ignatz 06.09.02, 18:09 ? Re: stotysięcy?? ignatz 06-09-2002 17:31 odpowiedz na list odpowiedz cytując Krew -- Iggy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela_ Re: MÓJ!!!!!!!!!!!1 06.09.02, 18:11 aha wystaw go moze na licytację? a. z zylkami do interesów Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: MÓJ!!!!!!!!!!!1 06.09.02, 19:20 ja oczywiscie przegapilem najlepsze!!!!ide sie utopic... Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: MÓJ!!!!!!!!!!!1 06.09.02, 20:53 uhm, byle z mydła Z.<łącząca przyjemne z pożytecznym> Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: MÓJ!!!!!!!!!!!1 06.09.02, 20:56 refor nie przyjdzie juz ;P. bedzie sie bal spojrzec nam w oczy, po tym jak byl pewny swego ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: MÓJ!!!!!!!!!!!1 06.09.02, 22:12 Emusiu, wybacz mi, musiałem byłem odejść od komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: MÓJ!!!!!!!!!!!1 06.09.02, 22:45 nie za ostre slowa z ust gimnazjalistki?nowicjuszki plazy? Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: MÓJ!!!!!!!!!!!1 06.09.02, 22:52 te do refora...no jesli chodzi o gimanzjalistke nowa plazowiczke to ja neiw iem ...szacuneczek trza miec! Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: MÓJ!!!!!!!!!!!1 06.09.02, 23:19 Dziekuję, dziękuję. Jam to, nie chwaląc sie, sprawił. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: MÓJ!!!!!!!!!!!1 06.09.02, 23:29 No wlasnie. inny by sie chwalil, a Ty , skromnie tak, tylko wspomniales mimochodem. I za to wszyscy Cie tu lubia (aproposik - mowilem Ci juz, ze Cie lubie ? - chyba okazji nie bylo.) ;oD No to teraz jest okazja - taki sedziwy jubileusz. Tu kszynka szampanskowo z zalaczonym cichym westchnieniem, ze gdyby nie te cholerne zajecia pozalekcyjne moich szakali, to MNIE by szampana stawiano, i U MOJEJ szyi wisialby wianuszek mlodziezy zenskiej w wieku przedmaturalnej. Eeeech zyzn, westchne raz jeszcze w swoim narzeczu ... I do ciura zaraz ide, kark zgiawszy karnie. B. PS : masz jeszcze kampanie wrzesniowa przed soba, o ile dobrze zrozumialem ? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: MÓJ!!!!!!!!!!!1 06.09.02, 23:45 Hej Timit. Naprawde strasznie mi wstyd :o(. Za mnie i za plazowiczow. Myslalem, ze jak wyjezdzajac zasygnalizuje sprawe, to odpowiednie czynniki przejma ja i wezma i Ci wrecza ten order. A tu na dodatek doszlo do zawieszenia broni a nawet zadzierzgniecia sojuszu , wrog okazal sie pozorny... I jak tu wreczac ? ¨ Ale nic to : wreczam Ci , do klapy przypinam : (@), i jeszcze okolicznosciowy kwiatek i dyplom poswiadczajacy zalaczam. Baloo polajany i pokajany Odpowiedz Link Zgłoś
timit dzienkuje! 06.09.02, 23:48 DZIEKUJE BARŁDZO!SZCZEGOLNIE ZA TE GOZDZIKII, PRZEKAZE W DOBRE RECE! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: dzienkuje! 06.09.02, 23:53 Niemazacocalaprzyjemnoscpozostajepomojejstronieitakitak. B. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: MÓJ!!!!!!!!!!!1 06.09.02, 23:41 Dziękuję jeszcze raz, choć odczytałem to jako nieco ironiczne - wszak watek, na którym rozmawiamy, do skromności objawów nie należy, czego się wstydze trchę mocno. A wianuszka niema, we wsi gadają, jakoby jednej młódce zaimponowałem - pożiwiom, uwidim. Tak jest, czeka mnie jeszcze bitwa nad Bzdurą, czyli szkielet w szafie czyli zaszłości i swędzące blizny na żakowskim ciele. Życze Twojemu ciurkowi, żeby zdechł. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: MÓJ!!!!!!!!!!!1 06.09.02, 23:52 Ignatz, Himmelherrgott, Tobie chyba cos zaszkodzilo na samym wstepie naszej znajomosci ... Bo teraz odnosze wrazenie (jak sobie tzw. retrospekcje wstecz zrobilem), ze Ty chyba wszystkie moje posty jako gryzaca ironie odbierales. Otoz bynajmniej absolutnie nie. Ten tu powyzej tyz nie ! Wystarczy , czy mam jeszcze to narysowac ? B. zlekkazezloszczonytakimbrakiemwyczucia PS : Nie zycz mojemu ciurowi smierci. Wraz znim i ja zdechne. Moze raczej zyczyc zlagodzenia obyczajow, a mnie - wiekszego rozumku i nieodkladania na popojutrze tego , co trzeba bylo zrobic przedwczoraj. ;oD Ja Ci zas zycze naglego ataku geniuszu na egzaminie i/lub telepatycznego polaczenia z egzaminatorem na kilka dni przed ... Hej Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: MÓJ!!!!!!!!!!!1 06.09.02, 23:56 Ok, nie było w tym ironii, niechaj Ci będzie. Swoją droga, chciałbym zobaczyć ten rysunek. Życzę twojemu ciurowi, coby siadł w kącie i nie wadził nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: MÓJ!!!!!!!!!!!1 07.09.02, 00:09 Niechaj mi bedzie ;oD. Zdolnosci rysunkowych Bozia poskapila, musze wiec zdac sie na sile perswazji i urok osobisty. Owocnego wynoszenia trupa z szafy, raz jeszcze. I niech Moc bedzie z Toba. Odpowiedz Link Zgłoś