Gość: viki2lav IP: 213.255.126.* 10.09.02, 13:27 jak Go zmusic, bo juz po dobremu nie daje rady przekonac ze na kocia lape juz dluzej nie mozna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maga34 Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 13:36 kiedys skuteczny był sposób na dziecko, ale teraz nie jest już taki pewien ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 13:36 viki Garderobiana, to klasyczny wątek z forum "Kobieta' ale poradzę Ci nie wychodź za mąż nie wychodź za mąż nie wychodź za mąż nie wychodź za mąż nie wychodź za mąż nie wychodź za mąż ad continuum... Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 13:38 e Tire, na wątku Kobieta rozmawia się głównie o kremach i fryzjerach Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 13:46 właśnie, że nie byłem raz to wiem rozmawia się o seksie małżeńskim i dlaczego On mnie nie kocha i co zrobić, żeby On mnie pokochał i jak załatwić tę dziwkę, która go odbiła i czy mogę przespać się z mężem najlepszej przyjaciółki i czy konieczny jest biały welon do ślubu i czy jak on nie chce ślubu to czy mnie kocha bo ja już nie wiem i czy jak nienawidzę jego matki to jestem niedobra i jak nauczyć sie kochac jego matkę i moja matka lubi go za bardzo co mam robić i mój facet jest nudny i mój facet jest zbyt interesujący i inne dziewczyny go lubią co robić poradźcie i czy biust czwórka to za dużo (nie. przyp T.) forum kobietorum malorum Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 13:48 Aha, tak to są częste tematy, poruszane na Wenus. Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 13:50 no popatrz, to ja chyba źle weszłam, bo dyskusja toczyła się wokół niejakiego Krzysia, u którego spędza się 5(!) godzin i wychodzi z nową fryzurą na głowie i szczęsciem w sercu; Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 13:55 a Krzyś robi to jednym przyrządem od którego włosy stają dęba a w serduszku robi się błogo?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 13:56 Tire dzięki :) cały czas szukałam drugiego dna w tym zadowoleniu Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 13:57 5 godzin?! panowie - szapoba, nespa? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 13:59 Krzyś is probably gay, anyway...:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 14:02 Aha, podobno kobiety bywają złośliwymi jędzami, Tire czy podobny stan ducha nie jest Ci aby zbyt bliski? Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 14:04 nie osądzaj go zbyt surowo Misianiu, wszak musi ująć Krzysiowi, nie ujmując swej męskosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 14:07 No tak, jako etatowy plażowy latinlawer musiał zareagować, faktycznie. Sorry, Tire! Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 14:07 to nie była złośliwa uwaga ale stwierdzenie, że istnieje duże prawdopodobieństwo zaistnienia takiej sytuacji.. -- nigdy nie twierdziłem, że kobiety to złośliwe jędze.. nie ma jednej cechy którą możnaby przypisać kobietom i to samo odnosi się do mężczyzn.. no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 13:41 wyślij mu odcięty łeb konia, to daje do myślenia, wiem to na pewno z klasyki filmowej. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 14:12 nawiasem mówiąc, dużo gorzej (jako macholatinlower) czuję się na forum Mężczyzna - może cos mi jest, za krótko byłem w wojsku itp. ale tematy są wstrząsające. jeszcze bardziej niż na Kobiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! IP: 213.255.126.* 10.09.02, 14:58 rozmydliliscie watek i rady zadnej! a on nadal nie chce mnie poslubic w kosciele! bo ja chce baly welon i sukienke i wesele i wszystko jak z bajki czy powiecie znowu ze pomylilam forum. po tylu latach chodzenia lezenia spolkowania................. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 15:01 nie pomyliłaś forum, viki moim zdaniem faceta pomyliłaś Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 15:01 tyle lat jest wam dobrze (bo chyba stąd Twoja chęć do zamążpójścia) to po kiego wała chcesz to zepsuć? pytam bo jesteś wredna? