jest??? 20.09.01, 13:49
                          cały dzień piszesz te listy miłosne???? wyklikaj no jeden do mnie ;-))))
                          a w sprawie petycji to chyba konkretniej juz sie nie da ...;-)))
                          jak napiszesz, to opublikuj na forum, sprawdzimy błedy... ortograficzne ;-))))
                          • nanta!!! Re: no, co jest??? 20.09.01, 13:53
                            rigel napisał(a):

> a w sprawie petycji to chyba konkretniej juz sie nie da ...;-)))
                            > jak napiszesz, to opublikuj na forum, sprawdzimy błedy... ortograficzne ;-))))

zaraz Cie udusze jak mi nie powiesz o co chodzi, juz!
                            wtedy dostaniesz milutki list milosny specjalnie dla Ciebie :)
                            • Gość: fuego Re: Nanta, małe podejrzenie... IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 13:56
                              Nanta, Ty chyba nie grasz w telenoweli, co? No bo jak tak piszesz, że od rana w
                              tematyce miłosnej sie zagłębiasz, to nie wiadomo... ;)
                              • nanta!!! Re: Nanta, małe podejrzenie... 20.09.01, 13:58
                                ja w telenoweli????, pewnie brazylijskiej!!!
                                to ja ciagle mowie: o fernando, jak mogles,
                                ja cie kocham a ty mnie nie, oooooooooo

• Gość: fuego Re: Nanta, małe podejrzenie... IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 14:14
                                  wiedziałam, że skądś Cię znam :)
                                  wypadasz całkiem nieźle, tylko przydałoby sie troche więcej
                                  makijażu... ;))))))))
                                  • nanta!!! Re: Nanta, małe podejrzenie... 20.09.01, 14:23
                                    wiecej makijazu????
                                    Fuego, litosci, i tak wieczorem zdejmuje go
                                    lopatka z twarzy ;))
                                    • rigel Re: Nanta, małe podejrzenie... 20.09.01, 14:25
                                      nanta!!! napisał(a):

> Fuego, litosci, i tak wieczorem zdejmuje go lopatka z twarzy ;))
                                      ... i po co??? i tak nie pomoże ... ;-))))
                                      • nanta!!! Re: Nanta, małe podejrzenie... 20.09.01, 14:33
                                        rigel napisał(a):

> ... i po co??? i tak nie pomoże ... ;-))))

wielki obludniku i ignorancie
                                        makijaz nalezy zmywac kazdego dnia ;)))
                                        Ty tez bys mogl to zrobic ;)))
                                        • rigel Re: Nanta, małe podejrzenie... 20.09.01, 14:37
                                          chodziło mi nie o zmywanie makijazu, ale o efekty, jakich oczekujesz od niego ;-
                                          )
                                          • nanta!!! Re: Nanta, małe podejrzenie... 20.09.01, 14:47
                                            zraniles mnie, zraniles mnie na wskors
                                            nic tylko mnie odpychasz albo popychasz :-(((
                            • rigel Re: no, co jest??? 20.09.01, 14:01
                              nanta!!! napisał(a):

> zaraz Cie udusze jak mi nie powiesz o co chodzi, juz!
                              chodzi mi tylko o to, zeby w petycji nie bylo bledow, bo nie wypada. tylko o to.
                              zadnych bledow u Ciebie nie stwierdzilem ;-))))
                              > wtedy dostaniesz milutki list milosny specjalnie dla Ciebie :)
                              no, to czekam ;-))))
                              • nanta!!! Re: no, co jest??? 20.09.01, 14:05
                                rigel napisał(a):

> chodzi mi tylko o to, zeby w petycji nie bylo bledow, bo nie wypada. tylko o to
                                > zadnych bledow u Ciebie nie stwierdzilem ;-))))
                                NIE WYKRECAJ SIE, PROSTO Z MOSTU PROSZE, JAKIE
                                BLEDY, ORTOGRAFICZNE??? CALKIEM MOZLIWE I SIE NIE WSTYDZE
                                O TO CHODZI???? POKAZ PALUCHEM.

> no, to czekam ;-))))

NAJPIERW KONKRETY, POTEM BEDZIE NAPRAWDE MILUTKI LIST ;))))
                                • rigel Nanta 20.09.01, 14:07
                                  Ty naprawde potrafisz byc uparta
                                  po polsku czarno na bialym napisalem, ze nie bylo zadnych bledow!!!!!!!
                                  wszystko inne juz wyjasnilem wczesniej ;-(((((((((
                                  • nanta!!! Re: Nanta 20.09.01, 14:09
                                    To Ty jeszcze nie wiedziales, ze ja jestem uparta????
                                    i uchowale sie taki niewinny?
                                    cholercia, moglam sie za Ciebie wtedy brac,
                                    teraz juz za pozno, uswiadomiony jestes ;))
                                    ale cos kombinujesz, bo wczesniej napisales
                                    a teraz wycofujesz sie rakiem ;))
                                    pomysl o liscie, moze byc taki mily, zobaczysz... ;)
                                    • rigel Re: Nanta 20.09.01, 14:11
                                      moze cos przeoczylem, albo mi sie zdawalo .... ;-)))

a na liscik poczekam ;-))))
                                      • nanta!!! do Rigla 20.09.01, 14:31
                                        dostales???
                                        • rigel Re: do Rigla 20.09.01, 14:39
                                          nanta!!! napisał(a):

> dostales???

aż mi sie nogi ugiely, tak dostalem ;-))) i zaraz oddalem ;-)))
    • rigel Re: Nowy dzien 20.09.01, 14:46
      na zakończenie tego, obfitujacego w niespodziewane zwroty akcji, dnia zycze
      wszystkim udanego popoludnia.
      mam nadzieje, ze wszyscy spotkamy sie tu jutro. Oprocz Hansiego, ktory pewnie w
      tej chwili leci gdzies nad naszymi glowani. Historia lotnictwa uczy, ze
      wszystkie samoloty wracaja na ziemie ...

powodzenia wszystkim, pa
      • Gość: fuego Re: Nowy dzien IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 14:55
        pa pa
        Ja tez już dzisiaj uciekam...cóż, obowiązki wzywają :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka