Dodaj do ulubionych

Herbatka tymiankowa

24.10.02, 08:04
Witam z rana i proponuję w specjalnej promocji herbatkę tymiankową:)))

Poza tym jest tez kawa, ciasteczka i inne sniadaniowe produkty.

Ps. Pomysł na herbatkę tymiankową wziął się z ponizszego kawału;

Dzwoni telefon, facet podnosi słuchawkę:
> > - Halo?
> > - Dzień dobry, czy to Pan kupował wczoraj w naszej aptece tymianek?
> > - Taaak....
> > - To chcielibyśmy przeprosić bo zaszła drobna pomyłka i sprzedaliśmy
Panu cyjanek...
> > - Hhhmm, a jaka to różnica???
> > - Noo, musi Pan dopłacić 4,50 ...
> >
Obserwuj wątek
    • baloo1 Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 08:24
      Dzien dobry. Obecny.
      Zwabil mnie tu zapach gorzkich migdalow. Poprosze kawe tymiankowa. Powtarzam :
      tymiankowa. O , te wlasnie. Dziekuje
      • westin Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 08:25
        Proszę bardzo:)
        aha, nie musi Pan dopłacać 4,50:)
        • e.silver Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 08:50
          Witam Szanownych Panów.
          Poproszę tradycyjną czarną kawę bez cukru i zabielaczy.
          Tymianek mam w syropie na kaszel. I niech tam pozostanie :)
          • istota Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 08:55
            chętnei przetestuję to nowe kawowe tymiankowe cudo, bez dopłaty 4,50 ale z
            mleczkiem
            dzień dobry wszystkim
            • aniela_ Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 08:59
              dla mnie tradycyjnie, longislandicetea :)
              • westin Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 09:05
                Sorry, ale longislandtea juz nie ma, ostatnią wypiła niejaka Słodka Sue.
                Proponuje herbate tymiankową:)
                • aniela_ Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 09:09
                  hyhy ta zmijkowata wydra wypila? aha nene za tymiankową podfziekuje bo nie mam
                  akurat przy sobie 4,50 ktore musialabym potem doplacac :)
                  • westin Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 09:18
                    nie żmijkowata wydra a żabcia i koteczek:)
                    A w kwestii zapłaty za herbatę proponuje specjalna megapromocję - nie 4,50 a
                    4,49*)

*) Oferta ważna tylko na miejscu i nie łaczy sie z innymi ofertami.
                    • norma_jean Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 09:48
                      A na serniczek ktoś reflektuje???
                      A dla mnie jeśli można to herbatki z mleczkiem.
                      I dzień dobry wszystkim :))
                      • westin Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 11:05
                        norma_jean napisała:

> A na serniczek ktoś reflektuje???