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 15:03 swoja droga przy tak urozmaiconym pozyciu troche sie nie dziwie ze moze byc zmeczony :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 15:01 powiadają jaskółki, że niedobre są spółki. takie przysłowie słyszałam swego czasu. ciekawe, co na to Ziri? Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 15:39 witam późniejszym popołudniem ze względów osobistych przeciwnam spółkom, zwłaszcza tym "s.c." poza tym Viki, oglądałaś może wczoraj teatr telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 15:43 to nie jest forum Telewizja:))))) oglądałem i jestem rozczarowany jakieś pseudoobyczajowe popłuczyny po dobrym, brytyjskim teatrze a nasze aktorskie tuzy też jakby wyliniałe.. ale problematyka powinna Wikę zainteresować jakieś wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 15:53 mnie się podobało, Kownacka odegrała rewelacyjnie wredną babę i dialogi niczego sobie pytam, bo może to naszą Viki tak nastroiło pro - związkowo Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 15:45 wracając do sedna wątku: powinien się jednoznacznie okreslić albo Ty i slub, albo nic no chyba, że Ci naprawdę na nim zależy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! IP: 213.255.126.* 10.09.02, 15:51 z przyczyn technicznych (odleglosci antena sat nie dzialajaca) teatr tel umknal mej uwadze ale za to dzis wieczorem M. Yourcenar i pamietnik Adriana w Tivoli pod golym niebem! ha Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 15:54 pod gołym niebem którego miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 16:00 jak Tivoli to w Kopenhagen Viki cierpi, bo facet nie chce zarejestrowac związku, a to taki postępowy kraj.. gdybyś mieszkała w janowie Lubelskim i sąsiadki wytykałby cie brudnymi placami, to rozumiem chyba, że związek formalny potrzebnu Ci do kwestii paszportowo wizowych to inna broszka Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 16:04 uhm, miałam ostatnio taką miłą przygodę w USC - potrzebne mi było zaśwadczenie o tym, że nie zawarłam żadnego związku małżeńskiego pani zza biurka oceniła mnie okiem umalowanym indygo i zapytała ze zrozumieniem: "aaach .... wychodzi pani za mąż za obcokrajowca?" i obraziłą się wielce jak jej wyjaśniłam, że nie - po prostu wstępuję do klasztoru Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 16:08 czyli masz teraz gniazdo gdzieś pod sufitem refektarza? ciekawy T. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 16:09 właśnie, jaskółko, możesz rozwinąć ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 16:16 uhm...ale w którą stronę? P.S. nie nie Tiresias ;) w preparatorium tuż przy chórze Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jaskółka nie bądź sęp! 10.09.02, 16:16 Podziel się opowieścią o indygowej pani i Twoim powołaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias sza!!!! 10.09.02, 16:21 nic nie pisz Ziri, już sobie Ciebie zwizualizowałem w konwencji czarno-białej, jak to jaskółeczki:))) konwencja przyjęta (od konwentu).. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Nie słuchaj go 10.09.02, 16:25 pisz, Jaskółka, początek smakowity jest niezmiernie! Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Nie słuchaj go 10.09.02, 16:28 mnie już ręka boli od odświeżania widoku strony! więc jak to się zaczęło, jaskółko?... Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias silentium... 10.09.02, 16:33 ależ wy jesteście ciekawskie... trochę taktu, silwuple.. Odpowiedz Link Zgłoś
ziri no nie wiem 10.09.02, 16:33 no nie wiem, Ellen - a powinno tak: "porzucił mnie i wtedy zycie straciło swój urok i sens"???? Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: no nie wiem 10.09.02, 16:34 tak tak tak! uwielbiam takie historie, mów dalej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: no nie wiem 10.09.02, 16:41 a pani z okiem indygo już nie spotkałam .... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: no nie wiem 10.09.02, 16:36 Och, szubrawiec!! A to kanalia!!! M. wpatrzona chciwie w ekran komputera Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias pax vobiscum 10.09.02, 16:39 zatrzymaj się póki czas, nic nie mów ja wychodze i dziś nie otworze już tego wątku dziewuchy, miejce litość. Odpowiedz Link Zgłoś
ziri et cum spiritum Tuo 10.09.02, 16:45 Tire...czyś Ty aby w jakimś zacisznym klasztorze nie był wychowywany? Z. zrozumienia pełna Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: mam kontynuować? 10.09.02, 16:40 TAAAK! Nareszcie przestanę się wykradać na forum Romantika Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: mam kontynuować? 10.09.02, 16:41 Jeśli to będzie jakieś traumatyczne przeżycie to powstrzymuję wścibstwo, wszak na plaży i nie tylko, jaskółki są pod ochroną i trzeba o nie dbać. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: mam kontynuować? 10.09.02, 16:43 no i wydało się, że jestem najbardziej wścibską i żądną nowin osobą na plaży ale więcej wad już naprawde nie mam! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: mam kontynuować? 10.09.02, 16:45 nene, Ziri zaczęła tak lekko i dowcipnie, że każdego mogło zmylić. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: mam kontynuować? 10.09.02, 16:46 w te maliny mnie wpuściła, skąd brak drugiego pół refora oglądała? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: mam kontynuować? 10.09.02, 16:47 a co, byłaś tam i dlatego refor ma tylko połowę siebie? M. zaintrygowana Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: mam kontynuować? 10.09.02, 16:53 znaczy się w sumie to byłam, ale krótko i patrzyłam w niewłaściwym kierunku, więc tak naprawdę to tylko ziri wie jak to jest z tą drugą połową, co to jej nie ma ale od kiedy jej latynoski adwokat poradził jej milcznie trudno o dalsze szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: mam kontynuować? 10.09.02, 16:55 alle - Ellen - a nie pamietasz jak obiecywał się Refor w dolnej połowie po północy objawić? Czekałam i czekałam i nic - okazało się, ze żadnego odpasawdól nie uświadczysz u niego. P.S. nie - Misianiu nie tylko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 15:54 maga34 napisała: > wracając do sedna wątku: powinien się jednoznacznie okreslić albo Ty i slub, al > bo nic no to już jest doprawdy przesada. albo Ty i ślub albo nic - to jest alternatywa dla kogo????? > no chyba, że Ci naprawdę na nim zależy no chyba jej zależy, skoro chce się od niego kompletnie uzależnić, nie? no i co jak jej naprawdę zależy? a on nie chce formalizować związku? no i co łeb pod kran!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 15:58 dlatego mówię, że jak jej zależy, to nie powinna stawiać tego ultimatum, a nuż wybierze nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! IP: 213.255.126.* 10.09.02, 16:17 ultimatum nie wchodzi w gre , tivoli jest kolo rzymu, gdzie kombinuje kolacje z Reforem moze to wzbudzi zazdrosc ukochanego i chwyci za szpade! lub na rumaku ognistym wywiezie mnie w sina dal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! IP: *.man.polbox.pl 10.09.02, 16:27 tylko musi sie o tym dowiedzieć od "życzliwego anonima" , a nie od ciebie samej, bo się domyśli podstępu i klapa! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 16:30 za niewielką opłatą mogłabym świetnie odegrać rolę anonimowego informatora, zauważam mimochodem. M. wraz z wężem w kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 16:27 viki, mam prośbę bo my tu się kiedyś kolektywnie zastanawialiśmy jak refor wygląda od pasa w dół od pasa w górę jest jak ta lala, dech zapiera, ale nikt nie wie jak się całościowo prezentuje czy po tej rzymskiej randce mogłabyś nam to zreferować po krótce? zachowamy to dla siebie, wyłącznie do użytku plażowego Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 16:31 refor nie ma odpasawdól w tej kwestii jest wybrakowany donosi Ziri naczelny detektyw plaży P.S. byłam niekonwencjonalnie brązowo - biała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 16:33 ziri, dziwnie się dziś zachowujesz przechadzasz się w czekoladowym habicie, sypiesz tajnymi, nieprawdopodobnymi informacjami... Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 16:36 alle! nie do wiary - jak to nieprawdopodobnymi? śledziłam Refora nocą ukryta w paprociach;) a potem się okazało, że nie on nie ma odpasawdól więc stwierdziłam, że nic mi nie pozostało - jeno mnisze życie Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 16:38 No chyba nie byłoby tak źle, liczy się uczucie... a w dodatku refor może mieć głowę na karku a nie mieć dwóch lewych rąk. M. niepewna czy znów nie nadaje z poziomu Normy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! IP: 213.255.126.* 10.09.02, 16:40 moze sie jakos ukochany domysli bo w koncu chyba sie jakos bede przygotowywac do tej kolacji z reforem o czym chetnie potem panstwu opowiem, tylko ze wspol"jedzacy" znikl! reforku czyzbys przygotowywal streszczenie dnia dzisiejszego. aha uprzedzam ze mam 178 cm wzrostu zeby potem nie bylo "moglas powiedziec" Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 16:42 Biedny refor, jego nie ma odpasawdół, to chyba malutki jest... M. chichocząca Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 17:15 Refor musiał sie teleportować do domu. Viki - jeśli mam byc tylko przynętą na twojego ukochanego, to wiedz, że słabo władam szpadą. Czyli muszę dyplomatycznie się wycofać. Tym bardziej, że nie ma już biletów na dzisiejszy lot do Rzymu. Ziri - ja mam dolną połowę. A jeśli jej jeszcze nie widziałaś, to znaczy, że nic nie widziałaś. Bulba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! IP: 213.255.126.* 10.09.02, 17:28 widzisz ze kobiet nie znaszjakos musze owinac w bawelne niewiernosc umyslu mego i chec poznania innych, swoja drogo nie dalabym rodaka zasztyletowac tudziez szpada okaleczyc, a ukochany i tak sie ze mna ozeni w nastepnym roku i tak!! wiec czasu na potajemne schadzki z innymi coraz mniej... a poza tym to rzec pragne ze sie za szybko wycofujesz a miejsca sa na jutro rano wiec czekam z gozdzikami, jak nie przyjedziesz to ci zmienie nicka na obiecanek_cacanek co ohyda wionie i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 17:44 No a ty za to znasz się na facetach? Faceci to dranie. Zawsze obiecują. A chodzi im tylko o jedno. Ja jednak nie jestem typowym facetem. Przybyłbym na spotkanie z tobą mimo niebezpieczeństwa ugodzenia szpadą w serce przez Twego Włocha. Nawet odległość nie stanowi problemu. Te 2000 km mógłbym nawet przejść piechotą. I nawet ożeniłbym się z tobą. Wszystko to bym zrobił gdybym miał 20 lat. Teraz jak mam 25, to już mi sie nie chce. No i co moja ślubna by na to powiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 10.09.02, 17:52 podpisales się: "bulba" ?? czy mi sie przewidziało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! IP: 213.255.126.* 11.09.02, 12:08 ale wcale nie chce zebys to ty sie ze mna zenil tylko on, ale sie strasznie qwycofujesz obludniku, poza tym jestes dla mnie za mlody, chociaz nigdy nic nie wiadomo....25 lat i juz zonaty, po przeczytaniu w pokoju moim zapadla cisza, makaronia zdebiala ze tak mlodo na dalekiej polnocy ktos dal sie usidlic! Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 11.09.02, 12:11 A kto ci się dał usidlic? Viki, ty rzeczywiście mało wiesz o facetach. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 11.09.02, 12:11 viki, a możesz rozwinąć myśl "on się i tak ze mną ożeni tylko że za rok"?... Masz jakiś plan uknuty? Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 11.09.02, 12:12 Jak znam sie na kobietach, to domyslam sie jaki to plan. Mój kumpel tak sie ożenił. Hy Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! 11.09.02, 12:14 cynik nie przejmuj się viki, powiedz mi na ucho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! IP: 213.255.126.* 11.09.02, 12:20 wyrzuce go z mieszkani a i na ojczyzny lono powroce chyba i na kolanach prosic przyjdzie skruszony jak wielkanocny zajac a tak naprwde to Nadzieja matka.... rozgarnietych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Bo On sie ze mna nie chce ozenic! IP: 213.25.85.* 13.09.02, 13:28 Jeżeli mieszkanie jest na Ciebie, posiadasz osobne konto z zabezpieczeniem - to zrezygnuj z białego welonu i sukni w kościele. Kup ją sobie i chodź w niej po domu. Czasami mi się wydaje, że małżeństwo jest tylko zabepieczeniem na przyszłość (spadki, testamenty, alimenty i czyhająca na majątek rodzina strony, która szybciej umrze itp.). Sorry za cynizm. Do małzeństwa można zmusić- ale czy warto jezeli to nie jest w pełni samodzielna decyzja jednej ze stron? Odpowiedz Link Zgłoś