24.09.02, 14:37
Hej,hej zakładam swój pierwszy wątek (incjacja hi,hi)
pozdrowionka dla wszystkich z Warszawki i tych co pod Warszawką
Czy wszyskie, a zwłaszcza te ekskluzywne lokaliki (gdzie piwko po 20, a to
rozbój w biały dzień!!!)są takie a la "burdelowskie"? Przyganę było nie tylko
widać, ale i słychać. szkoda, że nie wuidzieliście moich zdziwionych oczu na
te błyskające czerwienią (o jakże czerwoną, nic innego nadmieniam się nie
zdziwiło..he,he
Obserwuj wątek
    • aniela_ Re: inicjacja 24.09.02, 14:39
      aha pozwolisz ze powitam Cię jako pierwsza (tez pewnego rodzaju inicjację
      przezywając) jako ze to moje miejsce zajelas wiadomodzie :)
      • oxycort Re: inicjacja 24.09.02, 14:41
        aha dygam grzecznie wąs ukradkiem pomadą i czernidłem traktując
    • misiania Re: inicjacja 24.09.02, 14:40
      Piwo po 20?!!! Złotych?!!!!
      • benia_ Re: inicjacja 24.09.02, 14:41
        No tak, ruble to bym jeszcze przeżyła, ale złotówy???
        • misiania Re: inicjacja 24.09.02, 14:47
          6,6889632107023 puszek czarnego Okocimia w sklepiku naprzeciwko.

M. z kalkulatorkiem
          • misiania Re: inicjacja 24.09.02, 14:51
            Eeee i jeszcze trzy szklanki, bo promocja jest taka.
          • ziri Re: inicjacja 24.09.02, 14:51
            no tak, Misianiu - wiedziałam, że Benia ma wielkie oczy - alle żeby od razu
            Okocim spojrzeniu???
            • misiania Re: inicjacja 24.09.02, 14:57
              nawiązując do promocji - Okocim spojrzeniu i szklanym wzroku, hę?
              • ziri Re: inicjacja 24.09.02, 15:02
                uhm - i wprost z Chmielnej jak sądzę
              • tiresias Re: inicjacja 24.09.02, 15:16
                misiania napisała:

> nawiązując do promocji - Okocim spojrzeniu i szklanym wzroku, hę?

misianiu, Ciebie z puszeczka czarnego mocnego okocimia sobie właśnie
                wyobraziłem, siedzącą na murku w jesienny, piekny dzień...:))
                • misiania Re: inicjacja 24.09.02, 15:22
                  aha, mamy się ku sobie z czarnym Okocimiem, jakoś tak dziwnie w nim właśnie
                  upodobanie znajduję
                  • tiresias Re: inicjacja 24.09.02, 15:31
                    misiania napisała:

> aha, mamy się ku sobie z czarnym Okocimiem, jakoś tak dziwnie w nim właśnie
                    > upodobanie znajduję

uważaj, dziecko, to browar z gatunku tzw. mózgojebów. nie można go pić zbyt
                    długo - bezkarnie
                    a Ty jesteś taka młoda.....
                    • ellen Re: inicjacja 24.09.02, 15:33
                      czy ktoś mógłby mi przedstawić benię?
                      • misiania Re: inicjacja 24.09.02, 15:46
                        Benia śladem Ziri na plażę trafiła, co myślę jest rekomendacją o wadze
                        niebanalnej.
                        • ellen Re: inicjacja 24.09.02, 15:50
                          i ukuły nowe powiedzenie plażowe, że pierwsza jaskółka benię wróży?
                          • misiania Re: inicjacja 24.09.02, 15:53
                            a może i innym powróży też, mi się śniło, że mi twarz odpadła czarnymi płatami,
                            chwilę przed chwytaniem przeze mnie fioletowych puszystych strusi, nie wiem co
                            o tym myśleć...
                            • ellen Re: inicjacja 24.09.02, 15:59
                              a czy te czarne płaty nie przypominały ciutkę sprasowanych puszek po Okocimiu?!
                              Ich duża ilość tłumaczyłaby obecność fioletowych strusi, a nawet różowych słoni
                              • misiania Re: inicjacja 24.09.02, 16:33
                                nene, żadne puszki, spod płatów całkiem świeża cera się ukazała, może znak to
                                był, by do kosmetyczki przed zimą się udać? tylko co z tymi strusiami?
                                • piotr_c Re: inicjacja 25.09.02, 13:52
                                  Misianiu , skoro sama mówisz o pójsciu do kosmetyczki , to może te strusie były
                                  sugestią "nie chować głowy w piasek przed faktami" ( choć mnie sie nie wydaje
                                  abys tak radykalnie potrzebiwała tej wizyty, serio ) :)
                                  • misiania Re: inicjacja 25.09.02, 14:04
                                    moim bohaterem jesteś od dziś, drogi Piotrze :)
                                    • aniela_ Re: inicjacja 25.09.02, 14:08
                                      aha moim bohaterem byl od dnia w ktorym zdjecia mi bezinteresownie wyslal. to
                                      kwiecien byl chyba (zobacz jak pamietam :)

a. scigająca sie z braku szczurów z misiania chociaz
                                      • piotr_c Re: inicjacja 25.09.02, 14:20
                                        A'propos Anielu jak pamietasz (zapewne) bilans jest wciąż nie zamkniety i mam u
                                        ciebie obiecaną opowieść morsko/wilkowo/żeglarska. Oraz (skoro juz przywołałaś
                                        to wydarzenie) portret twój w całej twej krasie jako bilans wzmiankowanej wyżej
                                        wymiany .
                                        • aniela_ Re: inicjacja 25.09.02, 14:25
                                          aha moglabym Cie poepatowac dowolnie wybraną niedokoncaprawdziwą opowieścią :)
                                          podkoloryzowaną tak jak lubisz :)
                                          • piotr_c Re: inicjacja 25.09.02, 14:40
                                            Siadam wygodnie. A teraz epatuj, epatuj.....
                                            • aniela_ Re: inicjacja 25.09.02, 14:43
                                              nene wyczucie czasu i miejsca co je w sobie mam podpowiadają mi ze jeszcze nie
                                              dzis :) ale ze stanie sie co ma sie stac to chyba wiesz, a wnosisz po tym ze
                                              mozna mi ufac przeciez :))
                                              • piotr_c Re: inicjacja 25.09.02, 14:45
                                                Rozumiem że opowieść twą usłysze osobiście na najbliższym spotkaniu plazowym ,
                                                które zorganizujesz w Poznaniu :)
                                                • aniela_ Re: inicjacja 25.09.02, 14:49
                                                  hyhyhy (zechichocze uroczo zeby zaklopotanie ukryc) chcesz powiedziec ze
                                                  paleczke oddajesz (nene neizrozumcie mnie zle, ci od podtekstow, bo do Was
                                                  mowie) w moje zle rece? do tego obie lewe?
                                                  • piotr_c Re: inicjacja 25.09.02, 14:51
                                                    Yhy, to PRAWIE zagwarantuje że będziesz tam gdzie spotkanie zorganizujesz, tak
                                                    jak zapowiadałem obserwujac twoje zygzaki czasprzestrzenne przed spotkaniami :)
                                                  • aniela_ Re: inicjacja 25.09.02, 15:04
                                                    aha wolałabym umyć ręce w wodzie o obnizonej zawartosci sodu raczej a nastepnie
                                                    przybyc na gotowe (stosownie spozniona, rzecz jasna )
                                                  • piotr_c Re: inicjacja 25.09.02, 15:37
                                                    A juz myślałem iż pomocna dłon wzorem Oxycorta znalazłem :(
                                                  • aniela_ Re: inicjacja 25.09.02, 15:47
                                                    to nie było szczegolnie udane porownanie....
                                                    poza tym zaluje ale nei znam poznania i w ogole rzadko tam bywam z roznych
                                                    wzgledow :)
      • rigel Re: inicjacja 24.09.02, 14:43
        misiania napisała:

> Piwo po 20?!!! Złotych?!!!!

i Wy sie dziwicie, że omijam stolycę szerokim łukiem?
        • aniela_ Re: inicjacja 24.09.02, 14:47
          aha znam parę zaprzyjaznionych budek gdzie taniej nabyc mozna
          • timit Re: inicjacja 24.09.02, 22:18
            ciekawe o jakie miejsce beni chodzi!?serio pytam....
    • ziri Re: inicjacja 24.09.02, 14:47
      no tak - Beni już nie ma - emocje ją przerosły i uznawszy, że obywatelski
      obowiązek swój już spełniła - mnie jako emisariusza swego na Plaży zostawiła z
      błogosławieństwem pełnym

Z. w charakterze nędznego substytutu

• oxycort Re: inicjacja 24.09.02, 14:50
      kiedym podpis na obelisku odczytywał - to mi "Beria" wychodziło, więc zamarłem.
      Dopiero kiedym wątek lepiej spenetrował i monokl poprawił wszystko się
      wyjaśniło.
      • baloo1 Re: inicjacja 24.09.02, 15:03
        "Witaj Beniu" wyryje pazurem na tym watku...
        ale dopiero po odslupieniu. W oslupienie wprawila mnie wzmianka o cenie piwa ,
        ktore wlewaliscie w siebie w tych Bebnach czy innych Tamtamach. Toz to drozej
        niz tutejszych pulapkach na stonke (czytaj :turystow)! Szkandal i zlodziejstwo !

B. zshakerowany
        • piotr_c Re: inicjacja 24.09.02, 15:13
          Baloo, TamTam jest porządnym lokalem z piwem w granicach 8 zł/0,5l. Te
          kosmiczne ceny to w Blue Kaktusie byłu (chyba?) Tam to jest dopiero Strefa
          Strzyżenia Turystów (SST)
        • misiania Re: inicjacja 24.09.02, 15:16
          Nene, Baloo, nie tak było. Po spędzeniu wieczoru w Tamtamie, gdzie w miłym
          gronie Ziri i Benia spożywały trunki w cenach umiarkowanych, obie udały się do
          innych lokali w celu być może lampartowania się, co wnioskuję z faktu, że
          nocowały gdzieś po hotelach a nie pod skrzydłami siostry przeoryszy. aha!
          taktak, sama je podwiozłam pod lokal czerwienią pulsujący na pół Warszawy.

M. oczęta skromnie spuszczająca
          • baloo1 Re: inicjacja 24.09.02, 15:32
            Aha. To znaczy ze mialy to czego sie same domagaly usilnie ? A Ty zawiodlas je
            tam calkiem nieswiadoma niczego, nieprawdaz, myslac , ze na pewno tam umowily
            sie z przeorysza , aby w spokoju ducha spozyc te dary panskie, za ktore mu
            (Panu, znaczy) sie przedtem podziekuje.

B. uspokojony acz wciaz sceptycznie nastawiony co do cen warszawskiego zycia
            nocnego.
            • misiania Re: inicjacja 24.09.02, 16:30
              taktak właśnie było, nieświadomie je zawiodłam w miejsce czerwonym neonem
              oznaczone, przekonana byłam, że właśnie tak klasztory są oświetlane, drogę do
              nieba wskazując wyraźnie.
      • piotr_c Re: inicjacja 24.09.02, 15:10
        To dla Berii ten wąs czerniłeś ?? :)
        • oxycort Re: inicjacja 24.09.02, 15:15
          yhyhyhy... Zaśmieję sie tylko rozbrajająco
          ...
          Wyjątkowy chwycił dziś ziąb, nieprawdaż?
    • basia! Re: inicjacja 24.09.02, 15:02
      a dzień dobry ,kłaniam się w przelocie

ps.oddam ciurka ,za darmo
      • aniela_ Re: inicjacja 24.09.02, 15:07
        wezme ciurka w zamian za rozwiazania kazusów.

a co z dwojga zlego woli gorsze
        • basia! Re: inicjacja 24.09.02, 15:11
          aniela_ napisała:

> wezme ciurka w zamian za rozwiazania kazusów.
          >
          > a co z dwojga zlego woli gorsze

zamieniam się w ciemno .Ci te kazusy to jak koty w worku może?
          • aniela_ Re: inicjacja 24.09.02, 15:21
            aha to raczej jak sznur w domu powieszonego. nie wypada o nich rozmawiac nawet
            takie są.
      • ziri Re: inicjacja 24.09.02, 15:11
        nie wezmę go ja niestety - albowiem mam swojego - nóż widelec Twój jest płci
        innej niźli mój i rozmnażać się poczną?
        Z<decydowanie przeciwna związkom pozamałżeńskim>
        • basia! Re: inicjacja 24.09.02, 15:14
          mojemu ciurkowi to chyba wszystko jedno,on się przez pączkowanie rozmnaża
        • tiresias Re: inicjacja 24.09.02, 15:47
          ziri napisała:

> nie wezmę go ja niestety - albowiem mam swojego - nóż widelec Twój jest płci
          > innej niźli mój i rozmnażać się poczną?
          > Z<decydowanie przeciwna związkom pozamałżeńskim>

zirindo!!
          a gdzie go biedaka trzymasz - w celi klasztornej??
          T <zdecydowany przeciwnik związków małżeńskich>
        • piotr_c Re: inicjacja 24.09.02, 16:28
          Twój ciurek wydaje sie być ciurkiem całkiem ciekawym, rzekłbym nawet
          pożytecznym, z www to wnoszę.
          • tato! Re: inicjacja 25.09.02, 14:08
            Kłaniam uprzejmie.
            I ja powitam Benię. Szkoda, że nieobecną...
            • aniela_ Re: inicjacja 25.09.02, 14:43
              czy z Benią tez sie nie pozegnales moze?
              • tato! Re: inicjacja 26.09.02, 07:56
                Nawet sie nie przywitałem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka