iw1 21.10.02, 10:10 ...piątkowej przeczytać można - w dziale plażowym oczywiście. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chris_45 Re: o Chrisie w gazecie 21.10.02, 11:43 o co chodzi ? c. podejrzliwy... Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: o Chrisie w gazecie 21.10.02, 11:46 Iw a masz jakąś linke do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: o Chrisie w gazecie 21.10.02, 11:49 to żarty, prawda ? ciurkuję i nie mam czasu nic sprawdzić... powiedzcie o co chodzi... pliiiizzzz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw1 Re: o Chrisie w gazecie IP: 193.0.95.* 21.10.02, 11:51 niestety, tylko wersję papierową posiadam - w domu na nieszczęście. zajrzyjcie do piątkowej gazety na plażę - a znajdziecie Chrisa:) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: o Chrisie w gazecie 21.10.02, 11:54 a jak juz ktos znajdzie, to niech cos zrobi dla tych, co do papierowej wersji dostepu nie maja ;o( B. odciety od Macierzy Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: o Chrisie w gazecie 21.10.02, 12:09 aha podlaczam sie pod odciecie Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr_c Re: o Chrisie w gazecie IP: *.uk.ihost.com 21.10.02, 12:34 O Chrisie można różnie rzeczy powiedzieć ale napewno nie jest brudny. Pwobroniewystępujący Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: o Chrisie w gazecie 21.10.02, 12:56 Rozumiem Piotrze, ze bezposrednio nawiazujesz ... Czym oglbys sie zatem podzielic tym czyms, chocby streszczajac ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: o Chrisie w gazecie 21.10.02, 13:00 wlasnymi, lekko podkoloryzowanymi slowami powiedz co zlego napisano o krisie naszym w prasie codziennej. i czym mam odtad spluwac z niesmakiem przechodzac obok kioskow ruchu Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: o Chrisie w gazecie 21.10.02, 13:03 I czy na znak protestu mamy Plaze do innego, bardziej goscinnego , portalu przeniesc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: o Chrisie w gazecie IP: *.mst.gov.pl 21.10.02, 13:10 i czy mam ją (plażę) nosic na tyh rachitycznych ramionach z narazeniem na uraz kregoslupa albo przepukliny. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: o Chrisie w gazecie 21.10.02, 13:15 usiłowałam znaleźć wersję wirtualną, wchodząc na www.wyborcza.pl - po lewej stronie w kolumience jest dalszy adres: gazeta na plażę. niby byłoby OK, ale materiał jest tam drugiej świeżości, głównie z ubiegłego tygodnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr_c Re: o Chrisie w gazecie IP: *.uk.ihost.com 21.10.02, 13:23 Skan się już szykuje. Cierpliwości. Już wiem po co zapomiałem w piątek swojej gazety w pracy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: o Chrisie w gazecie 21.10.02, 13:28 IW i PITER PROSZENI SA O STRESZCZENIE !!!! przestepujaca z nogi na noge i strzygaca uszami T Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: o Chrisie w gazecie 21.10.02, 14:09 Gołębie poleciały. Aniela tradycyjnie proszona o odkurzenie gołębnika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: o Chrisie w gazecie IP: *.mst.gov.pl 21.10.02, 14:13 aha na rozkaz sprobuje przebic glową mur do wlasnego golebnika. wyrwe mu wpierw zeby krat. czekaj na moj sygnal piotrze Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: o Chrisie w gazecie 21.10.02, 13:28 Czy ja dobrze widzę literki "uk" w Twoim adresie? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: o Chrisie w gazecie 21.10.02, 13:35 Niezbadane są ścieżki w internecie. wiem o co się pytasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: o Chrisie w gazecie 21.10.02, 14:12 Doszlo. Dzieki, Piotrze Ce. Nie wiedzialem, ze ten Chris to taki zcichapek Eastwood, Bronson i Savalas zarazem, no no no ... I nie odzywa sie teraz , bo przezuwa gorycz niedocenionego zwyciestwa. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: o Chrisie w gazecie 21.10.02, 14:19 Piotrze, a mój gołąb doleciał już do tego lepszego gołębnika? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: o Chrisie w gazecie 21.10.02, 14:33 aha ten kris z opowiesci przypomina mi Jednego Takiego. detektywa co to urodę ma neinachalną raczej Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: o Chrisie w gazecie 21.10.02, 14:38 I jakże szybko opowieść się zdezaktualizowała... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: o Chrisie w gazecie 21.10.02, 14:56 Czyzby zycie tzw ciag dalszy dopisalo, tudziez epilog ? B. calkiem nie "au courant" wsprawie ciagow dalszych. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: o Chrisie w gazecie 21.10.02, 15:04 Dokładnie tak, Baloo. W weekend powtórzył akcję na Węgrzech, tylko że w bardziej legalny sposób... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: o Chrisie w gazecie 21.10.02, 15:11 Czy on aby w sejmowej budce telefonicznej nie zamienia garnituru poselskiego na znany nam z komiksow niebiesko-czerwony kostium ? Albo moze za internacjonalnego czlowieka-nietoperza ma zamiar robic ? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia dla dobra ogółu 21.10.02, 14:44 poświęcę się dla ludzkości i napisze o co biega: "Ballada ło Brudnym Chrisie" Posłuchajcie, jak dzisiaj mi się łopowie o brudnym chrisie ło pośle i dedektywie który w szlachetnym porywie działał i w ślad Janosika Tatry jak Batman przenikał ji swoje żelazne macki po stronie czechosłowackiej miał, ji z nich chetnie skorzystał jako zwyczajny turysta bo niedość że był łon niezłomny to jeszcze był bardzo skromny. Wjenc tak: kiedys raz straszny zbójca (niech zajmnie się nim śwjenta trójca) próbował sie czeska granicą przyłodziać jak rycerz przylbicą ji choć go czeska widziała policja, to łapać nie chciała ponieważ wolała, jak szwejki ciagnąć se dym z samosiejki. Wjenc Polak, choć nie chciał, musiał pokazać, że nie jest łon trusia przedostał się hotelu ji na widok łon wielu wyłamał drzwi ji jak swego przyjmal bandytę groźnego który tak bardzo zbaraniał że dął się łorganom ścigania łoddać po polskiej stronie łaj łorgan swój monż daje żonie. "Brudny Chris", twardszy od Gromu wrócił swpokojnie do domu ji myślał, że ktoś choć "dzienkuje" mu powie, ze polskom łon ruje zwalcza po czeskiej stronie zamiat sie drapać po łonie że ktoś go jak kogo dobrego poprosi, by gonsioroskiwgo łon porwał, a przy łokazji skoro już beńdzie w tej Azji jeżeli przeciw nic nie ma by równiez z Yada Vashema zabrał ruchem krogulca łuprowadzonego B. Scholuza Lecz zdziwił się bo zamiast tego łod marszałka M. Borowskiego łusłyszał, że to nnieładnie gdy poseł tak nagle wpadnie do ludu zaprzyjaźnionego po zbira bardzo groźnego łij beńdzie teraz "Chris Brudny" żywot wiódł bardzo nudny ji może przed przyszłą kadencją nie zechce już być eminencja ji powie "nie jestem ja osłem wjenc nie zostane już posłem bo złe skutki tego poniosłem" Stary piernik pisownia oryginalna za błędy z góry przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: dla dobra ogółu 21.10.02, 14:51 Twój wkład będzie ci podliczony ,może nawet wcześniej niż w niebiesiech :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: dla dobra ogółu IP: proxy / 213.255.126.* 21.10.02, 16:23 za swiatlo na oswiecenie pogan dziekuje tez padruga znad tybru, bravo emusia! Odpowiedz Link Zgłoś