Jeszcze się pytasz??? Już są nawet dwie listy społeczne osób zapisanych na
                        serniczek:)
                        • norma_jean Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 11:39
                          Wagon serniczka raaaz!
                          :)))
                          • westin Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 11:49
                            Ja w kwestii formalnej, czy ten serniczek przybędzie wagonem kolejowym czy
                            metra? Bo metro dotrze do mnie nie wczesniej niz w 2009 roku...:(
                            • norma_jean Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 11:51
                              U mnie też metra ani widu, tory ukradli, wynajęłam tych...no....jakżesz oni się
                              nazywają.... tybetańskich tragarzy!!!!
                              • westin Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 11:53
                                ale czy oni nie zjedzą wszystkiego po drodze? Opłaciłaś ich odpowiednio?
                                • norma_jean Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 11:58
                                  Nene, zapłata po dostarczeniu towaru w nienaruszonym stanie :)
                                  No i po kawałeczku w ramach premii :)
                                  O, są już, daj talerzyk :)
                                  • westin Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 12:05
                                    To super:))) O, jest problem mój "talerzyk" nie chce sie zmieścić w drzwiach:(
                                    • aniela_ Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 12:07
                                      o gruchacie tak sobie przy serniczku ?
                                      • norma_jean Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 12:11
                                        A Ty się nie skusisz Anielciu? (o ile tak moge się zwracać)
                                        Westin, chodż pod okno, nie nie pod kuchnię, pod pokój tam się szerzej otwiera.
                                      • westin Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 12:19
                                        sama wiesz, że mam słabośc do żeńskich nicków dwuczłonowych, znikła słodka sue,
                                        nie pojawia się krwawa mary, a Norma Jean tak kusi serniczkiem, tak kusi..:)))
                                        • norma_jean Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 12:21
                                          I ten błysk aparatu ortodontycznego w uśmiechu :)))
                                          Przyznaj się :))
                                          • aniela_ Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 12:24
                                            nene serdecznym na Was okiem patrzę. posiedzę obok i popachnę.
                                            • norma_jean Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 12:34
                                              Fiu fiu! Dyskretny zapach burżuazji :)))
                                          • westin Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 12:37
                                            nie zwróciłem uwagi, zawsze patrze prosto w oczy:)
                    • aniela_ Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 10:13
                      aha westin od ust widze bys mi odjął te pare zlotych. a czy wiedziales ze
                      pieniadze szczescia nie daja??
                      • maga34 Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 10:16
                        ale pomagają je zdobyć (szczęście)
                        tak słyszałam przynajmniej
                        • misiania Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 11:48
                          a przynajmniej nie szczęściu nie przeszkadzają.

M. wspominająca opowieści babuni
                          • aniela_ Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 12:06
                            celowo nie podejmuje rozmowy o pieniadzach zeby wykazac swoje dzentelmenskie
                            maniery.
                            • misiania Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 12:08
                              aha, byłam pewna, że nie weźmiesz udziału w rozmowie o pieniądzach. jak mocnej
                              złotówki tego byłam pewna.
                              • aniela_ Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 12:12
                                yhy mimo ze mnie korci, ze mnie jezyk swedzi i palce swierzbią to obojetnie sie
                                tylko przysluchuję.
                                • misiania Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 12:14
                                  aha, uważam, że właśnie umiejętność powstrzymania się od złego czyni ludzi
                                  wielkimi
                            • westin Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 12:11
                              dokładnie tak, a poza tym podobno pieniadze nie smierdzą, a więc musza pachnieć
                              exkluzywną perfumą, która tak mnie przyciaga:)
                              • misiania Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 12:13
                                O! :))

M. w klasycznych obłokach D&G
                                • aniela_ Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 12:21
                                  hyhy jesli poczujecie niewinnego aniola to znaczy ze przeliczam gdzies w
                                  okolicy pieniadze. z obrzydzeniem to czynie.
                                  • misiania Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 12:24
                                    aha, rękawiczki załóż, najlepiej białe, rąk nie trzeba będzie umywać, zauważam
                                    przytomnie.
                                    • aniela_ Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 12:28
                                      yhy malą przepierkę zrobię, bo te pieniądze zabrudzone jakby
                                      • misiania Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 12:30
                                        nie potrzebujesz pomocy aby? suszyć mogę np. albo prasować, choć nie lubię
                                        zwykle tej czynności.
                                        • aniela_ Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 12:38
                                          e-e cztery pary rąk bylyby jak dwa grzyby w barszczu jak piesc do nosa jak
                                          pieta do achillesa hyhy
                                          • misiania Re: Herbatka tymiankowa 24.10.02, 12:54
                                            nene, zapewniam cię, dodatkowa para rąk zawsze się przyda, jestem tego pewna.
    • emperor zapodaj 4 kawy, 5 herbat i 3 skrzynki piwa!!! :))) 24.10.02, 12:30
      chcialem troche zaniesc przyjaciolom na Towarzyskie:)))

westin napisał:

> Witam z rana i proponuję w specjalnej promocji herbatkę tymiankową:)))
      >
      > Poza tym jest tez kawa, ciasteczka i inne sniadaniowe produkty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka