timit 08.10.02, 16:14 jej wrocilem!przez kilka dni nei mialem dostepu do netu, moj komp odmowil posluszenstwa!co tu sie dzialo jak mnie nie bylo?! pozdro i kawa dla wszystkich!hej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norma_jean Re: tornato... 08.10.02, 16:16 My się nie znamy, Norma jestem, kokosanki przyniosłam do kawy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: tornato... 08.10.02, 16:20 O Norma, dobrze że jestes , jak tam twój gołębnik ? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: tornato... 08.10.02, 16:22 Wyczyszczony, jedna partia dotarła, będą następne? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: tornato... 08.10.02, 16:23 Hej Glowne wiadomosci to : 1. Panna Norma wrocila, odpowiadajac na liczne zawolanie "Achgdziezpanna norma, ach gdziez ?" ;oD 2. Refor nie zostal milionerem zpowodu wpadniecia w zle towarzystwo. I nie zostanie, bo chyba nie ma bogatego wujka. 3. Zniknela Aniela :o( 4. Zaczely wokol powstawac Forumy prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: tornato... 08.10.02, 16:28 Wróciła Norma i została zdemaskowana że nie zawsze nosi podkolanówki :) A taki piękny image wypracowałam :(( Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: tornato... 08.10.02, 16:34 dziekuje za skrot wiadomosci ;-) ale plazowe forum nadal dziala:-) pania norme to ja znam, przy poprzedniej wizycie sie poznalismy...chocbyu przypadkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: tornato... 08.10.02, 16:36 Długo cie nie było. Tak bardzo tęschniłem Odpowiedz Link Zgłoś